Dodaj do ulubionych

Do wszystkich skodziarzay!!! ;)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:16
Ponieważ ostatnio zauwarzyłem, że czesto trzeba podczas podawania argumetów "dlaczego skoda jest najlepsza" powtażać te same słowa postanowiłem wprowadzić na forum skrót zastępujący wszytkie superlatywy skody! Zamiast pisać, że skoda pod wzgledem jakości jest lepsza od Mercedesa, Jaguara, Bentleya, Maybacha (itp.) i szybsza od Lamborghini, Ferrari, Porsche, MaClarena (itp.) wystarczy wstawić skrót W.S.K.! Teraz zamiast wypisywać te wszytki zalety napisz poprostu W.S.K.- czyli w skrócie Wiejski Sprzęt Kaskaderski!!! P.S. A tak na serio to adresuje to do wszytkich tych, którzy sadzą, że skoda to super samochód lpeszy od Mercedes itp. Reszta normalnych urzytkowników skody niech potraktuje to jako żart P.S.2 Nie mam skody- mam inny samochód, z którego jestem zadowlolony i niemam nic do normalnych urzytkowników skody oraz innych marek.
Obserwuj wątek
    • mac.card Re: Do wszystkich skodziarzay!!! ;) 11.09.04, 20:11
      Problemem tego forum jest, że chyba wszyscy tak zachwalający Skodę (że jest
      lepsza od Mercedesa, Jaguaara, Maybacha etc.) prawie na pewno Skody nie
      użytkują. To tylko rozchwiane emocjonalnie nastolatki, uważający że pisanie na
      forum równa ich z literackimi noblistami. Piszą więc dużo, a że nie mają nic do
      powiedzenia, piszą byle co. Aby tylko być obecnym.
      • Gość: urlich Re: Do wszystkich skodziarzay!!! ;) IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 11.09.04, 20:58
        A kto tutaj mówi że Skoda jest lepsza od Mercedesa i.t.p
      • Gość: at do mac.card'a IP: *.net-serwis.pl 11.09.04, 23:09
        Dawno Cię tu nie było ale widzę, że wróciłeś sprawdzić co nowego. Nic ciekawego
        się nie pojawiło, a większość to prymitywne prowokacje.
        Pozdrawiam
        • mac.card Witam Cię at! :-) 12.09.04, 10:42
          Zaglądam tu często, piszę rzadziej, bo jakby nie ma do kogo :-(

Nasza, niegdyś przeprowadzona dyskusja, pokazała że można to robić bez wyzwisk.
          Szkoda, że inni tej możliwości nie wykorzystują.

Pozdrowienia! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka