Gość: Ula IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 16:12 prosze o pomoc nie wiem co kupic ,ktore jest mniej zawodne. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sławek Re: tico czy fiat? IP: *.aries.com.pl 26.07.02, 16:24 A mozna odrobine jaśniej,bo nie wiem czy chodzi ci o 126p czy Testarosse ;-) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Qrakki Re: tico czy fiat? IP: *.stacje.agora.pl 26.07.02, 16:30 Fiat Testarossa????? pierwsze słysze - chyba raczej seicento Schumacher, he, he:)) Ale racja wiecej szczegółó Cienias czy Seicienias? (choc to chyba to samo) pzdr. Q Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: tico czy fiat? IP: *.aries.com.pl 26.07.02, 16:55 Gość portalu: Qrakki napisał(a): Dzięki za instrukcje bo już myślałem,że Testarossa czy F40 to konkuren dla Tico. Ufff..... > Fiat Testarossa????? pierwsze słysze - chyba raczej seicento Schumacher, he, > he:)) > Ale racja wiecej szczegółó Cienias czy Seicienias? (choc to chyba to samo) > pzdr. > Q Link Zgłoś
Gość: ULA Re: tiko czy fiat? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 16:40 Gość portalu: Ula napisał(a): > prosze o pomoc nie wiem co kupic ,ktore jest mniej zawodne:tiko,cinqecento,seicento Link Zgłoś
Gość: vd Re: tiko czy fiat? IP: *.waw.cdp.pl 26.07.02, 16:45 wybierz seicento jak nazwa wskazuje jest najmlodsze i tym samym bedziesz miala z nim najmniej klopotow, poza tym chyba jest najladniejsze, wada bedzie napewno cena w tym porownaniu zapewne SC to najwiekszy wydatek, ale jak wiem tez i najmniesza strata przy pozniejszej odsprzedazy poniewaz ten model wyjatkowo " trzyma cene" pozdrawiam Link Zgłoś
stainless_steel_rat Re: tiko czy fiat? 26.07.02, 17:22 A mi się bardzo dobrze używa Uno 1.0 :) I w porównaniu ze służbowym Seicento nie ma porównania :) A na serio to o wiele lepiej trzyma się drogi, ma większy bagażnik i (jak dla mnie) jest przyjemniejszy w użytkowaniu. pozdrówka Link Zgłoś
Gość: ork Re: tiko czy fiat? IP: *.acn.waw.pl 26.07.02, 19:04 bezsprzecznie TICO, tylko proponuje szybszy model - ten ze spoilerem na klapie:)) Link Zgłoś