Dodaj do ulubionych

Skupy samochodów Skup Aut

IP: *.acn.waw.pl 22.03.08, 14:45
Czy kotoś w Was miał przyjemność sprzedać samochód gościom, którzy
skupują każdy samochód

Dzięki za opinnie o tego typu firmach
Obserwuj wątek
    • Gość: antoni1979 Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.14, 17:15
      Ja sprzedałem dwunastoletnie mondeo w firmie Skup Aut Kraków
      • marek816 Re: Skupy samochodów Skup Aut 05.09.14, 08:22
        Ja polecam skup aut Tarnów . Dobrze płacą i skupują również auta powypadkowe.
    • Gość: JacekW Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 20:10
      Ja oddawałem auto do kasacji jakieś trzy miesiące temu. Jestem z Pomorza. Zjeździłem kilka skupów i zawsze dawali marne grosze. Za dość fajną sumę autko skupili tutaj
      • skupautwroc Re: Skupy samochodów Skup Aut 26.12.14, 12:48
        jesteś posiadaczem auta uszkodzonego, którego koszt naprawy przewyższa wartość samochodu? [url="skup-samochodów-wrocław.pl"]skup aut uszkodzonych wrocław[/url]
    • Gość: chan Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.15, 23:30
      Nie, bo to ostatczność. Daje na darmowe ogłoszenia, po wprowadzeniu opłat bez OLX.pl i czekam cierpliwie, Na sprzedajemy.pl jest akurat bezpłatnie, to sprzedawać można i rok :)
    • sidorboss Re: Skupy samochodów Skup Aut 24.02.15, 18:09
      Parę lat temu sprzedałem auto w skupie we Wrocławiu i dostałem grosze bo ponoć był nie kompletny. A ja prowadzę usługi związane z <a href=http://www.sidor.com.pl>transportem i przeprowadzkami</a> i używałem tego auta przez długi okres i był w 100% kompletny. Wydaje mi się że lepiej sprzedać na olx czy coś podobnego jako na części a dostaniemy więcej kaski.
      • johanesmax456 Re: Skupy samochodów Skup Aut 13.03.15, 08:09
        Szkoda, że nie wybrałeś wroclawpomocdrogowa.com.pl - tam zawsze dostaniesz rzetelną wycenę za swoje auto.
      • Gość: kcin Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: 5.254.65.* 01.09.16, 00:47
        Ja za to polecam skup aut z Wrocławia Wigmet www.wigmet.pl
    • kinga.cherubin Re: Skupy samochodów Skup Aut 20.05.15, 13:37
      Mogę polecić skup samochodów DAR CAR, płaca gotówką na miejscu.
    • Gość: zvbu Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.centertel.pl 22.05.15, 23:36
      i jak cenowo u nich?
    • tadeuszbrodnicki Re: Skupy samochodów Skup Aut 13.07.15, 08:51
      Potwierdzam- jeśli chodzi o ceny autoskup20.pl 887-185-600 jest bezkonkurencyjny. Wiem co mówię, bo swego czasu obdzwoniłem z zapytaniem o mój samochód ponad 20 skupów z całej Polski i nikt nie zaproponował mi tyle co oni. Jak nie wierzycie to zadzwońcie i sprawdźcie, wycena jest oczywiście darmowa.
    • julia.nowczak Re: Skupy samochodów Skup Aut 01.12.15, 23:43
      Rok temu chcieliśmy bardzo szybko sprzedać samochód marki Hyundai, po wpisaniu w google 'sprzedam samochód" zadzwoniliśmy do kilku, tylko jeden skup samochodów jeszcze tego samego dnia, podjechał do nas. Po obejrzeniu, wycenili ( bardzo miłe małżeństwo, oczekiwałam jakichś karków a tu taka niespodzianka) Spisalismy jeszcze takie coś o ubezpieczeniu, i dali nam gotówkę od razu. Oczywiście majątku nie zarobiliśmy, ale tyle ile oczekiwaliśmy dostaliśmy.
    • skupautwroc02 Re: Skupy samochodów Skup Aut 14.12.15, 12:26
      Zajmujemy się profesjonalną, kompleksową i rzetelną obsługą w zakresie sprzedaży, wymiany, skupu i złomowania samochodów. Zainteresowany naszą ofertą? Zadzwoń teraz - 534 574 444
      Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony www www.skupsamochodow.wroclaw.pl/
    • rainbow883 Re: Skupy samochodów Skup Aut 12.01.16, 12:41
      Swój pierwszy samochód sprzedawałem w ten sposób. Wystarczyło wpisać w przeglądarce "skup aut za gotówkę-wrocław" i wybrałem spośród wyników ten, który wydał mi się najbardziej korzystny. To dobre rozwiązanie jeśli nam się spieszy, do mnie panowie przyjechali w krótkim czasie, do tego darmowa wycena i gotówka do ręki. Opłaca się, dobra alternatywa dla innych sposobów sprzedaży samochodu, które są dość czasochłonne.
      • Gość: patrykpe Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.baf.movistar.cl 31.07.16, 06:58
        ja sprzedawałem auto powypadkowe w tym skupie www.skupsamochodow.wroclaw.pl/, gotówka od ręki, transakcja bardzo korzystna. Dla mnie jeden z najlepszych skupów we Wrocławiu jeśli chodzi o ceny.
    • pkauto Re: Skupy samochodów Skup Aut 10.02.16, 09:52
      pkauto.pl/ - skup samochodów Wrocław - darmowa wycena w 15 min

tel. 730 660 730
      • Gość: JAN Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.16, 16:12
        Dobrym miejscem na sprzedaż i skup aut jest również to miejce skup-aut-we-wroclawiu.pl/ , profesjonalnie podejście do tematu i branży. Pozdrawiam
    • horeo33 Re: Skupy samochodów Skup Aut 18.03.16, 12:09
      A ja szukałem samochodu w Warszawie tylko w wyszukiwarce Google wpisałem skup aut warszawa i w ten sposób udało mi się trafić do świetnego skupu aut, gdzie dostałem za niego bardzo wysoką cenę.
    • skupaut666 Re: Skupy samochodów Skup Aut 27.03.16, 13:46
      Skup Aut 24h Wysokie Ceny 575-380-631 Cała Polska
    • Gość: Olek45 Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.dsl.pool.telekom.hu 25.04.16, 12:58
      Ja swoje auto oddałem do firmy która zajmuje się skupem samochodów w Rudzie Śląskiej, o dziwo dostałem całkiem przyzwoitą cenę. Drugi raz też bym tak postąpił, bo nie chciało by mi się użerać z klientami którzy marudzą i wybrzydzają. Zawiozłem auto, dostałem kasę, święty spokój. Polecam:
      autoskup-slask.pl/skup-samochodow-ruda-slaska/
    • Gość: gość Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.16, 12:11
      Jak wynegocjujesz dobrą cenę to Ci się to będzie opłacać, poczytaj troche o tym tutaj.
    • arturkwaw Re: Skupy samochodów Skup Aut 05.07.16, 08:02
      Sprzedałem swoje auto, jestem z Katowic , sprzedałem auto tu : www.katowice.skupsamochodow.org.pl

Cena ok, potrzebowałem gotówki w kilka godzin i dostałem ją od razu.

Jestem zadowolony.

Polecam
      skup samochodów Katowice
    • arturkwaw Re: Skupy samochodów Skup Aut 19.07.16, 06:57
      Ja polecam jeśli ktoś ma auto uszkodzone to polecam www.skupaut-autozlom-komis.pl

Działają na terenie Małopolski , Śląska i Opolszczyzny.
      Kupią każde auto.

www.skupaut-autozlom-komis.pl
      skup aut powypadkowych
      • arturkwaw Re: Skupy samochodów Skup Aut 14.09.16, 08:26
        Polecam tutaj , jeśli ktoś jest ze Śląska lub Małopolski , cena za auto dobra ,pieniądze dostałem od razu.

skup aut : www.skupieauto.pl
        skup aut za gotówkę
    • piotreknotecki Re: Skupy samochodów Skup Aut 20.09.16, 13:39
      Ja oddawałem do skupu we Wrocławiu skupowanie-aut.com.pl/oferta-wroclaw/ dostałem o wiele lepszą ofertę niż się spodziewałem :) Jeśli szukasz gotówki od ręki, a także zależy Ci na czasie to polecam jak najbardziej.
    • tomek_12a Re: Skupy samochodów Skup Aut 30.10.16, 16:19
      Auta30 w Warszawie oferuje skup aut za gotówkę. Skupujemy auta osobowe oraz dostawcze, uszkodzone i używane. Serdecznie zapraszamy.
      Skup samochodów Warszawa Tekst linka
    • Gość: skupaut Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.airmax.pl 02.11.16, 05:49
      Skup aut , skup samochodów
      Dąbrowa Górnicza Chorzów Jaworzno Jastrzębie-Zdrój

Kupimy każde auto :
      - angliki
      - powypadkowe
      - uszkodzone
      - rozbite

Dojeżdzamy lawetą na terenie
      Śląska ,Małopolski i Opolskiego.

tel. 570 801 222
      www.chorzow.skupaut-autozlom-komis.pl
      www.jaworzno.skupaut-autozlom-komis.pl
      www.jastrzebiezdroj.skupaut-autozlom-komis.pl

powypadkowe Dąbrowa Górnicza , skup aut powypadkowych Chorzów,skup aut Uszkodzonych Jastrzębie-Zdrój
      samochody powypadkowe Dąbrowa Górnicza , samochody uszkodzone Chorzów,skup samochodów Uszkodzonych Chorzów
      auta powypadkowe Jaworzno ,skup samochodów powypadkowych Jastrzębie-Zdrój ,uszkodzone samochody Jastrzębie-Zdrój
      skup aut po wypadku Jaworzno ,skup Uszkodzonych aut Dąbrowa Górnicza ,auta rozbite Dąbrowa Górnicza
      skup rozbitych aut Jaworzno ,skup aut rozbitych Chorzów ,samochody powypadkowe z firm Jastrzębie-Zdrój
      skup samochodów po wypadku Jaworzno ,skup rozbitych samochodów Jastrzębie-Zdrój ,skup samochodów rozbitych Dąbrowa Górnicza
      pojazdy uszkodzone Jaworzno ,auta powypadkowe skup Jaworzno ,samochody osobowe uszkodzone JaworznoTekst linka
    • Gość: Skup Aut Śląsk Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.play-internet.pl 21.12.16, 04:05
      Skup Aut Śląsk polecam
      • Gość: jerzywierzy Re: Skupy samochodów Skup Aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.17, 14:53
        Prowadzimy skup samochodów we Wrocławiu i na terenie całego Dolnego Śląska. Oferujemy najkorzystniejsze ceny za samochody używane oraz powypadkowe. Zadzwoń do nas i umów się na darmową wycenę. Ocenimy wartość pojazdu w oparciu o aktualne ceny rynkowe i płacimy za samochód gotówką od ręki.
        skup-aut-we-wroclawiu.pl/
    • autoskup24 Re: Skupy samochodów Skup Aut 09.02.17, 19:40
      Skup Aut,Auto Skup,Gdynia,Gdansk,Pomorskie Trojmiasto,Gotówka,Dojazd,604-976-543,,, ww.skupaut-gotowka.pl
    • zazdrosny17 Re: Skupy samochodów Skup Aut 01.05.17, 16:53
      skup aut wrocław skupautek.wroclaw.pl
    • tonmasz24 Re: Skupy samochodów Skup Aut 05.05.17, 10:28
      Polecam szczególnie skupautznc.pl/45-dabrowa-gornicza.html atrakcyjne wyceny oraz szybka realizacja sprzedaży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka