Dodaj do ulubionych

Chrysler Neon SRT-4 - niedrogi, a szybki

IP: *.aries.com.pl 25.09.02, 21:42
motoryzacja.interia.pl/id/nowosci/nowe_auto/www/art/wart&art_id=13914

Co o nim myślicie? Poprzednie wersje to chyba najbardziej niedocenione auto
ostatnich lat.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar mnie sie Neon zawsze podobał, ale... IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 25.09.02, 22:31
      w Polsce na niego strasznie pyskowali - a że sie psuje, a że częsci drogie i
      niedostępne - nawet w ASO trza czekać tygodniami, a że światła (sic!) takświecą
      jak lampy naftowe na furmance.... Prawda to?
      • Gość: is300 Re: mnie sie Neon zawsze podobał, ale... IP: *.dyn.optonline.net 25.09.02, 23:06
        Neon jak Neon, i niezapominajmy ze to jest Neon.
        Silnik to jak sie nie myle to od PT Cruisera, moze troche podrychtowany, z
        turbem. Jednyna droga co mogli by zdobyc klietow, to przez cenne, zeby mieli
        niska. Ale sie znajda ludzie co sa "ANTI-Import" co kupia takie cosc, bo
        zrobione w Ameryce i Amerykanskie. Rynek bedzie ostro nasycony takimi autami
        w 2003 roku, nie wiem jakie szanse ma ten Neon.

Mitsubishi Lancer Evolution 276KM naped na cztery kola
        Subaru WRX STi prawie takie same wyniki jak Mitsu, tez z napedem na cztery
        Tylko cenna troche inna okolo $30tys.
        Po drugie nie mysle ze ten Neon bedzie ponizej $20tys kosztowal, w
        dzisiejszych czasach placi sie za szybkosc i moc, bardziej w okolicy $24tys.

Nie wieze w Neona, jedyne co ma to troche mocy, a reszta to badziewie, jest
        zaduzy rynek zagraniczny.
        Toyota Celica GTS, Acura RSX-TypeS, Mitsubishi Eclipse, Subaru WRX, Mazda
        MP3,Golf GTI.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka