20.08.11, 21:36
Szukam auta, używanego najlepiej z czwartej ręki. Musi whooy palić, często się psuć, rdzewieć na potęgę, min. 15 lat. Ma być "mega" niepraktyczny i niewygodny. I żeby jeszcze był cholernie brzydki.
Proszę o jakieś propozycje.
Budżet ok. 2k no może i 5k.
No to jak? Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • wujaszek_joe Re: Pomocy!!! 20.08.11, 22:28
      chyba mam cos takiego
      • hutchence Re: Pomocy!!! 20.08.11, 22:35
        Ten post to dla jaj ale chętnie dowiem się co tam masz spełniające ww kryteria. Bo może to być cięższe niż te wszystkie praktyczne, ekonomiczne w obsłudze, mało palące itd.
        • wujaszek_joe Re: Pomocy!!! 20.08.11, 23:12
          wiem, mój też.
          co w tym dziwnego, każdy chce dobrze i tanio. I należy wskazywać takie kompromisy, oczywiście nie w klasie do 5 tysięcy.
    • czujny_obywatel Re: Pomocy!!! 20.08.11, 22:43
      @hutchence,

to wy w psychiatryku nawet internet macie. Kurde, jakieś nowe terapie wam wymyślają.

• hutchence Re: Pomocy!!! 20.08.11, 22:56
        W psychiatryku powinna wylądować ta panna co szuka auta w trzech różnych postach. Mój post miał za zadanie (czy skutecznie to już inna sprawa) wyśmiać między innymi jej i inne podobnej treści posty. Ludzie chcą pomocy w zakupie auta a zachowują się jakby nawet kierownicy na oczy nie widzieli. Przecież wystarczy sobie wybrać na początek te, które się podobają, przymierzyć doopsko chociażby w komisie, podstawowe info (ile pali, jaki silnik, po ile części itd.) można znaleźć samemu. Dopiero później pytać się, czy ktoś miał doświadczenia z tyt czy innym autem.
        • killer-tom Re: Pomocy!!! 21.08.11, 01:40
          Polonez Caro "po dziadku".
          Dobre, bo (niemal) polskie.

Pozdrawiam! :)
    • jasiek-23 smieszne? 23.08.11, 10:21
      lepszy roczny czy dwuletni rzeech niemieckiego producenta "w dieslu" w ktorym w ciagu 50tys od nowosci padly po kolei wtryski 2mas i skrzynia ,ktorych niestety gwarancja nie obejmuje ze wzgledu na "zle" paliwo i "niewlasciwaa" eksploatacjee w zwiaazku z czym do ceny zakupu trzeba doliczyc na leperacje roownowartosc 10ciu 15letnich mercedesoow W124 coupe w idealnym stanie..Niestety czeesciej widzee `prawie nowe padaki-skarbonki niz 15latki za 2k
    • nazimno Niezaleznie od tych jaj. 23.08.11, 11:10
      Jedz do USA, stan Kentucky.
      Wybierz jakas niewielka miejscowosc-dziure.
      Znajdziesz tam setki przykladow takiego zlomu.

• grzek Pomocy!!! 23.08.11, 11:22
      Zacznij rozglądać się wśród 126p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka