ledwoledwoledwo 14.05.13, 21:05 jaki sklep w Warszawie polecacie (okolice Wolli), ewentualnie jakiś dobry online Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejsi4 Re: sklep z oponami 21.05.13, 00:39 polecam www.autoopony.eu - jak jesteś w Warszawie, tym lepiej, bo jak u nich kupisz opony to za darmo montują Odpowiedz Link
monicapoland Re: sklep z oponami 15.05.14, 12:03 Polecam Tobie najpierw poczytać o Oponach: motoporady.pl/blog/?cat=3 bardzo Ciekawy art. Odpowiedz Link
thejehmes Re: sklep z oponami 29.05.14, 21:38 Mam własną transportową i współpracowałem z ogromną ilością sklepów z oponami, ale zdecydowanym liderem, którego będę polecał naprawdę każdemu, jest www.oponyturbo.pl/ . Ceny najlepsze na rynku, koszty dostawy pokrywa sklep... czego chcieć więcej? Nie zapowiada się na to, że wybiorę inny sklep. Odpowiedz Link
kominiarz1238 Re: sklep z oponami 13.10.14, 20:36 Nie lepiej zamówić przez internet ? Ja swoje opony do samochodu zamówiłem w promo-opony.pl/ i jestem zadowolony. Taniej, szybko generalnie na plus. Odpowiedz Link