Dodaj do ulubionych

Auto Centrum FEU VERT

IP: 212.45.227.* 29.06.01, 17:42
To warsztat+myjnia+sklep motoryzacyjny przy Geantach. Czy ktoś z Was u nich
był? Jakie są Wasze opinie???
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 01:03
      Niestesty nie byłem ale na głównym forum pytam o Carmana, narazie oddzew średni.
    • Gość: Joasia Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.01, 15:05
      Opinie na ten temat znajdziesz tutaj
      autokacik.sm.pl/showthreaded.php?
      Cat=&Board=hydepark2&Number=623144&page=0&view=collapsed&sb=5&o=7&fpart=
    • Gość: Marek G. Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 20:30
      Poziom, a w zasadzie brak poziomu jaki cechuje FEU VERT woła o pomstę do
      nieba.Pomimo szczerych chęci nie udało mi się po dwóch wizytach i około
      dziesięciu próbach dodzwonienia się umówić na obsługę samochodu w Waszej
      firmie. To było coś rodem z poprzedniej epoki. Chciałem u Was wymienić olej w
      silniku i skrzyni biegów, filtry i klocki hamulcowe, a więc zostawić parę
      złotych. Nic z tego. Tydzień temu nie było wolnych terminów, kiedy się wcfzoraj
      dodzwoniłem okazało się,że nie ma jeszcze grafiku na środę i najlepiej żebym
      zadzwonił dzisiaj. Próbowałem ok. 10 razy między 12, a 16 - bez skutku - nikt
      nie raczył podnieść słuchawki. Ponieważ wieczorem byłem w Geant postanowiłem
      pofatygować się osobiście - niestety wszystkie terminy zajęte, ale za to
      dowiedziałem się wiele o działaniu firmy. Przez około 15 minut oczekiwania na
      obsługę telefon dzwonił 4 razy i 4 razy nikt nie podniósł słuchawki, ktoś
      przede mną próbował doprosić się o wymianę żarówki (10 PLN za 3 min. pracy!!!),
      niestety zaproponowano mu oczekiwanie przez 3 godziny!!! Podobno wszyscy są
      zajęci - dziwnym trafem zauważyłem że 4!!! stanowiska w warsztacie były wolne!
      LUDZIE W WARSZTATACH U "MIETKA NA PODWÓRKU" JEST O TRZY KLASYWYŻSZA KULTURA
      OBSŁUGI NIŻ W FEU VERT W WARSZAWIE NA URSYNWIE!!!
      Już się trochę uspokoiłem więc może znajdą się inni "szczęśliwcy" którzy
      opowiedzą mi o swoich przygodach z tą firmą. marekgrobelny@poczta.onet.pl
      • Gość: Sven Re: Auto Centrum FEU VERT IP: 217.153.10.* 14.05.02, 11:57
        Chcialem wymienic olej z filtrem. Filtr tylko na zamowienie, wiec
        chce zamowic. Tak nie mozna. Trzeba przyjechac w tygodniu do
        16.00, wtedy ktos bedzie wymienial olej, a drugi pogna po filtr
        do dystrybutora. Pytam co z tymi, ktorzy pracuja do 17.00?
        - Trudno - slysze.
        - Ale co trudno? Nie do zalatwienia?
        - Raczej nie, ale niech pan zadzwoni.
        - Po co, skoro trzeba osobiscie byc w trakcie uslugi?
        - Tak dzialamy...

W Carmanie zamowilem filtr i tarcze hamulcowe na telefon. Na
        drugi dzien (20.00) filtr wymieniono, ale tarcz nie, bo sprowadzili
        nie ten model. Nastepnego dnia tez nie trafili w model. Dalem im
        trzecia szanse i udalo sie. Cieszyli sie jak dzieci...

Pozdr.
        • Gość: polokokt Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.pjwstk.edu.pl / 10.122.4.* 17.05.02, 10:55
          Ja mialem takie przygody z Carmanem jak Wy z Feu Vert. Tez chcialem
          przeprowadzic czynnosci obslugowe zgodne z przegladem po 30 tys km. Niestety
          nie bylo terminow, a ja tez nie dysponuje nadmiarem czasu wolnego. Zreszta
          pojechalem tam bo skusila mnie reklama :"CARMAN - auto sprawne od reki".
          Niestety pomimo usilnych prub nie dalo sie tego zalatwic "od reki". W koncu
          efekt byl taki ze pojechalem do sklepu motoryzacyjnego i kupilem wszystkie
          czesci i plyny, ktore byly otrzebne i wymienilem to sam. Coz zaoszczedzilem
          troche grosza, Carman nic nic zarobil a ja jestem szczesliwy ze mam wszystko
          wymienione.
          • Gość: Wicio Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.isep.pw.edu.pl 06.05.03, 14:54
            Ciekawe co zrobiłeś ze zużytymi płynami??? Do studzienki??
            • Gość: Maniek Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.idzik.pl 08.05.03, 18:53
              Gość portalu: Wicio napisał(a):

> Ciekawe co zrobiłeś ze zużytymi płynami??? Do studzienki??

