Dodaj do ulubionych

Sprzedam moje ukochane POLO

24.10.12, 18:33
W końcu dorosłem do męskiej decyzji, żeby sprzedać moje ukochane polo i kupić w końcu jakiś męski samochód, bo śmieją się już ze mnie na wiosce a i w mieście przechodnie spokoju nie dają. Więc jak jest ktoś chętny, to polecam. Bo to nie głośny diesel kle kle tylko cichutka benzynka bez żadnego turbo, fapa, dwumasy i innych pierdół, które ówczesne klekoty posiadają. A i ten kto kupi mojego rumaka to i zaoszczędzi. Bo autko zadbane jest, choć ostatnio mała stłuczka miała miejsce. Dużo za niego nie żądam. Dołożę parę groszy i chyba sobie RAVkę sprawię. Bo zima idzie a u mnie ciężko z utwardzonymi drogami a tym autkiem to sobie będę bez problemów po górkach śmigał.
Więc zapraszam do licytacji. Wstawiłem do komisu, bo trochę nie mam gdzie go teraz trzymać.
otomoto.pl/volkswagen-polo-C25933657.html
Obserwuj wątek
    • bemeta bezwypadkowe i zadbane polo... hejeje 24.10.12, 18:55
      misiaczku,
      tak wygladalo to twoje cudo, zanim Heniek ze Zbychem po litrze wódy (na glowe) go za stodola wyklepali hehehhehe... i ci go opchneli.
      P.S.
      W stodole to sie klepalo Golfy o 4 cm dluzsze....
      hahahah......
      Milej jazdy tym smiesznym wozidelkiem
      • misiaczek1281 Re: bezwypadkowe i zadbane polo... hejeje 24.10.12, 20:26
        bemeta napisał:

> misiaczku,
        > tak wygladalo to twoje cudo, zanim Heniek ze Zbychem po litrze wódy (na glowe)
        > go za stodola wyklepali hehehhehe... i ci go opchneli.
        > P.S.
        > W stodole to sie klepalo Golfy o 4 cm dluzsze....
        > hahahah......
        > Milej jazdy tym smiesznym wozidelkiem

Nikt niczego nie klepał w stodole ;-)
        Śmieszny to jest twój komentarz ...ciekawe czym ty jeździsz?
        cóż...nie każdego stać na Lombo ;-)
        • misiaczek1281 Re: bezwypadkowe i zadbane polo... hejeje 24.10.12, 20:26
          misiaczek1281 napisał:

> bemeta napisał:
          >
          > > misiaczku,
          > > tak wygladalo to twoje cudo, zanim Heniek ze Zbychem po litrze wódy (na g
          > lowe)
          > > go za stodola wyklepali hehehhehe... i ci go opchneli.
          > > P.S.
          > > W stodole to sie klepalo Golfy o 4 cm dluzsze....
          > > hahahah......
          > > Milej jazdy tym smiesznym wozidelkiem
          >
          > Nikt niczego nie klepał w stodole ;-)
          > Śmieszny to jest twój komentarz ...ciekawe czym ty jeździsz?
          > cóż...nie każdego stać na Lombo ;-)

Znaczy Lamborgini :)
    • dr.buzz Re: Sprzedam moje ukochane POLO 24.10.12, 20:07
      to grande punto, trutniu...
      • kontik_71 Re: Sprzedam moje ukochane POLO 24.10.12, 20:09
        Przeciez to nie ten duren tylko ktos, kto sie z niego nabija. Duren ma nicka misiaczek1281
        • misiaczek1281 Re: Sprzedam moje ukochane POLO 24.10.12, 20:22
          kontik_71 napisał:

> Przeciez to nie ten duren tylko ktos, kto sie z niego nabija. Duren ma nicka mi
          > siaczek1281

To nawet dziecko potrafi dostrzec że ktoś się pode mnie podszywa...nick podobny ale jednak oryginalny forumowy misiaczek może być tylko jeden ;-) Reszta misiaczków to podróbki ;-)
          Hihi :)

Ps. Ja moje Polo już dawno sprzedałem...i kupiłem...uwaga: też Polo ;-)
          ale nowszy model ... 9N...z perspektywy czasu przyznaję że tamten stary Poluś to zupełnie inna epoka...inny niższy komfort jazdy...ale ponieważ służył wiernie i nie zawodził to postanowiłem pozostać wierny swoim ideałom i nie żałuję...nowa wersja także nie zawodzi:)

Natomiast żarcik misiaczka1282 całkiem zabawny choć nie do końca udany :-)

Hehehehheheehe ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka