ssmyk 13.05.05, 00:20 zeus.polsl.gliwice.pl/~piku/FSOPolonez.wmv heheeee.... bez komentarza Link Zgłoś Obserwuj wątek
pan_bryndzelek Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 00:30 Ha, ha..niezłe! Ale jakby obiektywnie spojrzeć, po "walce" i po upadku z wysokości Polonez wygląda o niebo lepiej niż jakies tam "pięciogwiazdkow" meganki, czy clio... Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 00:46 dobre, dobre a na koniec powiedzial ze poldek nie byl najgorszy jednak.... Link Zgłoś
logis_on_line Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 09:27 Takiego auta i za takie pieniądze już nie będziemy mieli. Pozostaną nam tylko drogie jednorazówki takie jak Panda, Tico lub sprowadzane z zachodu auta używane. Ja tam póki co nie zamierzam się rozstawać z moim poldkiem. Pozdrawiam Link Zgłoś
frequentflyer Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 10:14 fazi_ze_sztazi napisała: > a na koniec powiedzial ze poldek nie byl najgorszy jednak.... fakt, ale to że nasz prowadzi się lepiej niż jakaś amerykańska kicha to taki sobie powód do dumy Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 20:54 frequentflyer napisał: fakt, ale to że nasz prowadzi się lepiej niż jakaś amerykańska kicha to taki sobie powód do dumy amerykanska kicha z lat 70 czy produkowana teraz?? bo teraz amerykanie maja kilka fajnych autek pzdr. Link Zgłoś
alonzo-kaloryfer Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 08:35 "the horror, the horror ... horror" niezle, niezle Link Zgłoś
final14 Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 08:39 Baaaaardzo go chwalil za swietny... handling :D :D, hehe! Link Zgłoś
emes-nju Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 09:29 No nie! Bez przesady! Wedlug naszej waaaadzy Polonez, FSO 1500, maluch to swietne auta na rynku wtornym. No bo dlaczego inaczej zamykaliby dostep do naszego rynku, rynkowi uzywanych aut z zagranicy...? Musimy ufac waaadzy, ktora sami wybralismy w wolnych wyborach :-P Link Zgłoś
radonek Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 10:18 emes-nju napisał: > No nie! Bez przesady! Wedlug naszej waaaadzy Polonez, FSO 1500, maluch to swiet > ne auta na rynku wtornym. I do tego jakie ekologiczne :-)) Gdyby tylko takie auta jeździły na naszych drogach to o ile byłoby bezpieczniej i jakie czyściutkie byłoby powietrze. Należy tylko trzymać kciuki za tych, co próbują zatrzymać napływ tego kompletnego złomu z Unii ;-) Link Zgłoś
emes-nju Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 10:23 Alez one sa ekologiczne! Wiekszosc z nich juz od dawna nie jezdzi :-P Link Zgłoś
logis_on_line Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 11:24 emes-nju napisał: > Alez one sa ekologiczne! Wiekszosc z nich juz od dawna nie jezdzi :-P Proszę tylko bez ironii - polonez spełnia (z ostatnich lat produkcji) wszystkie normy bez problemu. Jeżeli auto bierze olej to przeważnie oznacza to, że właściciel nie dbał o samochód należycie a to nic wspólnego nie ma z marką auta. Pozdrawiam Link Zgłoś
emes-nju Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 11:33 Ironia nie dotyczy Poloneza i spolki. Ironia dotyczy naszych wladz partyjnych i panstwowych, ktore chca, ze wzgledow ekologicznych, uniemozliwic importu samochodow starszych niz kilka lat, zostawiajac odlogiem rodzime trupki - wybacz, ale 10-15 letni polonez to zwykle trupek. Link Zgłoś
logis_on_line Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 11:50 Ale rodzimego przemysłu samochodowego już prawie nie ma - więc problem niejako sam się rozwiąże, to jest tylko kwestia czasu. Import starych aut z zachodu nie rozwiąże się sam, jeżeli nic w przepisach się nie zmieni. Jest to zasadnicza różnica. Nic nie mam do aut zachodnich, gdyby nie cwaniactwo rodaków, którzy picując stare rupiecie z zachodu i spawając je z kawałków, uważają, że to rozwiązuje problemy motoryzacyjne kraju. Jest to tylko chwilowe, bo i te auta nie będą jeździły wiecznie. Pozdrawiam Link Zgłoś
radonek Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 12:30 logis_on_line napisał: > Nic nie mam do aut zachodnich, gdyby nie cwaniactwo rodaków, którzy picując > stare rupiecie z zachodu i spawając je z kawałków, uważają, że to rozwiązuje > problemy motoryzacyjne kraju. Jest to tylko chwilowe, bo i te auta nie będą > jeździły wiecznie. > > Pozdrawiam Żaden samochód nie będzie jeździł wiecznie nawet te obecnie nowe. Czy to oznacza że należy administracyjnie zakazywać jeżdżenia samochodami i ich kupowania? Link Zgłoś
logis_on_line Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 12:41 Ja odniosłem się tylko do praktyk stosowanych przez nieuczciwych handlarzy - to oni psują rynek uzywanych aut. Nie odważyłby się kupić auta za duże pieniądze od takich handlarzy - widziałem już wrobionych w takie auta. A tu dla ciekawości link moto.allegro.pl/show_item.php?item=49311739 okazja tylko za 66 000 PLN Pozdrawiam Link Zgłoś
elvispresley Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 15:10 No przecież jest napisane: auto demonstracyjne. Chcieli zademonstrować ilość poduszek klientowi podczas testdrajwu, tak? A ten cieć potem nie chcial jej kupić! Link Zgłoś
callafior Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 14.05.05, 22:44 Wyposażenie - poduszka powietrzna :) Coś mi mówi, że już jej nie ma :] --------- Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego... Link Zgłoś
wpr_pl Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 15:21 radonek napisała: > logis_on_line napisał: > > > Nic nie mam do aut zachodnich, gdyby nie cwaniactwo rodaków, którzy picuj > ąc > > stare rupiecie z zachodu i spawając je z kawałków, uważają, że to rozwiąz > uje > > problemy motoryzacyjne kraju. Jest to tylko chwilowe, bo i te auta nie bę > dą > > jeździły wiecznie. > > > > Pozdrawiam > > Żaden samochód nie będzie jeździł wiecznie nawet te obecnie nowe. Czy to > oznacza że należy administracyjnie zakazywać jeżdżenia samochodami i ich > kupowania? a co zrobic jak w narodzie nie dziala zdrowy rozsadek i wszyscy chca 'sztuk nowek niesmiganych' wyklepanych z przystankow autobusowych Link Zgłoś
emes-nju Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 14:59 logis_on_line napisał: > Nic nie mam do aut zachodnich, Waaadza ma! > gdyby nie cwaniactwo rodaków, którzy picując > stare rupiecie z zachodu i spawając je z kawałków, uważają, że to rozwiązuje > problemy motoryzacyjne kraju. Cwaniactwo albo nedza! Sam sie zastanow czy w kraju, w ktorym 5 mln obywateli zyje za ponizej 8 zl dziennie mozna SKUTECZNIE sprzedawac samochody po 60-100 tys. zl. Najlepiej dzieki naszej ukochanej waaadzy sprzedaja szpachlowozy za 100 Euro - dla zbyt wielu ludzi to granica mozliwosci! Link Zgłoś
b12 Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 15:19 Jeszcze o tym BMW z allegro. Nie widziałem, żeby ktoś miał tak rozorany dach; w co on przyłożył ?? Popatrzcie na inne samochody tego sprzedającego :) Link Zgłoś
logis_on_line Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 21:01 > Cwaniactwo albo nedza! Sam sie zastanow czy w kraju, w ktorym 5 mln obywateli z > yje za ponizej 8 zl dziennie mozna SKUTECZNIE sprzedawac samochody po 60-100 ty > s. zl. Najlepiej dzieki naszej ukochanej waaadzy sprzedaja szpachlowozy za 100 > Euro - dla zbyt wielu ludzi to granica mozliwosci! Dlatego wczśniej pisałem, że braku poldków nic nie jest w stanie zastąpić w biednym kraju. A to, że już ich nie produkują jest zasługą bezgranicznej miłości rodaków do złomu zachodniego. Pozdrawiam Link Zgłoś
pawdx Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 22:33 Jeszcze o Allego. A potem ludzie pisza w ogłoszeniach, że samochód jest w stanie idealnym - miał tylko małą stłuczke parkingową .... Link Zgłoś
airdream Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 13.05.05, 23:36 jak oglodam tego dupka z BBC to jestem dumny ze nie place abonamentu za TV. poza tym, ten ich Rover to wcale zaden szczyt techniki, psuje sie niesamowicie. Link Zgłoś
autowidol Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 14.05.05, 21:18 A to ciekawe dlaczego tak chętnie go swego czasu kupowali? A Clarkson cięty język ma swoją drogą. Link Zgłoś
devote Re: Polonez w TOP Gear !!!!!! 14.05.05, 21:40 z ktorego roku to video bo Clarkson wyglada jakby mu odjeto kupe lat Link Zgłoś