IP: *.stk.vectranet.pl 21.07.11, 23:44
gdzie kupie tanio butle lpg samochodowe przeznaczone do zezlomowania?
Obserwuj wątek
    • Gość: Merry101 Re: butle lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 07:35
      Jak są do zezłomowania to chyba nie chcesz ich montować w samochodzie...a może się mylę?
      Obyś ich nie regenerował...
      • Gość: ziomal Re: butle lpg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.11, 12:20
        trzej muszkieterowie na tym forum, nic nie wnosza do watkow ale musza sie wpie.....c. jako kola ratunkowe przed takimi jak ty beda uzywane
        • Gość: Merry101 Re: butle lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 15:46
          Oj ktoś się zirytował...uważaj bo podobno złość piękności szkodzi :P
          Pytam tylko w jakim celu ci te butle a język jakiego używasz świadczy tylko o Twojej kulturze więc jesteś na właściwym forum mogąc obrażać wszystkich bezkarnie.
        • Gość: Merry101 Re: butle lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 15:59
          ps.kogo masz na myśli poza mną pisząc trzej muszkieterowie?
          Może nie jesteśmy świadomi zawiązania grupy komentującej najczęściej :)
          Muszkieterowie Zabrzańskiego Forum Łączcie się :P
    • Gość: gość Re: butle lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 20:27
      mój ojciec kupił na złomnicy, leży w garażu.
      do czego się może przydać? ile dajesz?
    • Gość: .. Re: butle lpg IP: *.stk.vectranet.pl 23.07.11, 16:19
      Ciekawe, co kombinujesz z tymi butlami ?
      Może jakeis slużby specjalne takimi, dziwnymi zakupami powinny się zainteresować.
      U nas tez może zdarzyć się szaleniec.
      • Gość: Merry101 Re: butle lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 08:18
        Uważaj o co go pytasz ...bo cię zaraz zjedzie i nada pseudonim operacyjny :)
        Mnie też bardzi ciekawi po co...
        • Gość: ziomal Re: butle lpg IP: *.stk.vectranet.pl 24.08.11, 14:26
          a po to by miec podgrzana wode na dzialce, po odparowaniu i przemyciu idealnie sie do tego nadaje by butle slonce nagrzewalo
          • kipen1 Re: butle lpg 24.08.11, 14:48
            Jeżeli rzeczywiście do tego celu to lepsze będą stare grzejniki płytowe. Po pomalowaniu na czarno będziesz miał wrzątek.
            Wiem bo znajomy zamontował na dachu domu kilka sztuk i w lato gorąca woda za free.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka