Dodaj do ulubionych

jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta?

12.12.04, 01:27
mam na mysli takie samochody, ktore sa inne,niekoniecznie nieznanej marki,ale
np.ciekawa wersja,kolor,rzadki model, czy wlasnej konstrukcji?
Obserwuj wątek
    • pudel25 Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? 12.12.04, 01:49
      Ja mam takie, wersja bardzo nietypowa (coupe):
      www.motofan.net/upload/up/pliki/IMG_0081 coupe.jpg
      • pudel25 Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? 12.12.04, 01:51
        www.motofan.net/upload/up/pliki/IMG_0081.jpg
        • Gość: fazi_ze_sztazi poldek coupe IP: *.client.comcast.net 12.12.04, 02:05
          a czy poza nadwoziem sa jakies zmiany w stosunku do normalnej wersji ??
          • pudel25 Re: poldek coupe 12.12.04, 02:20
            Wzomcniony fabrycznie silnik o 7 KM i inna tapicerka we wnętrzu.
            • Gość: fazi_ze_sztazi Re: poldek coupe IP: *.client.comcast.net 12.12.04, 04:44
              czy to byly jakies prototypy, czy wersje dla "swoich" ?
              xczy wiesz ile ich bylo, a ile jeszcze jezdzi?
    • Gość: Molson Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? IP: *.sympatico.ca 12.12.04, 03:57
      Ja mam Saturna kombi .Niestety nie mam zdjecia ,zreszta nic ciekawego.Ale jest
      dla ludzi mieszkajacych poza Ameryka Polnocna nietypowy .
      • Gość: ? w californii? IP: *.client.comcast.net 12.12.04, 04:46
        ale ty mieszkasz w califfornia. a tam saturn combi nie jest nietypowy. (chyba
        ze w hollywood, tam go nikt nie zna)
        • Gość: TO JA Re: w californii? IP: *.lax1-4.28.143.27.lax1.dsl-verizon.net 12.12.04, 05:37
          Molson odwala szufla snieg w Kanadzie. Ale ma blizej do Sw. Mikolaja.
          • Gość: . Re: w californii? IP: *.client.comcast.net 15.12.04, 03:55
            z poludniowej kanady jest dalej na biegun polnocny niz z polski .....
            • Gość: TO JA Re: w californii? IP: *.lax1-4.28.143.27.lax1.dsl-verizon.net 15.12.04, 06:29
              Jak patrze na globus to najbardziej dziwi mnie zupelnie maly dystans miedzy
              Hawajami i Wyspami Aleuckimi, toz to przeciez Alaska. Kajakiem moznaby...
      • Gość: frax1 Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.04, 15:35
        A tu Cię zdziwie ;) Ostatnio w Warszawie na wisłostradzie widziałem takiego.
        Rocznik ok.95 chyba najprostsza wersja.
        P.S Masz L300 ? To jest chyba bliźniak europejskiej Vectry
        Pozdrawiam
    • Gość: TO JA Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? IP: *.lax1-4.28.143.27.lax1.dsl-verizon.net 12.12.04, 04:15
      W tej chwili wszystko typowe. Ale w mojej karierze mialem Willysa MB i jeszcze
      chyba bardziej nietypowego GAZ 67 Czapajew. I pare innych mniej ciekawych.
      • takietam1 Merol 420 SEL 1987 - antyk ale jak nowy. 12.12.04, 06:57
        O! Glos dales jakby lokalnie. Gdzie ty jestes? Moze umowimy sie na piwo?

Mam fajnego antycznego merola 420 SEL z 87 roku. Jest po prostu sliczny!
        Ciekawe czy jest tutaj ktos kto pamieta jak te stare merole wygladaly?
        Moj jest czarny, ma jasno brazowa skore i lakier ma taki, jakby wyjechal od
        dealera wczoraj. Lakier lustro. Mozna sie przegladnac i makijaz zrobic.
        212,000 mil na budziku. Zero rdzy. Zero rys. Dach otwierany, fotele elektryczne
        z pamiecia, mieciutkie i niepotargane. Bajka. Ten skurczybyk tonie w komforcie.
        Stan jest po prostu idealny. To naprawde niespotykane.
        Zastanawiam sie teraz co z nim zrobic?
        Myslalem o sprzedazy, ale teraz nie wiem. Po prostu caly sie w nim zakochalem.
        Takich samochodow nie sprzedaje sie!
        Tylko co z tymi autami robic?
        Gdzie to trzymac?

• Gość: lpatezag Re: Merol 420 SEL 1987 - antyk ale jak nowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:13
          zazdroszcze ci tego merca,ale to zazdrosc w sensie pozytywnym.przy takich
          samochodach chowa sie cala wspolczesna masowka.ja mam gdzie trzymac,moze
          sprzedajesz?
        • Gość: misiak Re: Merol 420 SEL 1987 - antyk ale jak nowy. IP: *. / 213.76.161.* 13.12.04, 10:27
          w 126? Mniam.... 8 cyl, coś pięknego:)) Jakbuś jednask zdecydował się sprzedać
          daj znać:)
          pzdr
        • Gość: xxx Re: Merol 420 SEL 1987 - antyk ale jak nowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 15:57
          Co w nim nietypowego? Zagazowane poza W-wa nadal dosc powszechnie
          wystepuja na taryfach (takze SEL'e).

PS. Kupiles sobie do kompletu taki "mundurek kierowcy" ze smieszna czapka? -
          SEL to samochod, gdzie wlasciciel siedzi z tylu, a powozi zatrudniony kierowca...
    • Gość: TGIF Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 12.12.04, 07:05
      Mam "Singera" 1938 z odkrywanym dachem.
      • instruktor-zalogowany Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? 12.12.04, 11:39
        mialem Syrena-R20 nowa....
        • Gość: 9ton Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? IP: *.wil.pk.edu.pl 12.12.04, 13:13
          moskwicz 412 z 1970 - czerwone cudo z całą toną chromu. zero rdzy i wycieków z
          silnika. trzyma się znacznie lepiej od trupów za 100 euro.
    • Gość: Doki Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 12.12.04, 13:39
      Czy jesli przez 4 miesiace i 12000 km jeszcze nie napotkalem takiego samego auta
      jak moje na drodze, to znaczy, ze ono jest dziwne, oryginalne czy nietypowe?
    • greenblack Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? 12.12.04, 18:20
      Benzynowe.
      • Gość: . jak zwykle IP: *.client.comcast.net 12.12.04, 20:41
        jak zwykkle zielony nygas sie wysilil.....
        dlugo myslales nad ta odpowiedzia bo post jest od kilku dni...
        szkoda mi cie, pewnie jestes jakis zgorzknialy geek, ktory wszystko neguje, z
        zasady.
    • szymizalogowany Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? 12.12.04, 18:27
      ja jezdzac sporo po warszawie spotykam drugie takie jak moje mniej wiecej raz
      na 2 tygodnie :)
      • Gość: Gosc Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 01:25
        szymizalogowany napisał:

> ja jezdzac sporo po warszawie spotykam drugie takie jak moje mniej wiecej raz
        > na 2 tygodnie :)

Takie poobijane i poszpachlowane zasrancu?
    • autowidol Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? 13.12.04, 00:30
      A ja mam między innymi takie cudo: FSO 1500 ME kombi.
    • Gość: misiak Re: jaki macie dziwne,nietypowe,oryginalne auta? IP: *. / 213.76.161.* 13.12.04, 10:33
      Już wprawdzie nie mam ale prawie całe studia taczałem się Peugeotem 204 1,4
      diesel z 1973r.:) Biegi przy kierownicy i super miękkie fotele....:)
      pzdr
    • cracovian Isuzu i Mitsubishi :-) 13.12.04, 16:12
      A ja mam 2002 Troopera LS 3.5l, ostatni rocznik tego wspanialego i coraz
      bardziej unikalnego samochodu.

www.cracovian.com/html/trooper.htm
      Do pracy dojezdzam nastolatkiem 1992 Mitsubishi Mighty Max Macorcab 2.4l,
      ktorego kupilem kiedy sam jeszcze bylem nastolatkiem - to jest ojciec
      europejskiego L200 bodajze no i Montero Sport.

W zeszly weekend juz mialem zamiar go oddac za nowiutkiego 2004 Diamante VRX
      (tez nietypowy, ostatni rocznik z Australii), ale troszke cenami sie
      rozminelismy, wiec zadecydowalem, ze pikapem bede sie toczyl dopoki kola nie
      odleca, bo reszta trzyma sie b. dobrze - nawet klima dziala OK. To byla madra
      finansowa decyzja :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka