Dodaj do ulubionych

wrazenia z jazdy vw vr6

IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 08:16
Obserwuj wątek
    • Gość: Gordi Re: wrazenia z jazdy vw vr6 IP: 217.11.134.* 03.09.01, 18:37
      Jezdziłem troche Passatem VR6 (174 kuce,niestety automat)i było fajnie,a bez
      automatu byłoby pewnie zajebiście......ale tak naprawde to dalej zwykły Vw
      (czyli patrz post o reklamie Vw)
      • Gość: Zielony Re: wrazenia z jazdy vw vr6 IP: *.oakton.edu 04.09.01, 18:55
        Jezdzilem kiedys golfem ze zmienionym kontrolerem (mial miec ponad 200 koni).
        Byl calkiem szybki mimo tego co mowia ze civic si jest szybszy mnie golf wydawal sie szybszy w
        normalnej jezdzie.
        Ale tak ogolnie to nie sprawil na mnie specjalnie pozytywnego wrazenia(ciagle to golf tyle ze ma
        mocniejszy silnik)
        • Gość: robson Re: wrazenia z jazdy vw vr6 IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 07:23
          A mi wydawalo ze auto ktore ma 174 konie i rozpedza sie 0-100 w ok.7.5 s.
          jest spoko . Wyjasnijcie mi co znaczy (zwykly vw). pozdr.
          • Gość: Zielony Re: wrazenia z jazdy vw vr6 IP: *.90.86.186.Dial1.Chicago1.Level3.net 06.09.01, 07:59
            Gość portalu: robson napisał(a):

> A mi wydawalo ze auto ktore ma 174 konie i rozpedza sie 0-100 w ok.7.5 s.
            > jest spoko . Wyjasnijcie mi co znaczy (zwykly vw). pozdr.

Szybkosc to nie wszystko a vw maja kilka nie za ciekawych cech takich jak:
            1 za twarde zawieszenie
            2 za malo miejsca ( przynajmniej golf; nigdy nie mialem okazji probowac tego
            wiekszego)
            3 mnie sie wydaja dosc przykre w srodku choc z zewnacz wygladaja niezle
            4 watpliwa jakosc ( tyle co sie slyszy o problemach z elektryka to az wydaje sie
            nieprawdopodobne jak na europejskie auto.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka