Dodaj do ulubionych

Automobil Live Chat, version 2.0

03.02.06, 10:15
zaobserwowalem obstrukcyje w postowaniu wiec jest i wersja 2.0
Obserwuj wątek
    • plawski Re: Automobil Live Chat, version 2.0 03.02.06, 10:17
      typson napisał:

> zaobserwowalem obstrukcyje w postowaniu wiec jest i wersja 2.0

do 500 setki jest bez opóźnien.
      • typson Re: Automobil Live Chat, version 2.0 03.02.06, 10:18
        to teraz mozna docenic te 2000 postow w meczarniach w dlugim watku ;)
    • paxton1 Re: Automobil Live Chat, version 2.0 03.02.06, 10:17
      kiedy na te narty jedziesz?
      • typson Re: Automobil Live Chat, version 2.0 03.02.06, 10:18
        dzisiaj
        • pizza987 A dasz radę przy takiej pogodzie? 03.02.06, 10:21
          Nie jest to chyba najfajniejsza aura do długiej jazdy szczególnie jak chyba trochę nie dospałeś? Ale życzxę szerokiej drogi i jak najmniej oszołomów napotkanych po drodze.

Aaaaaaa, i żebyś nie natknął się na Szymiego jak gna do Częstochowy na chwilę do amcbudy ;-P
          • typson Re: A dasz radę przy takiej pogodzie? 03.02.06, 10:22
            nie spalem w nocy ze srody na czwartek. Wczoraj chwile kimnąłem w ciagu dnia i
            dzis tez noc zarwalem. Dlatego zaraz "koncze flaszke i do domu". Pospie sobie do
            19 i na nocja jazde bede jak mlody buk
            • pizza987 Łańcuchy z INTER PACKU chyba kupiłeś? 03.02.06, 10:23
              Jak będę potrzebował takiego rozmiaru to dam znać :-)
              • typson Re: Łańcuchy z INTER PACKU chyba kupiłeś? 03.02.06, 10:24
                to rozmiar afrykański!
                • pizza987 Re: Łańcuchy z INTER PACKU chyba kupiłeś? 03.02.06, 10:25
                  typson napisał:

> to rozmiar afrykański!

Chyba Ciebie nie rozumiem.... Miałem dzisiaj koncert na jedną Polę z dodatkami o 4 rano więc proszę głośno, wyraźnie i drukowanymi literami....
                  • typson Re: Łańcuchy z INTER PACKU chyba kupiłeś? 03.02.06, 10:33
                    aaa, kolezanka ma meza z nigerii i tak mi sie przypomnialy lancuchy i inne
                    opowiesci o czarnej tresci ;)
    • paxton1 plawski, obraziłeś się? 03.02.06, 10:44

• plawski No coś Ty? Nie było mnie chwilę. 03.02.06, 11:27
        paxton1 napisała:

>
        • paxton1 chwila bez ciebie to jak rok świetlny ;) 03.02.06, 11:30

• plawski Re: chwila bez ciebie to jak rok świetlny ;) 03.02.06, 11:44
            Chyba przesadzasz.
            Chwila bez Chucka to owszem...

>
            • paxton1 Re: chwila bez ciebie to jak rok świetlny ;) 03.02.06, 11:48
              no może troszeczkę
              • plawski No i co? Już po czacie? 03.02.06, 13:26
                paxton1 napisała:

> no może troszeczkę
                • paxton1 skądże znowu 03.02.06, 13:28

• paxton1 na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząc p 03.02.06, 13:34
                    ierwszy
                    • typson to zacznę 03.02.06, 13:42
                      Witam wszystkich zgromadzonych na corocznym zlocie parówkowych skrytożerców
                    • pizza987 To ja będę już trzeci.... 03.02.06, 13:42
                      Poza tym mam kiepawy humor nie wiem czy uda mi się ocalić oponę bo jest trochę trafiona. Jak się nie uda to muszę kupić 2 bo tego wzoru już nie produkują...
                      • typson Re: To ja będę już trzeci.... 03.02.06, 13:44
                        poszukaj w sklepach internetowych. tam czasem maja jakies antyczne spady
                        • pizza987 Re: To ja będę już trzeci.... 03.02.06, 13:46
                          Chyba się nie opłaca. W razie czego sprawdzę na jakich oponkach gania mój upatrzony następny samochód i w razie czego kupię taki rozmiar. Bo ten to chyba skończy karierę pod koniec tego roku.
                          • typson Re: To ja będę już trzeci.... 03.02.06, 13:47
                            a co upatrzyles?
                            • pizza987 Re: To ja będę już trzeci.... 03.02.06, 14:10
                              Opel Zafira taki 1997-1999 chyba że coś się z kasą poprawi.
                              • typson Re: To ja będę już trzeci.... 03.02.06, 14:39
                                srednio polecam. Niby jest OK ale jakis taki niedorobiony. No chyba, ze OPC :D
                                • pizza987 Re: To ja będę już trzeci.... 03.02.06, 14:46
                                  Jednak ujeżdżam 2 ople swoją astrę 1.6 z 1993 r. i corsę żony 1.0 z 1999r. I nie mogę narzekać na żaden z nich. Jak każde autko mają swoje minusy ale nie przesłaniają plusów ;-)
                                  • typson Re: To ja będę już trzeci.... 03.02.06, 14:49
                                    kumpel ma zafire, fajne, przestronne, sztywne auto. Ale narzeka na mase
                                    duperałków + slaby lakier (odchodzi przy chlapaczach i rdzewieje klapa. Rocznik
                                    2001). Po prostu trzeba dobrze trafic. Ogolnie auto warte uwagi, zwlaszcza w
                                    dyzlu (szybszy niz tez porazkowaty 1.8)
                                    • paxton1 Re: To ja będę już trzeci.... 03.02.06, 14:59
                                      ja wcześniej miałam scenica, wózek do bagażnika bez składania wchodził :)
                                      • plawski A jednak forum zamiera... 03.02.06, 15:37
                                        paxton1 napisała:

> ja wcześniej miałam scenica, wózek do bagażnika bez składania wchodził :)
                                      • pizza987 Re: To ja będę już trzeci.... 03.02.06, 15:55
                                        Scenic też wchodzi w grę ale jakoś bardziej lubię ople chociaż opinia o marce jest taka sobie...
                                        • pizza987 Opona uratowana więc wydatki w tym ... 03.02.06, 15:58
                                          ...miesiącu nie wzrosną :-)
                                          • paxton1 Re: Opona uratowana więc wydatki w tym ... 03.02.06, 16:04
                                            no widzisz a my go za takie grosze puściliśmy...
                                            • plawski Re: Opona uratowana więc wydatki w tym ... 03.02.06, 16:15
                                              paxton1 napisała:

> no widzisz a my go za takie grosze puściliśmy...

który rok i za ile poszedł i kiedy?
                                              • paxton1 Re: Opona uratowana więc wydatki w tym ... 03.02.06, 17:22
                                                2001 1.6 z klimatyzacją 26 500 w grudniu sprzedaliśmy, bo już zawalał
                                                • plawski co to znaczy zawalał? 03.02.06, 17:24
                                                  paxton1 napisała:

> 2001 1.6 z klimatyzacją 26 500 w grudniu sprzedaliśmy, bo już zawalał
                                                  • paxton1 Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 19:11
                                                    tzn. że już miałam subaru i jeszcze samochód męża i trzeba było rano tasowanie
                                                    robic zeby wyjechac
                                                  • plawski Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 19:39
                                                    paxton1 napisała:

> tzn. że już miałam subaru i jeszcze samochód męża i trzeba było rano
                                                    tasowanie
                                                    > robic zeby wyjechac

aha, ale nie, że się psuł? A czym mąż jeździ?
                                                  • plawski Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:06
                                                    Nie ma już chyba dnia bez takich ciekawostek:
                                                    tiny.pl/mgmt
                                                    uciekajmy z tego kraju póki można!
                                                  • paxton1 Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:16
                                                    mąż teraz jeździ 307 2.0 HDI
                                                  • plawski Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:21
                                                    paxton1 napisała:

> mąż teraz jeździ 307 2.0 HDI

No proszę, to dobry mąż ;) Sam posuwa dyzlem a żonie Subaraka zapodał ;)
                                                  • paxton1 Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:23
                                                    mąż robi rocznie prawie 100tys. kilometrów to jeżdżenie subaru drogo by
                                                    wyszło :) a poza tym on lubi dyzle
                                                  • plawski Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:24
                                                    paxton1 napisała:

> mąż robi rocznie prawie 100tys. kilometrów to jeżdżenie subaru drogo by
                                                    > wyszło :) a poza tym on lubi dyzle

Racja. A ile subarak łyka średnio tej wachy?
                                                    I co u Pawełka ;) ?
                                                  • paxton1 Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:26
                                                    mały śpi duży pojechał do miasta bo pracownik rozwałił ducato znaczy się
                                                    wypadek miał a subaru pali ok 12 chyba, że mi się nie spieszy to schodzi do
                                                    10,8 mniej już nie da rady
                                                  • plawski Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:27
                                                    paxton1 napisała:

> mały śpi duży pojechał do miasta bo pracownik rozwałił ducato znaczy się
                                                    > wypadek miał a subaru pali ok 12 chyba, że mi się nie spieszy to schodzi do
                                                    > 10,8 mniej już nie da rady

To i tak ładnie na takie auto i silnik
                                                  • paxton1 Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:28
                                                    już jest dotarty bo na początku palił więcej ok 14
                                                  • paxton1 Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:24
                                                    a w zeszłym roku właściwie to 2004 w sierpniu wyleciał w kosmos fordem i 3
                                                    miesiące leżał w gipsie a potem 3 w gorsecie
                                                  • plawski Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:26
                                                    paxton1 napisała:

> a w zeszłym roku właściwie to 2004 w sierpniu wyleciał w kosmos fordem i 3
                                                    > miesiące leżał w gipsie a potem 3 w gorsecie

O ja pier.olę, współczuję. Ale już wszystko ok?
                                                  • paxton1 Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:27
                                                    tak, tak w tym gipsie pawełka począł :)
                                                  • plawski Re: co to znaczy zawalał? 03.02.06, 20:28
                                                    paxton1 napisała:

> tak, tak w tym gipsie pawełka począł :)

Jest lepszy od Chucka!!!!
                                                  • paxton1 :) 03.02.06, 20:29

• plawski Dobra, 03.02.06, 20:28
                                                    lecę na montaż....
                                                    neverending work ;)
                                                    Pozdro.
                                                  • paxton1 Re: Dobra, 03.02.06, 20:28
                                                    3m się
                                                  • typson Re: Dobra, 03.02.06, 20:29
                                                    mielj pracy. Ja wlasnie sie przebudzilem. Chyba czas sie zaczac pakowac :D
                                                  • paxton1 Re: Dobra, 03.02.06, 20:31
                                                    bez małżonki na te narty jedziesz?
                                                  • typson Re: Dobra, 03.02.06, 20:33
                                                    mam nadzieje, ze z nią. Aczkolwiek nie wiem gdzie jest, bo pustka w domu
                                                  • paxton1 Re: Dobra, 03.02.06, 20:34
                                                    to ty to dziecko bez matki zostawiłeś???
                                                  • pizza987 Jeszcze nie pojechałeś?? 03.02.06, 20:42
                                                    Sam prowadzisz całą trasę czy masz zmiennika??
                                                  • paxton1 pizza nie przesadzaj 03.02.06, 20:46
                                                    o tej porze do zakopane będzie jechał pewnie 4 góra 5 godzin, o co zmiennik?
                                                  • paxton1 chyba się pakuje 03.02.06, 20:47

• pizza987 Re: pizza nie przesadzaj 03.02.06, 20:49
                                                    paxton1 napisała:

> o tej porze do zakopane będzie jechał pewnie 4 góra 5 godzin, o co zmiennik?

coś kiedyś mantyczył o Austrii ale może się mylę...
                                                  • paxton1 Re: pizza nie przesadzaj 03.02.06, 20:52
                                                    a to ja nie wiem
                                                  • plawski Koniec pracy na dziś. Dobranoc! 04.02.06, 01:25
                                                    paxton1 napisała:

> a to ja nie wiem
                                                  • pizza987 Cześć Pax, miałem dzisiaj maraton.... 04.02.06, 22:23
                                                    ....a w nocy chyba czeka mnie dalej. Prawie nie słyszę na lewe ucho bo tak mi córcia w nie parę razy nawrzeszczała. A nocka będzie chyba wyglądać podobnie. Zły humor ma jakoś dzisiaj alboco....
                                                  • mrzagi01 a moge odpowiedziec chociaż nie jestem Pax ? ;) 04.02.06, 22:38

• pizza987 Pewnie ;-)) 04.02.06, 22:55

• mrzagi01 no to odpowiadam: 04.02.06, 22:57
                                                    CZEŚĆ PIZZA !!!!!!!!!!!!!!!! (specjalnie wale tak ostro bo podobno nie słyszysz
                                                    na jedno ucho ;)
                                                  • pizza987 Re: no to odpowiadam: 04.02.06, 23:03
                                                    mrzagi01 napisał:

> CZEŚĆ PIZZA !!!!!!!!!!!!!!!! (specjalnie wale tak ostro bo podobno nie słyszysz
                                                    >
                                                    > na jedno ucho ;)
                                                    Trochę m nie ogłuszyłeś w prawe ;-) Chciałem się po prostu komuś trochę wyżalić. Niemożliwe że ktoś dzisiaj wieczorem jeszcze ten wątek ciągnie...
                                                  • truskava Re: no to odpowiadam: 04.02.06, 23:09
                                                    pizza987 napisał:

> Trochę m nie ogłuszyłeś w prawe ;-) Chciałem się po prostu komuś trochę
                                                    > wyżalić. Niemożliwe że ktoś dzisiaj wieczorem jeszcze ten wątek ciągnie...

Oj tam, zaraz "niemożliwe"...
                                                  • pizza987 Witam, witam tylko co Wy tu robicie w sobotę... 04.02.06, 23:11
                                                    ...wieczorem zamiast się dobrze bawić. Ludzie qrczę przecież jest karnawał, a siedzicie przy kompach jak jacyś maniacy alboco....
                                                  • truskava Re: Witam, witam tylko co Wy tu robicie w sobotę. 04.02.06, 23:16
                                                    Praktycznie cały dzień spedziłem poza domem, więc wpadłem trochę pomieszkać...
                                                  • mrzagi01 Re: Witam, witam tylko co Wy tu robicie w sobotę. 04.02.06, 23:16
                                                    My- Mrzagi- pracujemy i już lekko fiksujemy 8I
                                                  • pizza987 Re: Witam, witam tylko co Wy tu robicie w sobotę. 04.02.06, 23:20
                                                    To wiele tłumaczy, szczególnie jak spojrzałem na wizytówkę :-P
                                                  • paxton1 Re: Cześć Pax, miałem dzisiaj maraton.... 05.02.06, 00:43
                                                    mój też wczoraj darł się w nocy, brzuch go bolał, dostał 8 kropli bobotic nie
                                                    minęło 5 minut i już spał, polecam te kropelki, kupcie sobie niech stoją w
                                                    razie gdyby żona podjadła czegoś czego nie powinna ;) (bo mała na piersi?) te
                                                    krople od 28 dnia życia można stosowac, pozdrawiam
                                                  • paxton1 Re: Cześć Pax, miałem dzisiaj maraton.... 05.02.06, 00:47
                                                    he, he ciekawe jak tam dzisiaj pizza noc spędza, na pocieszenie powiem, że po 4-
                                                    5 miesiącu jest naprawdę dużo lepiej :)
                                                  • paxton1 i jeszcze to na pocieszenie 05.02.06, 01:18
                                                    W restauracji mąż z żoną jedzą obiad. W pewnej chwili żona oblewa się zupą.
                                                    Rozżalona mówi do męża -zobacz wyglądam jak świnia
                                                    a on na to -nooooooo i jeszcze oblałaś się zupą.
                                                  • pizza987 Na razie siedzę przy kompie... 05.02.06, 01:19
                                                    ....żona dyżuruje przy małej. Ja miałem dyżur wcześniej jak byli goście i mieliśmy duet na Polę z bąkiem w tle. Zobaczymy co będzie później....
    • sherlock_holmes Re: Automobil Live Chat, version 2.0 03.02.06, 21:21
      Kurde, ale mam zaległości. Nawet nie widziałem, że dobiliście do 2500. Mrzagi, gratulacje :)
    • pizza987 Typson wybył na narty to forum zamarło.... 05.02.06, 22:00
      Jest tu ktoś? odbiór!!
      • mrzagi01 ano niby ja jestem :) 05.02.06, 22:03

• sherlock_holmes Re: ano niby ja jestem :) 05.02.06, 22:21
          Jo tys na momencik :)
    • pizza987 Bo to był wpis kontrolny ;-)) 05.02.06, 22:29

• bassooner Re: Bo to był wpis kontrolny ;-)) 05.02.06, 23:05
        Ja też ale chyba pójdę obejrzeć Cotton Club.
        • paxton1 Re: Bo to był wpis kontrolny ;-)) 06.02.06, 09:28
          ja oglądałam 'Kuracje'po raz któryś już, genialny film
    • tomek854 CB Radio 05.02.06, 23:10
      To właściwie nie jest jak czat, a bardziej jak CB radio - bo jak ktoś akurat nadaje, to nie widzi, co inni piszą :)
      • pizza987 Re: CB Radio 05.02.06, 23:12
        tomek854 napisał:

> To właściwie nie jest jak czat, a bardziej jak CB radio - bo jak ktoś akurat na
        > daje, to nie widzi, co inni piszą :)
        >

No i dobra mi w sumie nie przeszkadza ;-)
        • plawski Witam, jakbym miał kompa i net w domu to 06.02.06, 09:18
          pewnie i w weekend bym nie odpuścił a tak zostają mi tylko working hours.
          • pizza987 No witam, a już myślałem że jestem samotny w... 06.02.06, 09:20
            ...sieci. Bo tak jakby mróz łącza wydusił. Aż puściłem apel na forum ale nikt się nie odezwał ;-P
            • paxton1 Re: No witam, a już myślałem że jestem samotny w. 06.02.06, 09:27
              ja dzisiaj cały dzień jestem w moim domowym biurze, także trochę ponadaje ;)
              • pizza987 Re: No witam, a już myślałem że jestem samotny w. 06.02.06, 09:55
                Jak tam Pawełek Junior? Moje piękne małe dziewczę po rykach popołudniowych przerwała serię wrzasków które następowały regularnie co 12 godzin o 3.00 i 15.00 i trwały godzinę... Dzisiaj spała jednym ciurkiem 7 godzin więc jakoś lepiej się czuję.
                • paxton1 Re: No witam, a już myślałem że jestem samotny w. 06.02.06, 09:59
                  a mój niby już duży chłopak a w życiu jeszcze całej nocy nie przespał :(
                  • pizza987 Re: No witam, a już myślałem że jestem samotny w. 06.02.06, 10:02
                    Kiedy moja idylla się skończy to w sumie też nie wiem... Dobra muszę trochę pozarabiać na te moje kobiety w domu. Zacznę nadawać trochę później ;-)
                    • paxton1 nie zaniedbujmy forum 06.02.06, 13:00

• plawski to napisz coś sensownego bo ja nie 06.02.06, 13:01
                        mam weny. Another fucking day.
                        • paxton1 Re: to napisz coś sensownego bo ja nie 06.02.06, 13:05
                          oglądałeś wczoraj kurację?
                          • plawski Re: to napisz coś sensownego bo ja nie 06.02.06, 13:06
                            paxton1 napisała:

> oglądałeś wczoraj kurację?
                            Nie, zacząłem Cotton Club ale usnąłem.
                            • paxton1 Re: to napisz coś sensownego bo ja nie 06.02.06, 13:12
                              a ja tak i zawsze jak oglądam ten film to zastanawiam się jak bardzo musieli
                              się ubawic przy kręceniu go
                              • pizza987 Dobra, wróciłem z Tramwajów Warszawskich.... 06.02.06, 13:25
                                ....fajnie wygląda taka zaśnieżona i zastawiona tramwajami zajezdnia w środku miasta. Na wiosnę ruszam tam na zwiedzanie ;-)
                                • paxton1 Re: Dobra, wróciłem z Tramwajów Warszawskich.... 06.02.06, 13:29
                                  a może ty oglądałeś te moją kuracje? to taki fasjny film a nikt go nie widział
                                  • pizza987 Re: Dobra, wróciłem z Tramwajów Warszawskich.... 06.02.06, 13:51
                                    paxton1 napisała:

> a może ty oglądałeś te moją kuracje? to taki fasjny film a nikt go nie widział

Jakoś nie lubię oglądać telewizji, więc Ci chyba nie pomogę. Jakoś wolę czytać i to po kilka książek na raz ;-) Ale jakbyś podała więcej szczegółów to może coś mi się skojarzy.
                                    • paxton1 Re: Dobra, wróciłem z Tramwajów Warszawskich.... 06.02.06, 13:58
                                      oj taki film z zenkiem pereszczako znaczy się bartłomiejem topą i piczyńskim i
                                      tym od niezakazanych reklam jak siedzieli w szpitalu psychiatrycznym, topa był
                                      młodym psychiatrą, chciał przeprowadzic eksperyment naukowy, udawał chorego w
                                      porozumieniu ze swoim ordynatorem i zamknęli go na oddziale dla psychicznie
                                      chorych i już nie wypuścili, żeby było śmiedszniej spotkał tam jednego
                                      psychiatrę którego też zamknęli tam na wieki wieków, film komedią nie jest ale
                                      ja jak już pisała zawsez gdy go oglądam myślę o tym jak chłopaki musieli lac
                                      przy kręceniu i mam ubaw pierwsza klasa
                                      • plawski Re: Dobra, wróciłem z Tramwajów Warszawskich.... 06.02.06, 14:07
                                        paxton1 napisała:

> oj taki film z zenkiem pereszczako znaczy się bartłomiejem topą i piczyńskim
                                        i
                                        > tym od niezakazanych reklam jak siedzieli w szpitalu psychiatrycznym, topa
                                        był
                                        > młodym psychiatrą, chciał przeprowadzic eksperyment naukowy, udawał chorego w
                                        > porozumieniu ze swoim ordynatorem i zamknęli go na oddziale dla psychicznie
                                        > chorych i już nie wypuścili, żeby było śmiedszniej spotkał tam jednego
                                        > psychiatrę którego też zamknęli tam na wieki wieków, film komedią nie jest
                                        ale
                                        > ja jak już pisała zawsez gdy go oglądam myślę o tym jak chłopaki musieli lac
                                        > przy kręceniu i mam ubaw pierwsza klasa

Ach, to ten film! Cholera, przegapiłem! Już dawno miałem go obejrzeć.
                                        W pewnym sensie to mój obowiązek...
                                        • paxton1 Re: Dobra, wróciłem z Tramwajów Warszawskich.... 06.02.06, 14:34
                                          a dlaczego nie zajmujesz się zawodowo psychologią? tylko tymi tam...miałam nie
                                          mówic czym
                                          • plawski Re: Dobra, wróciłem z Tramwajów Warszawskich.... 06.02.06, 14:38
                                            paxton1 napisała:

> a dlaczego nie zajmujesz się zawodowo psychologią? tylko tymi tam...miałam
                                            nie
                                            > mówic czym

Zajmuję się tym czym się zajmowałem jeszcze przed rozpoczęciem studiów
                                            sajkologicznych. Czyli tym, z czego mogę żyć;) A mówiąc o tym, że powinienem
                                            obejrzeć ten film nie miałem na myśli psychologii.
                                            • paxton1 babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 14:46
                                              a co?
                                              • plawski Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 14:52
                                                paxton1 napisała:

> a co?

Patrz mail.
                                                • paxton1 Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 14:59
                                                  też zerknij do skrzynki
                                                  • plawski Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 15:00
                                                    paxton1 napisała:

> też zerknij do skrzynki

Chuck by mi nie darował...
                                                  • paxton1 Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 15:18
                                                    jakubik jak jakubik, pewnie fajny gośc ale topa to dopiero jest
                                                  • plawski Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 15:22
                                                    paxton1 napisała:

> jakubik jak jakubik, pewnie fajny gośc ale topa to dopiero jest
                                                    Co jest?
                                                  • paxton1 Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 15:23
                                                    no facet fajny
                                                  • plawski Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 15:25
                                                    paxton1 napisała:

> no facet fajny
                                                    szczególnie jako listonosz w złotopolskich czy jakoś tak... ;)
                                                  • paxton1 Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 15:27
                                                    doręczyciel uwodziciel, nie gadaj, fajny jest
                                                  • plawski Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 16:01
                                                    paxton1 napisała:

> doręczyciel uwodziciel, nie gadaj, fajny jest
                                                    Ja tam sie nie znam na chłopach.
                                                    ;)
                                                  • paxton1 Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 16:25
                                                    a ja na kobitkach, nie rozumiem na przykład jak sie może komuś mucha podobac
                                                  • plawski Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 16:32
                                                    paxton1 napisała:

> a ja na kobitkach, nie rozumiem na przykład jak sie może komuś mucha podobac

Trzeba by się Wojewódzkiego zapytać ;)
                                                  • paxton1 Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 16:40
                                                    ten dopiero asexualny jest ;)w sumie jak dla mnie to oni do siebie pasują,
                                                    atrakcyjnośc 0
                                                  • plawski Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 16:46
                                                    paxton1 napisała:

> ten dopiero asexualny jest ;)w sumie jak dla mnie to oni do siebie pasują,
                                                    > atrakcyjnośc 0
                                                    Ale buźkę mucha ma przyjemną i niewątpliwie jaja.
                                                  • paxton1 Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 16:59
                                                    dla mnie to taka niska kluska z wadą wymowy brrr
                                                  • plawski Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 17:11
                                                    paxton1 napisała:

> dla mnie to taka niska kluska z wadą wymowy brrr

Z jaką wadą wymowy???
                                                    Słyszałaś ją w radiostacji w gadu-gadu?
                                                    Jak dla mnie ok, ale pewne instrumenty może mi już na starość szwankują.
                                                  • paxton1 Re: babskie gadanie i babska ciekawośc :) 06.02.06, 17:42
                                                    oj na wady wymowy jestem wybitnie czuła, laska ma szczękościsk i w ogóle źle
                                                    układa usta jak mówi, w taki dzióbek, wygląda to fatalnie ale dobra nie
                                                    obgaduje jej bo jeszcze ktoś pomyśli, że zazdrosna jestem
                                      • pizza987 Re: Dobra, wróciłem z Tramwajów Warszawskich.... 06.02.06, 14:20
                                        Brzmi pięknie, trochę mi się kojarzy z "Lotem nad kukułczym gniazdem". A jeżeli chodzi o takie filmy co mają dużo do powiedzenia to uwilebiam "Dzień świra". Po prostu masa mądrości o Polakach, zawiści, nerwicach, psychozach i takich innych. Ile razy to oglądam to w poszczególnych momentach zamiast Adasia Miauczyńskiego widzę siebie. A spotkałem się już z kilkoma opiniami że to idiotyczny film. A ja sobie twardo twierdzę że ma drugie dno, tylko trzeba chcieć je ujrzeć. A moim ulubionym filmem jest "Trainspotting". Z reszta książka też jest niesamowita, brutalna, wulgarna, obleśna, ale dająca dużo do myślenia.
                                        • paxton1 Re: Dobra, wróciłem z Tramwajów Warszawskich.... 06.02.06, 14:33
                                          dzień świra obejrzałam chyba z 15 razy :)
                                          • plawski coś nam słabo idzie bez Typsona.... 06.02.06, 19:38
                                            • pizza987 Noooooooooooooo.................. ..... 06.02.06, 23:55

• plawski Bez komentarza: 07.02.06, 13:46
                                                tiny.pl/mt45
                                                • pizza987 Re: Bez komentarza: 07.02.06, 13:56
                                                  plawski napisał:

> tiny.pl/mt45
                                                  >

Nie wystarczy Ci już pogoda tylko musisz ludzi wkrowiać takimi newsami?? Jak rano w Antyradiu usłyszałem to mnie trochę zatrzęsło ;-/
                                                  • plawski Re: Bez komentarza: 07.02.06, 13:58
                                                    pizza987 napisał:

> plawski napisał:
                                                    >
                                                    > > tiny.pl/mt45
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Nie wystarczy Ci już pogoda tylko musisz ludzi wkrowiać takimi newsami?? Jak
                                                    ra
                                                    > no w Antyradiu usłyszałem to mnie trochę zatrzęsło ;-/

Pogoda zmieni się w końcu na lepsze. Sytuacja w kraju pewnie juz tylko na
                                                    gorsze, psia mać...
                                                  • paxton1 dzień dobry 07.02.06, 18:06

• plawski wcale nie dobry. 07.02.06, 19:58
                                                    Miałem już wychodzić.... I wychodzę, ale z pracy do pracy bo *#%&@(3(#^@(#(@#@
                                                    trzy pary oczu na coś patrzyły (ja niestety też) i błędu nie zauważyły i teraz
                                                    trzeba poprawić (%$#@$%^&*#)((*&^%@&*()_@!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • paxton1 a co to? 07.02.06, 20:54
                                                    plawski napisał:

> *#%&@(3(#^@(#(@#@
                                                    > (%$#@$%^&*#)((*&^%@&*()_@!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    $#%%%&*^@!)(":)&**^%#@#$
                                                  • plawski bluzgi. 07.02.06, 21:37
                                                    paxton1 napisała:

> plawski napisał:
                                                    >
                                                    > > *#%&@(3(#^@(#(@#@
                                                    > > (%$#@$%^&*#)((*&^%@&*()_@!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    > >
                                                    > $#%%%&*^@!)(":)&**^%#@#$
                                                    >
                                                  • paxton1 aha, rozumiem ;) 08.02.06, 08:47

• pizza987 Re: dzień dobry 07.02.06, 21:59
                                                    Moje uszanowanie Damo z Amstaffem ;-) Co słychać w okolicach pozawarszawskich?? Widzę że internet działa znaczy się śnieg nie zasypał fal radiowych ;-))
                                                  • paxton1 Re: dzień dobry 08.02.06, 08:46
                                                    śniegu dużo ale nie odcięło nas od świata, wczoraj nawet jakiś pług przejechał
                                                    a moja amstafka redusia w nieodśnieżanej części ogrodu zrobiła sobie tunel i
                                                    jak po nim biega to jej nie widac :)
                                                  • pizza987 Re: dzień dobry 08.02.06, 10:30
                                                    A ja juz nie mam gdzie upychać śniegu z podjazdu ;-( Młoda za to regularnie (już 3 z rzędu) noce śpi po 7 godzin. To jest ta lepsza wiadomość.
                                                  • paxton1 Re: dzień dobry 08.02.06, 10:50
                                                    nie ciesz się tak, nie ciesz pewnie dziś albo jutro kjuż się to zmieni, mój nie
                                                    robił kupy od tygodnia więc był juz czas na czopek i dzisiaj już 4 razy od rana
                                                    pamoersa zmieniałam
                                                  • pizza987 Re: dzień dobry 08.02.06, 10:57
                                                    paxton1 napisała:

> nie ciesz się tak, nie ciesz pewnie dziś albo jutro kjuż się to zmieni, mój nie
                                                    >
                                                    > robił kupy od tygodnia więc był juz czas na czopek i dzisiaj już 4 razy od rana
                                                    >
                                                    > pamoersa zmieniałam

Moja na szczęście śpi, ale z nawiązką nadrabia w dzień. Na lewe ucho prawie już nie słyszę, bo głównie w to dostaję ładunek decybeli. I tak mam lżej bo siedzę część dnia w pracy, żona to ma dopiero sajgon :-/ Jak czasem wracam to widzę że ma lekko błędny wzrok. Dzisiaj planuję wrócić sporo wcześniej. Poza tym jadę załatwiać bełcikowe, już dzwoniłem do urzędu ;-)
                                                  • paxton1 piąta kupa 08.02.06, 13:02
                                                    a jaki smród
                                                  • plawski piaty element ;) odłączył moduł z toxynami... 08.02.06, 13:11
                                                  • paxton1 Re: piaty element ;) odłączył moduł z toxynami... 08.02.06, 13:47
                                                    defekacja na dzisiaj chyba zakończona, tak sądze po konsystencji i ogólnym
                                                    wyglądzie ostatnich ekskrementów, jadę na siłownie
                                                  • pizza987 Re: piaty element ;) odłączył moduł z toxynami... 08.02.06, 13:47
                                                    paxton1 napisała:

> defekacja na dzisiaj chyba zakończona, tak sądze po konsystencji i ogólnym
                                                    > wyglądzie ostatnich ekskrementów, jadę na siłownie

Chyba organoleptycznie nie sprawdzałaś?!
                                                  • pizza987 Re: Bez komentarza: 08.02.06, 13:46
                                                    Miałem wyjść dzisiaj wcześniej i zniowu chyba nie dam rady :-/ Czy ci moi kochani klienci nie mogą zadzwonić jutro????
                                                  • plawski pomidor 08.02.06, 14:02

• plawski Re: pomidor 08.02.06, 14:37
                                                    Minister jurgiel wyslal samochod po "ojca-dyrektora" bo myslal ze jest
                                                    asystentem Chucka Norrisa
                                                  • paxton1 Re: pomidor 08.02.06, 17:28
                                                    żyjecie?
                                                  • plawski Re: pomidor 08.02.06, 17:36
                                                    paxton1 napisała:

> żyjecie?

Tia...
                                                  • pizza987 Taak, ale co to za życie.... 08.02.06, 17:51
                                                    ....młyn koszmarny. Ale są i pozytywy, BEŁCIKOWE załatwione ;-) Mamy grzecznie poczekać ok. 2 tygodnie i pieniądze znajdą się na naszym koncie ;-P
                                                  • plawski Re: Taak, ale co to za życie.... 08.02.06, 18:00
                                                    pizza987 napisał:

> ....młyn koszmarny. Ale są i pozytywy, BEŁCIKOWE załatwione ;-) Mamy
                                                    grzecznie
                                                    > poczekać ok. 2 tygodnie i pieniądze znajdą się na naszym koncie ;-P

A jak macie różne miejsca zameldowania to możecie dostać 2 bełcikowe ;)
                                                    >
                                                  • paxton1 Re: Taak, ale co to za życie.... 08.02.06, 18:59
                                                    a mi się tam podoba, o życiu mówię
                                                  • plawski Re: Taak, ale co to za życie.... 09.02.06, 09:30
                                                    paxton1 napisała:

> a mi się tam podoba, o życiu mówię

Wpływ siłowni? Może i ja powinienem pochodzić.
                                                  • pizza987 Ooooo!! Ktoś jednak żyje i pisze!! 09.02.06, 09:54

• plawski Czasem tak. 09.02.06, 10:18
                                                    pizza987 napisał:

>
                                                    >
                                                  • pizza987 Re: Taak, ale co to za życie.... 08.02.06, 20:43
                                                    Głupotę zrobiliśmy meldując się tutaj oboje ;-) Ale nie liczyłem na to że są w ogóle szanse na taką dotację. A humorek już mi się poprawił.
                                                  • plawski Dzisiaj 09.02.06, 11:48
                                                    na forum taki ruch panuje, że nie nadąża się odśnieżać, tfu, odświeżać.
                                                  • paxton1 Re: Dzisiaj 09.02.06, 16:07
                                                    poczta.gazeta.pl/poczta/getMailPart/protest.jpg?ID=1139473644.9000_607380.imail3&Seq=4&name=protest.jpg&t=1139497500968
                                                  • plawski Coś nie działa 09.02.06, 16:16

• paxton1 co nie działa? link czy śnieg? 09.02.06, 16:17

• plawski link 09.02.06, 16:20
                                                    paxton1 napisała:

>
                                                  • paxton1 Re: link 09.02.06, 16:21
                                                    u mnie działa, pewnie masz kiepski komputer hihi
                                                  • plawski Re: link 09.02.06, 16:23
                                                    paxton1 napisała:

> u mnie działa, pewnie masz kiepski komputer hihi

HIHI, żebyś wiedziała.
                                    • plawski Zagadka dla Pizzy: 14.02.06, 12:58
                                      Co to jest (google earth):
                                      52,06,2,22 N 20,46,21,16 E
    • franek-b Re: Automobil Live Chat, version 2.0 09.02.06, 12:50
      Jakos wszystko zboczylo dziwnie...
      • plawski Re: Automobil Live Chat, version 2.0 09.02.06, 12:57
        franek-b napisał:

> Jakos wszystko zboczylo dziwnie...
        I to na lewo...
        >
      • pizza987 Wrrrrrrrr! Radio w samochodziku mi poległo :-( 09.02.06, 13:42
        Nie wiem co mu jest ale jeżeli nie da się go zreanimować to cześć jego pamięci!
        • paxton1 chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:10
          nie udawajcie, że tacy zarobieni jesteście
          • plawski Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:11
            paxton1 napisała:

> nie udawajcie, że tacy zarobieni jesteście

A Ty co? Też nic nie piszesz. Tylko my mamy to forum zasilać?
            • paxton1 Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:12
              bo ja się wstydzę ;)
              • plawski Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:16
                paxton1 napisała:

> bo ja się wstydzę ;)
                Aha, już to widzę.
                • paxton1 Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:20
                  sugeryjesz, że jestem bezwstydnicą?
                  • plawski Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:23
                    paxton1 napisała:

> sugeryjesz, że jestem bezwstydnicą?
                    Pewnie, a kto jest w wizytówce nago z amstaffem? ;)
                    • paxton1 Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:25
                      nago? co brałeś?
                      • plawski Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:27
                        paxton1 napisała:

> nago? co brałeś?
                        Nie brałem.... kawy.... stąd to wszystko.
                        • paxton1 Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:35
                          hm plawski wyobraża sobie mnie nago z braku kawy...
            • paxton1 Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:16
              a głowa już cię przestała bolec?
              • plawski Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:16
                paxton1 napisała:

> a głowa już cię przestała bolec?
                Trochę. Dwa ibupromy...
                • paxton1 Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:18
                  zrób sobie mocną kawę
                  • plawski Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:23
                    paxton1 napisała:

> zrób sobie mocną kawę
                    To mi łeb rozerwie!
                    Od miesiąca nie piję kawy bo pan doktor powiedział: Panie Plawski, ma pan
                    organizm 120sto latka, gdzie pan pracuje, w chucie? Chce pan jeszcze pożyć? To
                    niech pan kawkę odstawi...
                    Dodam, że moja dzienna dawka przy dniu pracy od 9:00 do 22-23:00 wynosiła 3
                    kawy z mlekiem plus 3-4 espresso. Wszystko to z cisnieniowego, of kros [;0
                    P.S. no z tym doktorem troche przesadziłem ale muszę się szanować ;)
                    • paxton1 Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:25
                      to masz cienko, kocham kawę i nie wyobrażam sobie przestac ją pic ale jak ma ci
                      łeb rozrywac to może faktycznie daruj sobie
                      • plawski Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:26
                        paxton1 napisała:

> to masz cienko, kocham kawę i nie wyobrażam sobie przestac ją pic ale jak ma
                        ci
                        >
                        > łeb rozrywac to może faktycznie daruj sobie

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!
                        Ja tez kocham kawę!!!!!!! Piłem nawet trochę bezkofeinową instant, ale po
                        pierwsze - bezkofeinowa - to nie kawa, po drugi - siakaś taka chyba inna.
                        • paxton1 Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:34
                          bezkofeinowa jest wstętna, już inka lepsza
                          • plawski Re: chłopaki co się z wami dzieje 09.02.06, 16:42
                            paxton1 napisała:

> bezkofeinowa jest wstętna, już inka lepsza

True, true.
                            • plawski Tośmy sobie pogadali. Idę do domu. 09.02.06, 17:19
                              plawski napisał:

> paxton1 napisała:
                              >
                              > > bezkofeinowa jest wstętna, już inka lepsza
                              >
                              > True, true.
                              >
                              >
                              • paxton1 Re: Tośmy sobie pogadali. Idę do domu. 09.02.06, 17:25
                                a mówiłeś że do 22-23 pracujesz?
                                • plawski Re: Tośmy sobie pogadali. Idę do domu. 09.02.06, 17:27
                                  paxton1 napisała:

> a mówiłeś że do 22-23 pracujesz?

Ale tylko jak piję kawę.
                                  • paxton1 Re: Tośmy sobie pogadali. Idę do domu. 09.02.06, 17:30
                                    to może jednak ci zrobię?
                                    • plawski Re: Tośmy sobie pogadali. Idę do domu. 09.02.06, 17:37
                                      paxton1 napisała:

> to może jednak ci zrobię?

Nie, dzięki, idę naprawdę ;)
                                      • paxton1 plawski mnie olał 09.02.06, 17:38
                                        to cześc
                                        • paxton1 Re: plawski mnie olał 09.02.06, 17:42
                                          zrobie sobie i jemu i wypije dwie a potem łeb mi rozerwie i lekarz powie, że to
                                          od pracy w hucie, właśnie panie aleksandrze HUCIE nie CHUCIE, wiem złośliwa
                                          jestem
                                          • plawski Re: plawski mnie olał 09.02.06, 17:50
                                            paxton1 napisała:

> zrobie sobie i jemu i wypije dwie a potem łeb mi rozerwie i lekarz powie, że
                                            to
                                            >
                                            > od pracy w hucie, właśnie panie aleksandrze HUCIE nie CHUCIE, wiem złośliwa
                                            > jestem

Hmmm, nawet dziecku polonisty się zdarza, tym bardziej pisząć na kompie.
                                            A o olewaniu nikt nie mówił;) Po prostu dziękuję za internetową kawkę.
                                            Pani Justyno ] : - >
                                            • paxton1 co ty tu jeszcze robisz? 09.02.06, 18:00

• paxton1 TYPSON WRÓC 09.02.06, 18:21
                                                na ciebie zawsze można liczyc, kiedy do kompa nie usiądę zawsze jesteś a tu
                                                jeden dziecko cały dzień niańczy drugi jakiś dziwny! kawy nie chce się ze mną
                                                napic! ZE MNĄ!!! :)
                                                • pizza987 Re: TYPSON WRÓC 09.02.06, 23:43
                                                  paxton1 napisała:

> na ciebie zawsze można liczyc, kiedy do kompa nie usiądę zawsze jesteś a tu
                                                  > jeden dziecko cały dzień niańczy drugi jakiś dziwny! kawy nie chce się ze mną
                                                  > napic! ZE MNĄ!!! :)

Qrczę mnie to już nie zauważasz?? Ale na kawę się nie umówię bo nie cierpię.
                                                  • paxton1 Re: TYPSON WRÓC 10.02.06, 09:10
                                                    pizza987 napisał:

> paxton1 napisała:
                                                    >
                                                    > > > jeden dziecko cały dzień niańczy >

> Qrczę mnie to już nie zauważasz?? Ale na kawę się nie umówię bo nie cierpię.

a to niby o kim było?
                                                • bassooner Re: TYPSON WRÓC 10.02.06, 00:00
                                                  Za to kawusie,kawusie to ja proszę ja ciebie no i ten żabocik...
                                                  • tomek854 Cholera 10.02.06, 00:10
                                                    Juz dwie godziny szukam sponsora i dalej mi brakuje 5000 do zamknięcia wyprawy :-)
                                                  • bassooner Re: Cholera 10.02.06, 00:12
                                                    Dał bym ci te kase...ale nie mam...znaczy miałbym może ale mnie nie stać.
                                                  • pizza987 Re: Cholera 10.02.06, 00:19
                                                    A nie próbowałeś u producenta/dystrybutora teleskopów?? Oni chyba mogliby być żywotnie zainteresowani tematem.
    • pizza987 Dzień dobry w najpiękniejszy dzień tygodnia.... 10.02.06, 08:11
      ....czyli w piątek, 10 lutego, imieniny Scholastyki i Jacka...
      • paxton1 straszna noc 10.02.06, 09:15
        pawełek darł się pół nocy a paweł przekręcając się z boku na bok mówił 'może
        brzuch go boli', myślałam że go zabiję, teraz śpi a ja robie sobie rzeczoną
        kawę, czarne kimbo - moja ulubiona
        • plawski BRY! 200 10.02.06, 09:20
          paxton1 napisała:

> pawełek darł się pół nocy a paweł przekręcając się z boku na bok mówił 'może
          > brzuch go boli', myślałam że go zabiję, teraz śpi a ja robie sobie rzeczoną
          > kawę, czarne kimbo - moja ulubiona
          • paxton1 Re: BRY! 200 10.02.06, 09:24
            otworzył ci się ten link?
            • plawski Re: BRY! 200 10.02.06, 09:36
              paxton1 napisała:

> otworzył ci się ten link?

Ano
      • paxton1 czy któryś z kolegów automaniaków jest może 10.02.06, 09:43
        żeglarzem?
        • plawski Re: czy któryś z kolegów automaniaków jest może 10.02.06, 09:47
          paxton1 napisała:

> żeglarzem?
          Wszyscy... Internetowymi...
          • paxton1 Re: czy któryś z kolegów automaniaków jest może 10.02.06, 09:54
            eee tam, ja pytam o takich prawdziwych
            • paxton1 żaden! 10.02.06, 10:00
              a to takie fajne
              • mrzagi01 Re: żaden! 10.02.06, 12:02
                ja troche jestem, tzn. pije rum i siarcyscie przeklinam
                • paxton1 Re: żaden! 10.02.06, 12:06
                  i sikasz z dziobu na nawietrzną :)
                  • plawski Mam nadzieję, że w poniedziałek 10.02.06, 14:36
                    wróci Typson i forum jakoś ruszy.......
                    • pizza987 A nadzieja jest matką... ;-P 10.02.06, 14:42
                      Bez urazy Plawski, ale mam podobne odczucia. Chętnie bym popisał, ale niedoczas mnie dopadł ;-)
                      • plawski Re: A nadzieja jest matką... ;-P 10.02.06, 15:15
                        pizza987 napisał:

> Bez urazy Plawski, ale mam podobne odczucia. Chętnie bym popisał, ale
                        niedoczas
                        > mnie dopadł ;-)

Luzik ;)
                        >
                        • paxton1 ale te moje chłopaki z forum to fajjjnee 10.02.06, 15:47

• paxton1 ale te moje chłopaki z forum to fajjjne są 10.02.06, 15:48
      a jakie rozgadane, jakie towarzyskie ojojoj!
      • paxton1 a ja jaka roztargniona, klikam bez kontroli 10.02.06, 15:50

• pizza987 A ja pędzę do domu po wyczerpującym dniu pracy 10.02.06, 16:01

• plawski Re: a ja jaka roztargniona, klikam bez kontroli 10.02.06, 16:02
          Ta, chyba kawy za dużo wychłeptałaś.

>
          • plawski Niniejszym życzę wszystkim forumowiczom 10.02.06, 17:51
            miłego weekendu. Idę do domu na zasłużony odpoczynek.
            Chyba dobrze, że kompa w domu niet, bo gały by mi nigdy nie odpoczęły.
            Narta for All. Ewentualnie snołbort.
            • pizza987 Miłych snów dla wszystkich :-) 10.02.06, 23:25

• typson Re: ale te moje chłopaki z forum to fajjjne są 13.02.06, 12:57
        ze niby jestes nasza dziewczyna z forum?
    • pizza987 Typsonie, wróciłeś już?? 12.02.06, 14:05
      Bo forum jakoś podupada bez takiego spirytus movens jak TY...
    • pizza987 Ludu!! Ja rozumiem poniedziałek i niechęć do... 13.02.06, 09:43
      ...życia po weekendzie, ale czy komuś jeszcze chce się podciągnąć wątek dalej?
      • plawski Re: Ludu!! Ja rozumiem poniedziałek i niechęć do. 13.02.06, 09:54
        pizza987 napisał:

> ...życia po weekendzie, ale czy komuś jeszcze chce się podciągnąć wątek dalej?
        >
        Chyba nie....
        • typson Re: Ludu!! Ja rozumiem poniedziałek i niechęć do. 13.02.06, 11:44
          spoko, damy rade !!
          • pizza987 Re: Ludu!! Ja rozumiem poniedziałek i niechęć do. 13.02.06, 11:56
            typson napisał:

> spoko, damy rade !!

no nareszcie się spiąca królewna obudziła ;-P
            • typson Re: Ludu!! Ja rozumiem poniedziałek i niechęć do. 13.02.06, 12:21
              zieeew, jestem lekko przychorzaly. I zmarszczony, bo mi buciory marki Lange nie
              daly pojezdzic tak jakbym chcial...
              • pizza987 Re: Ludu!! Ja rozumiem poniedziałek i niechęć do. 13.02.06, 12:47
                Nie marudź aż tak na Lange. Moje po sezonie 2 lata temu odeszły w niebyt (pęknięty kapeć), a przeżyły 8 sezonów. Teraz mam Rossignole i bardzo je sobie chwalę, ale wolałem trochę wyższe Langi bo lepiej kopytko utrzymywały. A to przy postrzelonym jeźdźcu ma kolosalne znaczenie.
                • typson Re: Ludu!! Ja rozumiem poniedziałek i niechęć do. 13.02.06, 12:54
                  chyba dobralem zly rozmiar. Jak je zapne tak mocno jak chce to nie jestem w
                  stanie 1/3 trasy przejechac bo tak mnie kosci srodstopia napieprzaja. Jak
                  poluzuje to narta sobie a ja sobie. Opchne je i kupie cos bardziej spasowanego
                  • pizza987 Re: Ludu!! Ja rozumiem poniedziałek i niechęć do. 13.02.06, 13:01
                    Jedyne co z Langami miałem problemy to za mały rozchył cholewy do wkładania i kiedyś mi obtarły kostkę, ale to chyba była wina skarpety. Nowe Rosski są fajniejsze o tyle że lżejsze, ale lepiej trzymały starsze.
                    • plawski Ale ruch!!! nawet paxton nie ma!!! Dziwne 13.02.06, 16:19
                      pizza987 napisał:

> Jedyne co z Langami miałem problemy to za mały rozchył cholewy do wkładania i
                      k
                      > iedyś mi obtarły kostkę, ale to chyba była wina skarpety. Nowe Rosski są
                      fajnie
                      > jsze o tyle że lżejsze, ale lepiej trzymały starsze.
                      >
                      • paxton1 od razu dziwne, spawę na mieście miałam 14.02.06, 00:11

• pizza987 A bo jakoś nieswojo i pusto było.... 14.02.06, 07:52
                          ...już myślałęm że obraziłaś się na męską populację tego forum.
                          • plawski ...____....____....____========== >>>>>>>& 14.02.06, 09:52
                            tiny.pl/h5d
                            • pizza987 Re: ...____....____....____========== >>& 14.02.06, 10:00
                              plawski napisał:

> tiny.pl/h5d

Plawski, jesteś boski!! Dzięki za rozluxniający tekst ;-P
                            • paxton1 jak zwykle tryskasz energią i optymizmem 14.02.06, 10:10

• paxton1 Re: A bo jakoś nieswojo i pusto było.... 14.02.06, 10:10
                            fajni, że nieswojo wam beze mnie ;)
                            • pizza987 To tak dla podtrzymania konwersacji..... ;-) 14.02.06, 10:13
                              paxton1 napisała:

> fajni, że nieswojo wam beze mnie ;)
                              • paxton1 tanie numerki 14.02.06, 10:17

• pizza987 ??????????????????????????? 14.02.06, 10:18

• paxton1 to te dla podtrzymania konwersacji 14.02.06, 10:20
                                    a teraz mój syn

,.,,
                                    }"}QA"@?qa
                                    'wa;lq
                                    szqz
                                    "zqsz;;'][[[[[[
                                    • pizza987 Brawo, brawo, bis!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 10:26
                                      paxton1 napisała:

> a teraz mój syn
                                      >
                                      > ,.,,
                                      > }"}QA"@?qa
                                      > 'wa;lq
                                      > szqz
                                      > "zqsz;;'][[[[[[
                                      • plawski Wiecie, czemu jest taka zadyma wokół Chucka N? 14.02.06, 10:33
                                        Wystąpi w reklamie HeyaH ;)
                                        • paxton1 chuc nie jest boski 14.02.06, 10:37
                                          to bóg jest chuckowy
                                          • plawski Mówię poważnie.... 14.02.06, 10:38
                                            paxton1 napisała:

> to bóg jest chuckowy
                                            • paxton1 poważny ti jest chuck norris 14.02.06, 10:45

• pizza987 Re: poważny ti jest chuck norris 14.02.06, 10:47
                                                LITOŚCI!!
                                                • paxton1 no mercy 14.02.06, 10:47

• pizza987 Znienawidzę Was za Chucka. 14.02.06, 10:48

• plawski To chuck znienawidzi nas za niego... 14.02.06, 10:51
                                                    pizza987 napisał:

>
                                                    >
                                                  • paxton1 gdzie jest ten pan? 14.02.06, 11:01
                                                    bobasy.pl/?u=kubi&s=f3ea02f67f66fae4373fd2f4e44e2ef0
                                                  • pizza987 Re: gdzie jest ten pan? 14.02.06, 11:25
                                                    Jak obejrzałem fotki i zobaczyłem protoplastę to trochę się przeraziłem.... Teraz mnie pewnie znienawidzi ;-)
                                                  • paxton1 Re: gdzie jest ten pan? 14.02.06, 11:39
                                                    rozumiem, że przeraził cię sam typson bo dziecko jest rozkoszne ;)
                                                  • pizza987 Re: gdzie jest ten pan? 14.02.06, 14:07
                                                    paxton1 napisała:

> rozumiem, że przeraził cię sam typson bo dziecko jest rozkoszne ;)

Oczywiście ;-P Kubuś jest ok, ale obstawiam że podobnie jak moja córka jest dzieckiem ówczesnego listonosza ;-P
                                                  • typson Tu jestem kobieto! 14.02.06, 14:51
                                                    Wczoraj nawer przejezdzalem przez Radom. Niestety nikt z radomia nie wpadl na to
                                                    by odsniezyc i posolic droge. Szkoda, bo jechalo sie dziwnie, zwlaszcza, ze abs
                                                    i asc sie wylaczylo...

btw - jestem zeglazem (mam nawet koszulke z regat na tym zdjeciu
                                                    im.bobasy.pl/f/d/50640.jpg)
                                                  • paxton1 Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 15:45
                                                    to zdjęcie ma obstrukcję! nie działa!
                                                  • typson Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 15:55
                                                    a, bo ")" wkradl sie do linku
                                                    im.bobasy.pl/f/d/50640.jpg
                                                  • paxton1 Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:02
                                                    aaa to widziałam, całkiem zgrabniutki z ciebie facio ;)
                                                  • plawski Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:11
                                                    paxton1 napisała:

> aaa to widziałam, całkiem zgrabniutki z ciebie facio ;)

A gdzie Twoje zdjęcia, PAX????
                                                  • paxton1 Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:16
                                                    a co to? obowiązek?
                                                  • plawski Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:21
                                                    paxton1 napisała:

> a co to? obowiązek?
                                                    Obywatelski w dodatku!
                                                  • paxton1 Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:22
                                                    no to macie w wizytówce hihi
                                                  • typson Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:16
                                                    oszalalas? Mam łeb jakbym cale dziecinstwo lezal nieruchomo na plecach :D
                                                  • plawski Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:18
                                                    typson napisał:

> oszalalas? Mam łeb jakbym cale dziecinstwo lezal nieruchomo na plecach :D

Hehe, łysy z beemki ;)
                                                  • paxton1 Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:19
                                                    kto by tam na łeb patrzył ;P
                                                  • typson Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:23
                                                    no dla niektorych tylko łeb sie liczy...
                                                  • plawski Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:25
                                                    typson napisał:

> no dla niektorych tylko łeb sie liczy...

Hehe, mówią tedy - ten to ma głowę ... ;)
                                                  • typson Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:29
                                                    łeb jak sklep!
                                                  • paxton1 Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:25
                                                    oj tam
                                                  • plawski Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:28
                                                    paxton1 napisała:

> oj tam

Co oj tam? Niewiniątko !
                                                  • paxton1 Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:30
                                                    a żebyś wiedział ;)
                                                  • paxton1 Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:30
                                                    hej typson to może na mazurach się spotkamy, hihi
                                                  • typson Re: Tu jestem kobieto! 14.02.06, 16:32
                                                    > hej typson to może na mazurach się spotkamy, hihi

spoko, wprawdzie sasanki nie mam ale jak razem podmuchamy materac to da rade
    • paxton1 kurde przychodzą dzisiaj do mnie jacyś 14.02.06, 11:13
      ludzie z biura nieruchomości wycenic dom, ciekawa jestem bardzo co powiedzą
      • pizza987 Re: kurde przychodzą dzisiaj do mnie jacyś 14.02.06, 11:17
        paxton1 napisała:

> ludzie z biura nieruchomości wycenic dom, ciekawa jestem bardzo co powiedzą

Zobaczysz, uświadomią Cię że bvudynek nadaje sie tylko do rozbiórki, no, ewentualnie generalnego remontu i że zapłacą Ci za samą ziemię bo ona jest tylko coś warta*.... To tak jak z samochodami....

* coś warta=połowa ceny, albo i mniej...
        • paxton1 Re: kurde przychodzą dzisiaj do mnie jacyś 14.02.06, 11:35
          a widzisz obawaim się że będzie dokładnie na odwrót, ja mieszkam na zabitej
          dechami dziurze i nie wiem czy ktoś będzie chciał kupic w tym miejscu dom,
          liczymy głównie na to, że dom rzuci kogoś na klolana bo jest naprawdę ładny,
          nowoczesny (mieszkamy tu 3 lata)
          no zobaczymy jak będzie, zdam sprawozdanie
          • pizza987 Re: kurde przychodzą dzisiaj do mnie jacyś 14.02.06, 12:01
            Życzę powodzenia, ale życie pokaże co będzie...
            • plawski Zagadka dla Pizzy:. 14.02.06, 12:59
              Co to jest (google earth):
              52,06,2,22 N 20,46,21,16 E
              • pizza987 Re: Zagadka dla Pizzy:. 14.02.06, 14:06
                plawski napisał:

> Co to jest (google earth):
                > 52,06,2,22 N 20,46,21,16 E
                >
                Sprawdzę we w domu, bo we firmie jak mi komputer poległ to GE gdzieś mi wcięło :-(
              • typson Re: Zagadka dla Pizzy:. 14.02.06, 14:49
                jakis smierdzący dukt przez zagajnik
                • pizza987 Re: Zagadka dla Pizzy:. 14.02.06, 15:04
                  typson napisał:

> jakis smierdzący dukt przez zagajnik

I widzisz Plawski nie muszę sprawdzać na google earth co to jest. Mam od tego Typsona. Jak znam życie i wspominam wymianę informacji kilka dni temu to chyba chodzi o Dębak ;-P
                  • plawski Re: Zagadka dla Pizzy:. 14.02.06, 15:44
                    pizza987 napisał:

> typson napisał:
                    >
                    > > jakis smierdzący dukt przez zagajnik
                    >
                    > I widzisz Plawski nie muszę sprawdzać na google earth co to jest. Mam od tego
                    T
                    > ypsona. Jak znam życie i wspominam wymianę informacji kilka dni temu to chyba
                    c
                    > hodzi o Dębak ;-P

Sure, man...
                    • pizza987 Re: Zagadka dla Pizzy:. 14.02.06, 22:58
                      No i dobrze obstawiałem że Dębak ;-)
      • paxton1 320 tysiaków 14.02.06, 15:47

• typson Re: 320 tysiaków 14.02.06, 15:57
          za calosc? To nie jest zle, zwazywszy na to, ze dzialka pewnie nie jest mega
          wartosciowa
          • paxton1 Re: 320 tysiaków 14.02.06, 16:04
            no nie jest źle, działka jest w miejscu dla hobbystów, to fakt ale ogród
            zrobiony...zaczyna byc mi szkoda
            • typson Re: 320 tysiaków 14.02.06, 16:15
              no wlasnie mialem na mysli wartosc ziemi jako takiej :D Tuje i oczka wodne z
              plastikową żabką to juz nie bardzo maja wplyw na cene metra :D
              • paxton1 Re: 320 tysiaków 14.02.06, 16:18
                ale ja mam tu stare brzozy i sosny i takie miejsce wyłożone piaskowcem gdzie
                od wiosny do jesieni bujamy się w hamaku :( ale nic SPRZEDAJAMY! tylko żeby
                kupiec był :)
    • typson polecam ten filmik!! 14.02.06, 16:01
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3163227.html (link w belce po prawej)
    • typson no jest tu ktos? 14.02.06, 19:28
      Zaraz ruszam 7ką przez Radom do w-wy. Ech, zycie kierowcy
      • paxton1 Re: no jest tu ktos? 14.02.06, 20:34
        no ja jestem
        • typson Re: no jest tu ktos? 14.02.06, 20:57
          ja tez jestem ;-)
          • paxton1 Re: no jest tu ktos? 14.02.06, 21:00
            ale ja teraz jestem zajęta :((( muszę rozliczy 3 zlecenia i przelewy porobic
            • typson Re: no jest tu ktos? 14.02.06, 21:01
              a ja jestem chory i sie obijam, choc mam zalegla robote ;(
              • paxton1 Re: no jest tu ktos? 14.02.06, 21:10
                a co ci dolega?
                • typson Re: no jest tu ktos? 14.02.06, 21:12
                  grypa czy cos takiego... Leci mi z kichawy, wczoraj mnie bolalo gardlo. Czuje
                  sie marnie...

Fajny naglowek mamy?
                  • paxton1 Re: no jest tu ktos? 14.02.06, 22:04
                    jaki nagłówek?
                    • pizza987 Jestem, jestem, ale tylko na chwilę 14.02.06, 22:58

• typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:02
                      no nagłówek forum :D

Jestem qrna chory... I tylko Bajka i Plawski sie interesuja. Odwiedzili juz mnie
                      i zyczyli zdrowia.

A reszta? Reszta ma wszystko w ...

Na szczescie przyszedl z odsiecza Teść. Jest 0.7 i talez posiekanego czosnku.
                      Aaach, pali w gardło, jutro bede zdrów!! :D :D
                      • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:11
                        nikogo nie ma, qvafa. Luuuudzie, gdzie Wy jestescie, gdzie nasze dyskusje moto i
                        okoklo moto??
                        • typson 300 15.02.06, 00:12
                          tyle.
                      • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:11
                        Ja też bardzo się przejmuję Twoim zdrówkiem...
                        • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:17
                          dziekuje!

btw
                          widze, ze portal bobasy.pl robi furrore :D Dobrze, bardzo dobrze!
                          • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:18
                            Wysyłanie zajmuje dużo czasu...tak wygodniej.
                            • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:19
                              a jak w koncu z tą premierą? Chyba pytalem ale mnie w tej chwili pamięć zawodzi ;)
                              • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:22
                                Zjechali pismaki,że hej...ja tam nie wiem bo siedzę pod sceną ale powiem ci
                                jedno-na początku wszyscy uczą się grać na jakimś instrumęcie jak im nie idzie
                                to zostają dyrygentami a jak im i to nie idzie to zostają krytykami muzycznymi...
                                • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:23
                                  instrumencie !!!
                                  • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:28
                                    zależy - jesli sie gra to instrument a jesli mąci to instrumęt :D
                                • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:27
                                  hehehe, dobre. Bylem wielkokrotnie na takim przedstawionku pewnego
                                  pianisty-showmena (Waldemar Malicki). Forsowal podobne tezy :D cos w tym jest.

Znamienne, ze dyrektor artystyczno repertuarowy w firmie fonograficznej, w
                                  ktorej pracowalem, nie wydal nigdy w zyciu zadnego dzwieku z siebie/instrumentu
                                  (nie liczac gadania i pierdzenia) ale w dyktowaniu muzykom jak maja grac mial
                                  najwiecej do powiedzenia. Gosc nie slyszal nawet, ze mial podpiede kolumny w
                                  przeciwfazie, co slyszalem ja (Jarząbek) ;)
                                  • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:30
                                    Co ja się narozsyłałem swojej muzy do firm fonograficznych-pewnie ten gość ją
                                    oceniał między innymi...
                                    • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:35
                                      pisz do mnie, nie trać czasu ;)

Wlasciwie jedyna firma, w ktorej masz jakies szanse jako muzyk (szanse
                                      przynajmniej na docenienie jako muzyk i jego dzieło) to EMI. Co i tak nie ma nic
                                      wspolnego z ewentualnym wydaniem, etc
                                      • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:36
                                        Jak chcesz to podeśle ci jakieś kawałki...
                                        • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:39
                                          niewiele pomoge, ale jakbys kiedys z braku kasy chcial wystąpić na kotlecie
                                          przygrywając na sprzecie to pewnie daloby rade :D

slij na priva gazetowego a jak nie da rady to powiedz to dam adres firmowy -
                                          połyka duze maile :D
                                          • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:41
                                            Powinno wejść bo MP3...powiedz ino co chcesz:elektronika,schiza coś bardziej
                                            klasycznego z pianem ?
                                            • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 00:44
                                              poslalem maila na priva - czytaj i slij
                                              • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 01:04
                                                poszły trzy kawałki........na razie.
                                                • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 01:12
                                                  elektrorama - brak załącznika! - viederholen Sie bitte!
                                                  • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 01:19
                                                    Może coś pojeb....dośle tumoroł tera ide ny ny pa pa..
                                                  • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 01:20
                                                    papa!
                                                  • typson Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 01:26
                                                    a tak btw - na 5/4 rzadko sie slyszy. Jeden z nielicznych, ktory mocno utkwil mi
                                                    w pamieci i gdzies tam miesci sie w konwencjach muzy bardziej pop zostal
                                                    popelniony przez goscia o pseudo Amon Tobin - polecam jego trzy pierwsze plyty
                                                    (Bricolage, Permutations, Supermodified) oraz kila EPek (nie zawierajacych sie w
                                                    plytach)
                                                  • pizza987 Typson jak jesteś chory to się lecz a nie.... 15.02.06, 07:48
                                                    ....siedź po nocy na necie!!. Chyba nie powinieneś jeździć na nartach bo nba zdrowie Ci to nie wychodzi....
                                    • plawski Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 09:23
                                      bassooner napisał:

> Co ja się narozsyłałem swojej muzy do firm fonograficznych-pewnie ten gość ją
                                      > oceniał między innymi...

Bass, a Ty komponujesz coś sam???
                                      • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 10:51
                                        Ano.
                                        • plawski Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 11:29
                                          bassooner napisał:

> Ano.

No to piszę Ci maila.
                                          • bassooner Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 11:34
                                            ok
                                • plawski Re: no jest tu ktos? 15.02.06, 09:22
                                  bassooner napisał:

> Zjechali pismaki,że hej...ja tam nie wiem bo siedzę pod sceną ale powiem ci
                                  > jedno-na początku wszyscy uczą się grać na jakimś instrumęcie jak im nie idzie
                                  > to zostają dyrygentami a jak im i to nie idzie to zostają krytykami
                                  muzycznymi.

Świetne ;)
                                  > ..
    • pizza987 Co za ślizgawica w stolycy!! 15.02.06, 07:50
      Jechałem do firmy (Wilanów-Konstancin Jez.), jeden cienki rozpier... na pasie rozdzielającym, i pełno śladów jak różni turyści rowy zwiedzali... Sam na początku trochę za szybko jechałem, ale potem poszedłem po rozum do pustaka na karku ;-)
      • typson Re: Co za ślizgawica w stolycy!! 15.02.06, 12:08
        a na jakiej wysokosci sie rozwalil?
        • plawski Re: Co za ślizgawica w stolycy!! 15.02.06, 12:13
          typson napisał:

> a na jakiej wysokosci sie rozwalil?

4 metry nad poziomem morza
          • bassooner A ja sobie tera wcinam kogla-mogla... 15.02.06, 13:04
            żona mi przyniosła i kurde nie wiem czy szukać tutaj jakiegoś drugiego dna czy co?
            • typson Re: A ja sobie tera wcinam kogla-mogla... 15.02.06, 13:16
              pewnie bedziesz musial przewijac przez tydzien i wychodzic na spacery jak sie
              ociepli
              • bassooner Re: A ja sobie tera wcinam kogla-mogla... 15.02.06, 13:42
                Myślałem raczej o takim drugim dnie tylko między mną i żonką...
                • typson Re: A ja sobie tera wcinam kogla-mogla... 15.02.06, 14:00
                  tez w pierwszej chwili o tym pomyslalem ale po porodach to raczej malo
                  prawdopodobne...
                  • bassooner Re: A ja sobie tera wcinam kogla-mogla... 15.02.06, 19:36
                    Mam od poniedziałku zielone światło.
                    • typson Re: A ja sobie tera wcinam kogla-mogla... 16.02.06, 15:07
                      wow, pojdz do tego gina z flaszka i kwiatami :D
        • pizza987 Re: Co za ślizgawica w stolycy!! 15.02.06, 13:50
          Rozwalił się tylko we własnym zakresie o jakieś elementy krajobrazu. Między Europejską a Pałacową jeżeli coś Ci to mówi ;-/
    • pizza987 Typson, do Ciebie.... 15.02.06, 14:01
      Jak poszukiwania lokalizacji pod nowe lokum?? Czy odpuściłeś już sobie. Uważaj bo mają wprowadzić zmiany do jakiego rozmiaru mieszkania i domy mają być obłożone 7% VAT. Więc się może lepiej pospiesz ;-)
      • paxton1 Re: Typson, do Ciebie.... 15.02.06, 19:28
        to gdzie się teraz pisze? tu czy na 1.0?
        • pizza987 Wszędzie dobra Damo z Amstaffem, wszędzie... 15.02.06, 20:28

• paxton1 Re: Wszędzie dobra Damo z Amstaffem, wszędzie... 15.02.06, 20:45
            ojej jeszcze muszę redzie dac jeśc ale to zachwilę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka