Gość: robert Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 15.04.02, 22:54 Spóźniłeś sie o 26 lat. Wtedy mieli moi starzy:)) Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.04.02, 21:01 Gość portalu: robert napisał(a): > Spóźniłeś sie o 26 lat. Wtedy mieli moi starzy:)) A ja dostałem w spadku. Link Zgłoś
Gość: JP Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.04.02, 22:57 nie interesuje Cie może zlot Skody pod Kielcami ? pierwsze dni maja, daj znac na jpawlo@wp.pl jesli chcesz szczegółów ! Organizator zdaje sie posiada niespotykaną już 110RS (wersja coupe skody 100) JP (rapid '88) Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.04.02, 20:56 Gość portalu: JP napisał(a): > nie interesuje Cie może zlot Skody pod Kielcami ? pierwsze dni maja, daj znac > na jpawlo@wp.pl jesli chcesz szczegółów ! Organizator zdaje sie posiada > niespotykaną już 110RS (wersja coupe skody 100) > > JP (rapid '88) Ubolewam ale termin mi nie odpowiada.Znam sprawę,dostałem zaproszenie. Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.02, 21:36 Gość portalu: Cezar napisał(a): > Gość portalu: JP napisał(a): > > > nie interesuje Cie może zlot Skody pod Kielcami ? pierwsze dni maja, daj z > nac > > na jpawlo@wp.pl jesli chcesz szczegółów ! Organizator zdaje sie posiada > > niespotykaną już 110RS (wersja coupe skody 100) 110 Rapid to wersja coupe skody 110Ls. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.atlanta-03-04rs.ga.dial-access.att.net 16.04.02, 02:32 Moj ojciec mial, ale sprzedal w '83. Bardzo zle wspominam ten samochod. Najwiekszym jajem jakie nam zrobil bylo zgubienie akumulatora - blacha przerdzewiala i akumulator wylecial... Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.04.02, 21:00 Gość portalu: Marek napisał(a): > Moj ojciec mial, ale sprzedal w '83. Bardzo zle wspominam ten samochod. > Najwiekszym jajem jakie nam zrobil bylo zgubienie akumulatora - blacha > przerdzewiala i akumulator wylecial... Tato widocznie nie zbał o Balbine.Moja dobija 30 lat i nic z niej nie wypada. Raczej paruje i to szybko benzyna z baku. Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.orlen.pl 16.04.02, 07:39 a co, chcesz kupić? znam jedną taką - na chodzie Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.04.02, 20:54 Gość portalu: piotr napisał(a): > a co, chcesz kupić? > znam jedną taką - na chodzie Nie chcę kupić już mam rocznik 73 ale stan idealny. Link Zgłoś
Gość: 130rapid Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 21:33 Coś mi się wydaje, że koledze tuning po głowie chodzi... Link Zgłoś
Gość: JP Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.04.02, 23:08 Chyba nasz dawny wątek (ponad 100 postów) zacznie sie zaraz na nowo :))) A ja sie pochwale ze moim rapidem przejechalem ostatnio 400 kilometrów i ani zająknięcia nie było, wierna jak pies, spaliłem coś 6,5 litra/100km na bardzo górzystym terenie (na przemian pod górke i z górki), ubolewam za to nad stanem moich amorków z przodu :( przegląd wykazał tylko 30% ich skutecznosci (nowe auta 70-80%) ale tak to juz jest jak człowiek chce jeździć takim spartańskim dziwnym batyskafem :) JP Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.02, 21:16 Gość portalu: JP napisał(a): > Chyba nasz dawny wątek (ponad 100 postów) zacznie sie zaraz na nowo :))) > A ja sie pochwale ze moim rapidem przejechalem ostatnio 400 kilometrów i ani > zająknięcia nie było, wierna jak pies, spaliłem coś 6,5 litra/100km na bardzo > górzystym terenie (na przemian pod górke i z górki), ubolewam za to nad stanem > moich amorków z przodu :( przegląd wykazał tylko 30% ich skutecznosci (nowe > auta 70-80%) ale tak to juz jest jak człowiek chce jeździć takim spartańskim > dziwnym batyskafem :) > JP Przednie amorki jeżeli masz typ 26*110 kosztują 120 zetów za nowe.Orginalne czeskie. Link Zgłoś
Gość: JP Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.04.02, 22:40 O to rzeczywiscie nie drogo, ale wpadne chyba do Cieszyna za jakis czas (mam 40km do niego z Bielska :) moze za te 120zł to 2 sztuki dostane ? I przy okazji może spojler na przód skołuje od brodatych :) Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.04.02, 20:06 Gość portalu: JP napisał(a): > O to rzeczywiscie nie drogo, ale wpadne chyba do Cieszyna za jakis czas (mam > 40km do niego z Bielska :) moze za te 120zł to 2 sztuki dostane ? > I przy okazji może spojler na przód skołuje od brodatych :) 120 to za parę,tył para 140 w Jeleniej Górze w sklepie Skody. Link Zgłoś
Gość: JP Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.04.02, 22:23 No to zarombiscie kurka :))) a ja już myślałem ze z braku funduszy Rapidka odejdzie na emeryture (Ujeżdzam teraz taki motorower jak Citroen AX, ale to już nie to samo) Myslałem że to sporo droższe wiec nawet do sklepu nie jechałem sprawdzic ;) No i oczywiscie mam nadzieje że w Rapidach były takie same jak w 120... Tak czy inaczej to już nie przelewki, te amory są tak wyjechane, że z zakrętów wyrzuca w pole, pilna sprawa... JP Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Czy ktoś ma Skodę 100 s IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.04.02, 12:06 Gość portalu: JP napisał(a): > No to zarombiscie kurka :))) > a ja już myślałem ze z braku funduszy Rapidka odejdzie na emeryture (Ujeżdzam > teraz taki motorower jak Citroen AX, ale to już nie to samo) > Myslałem że to sporo droższe wiec nawet do sklepu nie jechałem sprawdzic ;) > No i oczywiscie mam nadzieje że w Rapidach były takie same jak w 120... > Tak czy inaczej to już nie przelewki, te amory są tak wyjechane, że z zakrętów > wyrzuca w pole, pilna sprawa... Ja też myślałem,że do starocia nie ma części.Ale okazało się,że nie ma problemów. Ostatnio wymieniłem rozrząd na nowy.Koszt 35zł komplet.Ceny porównywalne z maluchem. Link Zgłoś