Dodaj do ulubionych

Nowe BMW serii 3 | Wideo

IP: *.181.238.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.10.11, 14:50
ladny samochod
Obserwuj wątek
    • Gość: HUN Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 15:09
      Al sepleni facet na 1szym filmie... bmfu fłiii siłies
    • Gość: kkk Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 15:12
      Maskę mogli pociągnąć do nerek. Nie podoba mi się ta przerwa ;) Właściwości jezdne zapewne rewelacyjne
    • Gość: has Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.icpnet.pl 19.10.11, 15:38
      @kkk ale dzięki temu przy lekkim puknięciu przodem nie masz całej maski do wymiany ;)
    • Gość: f10 Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.evot.org 19.10.11, 15:53
      Zawsze krytykowałem ałdi za to że robi jeden samochód w kilku rozmiarach, a teraz moja ukochana marka robi to samo! W dodatku wszędzie kryzys, świat się kończy, jadę do Tajlandii na dziwki!
    • Gość: Gość Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.lcs.net.pl 19.10.11, 16:03
      miodzio. majstersztyk. tego nie ma nawet audi, ktore daje dupy skodzie setaowi i oczywisci vw. Nawet japonskie wiertarki nie ma nic do gadania.

Standardowo za moment tysiace pryszczy z gimnazjum, liceum i bezrobotni studenci beda trollowac.
    • uwazny71 Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo 19.10.11, 16:09
      @ f10
      Uważaj - w Tajlandii powódź.
    • Gość: f10 Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.evot.org 19.10.11, 16:11
      @uważny
      Apokalipsa!
    • bezy2008 Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo 19.10.11, 16:57
      a jak kiedys tak robili (e32/e34/e38/e39) to też spylałeś do Tajlandii?
    • Gość: Maxmaniak Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 17:06
      Fajne toto. Szczególnie podoba mi się, że inżynierowie potrafili zaprojektować niezwykle aerodynamiczne nadwozie i przy tym nie spaprać bryły auta jak np. w Priusie. Niestety cena jak zwykle przy BMW (Będziesz Mieć Wydatki).
    • mniklasp Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo 19.10.11, 17:29
      w dalszym ciagu to maly samochod , zdecydowalem ze kupie z seri 535i
    • Gość: hilowsjujejeje Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 17:57
      Brzydkie toto ale i tak bym se pojeździł jakby mnie było stać.
    • Gość: ferdinant pieh Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 18:33
      racherliś! unzere auto A4 niśt konkurent biemwi 3. A4 ist ein Scheiß. volfsfagen trechnolozyś ist biemwi 20 jahre temu! ałdi kusse biemwi im fussen.
    • Gość: piccardi666 Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.icpnet.pl 19.10.11, 19:04
      wszystkie robione na jedno kopyto
    • Gość: 722 Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.siedlce.vectranet.pl 19.10.11, 20:21
      Śliczne auto i przynajmniej trochę inne z przodu od piątki i siódemki.
    • Gość: franko Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.60.citypartner.pl 19.10.11, 20:35
      Piękne auto. Rzeczywiście, żaden japończyk się nie umywa. Nie mówiąc już o parówiastych Audi , plebejskim VW czy bidnej Skodzince...
    • Gość: grrr Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.aster.pl 19.10.11, 20:39
      szkoda ze BMW poszlo drogą Audi i wszystkie modele są do siebie podbne, to nie jest dobe dla wizerunku, to ja wole Lexusa IS 350 dziękuje za uwagę
    • hanzoo Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo 19.10.11, 20:45
      ho ho nawet gazetowym trollom nowe Beemdablju sie podoba, niebywałe
    • Gość: fakir Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 20:55
      za dużo chromu jak dla mnie ale ok, kiedy kombi?
    • Gość: bambo Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 22:01
      Wygląda tak sobie ale technicznie będzie bajka więc niemaco marudzić tylko kupować...
    • Gość: albert Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 22:23
      Co do piękna tego auta... Moim zdaniem piękna jest jedynie seria 6 BMW oraz... Mini. W serii 3 jedynie coupe. Kiedyś zachwycała mnie seria 5 -teraz spowszedniała :( Technicznie - poza napędem 4x4, bije na głowę zarówno Mercedesa, jak i Audi... No ale Audi ma quattro... Trudny wybór ;)
    • Gość: Quattro Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.unused.derbynet.waw.pl 19.10.11, 22:55
      Trójka od lat to poważny konkurent dla nieco większego, wygodniejszego i technicznie bardziej zaawansowanego A4. Trójka z małymi silnikami i bez napędu na 4 koła oczywiście nie ma żadnego startu do bawarskiego konkurenta.
      Oba bawarskie średniaki odjechały ostatnio szwabskiemu Mercowi wyraźnie. Stylistycznie, jakościowo i technicznie.
      Japońskie wiertarki i inne zwyczajnie nie mają startu. Nie ta liga.
    • Gość: Kamas Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 23:02
      Nie zgadzam się z tym, co niektórzy twierdzą, że wszystkie BMW wyglądają tak samo. Po pierwsze ja doskonale rozróżniam 3 od 5, nowe 3 jest dużo bardziej zadziorne i ma zupełnie inny przód i bardziej sportową linię nadwozia. Marka znalazła złoty środek pomiędzy wymyślaniem coraz to nowych dziwadeł, które siebie nie przypominają, jak to robi Mercedes, a wypuszczaniem niemal takich samych aut, jak Audi. Po 2 co złego jest w tym, że marka stara się zachować swoje tzw. DNA , BMW tak zawsze robiło i nikt nie narzekał, a teraz wielki lament.... Przynajmniej jak jestem na ulicy i widzę z daleka któryś z modeli marki, to wiem, że mam do czynienia z BMW, a nie z Daewooo, czy innym Fiatem. A to, jaki to model, to już drugorzędna kwestia...
    • Gość: Long dong Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.versanet.de 19.10.11, 23:55
      Jezdze lexusem I ze smiechem objezdzam
      Ta swolocz w beemach
    • Gość: bimer Re: Nowe BMW serii 3 | Wideo IP: *.members.linode.com 20.10.11, 05:48
      z zewnatrz ok, w srodku kupa. silniki jedna WIELKA porazka. zadnych wolnossacych R6. dobrze ze zamowilem e92 335i. chyba ostatnie piekne bmw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka