Gość: mihau IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 14:45 gdzie się podziali subaracy? wiem że gdzieś tam jesteście. miałbym parę pytań i uwag sam jeżdżę legacy wagon 2.2 '93 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: majateo Re: S U B A R U IP: *.kei.sggw.waw.pl 30.05.01, 14:08 niestety nie znam twojego samochodu.Jedyne subaru,jakie chciałbym mieć to oczywiście subatu impreza wrx nie staC mnie narazie na takie auto ,ale kiedy będe miał kase to sobie kupie .To jest po prostu samochód moich marzeń i innego nie chce.silnik 2.0 turbo 218 KM 6,3 do 100km/h predkość maksymalna to 230km\h .To tyle co chciałem powiedziec na temat subaru Link Zgłoś
Gość: Mr. T Re: S U B A R U IP: 63.97.172.* 31.05.01, 15:48 Ja jezdze 2000 Subaru Legacy L. Nie wiem w czym moglbym pomoc, w kazdym badz razie to bardzo mily samochod. No i bardzo dobry na warunki zimowe. Bardzo prawdopodobne, ze moj nastepny samochod to bedzie takze subaru, tyle ze Outback, zwlaszcza jak w nowej wersji dadza mu troche wiecej miejsca na nogi... Link Zgłoś
Gość: mihau Re: S U B A R U IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 11:07 poszukuję min. instrukcji użytkownika, może być wersja angielska. mam jedynie niemiecką. ponadto interesuje mnie konkretnie wszystko co związane z pneumatyczną regulacją wysokości zawieszenia. Link Zgłoś