Dodaj do ulubionych

oto dlaczego lepszy stary VW niz krajowy zlom

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:47
Karambol w Piasku
Siedem samochodów zderzyło się w środę na drodze krajowej nr 1 w Piasku k.
Pszczyny. Przyczyną był rozlany na długości 100 m olej, który wyciekał z
jadącego w kierunku Katowic poloneza.

Do kraksy doszło przed godz. 10. Samochody nie były w stanie wyhamować i
wpadały na siebie jeden za drugim. Na szczęście żadnemu z kierowców nic się
nie stało. Przyblokowany za to został ruch w kierunku Katowic, który przez
prawie dwie godziny odbywał się po jednym pasie. O godz. 11.30 wszystko
wróciło do normy, gdy strażakom udało się zneutralizować rozlany olej.

moje zdanie :j.w.

Obserwuj wątek
    • Gość: Rocco To oczywiste,ze poldoloty to zlomy,juz jako nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:51
      • Gość: Radek Re: To oczywiste,ze poldoloty to zlomy,juz jako n IP: *.2015.com 15.07.04, 16:58
        Zapytam jeszcze raz bo nie chce mi sie szukac odpowiedzi:
        Jakim to miszczu samochodem sam pomykasz jak juz wyzebrzesz kluczyki od ojca?

• Gość: hehe.he Re: To oczywiste,ze poldoloty to zlomy,juz jako n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 17:15
          jakim to miszczu ty pomykasz że sie pytasz o to Roccco:)
          • Gość: Rocco Re: To oczywiste,ze poldoloty to zlomy,juz jako n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 17:17
            Mam wlasnie 2 , alfe romeo 145 , i BMW 850i , i sam zapracowalem na moje autka
            • Gość: hehe.he Re: To oczywiste,ze poldoloty to zlomy,juz jako n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 17:28
              a gosciu wlasnie marzy o poldolocie i nie odpisuje:)
              • Gość: Radek Re: To oczywiste,ze poldoloty to zlomy,juz jako n IP: *.2015.com 15.07.04, 17:47
                wez sobie jakies ziolka zapal czy cos bo strasznie nerwowy jestes.
            • Gość: Radek Re: To oczywiste,ze poldoloty to zlomy,juz jako n IP: *.2015.com 15.07.04, 17:46
              O to przepraszam faktycznie mega wypas, pewnie w sumie maja ponad 20 lat i
              sciagane ze szrotu w niemczech ale zawsze.
              • Gość: koles Re: To oczywiste,ze poldoloty to zlomy,juz jako n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:17
                NO to mistrzu pokaż mi kogoś, kto ma nowe 850i. A Kulczyk pewnie ma 15
                Mercedesów "S" z 2002 i razem mają 30 lat. Łał...
            • 01boryna do Rocco 15.07.04, 20:05
              Gość portalu: Rocco napisał(a):

> Mam wlasnie 2 , alfe romeo 145 , i BMW 850i , i sam zapracowalem na moje autka

czy to nie ty pisales kiedys ze szukasz, czy masz na oku 850? Gratuluje ze
              zdobyles ( to auto trzeba naprawde zdobyc) takie cacko. W jakim jest stanie?

• Gość: Rocco Re: do Rocco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 01:49
                Tak , to ja szukalem takiej BMW i znalazlem z 91 roku , srebrna , i jak
                narazie jezdzi i nic nie musze w niej robic jak narazie , dalem za nia 33tys.
          • Gość: Radek Re: To oczywiste,ze poldoloty to zlomy,juz jako n IP: *.2015.com 15.07.04, 17:43
            Mitsubishi Pajero Sport AWD, moze byc?
    • Gość: Andrzej Re: Polonez cysterna ? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 18:05
      Był robiony w takiej wersji czy samoróbka ?
      Rozlać olej na 100 m drogi ho ho ho !!!
    • Gość: Kazimirz Przepraszam za to zamieszanie, ale ja wiozlem olej IP: *.ipt.aol.com 15.07.04, 21:19
      w wiadrach, moje swinie sa tym dokarmiane.Olej dostaje z McDonalda i jest
      bardzo dobry, bo swinie rosna jak na drozdzach.
      Ten wlasnie olej wyla mi sie z mojego auta, po tym jak na zakrecie wyprzedzilem
      furmanke.
      • Gość: gość Re: Przepraszam za to zamieszanie, ale ja wiozlem IP: *.class146.petrotel.pl 15.07.04, 21:49
        Pewnie jeździsz Żiguli i marzysz o Fabce 1,2 HTP?
    • Gość: Hmmmm Re: oto dlaczego lepszy stary VW niz krajowy zlom IP: 193.111.23.* 16.07.04, 10:47
      W przytoczonym przez ciebie cytacie niema mowy o VW wiec skad wniosek ze stary
      VW lepszy niz krajowy zlom? Zlom czy polski czy niemiecki to i tak zlom i tyle.

A pozatym mysle ze lepszy nowy passat niz dwa stare golfy o. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka