Gość: ziomal IP: *.stk.vectranet.pl 21.07.11, 23:44 gdzie kupie tanio butle lpg samochodowe przeznaczone do zezlomowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Merry101 Re: butle lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 07:35 Jak są do zezłomowania to chyba nie chcesz ich montować w samochodzie...a może się mylę? Obyś ich nie regenerował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: butle lpg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.11, 12:20 trzej muszkieterowie na tym forum, nic nie wnosza do watkow ale musza sie wpie.....c. jako kola ratunkowe przed takimi jak ty beda uzywane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: butle lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 15:46 Oj ktoś się zirytował...uważaj bo podobno złość piękności szkodzi :P Pytam tylko w jakim celu ci te butle a język jakiego używasz świadczy tylko o Twojej kulturze więc jesteś na właściwym forum mogąc obrażać wszystkich bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: butle lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 15:59 ps.kogo masz na myśli poza mną pisząc trzej muszkieterowie? Może nie jesteśmy świadomi zawiązania grupy komentującej najczęściej :) Muszkieterowie Zabrzańskiego Forum Łączcie się :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: butle lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 20:27 mój ojciec kupił na złomnicy, leży w garażu. do czego się może przydać? ile dajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: butle lpg IP: *.stk.vectranet.pl 23.07.11, 16:19 Ciekawe, co kombinujesz z tymi butlami ? Może jakeis slużby specjalne takimi, dziwnymi zakupami powinny się zainteresować. U nas tez może zdarzyć się szaleniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: butle lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 08:18 Uważaj o co go pytasz ...bo cię zaraz zjedzie i nada pseudonim operacyjny :) Mnie też bardzi ciekawi po co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: butle lpg IP: *.stk.vectranet.pl 24.08.11, 14:26 a po to by miec podgrzana wode na dzialce, po odparowaniu i przemyciu idealnie sie do tego nadaje by butle slonce nagrzewalo Odpowiedz Link Zgłoś
kipen1 Re: butle lpg 24.08.11, 14:48 Jeżeli rzeczywiście do tego celu to lepsze będą stare grzejniki płytowe. Po pomalowaniu na czarno będziesz miał wrzątek. Wiem bo znajomy zamontował na dachu domu kilka sztuk i w lato gorąca woda za free. Odpowiedz Link Zgłoś