Gratuluje bardzo mądrego pytania!
        • Gość: minimal Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:39
          przyjedziesz jakimś egzotycznym szrotem - to nie ma do tego filtra - dziwisz
          się? zamawiasz i nie przyjeżdzasz bo pan Stsio wymienił ci olej - i to za pół
          ceny a olej wylał do rowu. a w FV twój filtr ma służyć jako popielniczka czy
          ozdoba??
          • Gość: Pytanie Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.06.04, 22:05
            Czy np. mercedews W126 (560SEL) to egzotyczny szrot? Ja bym tego tak nie
            nazwał, ale może w-g Ciebie S-klasse to szrot ;-).
            • Gość: noone Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:10
              nie jest to superpopularny pojazd kołowy... prawie jak lanos... ty (brak mi obelg) przywieziesz taki cud z niemiec z silnikiem od - nikt nie wie jakiego modelu... a sam nawet nie jestes w stanie podac z jakiego rocznika jest ten silnik i co dziwisz sie? spier do aso tam ci znajda albo i nie...
          • wal21 Re: Auto Centrum FEU VERTdo minimal 21.11.04, 11:27
            jeżeli vectra 2,2 dti rok 2002 to szrot to gratuluje poczucia humoru. obsługa
            dno
      • Gość: Maciek Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 01.01.04, 14:46
        Szczera prawda też miałem nieprzyjemność tam wdepnąć jest to bezosobowy
        kombinat w którym nikt nie panuje nad sytuacją, mechanicy chyba z "łapanki" a
        stałym chwytem jest wyeksponowanie niskiej ceny na usługę np. montaz radia 45
        zł a potem sie zaczyna: ale niema pan "kostki" ani półkieszeni ani czegoś tam w
        sumie kosztowało mnie to 200 zł (za montaż tego samego radia w poprzednim
        samochodzie zapłacilem 70 zł w małym waesztacie i jakoś wszystko mialem co
        potrzeba) - nie dajcie sie skusic niską ceną bo wyjedziezie chudsi o kwote
        znacznie większą - choć sąsiad sie zaparł i za wymiane klocków hamulcowych
        zaplacił tylko tyle ile w reklamie - ale stoczył o to prawdziwą walke!
        • Gość: minimal Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.interpacket.net 17.04.04, 23:05
          Taa no oczywiście można przylutować radio do samochodu… ale jeśli przyjedziesz
          toyotą a radio masz na ISO i to bez kostki to co zrobić ciąć ci kable w
          samochodzie i co dalej?? No problem…
          Albo jeszcze lepiej – kradzione radio z logo mercedes – k_rwa jak to
          przymocować na gumę do żucia? Kup pół kieszeń, kostki. No i ostatnie stadium
          głupoty samochód samochód instalacją radiową (prąd) pociągniętą od kabli z
          alarmu… a głośniki minus do masy i jeden kabelek (plus) z rozgałęzieniem na l i
          p… i co do tego ci podłączyć radio?? Sam sobie podłącz albo zapłać 150 i ciesz
          się zdobyczą techniki zwaną stereo…
      • Gość: minimal Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:35
        no fakt 4 stanowiska wolne. to wiedź i sam sobie zrób... bo oprucz stanowiska
        potrzebni są ludzie - jak widać nie dotarło do ciebie to prawo. a nie podnoszą
        słuchawki dlatego bo jacyś teoretycy - tacy jak ty - pytają się o jakieś
        pierdoły w stylu: czy dunlop jest lepszy od dębicy? i trzeba ci tłumaczyć -
        tak, jest lepszy... i na to traci się czas...
        • Gość: Hehe Biedny frustracie! IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.06.04, 22:10
          Wygląda na to, że sam pracujesz w Feu Vert i masz z tego powodu kompleksy. Ale
          właściwie jak ktos nie wykonuje swojego zadania to ma prawo się wstydzić...
          Idź po rozum do głowy i nie atakuj wszystkich na forum - zachowujesz się jak
          wściekły osaczony pies kąsający na ślepo dookoła!
          • Gość: 666 Re: Biedny frustracie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 10:20
            To TY zasrany polaczku budujesz opinię że ten naród należało by wystrzelać a było by lepiej. To ty plujesz na kasjerki w supermarketach i piszesz skargi na tych którzy nie obsłużyli cię poza kolejnością.
    • Gość: M0nia Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.bank.bgzsa.pl / 192.168.37.* 26.02.03, 16:24
      Nigdy wiecej nie pojade do Feu Vert! Wymienialam u nich opony z letnich na
      zimowe. Serwisant traktowal mnie jak glupia i naiwna blondynke. Kazal mi wrocic
      po samochod za godzine. Zmienil, ale w garazu, gdy wypakowywalam opony z
      bagaznika, na szczescie zajrzalam do czarnych workow, w ktore zapakowali opony.
      Okazalo sie, ze do mojego malego Polo oddali mi opony co namniej do Passata.
      Zadzwonilam do ich szefa, zapewnial ze odnajda wlasciciela samochodu, ktoremu
      zapakowakowali moje (nota bene nowiutkie) letnie opony. Mieli dzwonic do mnie,
      informowac... Skonczylo sie na tym, ze to ja co tydzien do nich dzwonilam, a
      szef zawsze mi powtarzal, ze juz znalazl wlasciciela, ale wlasnie jest za
      granica, albo to zona ma ten samochod, albo wlasnie wyjechal na swieta.... Gdy
      przyszla wiosna i czas zmiany opon, zadzwonil do mnie wlasciciel Citroena
      Xsary, ktory wlasnie dopiero teraz zobaczyl, ze ma moje opony i skojarzyl, ze
      mogli mu zamienic w Feu Vercie. I to on dopiero skontaktowal sie z Feu Vertem i
      tam mu dali moj telefon./ Czyli szef Feu Verta przez pol roku klamal mi w zywe
      oczy. I nie przestawal mnie traktowac jak natarczywa babe!. Nigdy wiecej tam
      nie pojade i wszystkim bede odradzala
      • Gość: Odyn Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 21:26
        Niestety maja tam faaatalną organizację pracy. Obsługa robi wrazenie ospałej i
        niezadowolonej. Miałem dwa razy taki przypadek, że zaskakiwali mnie wyższym
        rachunkiem pomimo tego, że precyzynie ustalałem cenę za poszczególne czynności
        przed podpisaniem zlecenia (musiałem wykłócać się). Takie drobne naciąganie.
        Generalnie - nie polecam.
        • Gość: Janko Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.interpacket.net 17.04.04, 23:11
          pamiętaj że zlecenie jest tylko zleceniem... okazuje się że takie lekkie
          pukanie z tyłu to nie wina opony (jak ci się wydawało) i nie płacisz tylko za
          jej wymianę na zapas (buchacha) ale to wina mostu... czujesz się oszukany że
          nie płacisz 4 zł tylko 400???
    • Gość: eska Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.man.polbox.pl 27.02.03, 10:12
      witam,
      Feu Vert to masowka.
      nie bylam tam nigdy lecz wiem, ze w Carmenie mozna zalatwic wszystko od reki.
      Wymiana opn letnich na zimowe?!
      Tylko w Midasie, super obsluga, plastyczne terminy: sama wymienialam tam opony
      w dwoch samochodach i nie bylo problemow gdy przyjechalam innym niz
      zapowiedzialam. zakup opon w Midasie?! Super - rezerwacja dziala, koszty ok.
      Polecam
      Z tego co wiem, serwis/przeglady sa rzetelne i cenowo ok.
      Sami robia rozpiske co trzeba wyminic co nie. daja kartke i wymieniasz co
      chcesz a nie to co oni chca. Owszem raz sie pomylili, ale Midas to tez ogolny
      przeglad, specjalista od mechaniki mowi inaczej.

pozdrawiam
      • Gość: albin Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 27.02.03, 23:17
        Feu vert jest do bani. maja problemy z tak prosta czynnoscia jak naciagnięcie
        paska napędzającego alternator. borykali sie z tym ok. 1 h. i efekt był taki że
        pasek jak był luźny tak... nadal był luźny, co objawiało sie nieprzyjemnym
        piszczeniem.

AMATORZY!!!
        • Gość: joon Re: Auto Centrum FEU VERT IP: 195.171.200.* 17.04.04, 23:31
          a może w aso założyli ci za duży pasek. a w tą godzinę to ci nie wierzę. poza
          tym jeśli to była tak prosta czynność to czemu sobie sam nie wymieniłeś...
      • Gość: JK Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.acn.pl 25.04.03, 20:08
        Gość portalu: eska napisał(a):

> Tylko w Midasie, super obsluga, plastyczne terminy: sama wymienialam tam
        opony
        > w dwoch samochodach i nie bylo problemow gdy przyjechalam innym niz
        > zapowiedzialam. zakup opon w Midasie?! Super - rezerwacja dziala, koszty ok.
        > Polecam
        > Z tego co wiem, serwis/przeglady sa rzetelne i cenowo ok.
        > Sami robia rozpiske co trzeba wyminic co nie. daja kartke i wymieniasz co
        > chcesz a nie to co oni chca. Owszem raz sie pomylili, ale Midas to tez ogolny
        > przeglad, specjalista od mechaniki mowi inaczej.

Trzykrotnie zmieniałam w Midasie (Warszawa Puławska) opony i ani razu nie było
        od ręki. Zawsze miałam termin na za 5-7 dni. Fakt, że było kupę ludzi, bo
        wszyscy zmieniają w podobnym czasie, ale bez przesady. W takich przypadkach
        zatrudnia się czasowo na danej zmianie dodatkowych pracowników. A za każdym
        razem kiedy tam byłam (po południu, 15-19) pracował tylko JEDEN mechanik i
        jeden pan za biurkiem. Kupa ludzi skuszona reklamami, że wszystko od ręki,
        odchodziła z kwitkiem, bo termin na za tydzień ich nie satysfakcjonował.
      • Gość: Kinoo Re: Auto Centrum FEU VERT IP: 195.171.200.* 17.04.04, 23:27
        W Carmanie jeśli masz fart i rozpychasz się mocno raminami to wszystko
        załatwisz od ręki… bo tam krzyczący głośniej mają rację… to jest traktowanie
        klienta jak człowieka??? Nie - jak śmiecia – im większy i bardziej kolorowy tym
        ma większe szanse wyłapania… zastanów się człowieku… w Fau Vert jesteś zapisany
        i mechanik na ciebie czeka…
    • yamat Re: Auto Centrum FEU VERT 23.04.03, 18:44
      W grudniu za wymianę opon (miałem swoje 2 komplety) zapłaciłem 56 zł, w
      kwietniu już 76. Jak zapytałem dlaczego nie 56, to powiedzieli, ze 56 jak u
      nich kupowane :-)))) To albo sie walneli w grudniu, albo dałem się zrobic w
      balona teraz...
      • Gość: joon Re: Auto Centrum FEU VERT IP: 195.171.200.* 17.04.04, 23:36
        miałeś zlecenie przed nosem?? miałeś. poza tym pamiętaj że istnieje cennik i
        nikt od ciebie nie wziął więcej niż w cenniku bo nie da rady tego zrobić
        fiskalnie więc bajery o 76 zł wciskaj w innym miejscu niż tutaj...
    • Gość: K. Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 25.04.03, 09:43
      Jakość usług FeuVert'a można porównać z komfortem zakupów w Geant...
    • Gość: ehhh Re: Auto Centrum FEU VERT IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.12.03, 20:35
      Piszcie pajace w jakim mieście i o który Feu-Vert chodzi...
      • Gość: radek JEŻDZIĆ DO ASO!!! (I BULIĆ) IP: *.crowley.pl 02.01.04, 13:16
        Jak wam się, kurwa, nie podoba to jeździć do ASO, barany. Chcecie superjakości
        to płaććie za to. Jak chce się wydać mniej, trzeba zaakceptować pewne
        niedogodności. Głupi naród chciałby, kurwa, wszystko i to jeszcze za darmo.
        Żałosne...
        • Gość: Krzysiek Re: JEŻDZIĆ DO ASO!!! (I BULIĆ) IP: 217.153.47.* 09.01.04, 23:59
          tak sie składa, że ASO tez nie zawsze warto odwiedzać (miałem kiedys
          przyjemność pracować w ASO i wiem na jakiej zasadzie to wszystko sie kręci).
          Jesli chodzi o warsztaty lokowane obok supermarketów Geant to mam o nich
          fatalne zdanie, a to za sprawą polityki tej firmy. Zatrudnia ona najgorszych
          mechaników, którzy nie znaleźli posady w ASO. W zwiazku z tym mechanicy tam
          pracujący nie maja zbyt wysokich kwalifikacji.
          • Gość: OGI Starzy kierowcy i jeżdzą do Carmana i FauVerta IP: 62.233.138.* 26.01.04, 23:37
            Mnie już na kursie uczyli żeby jeździć do małych warsztatów gdzie mechaników
            jest kilku i nie zmieniają się co chwilę.

ASO- największe dno. Miła obsługa i nic więcej, drogo jak cholera.

Do Warszawiaków.
            Polecam warsztat Cartech na Raszynskiej. Specjalizują sie w Oplach.
          • Gość: joon Re: JEŻDZIĆ DO ASO!!! (I BULIĆ) IP: 195.171.200.* 17.04.04, 23:47
            fakt polska to pojebany kraj. a w Feu Vert mechanicy są 100 razy lepsi niż w
            ASO - bo aso padną po wejściu do ue. a to czemu? bo wraz z wejściem do ue
            parlament (wasz barany) będzie musiał uchwalić że przeglądy może robić każdy
            kto spełnia normy a nie każdy z odpowiednią nazwą. tak jest w europie i za
            kilka chwil w baranlandzie zwanym polską...
        • Gość: joon Re: JEŻDZIĆ DO ASO!!! (I BULIĆ) IP: 195.171.200.* 17.04.04, 23:41
          BRAWO BRAWO BRAWO aż wstyd że jest się polakiem po przeczytaniu takich bzdur
          które pisze większość tu obecnych... na całe szczęście że oglądam was jedynie w
          telewizji - barany.
          • Gość: Polak Wstyd, że taki baran wyjechal za granice IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 18.04.04, 01:10
            Widać jak to z barana się osioł robi - odłączył się od stada i rżnie głupa. Myj
            kible na zachodzie i nie wracaj tu łośle
            • Gość: usa Re: Wstyd, że taki baran wyjechal za granice IP: 213.206.5.* 18.04.04, 11:37
              dokładnie odłączając się od tego stada trzeba rżnąć głupa bo wstyd się przyznać
              że jest się kim się jest... bravo joon!!!
              Polaczek - idź spać...
              ps. chciałbyś myć kible na zachodzie... ale jesteś prawdziwym Polakiem więc
              gnij w tym chorym społeczeństwie...
              • Gość: Lalka Mnie bardzo cieszy twoj post... IP: 62.233.205.* 20.04.04, 08:13
                Jeszcze paru prostakow wyjedzie z Polski i bedzie fajnie! :)
                • Gość: Wstyd mi za ciebie Re: Mnie bardzo cieszy twoj post... IP: 195.228.253.* 20.04.04, 23:51
                  A w Polsce zostaną wyłącznie ludzie którym wydaje się że wszystko im się należy
                  natychmiast. Inni mogą poczekać ja NIE!!! Bo oni są dnem. I że np. mechanik
                  pierd_lnie robotę którą rozpoczął i weźmie się za ich problemy – po prostu…
                  !!!Bo to ja jestem najważniejszy!!!
                  !!!Bo to ja jestem jedyny!!!
                  !!!I mam innych w DUPIE!!!
                  I taka - właśnie mentalność – Polaka!
                  Wstyd wstyd wstyd…
                  I zastanówcie się czemu jesteśmy głównym tematem dowcipów…
                  A znacie „Dzień świra?” – modlitwa Polaka…
                  Kurwa – nawet na Węgrzech jesteśmy postrzegani w ten sposób…
                  Aż przykro się robi…
                  • Gość: noone Re: Mnie bardzo cieszy twoj post... IP: *.com 27.04.04, 12:37
                    zgadzam się. polacy w wiekszosci to dziwny narod. na szczescie sa i normalni -
                    ale to maly procent ogolu.
    • pendragon_pl Re: Auto Centrum FEU VERT 18.06.04, 20:24
      FEU VERT Katowice , obok GEANT'a.

Nawet nie mam siły komentować tych amatorów.
      Kłopoty z rozrusznikiem w Astrze II. Dzwonię, facet mówi, nie ma problemu, pan
      przyjedzie i sie załatwi.
      Dokulałem się na resztkach z akumulatora do nich a Cep (ten sam) mi gada, że oni
      takich rzeczy nie robią, ale jutro będzie elektryk i mają ZAPRZYJAZNIONY serwis
      w Katowicach, do któego wezmą moje auto.

Toż nie mógł mi kurwa od razu przez telefon powiedzieć jaki mają plan względem
      mojego auta ?

Szkoda słów. NIE POLECAM NIKOMU
      • Gość: Feu Vert Katowice Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 20:00
        Witam Pana,

Z zainteresowaniem przeczytałem (przypadkowo znaleziony) Pana komentarz dot.
        Auto centrum Feu vert w Katowicach. Ponieważ większość usterek należy
        zdiagnozować na miejscu pracownik zachował się poprawnie, zapraszając Pana do
        Auto Centrum. Rzeczywiście niektórych napraw (elektryka w pewnym zakresie,
        elektronika, planowanie, remonty głowne itp.) nie wykonujemy sami, lecz zlecamy
        naszym podwykonawcom - Klient jednak ma kontakt jedynie z marką Feu Vert i to
        Feu Vert jest gwarantem dobrze wykonanej naprawy. Niesłusznie, moim zdaniem,
        wyciaga pan zbyt daleko idące wnioski, ponieważ chicieliśmy Panu pomóc i
        rozwiązać problem. Rozwiązanie jednak Pana nie satysfakcjonowało i miał Pan do
        tego prawo. Pozdrawiam, dyrektor Auto Centrum Feu Vert Katowice
        • Gość: Buttman Gratuluje tempa odpowiedzi : IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 20.11.04, 23:40
          • Gość: Feu Vert Katowice Re: Gratuluje tempa odpowiedzi : IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.04, 21:39
            Niektórzy z użytkowników tego portalu nie potrafią czytać, a jeżeli potrafią,
            to nie rozumieją tego, co czytają. Żałosne. I nie nadające się na żaden inny
            komentarz. Feu Vert Katowice
            • Gość: Buttman Zauważyłem już to... IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 28.11.04, 13:56
              że wielu użytkowników - w tym FVK - nie potrafi czytać postów. Proponuję zacząć
              naukę czytania i rozumowania tekstu pisanego (skończył tam ktoś u was
              przynajmniej zawodówkę?) Proponuję odnieść się do zarzutu tempa wypowiedzi:
              pendragon_pl 18.06.2004 20:24 - odpowiedź FVK - 17.11.2004 20:00. Aż tak długo
              klecicie parę słów? TO właśnie jest żałosne i do tego się odnosiłem - nie widzę
              tu żadnego błędu w czytaniu. Proszę się lepiej zająć wymianą opon i żarówek -
              czytanie i pisanie postów zostawcie mądrzejszym.
              Nie pozdrawiam
    • Gość: toy owner Re: Auto Centrum FEU VERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 09:14
      Dziwni jacyś jesteście... Kto to widział, żeby oddawać auto do przypadkowego
      warsztatu? I do przypadkowego mechanika z "łapanki"???
      Wchodzę na Toyota, Citroen ,Fiat, czy jakieś inne Maserati "Klub Polska",
      wybieram sprawdzony warsztat i wio!
      Do FeuVert, czy innego Carmana mogę podjechać, jak mi się auto ZEPSUJE.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka