Gość: Krzychu IP: *.rwt.pl 17.09.04, 12:14 Ten krótszy wygląda jak Fiat Brava, a dłuższy to wypisz wymaluj Alfa 156 Sportwagon Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Funky Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:43 > Ten krótszy wygląda jak Fiat Brava, a dłuższy to wypisz wymaluj Alfa 156 > Sportwagon Tylko dlatego, ze oba maja po 4 kolka i 1 kierownice ? Link Zgłoś
Gość: AT Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: 80.48.245.* 24.09.04, 20:26 Chyba coś ci się na wzrok rzuciło, albo nie widziałeś fiata i alfy, o których piszesz.... Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:48 Ten krótszy będzie mój za 3 lata. Link Zgłoś
Gość: Kuimichino Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.g.pppool.de 25.09.04, 00:36 Chcesz kupic przedluzana A-Klasse za 25 tys. Euro??? Autobild testowal ostatnio nowa A-Klasse (Autobild jest wrecz szowinistyczny, jezeli chodzi o auta Mercedesa) i wypadla ona gorzej od Opla Meriwy i nieznacznie lepiej od Hondy Jazz. Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 11:17 Tak chce kupić jeśli będzie tak wyglądała jak na obrazku. Przed nabyciem "starej" A -klasy oglądałem również Merive (uwielbiam Ople) ale Meriva odpadła na samym początku. NIe sadze żeby nowa A -klasa była gorsza od starej więc rachunek jest prosty. Nie obchodzą mnie dziennikarskie testy tylko moje subiektywne wrażenia. Link Zgłoś
Gość: Kuimichino Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.g.pppool.de 26.09.04, 12:52 Owszem, bedzie wygladala bardzo podobnie, beda troszeczke inne swiatla z tylu ale generalnie bedzie prawie identyczna. Nie wiedzialem , ze jestes wlascicielem A-Klassy i nie chcialem Cie urazic ale uwazam, ze stosunek ceny do jakosci dyskwalifikuje to auto. Ale to juz Twoja sprawa, jak Ci sie podoba to kupuj i obys byl zadowolony. Link Zgłoś
Gość: pałer łiwju Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.toya.net.pl 25.09.04, 00:55 Jak podobne, kiedy nie podobne. Ale załóżmy, że tak się umawiamy. To dobrze czy źle, że są podobne? P.S. Nadmieniam, że nie widziałem najnowszych modeli bravy, ani alfy. Gdzie można obejrzeć te podobne do mesia? Masz jakiś tajny link do fiata? Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Mercedes Vision B i Vision R 26.09.04, 12:57 hmm nic nadzwyczajnego szczegolnie ten B widocznie duzo pieniedzy mozna zarobic produkujac pojazdy nizszych klas tylko czy mozna utrzymac renome i prestiz marki z jednej strony oferujac 500 konne limuzyny z turbinami a zdrugiej pokraczne "jajka na kolach" z malymi dieslekami? z czym sie bedzie kojarzyl mercedes za 5 -10 lat ??? Link Zgłoś
Gość: Kamilos Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 12:33 Ja was nie rozumiem.Merce są najleprze, a szczególnie Vision R i CLS oras S klasa na 2005 rok.Jak chcecie ją zobaczyć wejdźcie na google i wpiszcie "s class on 2005" i pojawią się wam super fotki. Link Zgłoś
Gość: Kazimirz Czekam na pralkem automatyczna z gwiazda. IP: *.ipt.aol.com 20.11.04, 20:36 Ona terz bedzie najleprza na swiecie, poniewarz wszystko co nazywa sie Mercedes jest najleprze. Zwlaszcza takie modele: A-klasa, Viano, Vito i C-Klasa. Oni sa tak dobrzi,rze Daimler Chrysler juz zaczal zbierac piniondze na wymiany ukladow sterujacyh i ewentualne wymiany silnikuw dyzla (tez najleprzyh na swiecie). A najwiekszym cudem tehniki na cztereh kulkah jest produkt zwany Smartem.Co prawda nie posiada gwiazdy, ale kazdy czuje, ze taka wysoka jakosc morze firmowac jedynie Daimler-Chrysler. Slawa. Link Zgłoś