Gość: Gordi Re: wrazenia z jazdy vw vr6 IP: 217.11.134.* 03.09.01, 18:37 Jezdziłem troche Passatem VR6 (174 kuce,niestety automat)i było fajnie,a bez automatu byłoby pewnie zajebiście......ale tak naprawde to dalej zwykły Vw (czyli patrz post o reklamie Vw) Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: wrazenia z jazdy vw vr6 IP: *.oakton.edu 04.09.01, 18:55 Jezdzilem kiedys golfem ze zmienionym kontrolerem (mial miec ponad 200 koni). Byl calkiem szybki mimo tego co mowia ze civic si jest szybszy mnie golf wydawal sie szybszy w normalnej jezdzie. Ale tak ogolnie to nie sprawil na mnie specjalnie pozytywnego wrazenia(ciagle to golf tyle ze ma mocniejszy silnik) Link Zgłoś
Gość: robson Re: wrazenia z jazdy vw vr6 IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 07:23 A mi wydawalo ze auto ktore ma 174 konie i rozpedza sie 0-100 w ok.7.5 s. jest spoko . Wyjasnijcie mi co znaczy (zwykly vw). pozdr. Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: wrazenia z jazdy vw vr6 IP: *.90.86.186.Dial1.Chicago1.Level3.net 06.09.01, 07:59 Gość portalu: robson napisał(a): > A mi wydawalo ze auto ktore ma 174 konie i rozpedza sie 0-100 w ok.7.5 s. > jest spoko . Wyjasnijcie mi co znaczy (zwykly vw). pozdr. Szybkosc to nie wszystko a vw maja kilka nie za ciekawych cech takich jak: 1 za twarde zawieszenie 2 za malo miejsca ( przynajmniej golf; nigdy nie mialem okazji probowac tego wiekszego) 3 mnie sie wydaja dosc przykre w srodku choc z zewnacz wygladaja niezle 4 watpliwa jakosc ( tyle co sie slyszy o problemach z elektryka to az wydaje sie nieprawdopodobne jak na europejskie auto.) Link Zgłoś