Dodaj do ulubionych

nie wiem co mam kupic ? chyba się pogubiłem

IP: *.pro-internet.pl 01.01.05, 11:19
wpadłem w jakieś koło i się w nim kręcę ,niby już się zdecydowałem ale zaraz jak zobaczę coś nowego to myślę że to jednak nie to .Byłem zdecydowany na Hyundaya Terracan a tu w czwartek wpadłem do salonu Hondy i spodobał mi sie FRV ,wczoraj otwieram gazetę a tam promocja Corolli Verso ? już chyba nie wiem co mam kupić a co wy myślicie o tym ?skaczę z samochodu na somochód a rozbieżności są ogromne i sam już się zakręciłem.
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: nie wiem .. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 11:42
      Nie Ty jeden. Im więcej myślałem o tym co mam kupić tym byłem głupszy.
      Kociokwik we łbie.
      Wydaje się, że powinieneś wziąć pod uwagę na pierwszym miejscu
      dostępny i przyjazny serwis.
    • karol0004 Re: nie wiem co mam kupic ? chyba się pogubiłe 01.01.05, 11:51
      byc moze jeden z tych samochodow ci sie naprawde podoba i jest odpowiedni dlaq
      ciebie a reszte to po prostu "chwilowe zauroczenie".mialem podobna
      sytuacje.radze na spokojnie sie zastanowic zeby nieokazalo sie po 2 lub 3
      miesiacach jazdy ze jednak zauroczenie minelo a auto tak naprawde ci nie
      pasuje !!!
      powodzenia
      • Gość: fin Re: nie wiem co mam kupic ? chyba się pogubiłe IP: *.pro-internet.pl 01.01.05, 12:36
        najbardziej mnie denerwuje że wpadam w skrajności ,rozrzut straszny co tu kupić ? im dłuzej się zastanawiam to mi gorzej a teraz bedzie jeszcze wiecej promocji i zachęt ,niby jestem zdecydowany ale nie jestem ,a co wy byście kupili ?
    • hippolin Re: nie wiem co mam kupic ? chyba się pogubiłe 01.01.05, 12:40
      Hyundaia sobie daruj na początek po tym jak ta firma traktuje Polaków.
      Co do Hondy i Toyoty porównaj sobie co większe, co mniej pali i kosztuje i to wybierz :-))
      • Gość: fin Re: nie wiem co mam kupic ? chyba się pogubiłe IP: *.pro-internet.pl 01.01.05, 12:52
        a co jest tak zle z Hyundayem ? właśnie jeszcze do tego dochodzą jakieś zasłyszane opinie i mętlik w głowie okropny .
        Znajomi coś powiedzą złego o danym samochodzie i już jestem ugotowany ,przeczytam coś na internecie i znowu kicha ,tak naprawdę to już niem ma marki która nie ma jakiś wpadek
        • hippolin Re: nie wiem co mam kupic ? chyba się pogubiłe 01.01.05, 13:11
          Gość portalu: fin napisał(a):

> a co jest tak zle z Hyundayem ?

to, że ma w d.. kondycję finansową Polaków, doskonale to udowodnił dając docelowo prawie 5000miejsc pracy u naszych sąsiadów!
          Kupując Hyndaya potwierdzasz, że chcesz aby inne koncerny też tak robiły.

Toyota w PL produkuje tylko skrzynie biegów, ale dobre i to. Jeśli zależałoby Ci na kondycji polskiej gospodarki wstrzymaj się rok i kup Opla Zafirę II z Gliwic. Jakość Opla też coś znaczy.

pozdrawiam
          • Gość: fin Re: nie wiem co mam kupic ? chyba się pogubiłe IP: *.pro-internet.pl 01.01.05, 13:18
            opel odpada bo mi się w środku nie podoba ,a co do Toyoty to mam mieszane uczucia ,brat miał nową Corollkę i nie był zadowolony ,teraz kolega kupił Avensis i mówi że juz wiecej nie kupi i żałuje że sprzedał Vectre tą starsza .
            Mam kolegę w salonie Toyoty i potwierdził że były wadliwe corollki a i z avkami są problemy
    • woman29 Re: nie wiem co mam kupic ? chyba się pogubiłe 01.01.05, 13:21
      No tak, a mowi sie ze kobiety sa niezdecydowane...hahahaha, skads to znam, moj
      ojciec od pol roku kupuje auto......dziwne ja chyba jestem wyjatek, bo jakos
      dosc szybko zdecydowalam sie ze kupuje....i nic innego.
      • Gość: fin Re: nie wiem co mam kupic ? chyba się pogubiłe IP: *.pro-internet.pl 01.01.05, 13:28
        ja generalnie często zmieniam auta i nie miałem z tym problemu ale teraz jakoś mnie przytkało .Chciałbym autko na dłuzej i nie wiem czym mógłbym pojezdzić ? Chyba jest za wiele aut które mnie interesują ? chciałem terenówkę ale boję się że do miasto to nie jest dobry wybór tak mi namieszali w głowie
        że mam obawy
    • wisiorny Re: nie wiem co mam kupic ? chyba się pogubiłe 01.01.05, 14:17
      jesli nie wiesz co kupic kup Subaru
      a bedziesz naprawde zadowolony
      trudno o auto o lepszych wlasciwosciach i nizszej awaryjnosci
      wszystkie Subaru maja seryjnie staly naped 4x4

Subaru Legacy zarowno sedan jak i kombi to znakomite auta
      o eleganckiej stylistyce znakomitych wlasciwosciach jezdnych perfekcyjnej
      jakosci wykonania z super silnikami boxer

jesli chcesz wersji z wyzszym zawieszeniem to Subaru Outback - to Legacy kombi
      z podniesionym zawieszeniem i lekko zmienionymi detalami

jest tez Subaru Forester
      na podwoziu Imprezy
      takie kombi o wygladzie zblizonym do aut typu SUV

Subaru slynie z wzorowo niskiej awaryjnosci
      popularnosc u zlodziei znikoma

jakosc i wykonanie i parametry z najwyzszej polki
      a i na ulicy bedziesz sie nieco wyroznial bo aut tej marki jezdzi w Polsce malo
    • Gość: Gosc Moze Seat Altea IP: *.net 01.01.05, 16:11
      www.trader.pl/pl/motoryzacja/Dealers/MotoDetails.asp?rsPos=3&Id=40000-14223

www.trader.pl/pl/motoryzacja/Dealers/MotoDetails.asp?rsPos=6&Id=40000-14225

Bardzo dobrze wyposazone wersje,pomimo ze nowy model sprzedawany tez z
      rabatami,ubezpieczenie dorzucaja gratis i chyba zimowki jeszcze.
      • Gość: fin Re: Moze Seat Altea IP: *.pro-internet.pl 01.01.05, 18:20
        właśnie tak się zastanawiam ,FRV to ładne auto ale tylko z 2,0 benzynką a Alte można za te same pieniądze wyrwać z dislem 2,0 140 km
        • Gość: Gosc Re: Moze Seat Altea IP: *.net 01.01.05, 20:14
          Gość portalu: fin napisał(a):

> właśnie tak się zastanawiam ,FRV to ładne auto ale tylko z 2,0 benzynką a Alte
          > można za te same pieniądze wyrwać z dislem 2,0 140 km

Zwlaszcza ze tak samo wyposazony blizniaczy i bezplciowy VW Touran to wydatek
          ponad 100.000 pln.
          • Gość: fin Re: Moze Seat Altea IP: *.pro-internet.pl 01.01.05, 20:32
            vw jest rzeczywiście bezpłciowy ,aż tak to ja nie jestem zakręcony żeby kupić Tourana
    • myfirstalfa przejedz sie kazdym z tych aut pare kilometrow 01.01.05, 21:22
      na ogol wtedy spostrzega sie najwiecej zalet/minusow danego modelu
      mialem ten sam problem z wybraniem nowego samochodu (ciao bella macchina)
      i przejechalem sie kazdym kombi od a4 do v70
      bylo to ciekawe doswiadczenie, poniewaz wydalo sie ze zbyt wiele marek
      samochodowych jest po prostu przecenianych
      (jezdzilem starym i nowym modelem avensisa - zadnej wiekszej roznicy!
      beznadziejne hamulce!)

jak juz kiedys pisalem: samochod trzeba wybierac tez "tylkiem"

pozdrawiam
      myfirstalfa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka