Gość: Sławek IP: *.aries.com.pl 25.09.02, 21:42 motoryzacja.interia.pl/id/nowosci/nowe_auto/www/art/wart&art_id=13914 Co o nim myślicie? Poprzednie wersje to chyba najbardziej niedocenione auto ostatnich lat. pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mar mnie sie Neon zawsze podobał, ale... IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 25.09.02, 22:31 w Polsce na niego strasznie pyskowali - a że sie psuje, a że częsci drogie i niedostępne - nawet w ASO trza czekać tygodniami, a że światła (sic!) takświecą jak lampy naftowe na furmance.... Prawda to? Link Zgłoś
Gość: is300 Re: mnie sie Neon zawsze podobał, ale... IP: *.dyn.optonline.net 25.09.02, 23:06 Neon jak Neon, i niezapominajmy ze to jest Neon. Silnik to jak sie nie myle to od PT Cruisera, moze troche podrychtowany, z turbem. Jednyna droga co mogli by zdobyc klietow, to przez cenne, zeby mieli niska. Ale sie znajda ludzie co sa "ANTI-Import" co kupia takie cosc, bo zrobione w Ameryce i Amerykanskie. Rynek bedzie ostro nasycony takimi autami w 2003 roku, nie wiem jakie szanse ma ten Neon. Mitsubishi Lancer Evolution 276KM naped na cztery kola Subaru WRX STi prawie takie same wyniki jak Mitsu, tez z napedem na cztery Tylko cenna troche inna okolo $30tys. Po drugie nie mysle ze ten Neon bedzie ponizej $20tys kosztowal, w dzisiejszych czasach placi sie za szybkosc i moc, bardziej w okolicy $24tys. Nie wieze w Neona, jedyne co ma to troche mocy, a reszta to badziewie, jest zaduzy rynek zagraniczny. Toyota Celica GTS, Acura RSX-TypeS, Mitsubishi Eclipse, Subaru WRX, Mazda MP3,Golf GTI....... Link Zgłoś