szymi_mispanda
01.09.13, 11:34
...wystawiłem ze 2-3 miechy temu sprzęt w pomrocznej do sprzedaży.
Znaczy ogłoszenie, tego tamtego, no i telefon komórkowy - tylko telefon jeden do mnie który nie jest pomroczanski tylko tam gdzie ja zwykle jestem czyli Madagaskar, a drugi to kogos kto jest w pomrocznej i w razie co może fure pokazac kupcowi.
I ku.......chyba to sa jakies nowe typy przewalu.
Bo od czasu wystawienia ogłoszenia dostaje pelno szimejli na komputer z tekstem typu "witam, jestem zainteresowany bardzo proszę o kontakt"
no to ku... pstrykam "riplaj" i mu daje "...to mój telefon tam jest i można zadzwonić poto go dalem"
i taki fajansiarz zaczyna mi wysylac 10 szimejli jak to niby on już z bankiem wszystko zalatwil (ku... na kredyt samochod kupuje?)
kto mnie wytłumaczy taka rzecz bo mój prosty chłopski rozum tego nie ogarnia:
ktoś chce kupic samochod za około 100 000 PLN
ale
za drogo dla niego zadzwonić na komorke do uae
na komorke do innej osoby w PL widać tez za drogo zadzwonić
to ja mam ku... dzwonic do niego (!) bo on jest zainteresowany
ciekawe co zrobi na stacji jak mu przyjdzie raz na pare dni zaplacic 360 PLN za zalanie baku albo cos mu pierdnie typu amor z regulacja wysokości za 3000 netto sztuka
i takich przypadkow było nie wiem ale z 10 gdzies
ja tam ku... nie będę do zadnego jełopa dzwonil, nie będę tez nigdzie jezdzil ani żaden mój kumpel nie będzie do nikogo tym samochodem jezdzil
jak kto chce kupic to se może zadzwonić przyjechać obejrzeć i może go sprawdzić w warsztacie w promieniu 5 km nie dalej
a jak nie to wypie...c
ale to jest jakiś nowy typ pomroczanskiego przewalu bo to samo tylko w innej formie jest z ogłoszeniem o sprzedaży działki budowlanej
tylko tutaj (cena jest znacznie poniżej sredniej z innych ogloszen) cena jest 500 000 pln z mozliwoscia podzialu - ale może się trafi jaki syn urbana i kupi calosc
ale nie, tez ku... wielkie zainteresowanie ale ja mam dzwonic do nich (!)
o co tu chodzi? w pomrocznej teraz wymyślili jakies numery takie jak stare 0-700 tylko teraz wygladaja jak zwykly numer czy co?