Dodaj do ulubionych

Będzie Fiat Panda?

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.09.02, 20:43
Przeczytałem w jednyn z wątków, że przestali produkować SC z silnikiem 0,9
argumentując to faktem, że przygotowują się do uruchomienia produkcji
silników wysokoprężnych mających być montowane do następcy SC i Pandy????????

Gdyby zaczeli składać u nas Pandę to kupuję od razu!!!!!!!!, ale chyba nici z
tego, "a komu to przeszkadzało". Wiecie coś o Pandzie??????
Obserwuj wątek
    • Gość: ffmarkus Re: Będzie Fiat Panda? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.09.02, 21:38
      Panda nie będzie produkowana w PL. W połowie '03 wejdzie do produkcji (tylko w
      PL) nowy model Fiata (bynajmniej nie Ecobasic), który ma powoli wypierać z
      rynku SC, ale przez ponad rok mają być sprzedawane razem. Co ważne ma być 5d.
    • Gość: Joasia Re: Będzie Fiat Panda? IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.02, 01:10
      Jak wlasnie przeczytalam na t-online FIAT planuje na 2003
      zaprojektowanego w studio Bertone nowego Pande

dlugosc 3,50 m
      Cw 0,30
      rozstaw osi 2,25 m
      wersje 2 i 4 drzwiowa
      Silniki
      1,2 JTD 60, 70 i 85 KM
      1,2 FIRE 60 KM (ohc) i 80 KM (dohc)
      Cena od 8.000 Euro

autokacik.pl/files/1292444-panda.jpg
      • Gość: Adam Re: Będzie Fiat Panda? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.09.02, 12:08
        Szkoda bo ta nowa to brzydactwo......brrrrrr.
        Tamta miała duszyczkę.
        • Gość: 130rapid Re: Będzie Fiat Panda? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 00:09
          Gość portalu: Adam napisał(a):

> Tamta miała duszyczkę.

Fikuśna była. Prymityw co się zowie, ale w sumie całkiem udany samochód.
          Najlepsze było w niej "automatyczne" zamykanie się otwieranego niby-skórzanego
          dachu (spec-wersja) powyżej 70 km/h albo przy wymijaniu się z tirami ;-)
          • Gość: Tomasz Re: Będzie Fiat Panda? IP: 192.11.224.* 13.09.02, 08:28
            Dla mnie osobiście to samochód kultowy, a jeśli taki nie jest to jeszcze będzie
            za parę lat. Najładniejsze są 4x4 orurowane, pełno tego jest w Szwajcarii.
            Kiedyś będzie to "ciacho" dla kolekcjonerów. Takich aut jest więcej:
            Garbus, 2CV6, Renault 4/5, Twingo, etc.
          • e._ Re: Będzie Fiat Panda? 13.09.02, 08:44
            Gość portalu: 130rapid napisał(a):

> Najlepsze było w niej "automatyczne" zamykanie się otwieranego niby-
            skórzanego
            > dachu (spec-wersja) powyżej 70 km/h albo przy wymijaniu się z tirami ;-)

Mój dach się nigdy nie otwierał mimo, że zwykle przy wymijaniu z Tirami
            jeździłam szybciej.
            I owszem, dach miał swój urok, bo gdy ktoś mało wprawiony wyłamał mi w
            najlepszej wierze zamek przy tylnej części dachu, tej nad pasażerami, wiązałam
            go na sznurek przez długie tygodnie zanim mi z Niamiec nie sprowadzili nowego.
            I pies z kulawą nogą się tym nie zainteresował!!! Choć samochód dniem i nocą
            jeśli nie jeździł, to stał na ulicy pod domem!
            ~~~~~~~~~~
            ...tak czy owak, zawsze Nowak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka