Dodaj do ulubionych

Zadośćuczynienie

30.04.12, 16:43
Witam,chciałam zapytać co zrobić jak w 2011 roku w sierpniu przyszedł do mnie sąsiad trochę podpity i mnie pchnął na ławę.Od tego momentu strasznie cierpię na ból w kręgosłupie,brałam zastrzyki tabletki ale beż efektów.Mam teraz termin na operację ponieważ nie da się nic zrobić.Co mam w takiej sytuacji począć,gdyż sąsiad wyjechał za granicę.Proszę o odp.
Obserwuj wątek
    • jaro4477 Re: Zadośćuczynienie 14.05.12, 10:36
      Zadzwon, zapytaj DNS Claims www.dnsclaims.co.uk/
      • prawnik10 Re: Zadośćuczynienie 20.06.14, 11:59

Wskazówki co do obliczenia kwoty zadośćuczynienia www.odszkodowania24.bblog.pl/wpis,ile;zadoscuczynienia;,7843.html
        • potrawski Re: Zadośćuczynienie 09.07.14, 12:29
          Gdy u mojej siostry były problemy ze strony ubezpieczyciela (bodajże Hestia) z wypłatą, skontaktowała się z kancelarią zajmującą się odszkodowaniami. Kancelaria z Warszawy, przy Gandhiego 3, nazwy nie pamiętam, ale zajęli się sprawą i wynik był skuteczny. Mam nadzieję, że się przyda :)
          • neppod Re: Zadośćuczynienie 15.09.15, 16:49
            Ja dopiero niedawno dowiedziałam się, że odszkodowanie to nie to samo co zadośćuczynienie, a wcześniej byłam przekonana, że to synonimy.. No cóż, człowiek uczy się całe życie. Pozdrawiam
    • blogoodszkodowaniach Re: Zadośćuczynienie 28.01.16, 18:55
      Może go Pan pozwać, Może ma majątek w Polsce z którego mozna wyegzekwować odszkodowanie
      Pozdrawiam: blogoodszkodowaniach.wordpress.com/
    • slawek7655 Re: Zadośćuczynienie 28.05.16, 15:23
      Polecam skontaktuj sie z Kancelarią Prawną Claim, zrobią szczegółową analizę i będziesz wiedział co możesz zrobić. Skutecznie działają w interesie poszkodowanego. Obsługują wyłącznie prawnicy z doświadczenie w obszarze likwidacji szkód oraz pracy w Komisji Nadzoru Finanowego w nadzorze nad rynkiem ubezpieczeniowym. Polecam wszystkim poszkodowanym. Same pozytywne opinie są na ich temat. Wstępna analiza prawna jest bezpłatna.
      www.cic-kancelaria.pl. 22 247 82 74
    • krystian966 Re: Zadośćuczynienie 06.09.16, 07:44
      Witam polecam firme www.lexodszkodowania.pl sprawa trwała troche czasu ale dostaliśmy duże pieniądze warto było czekać
      • krystian966 Re: Zadośćuczynienie 06.09.16, 07:45
        www.lexodszkodowania.pl
    • fafkins42 Re: Zadośćuczynienie 21.09.16, 11:53
      Zapraszam na bezpłatne, niezobowiązujące konsultacje www.lexfortis.pl/bezplatne-konsultacje pomożemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka