refundum 24.03.06, 03:53 Odszkodowania z różnych tytułów wypadki komunikacyjne w pracy inne losowe linie przesyłowe (energetyczne, gazowe itp) naruszenia praw autorskich, znaków towarowych i patentowych www.refundum.com biuro@refundum.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekuch Re: Kancelaria Odszkodowawcza 19.07.16, 14:38 Ja polecam Kancelaria Prospectrum z Rzeszowa. Miałem wypadek gdy zemdlałem w pracy i PZU odmówiło mi wypłaty odszkodowania. Nie musiałem iść na szczęście do sądu bo załatwili sprawę polubownie i dostałam odszkodowanie Odpowiedz Link
teresa.69 Re: Kancelaria Odszkodowawcza 01.08.16, 10:01 ja polecam fundacje lex specjialist -pomagają za darmo,nie biorą żadnej kasy ,tylko opłata sądowa, rzetelni widać żer zależy im na człowieku. Ja miałam wypadek samochodowy pzu nie chciało mi nic zapłacić, a jak fundacja sie do nich odezwała to zaproponowali 5 000 ugody Odpowiedz Link
teresa.69 Re: Kancelaria Odszkodowawcza 01.08.16, 10:02 tak też korzystałem i bardzo pomogli Odpowiedz Link
magdalena_odszkodowania Re: Kancelaria Odszkodowawcza 02.08.16, 15:32 !!! ODSZKODOWANIA !!! Wywalczymy dla Ciebie najwięcej !!! Kancelaria Odszkodowawcza Salutaris - KOS Specjalizujemy się w dochodzeniu odszkodowań od Towarzystw Ubezpieczeniowych. JAK TO ROBIMY -Troszczymy się o każdego klienta -Bierzemy na siebie całą biurokrację -Walczymy za klienta w sądzie -Skracamy czas wypłaty odszkodowania -Świadczymy usługi najwyższej jakości -Zdeterminowani doprowadzamy sprawy do końca -Działamy szybko i skutecznie Pozyskujemy maksymalną kwotę odszkodowania, biorąc całe ryzyko prowadzenia sprawy na siebie. Specjalizujemy się w dochodzeniu odszkodowań z tytułu : -błędów lekarskich -wypadków rolniczych -wypadków przy pracy -śmierci osoby bliskiej -wypadków komunikacyjnych -poślizgnięć i upadków w mejscach publicznych Walczymy do końca - ugody z zakładami ubezpieczeń nas nie interesują Kontakt : magdalena893@vp.pl - Odpowiem na każde pytanie !!! Odpowiedz Link
wojtekuch Re: Kancelaria Odszkodowawcza 03.08.16, 15:40 Polecam Kancelarię Prospectrum z Rzeszowa. Pomogli mi uzyskać odszkodowanie po wypadu. www.prospectrum.pl Odpowiedz Link
fafkins42 Re: Kancelaria Odszkodowawcza 21.09.16, 15:11 To ja polecę kancelarię Lex Fortis , profesjonalnie i bez kłopotu Odpowiedz Link
wojtekuch Re: Kancelaria Odszkodowawcza 03.01.18, 15:23 Polecam Kancelarię Prawną Prospectrum z Rzeszowa. www.prospectrum.pl Odpowiedz Link
forumgazeta123 Re: Kancelaria Odszkodowawcza 18.01.18, 16:50 Witam, ostatnio uległem wypadkowi w pracy, przez co prawdopodobnie nie będę mógł pracować przez dłuższy czas. Dostałem od pracodawcy informację o moim odszkodowaniu i o kwocie jakiej mogę się spodziewać, ale zastanawiam się czy jest sposób na zmaksymalizowanie tej kwoty. Nie znam się na tym. Czy ktoś może coś polecić? Odpowiedz Link
forumgazeta123 Re: Kancelaria Odszkodowawcza 22.01.18, 13:09 Witam po raz kolejny. Temat można zakończyć, znalazłem kancelaria która pomogła mi od początku do końca www.kompensja.pl/. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dawid1234oc Re: Kancelaria Odszkodowawcza 25.01.18, 08:46 Sam miałem ostatnio stłuczkę i przyznam,że pieniądze z odszkodowania z OC sprawcy to śmiech na sali.Mogę z czystym sumieniem polecić Firmę Crashplus.Dopłacicli mi sporą sumke dzięki czemu bez problemu naprawiłem auto.Jakby ktos był chętny podaje numer do ich doradcy: 570660879 Odpowiedz Link
wojtekuch Re: Kancelaria Odszkodowawcza 11.06.18, 11:32 Po wypadku komunikacyjnym mojego taty pomogła nam kancelaria Prospectrum z Rzeszowa i udało nam się uzyskać odszkodowanie. Sprawę już na etapie postępowania karnego prowadził doświadczony adwokat. Mogę polecić ich usługi www.prospectrum.pl Odpowiedz Link
rankingfirmodszkodowawczych Re: Kancelaria Odszkodowawcza 22.06.18, 10:23 Już jest Ranking Firm Odszkodowawczych, stworzony na podstawie opinii klientów. Zapraszamy na stronę www.firmyodszkodowawcze.pl/ do dzielenia się swoimi opiniami. Odpowiedz Link
aleksandra_68z Re: Kancelaria Odszkodowawcza 14.03.22, 10:33 Warto porównać kilka ofert, aby wybrać najlepszą. Vox Veritas to kancelaria, która prowadzi w imieniu poszkodowanych klientów i ich bliskich negocjacje z zakładem ubezpieczeniowym w celu wypłaty odszkodowań lub innych świadczeń na drodze przedsądowej. Dochodzi również wszelkich roszczeń pozostających w związku ze zdarzeniem, m.in. roszczenia z tytułu utraty zdrowia, utraconego dochodu, zwrotu kosztów leczenia czy zwrotu kosztów dojazdu. Do naszych zadań należy w szczególności: - kompletowanie dokumentacji potwierdzającej poniesioną szkodę i okoliczności zdarzenia, - wyliczenie procentowego uszczerbku na zdrowiu, - sprawdzenie czy proponowane lub przyznane w przeszłości odszkodowanie nie jest zaniżone, - rekomendacja specjalistycznych wizyt lekarskich oraz badań pozwalających na sformułowanie uzasadnionych roszczeń - umożliwienie klientom skorzystania z darmowej rehabilitacji robotycznej. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: Adres: ul. Kolejowa 57/10 40-602 Katowice E-mail: biuro@voxveritas.pl Tel.: +48 22 290 33 77 Tel. kom.: +48 505 657 675 Odpowiedz Link