agusia_ok 04.02.08, 19:27 Hej co myślicie o WOrdzie w Rzeszowie? czy naprawde tak trudno tam zdać, za którym razem zdaliści. Wpisujcie wasze opinie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 10:11 Cześć imienniczko.WORD jest ok.Ja zdawałam już 4razy,5 będddę zdawać w kwietniu.2razy oblałam na placu i 2 na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 10:45 CZeść,to znowu ja!!!Zdaję za tydzień po raz 5.Trzymajcie kciuki.Co zrobić,żeby się nie denerwować?poradźcie coś.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_ok Re: WORD- Rzeszów 26.03.08, 19:22 hej hej aga a moze zdawalas 26 stycznia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekus87 Re: WORD- Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 11:35 trawki sobie popal albo jakiejs melisy zaparz ja tez mialem ten problem 6 razy zdawalem . Az jednego pieknego poranka na wielkim KACU pojechalem i zdalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia:) Re: WORD- Rzeszów IP: 89.231.194.* 21.08.08, 22:37 Word w Rzeszowie jest ok:) ja zdałam dzisiaj za 1 razem:) egzaminatorzy sa naprawde ok(przynajmniej mój ) jeździłam w samochodzie nr 11 jeśli ktos zna przepisy i nie popełnia błędów z własnej głópoty to zda,i to wcale nie zależy od egzaminatora tylko od zdającego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądra Re: WORD- Rzeszów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.10.10, 21:37 chyba zwariowałas. jak czytam takie opinie to nei wiem czy mam smiac sie czy plakać. oczywsicie ze sa egzaminatorzy zdajac u ktorych licza sie tylko umeijetnosci no ale polowa to osoby ktore oblewaja lub tez nie tylko dla wlasnego 'widzi mi sie " Odpowiedz Link Zgłoś
jola-81 Re: WORD- Rzeszów 22.10.13, 15:23 szczera prawda!!!!jak sie trafi ten co sie nie wyrzywa(to cud!!!!!) za swoje frustacje jakie ma w swojej jakze upodlajacej pracy gdzie on biedny jest na nia poprostu skazany i kazdy kto przychodzi na egzamin to nieszczescie wielkie i kolejne niepowodzenie jakie go spotkalo na tym lez padole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greenius Re: WORD- Rzeszów IP: *.165.enf.pl 03.02.14, 15:17 elo dzis zdawalem teorie, nie zdalem ale nie ma załamki bede probowal dalej i trzeba przyznać ze tu akurat nic mi egzaminator nie zawinil. Byli praktykanci chyba nowi egzaminatorzy i powiem wam ze byla tam taka fajna blondynka, nie wiem jak bedzie egzaminowac ale sam widok tak sympatycznej buzi poprawia nastrój .pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata88 Re: WORD- Rzeszów IP: *.dynamic.mm.pl 19.06.12, 15:54 Ośrodek jest jak najbardziej O.K. ma dużą zdawalność.Ja właśnie dziś zdałam za 1 razem i mega się cieszę!!!!!!!!!!!!. Życzę każdemu dużo spokoju i mało nerwów:P (nie ukrywam że ciężko) ale lepiej mieć podejście "jak się uda to super a jak nie to może następnym razem) wtedy będzie lepiej. Pozdrawiam wszystkich świeżo upieczonych kierowców i życzę powodzenia wszystkim którzy mają to jeszcze przed sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia07l Re: WORD- Rzeszów 07.03.08, 17:22 moja koleżanka zdawała w Rzeszowie i zdała za pierwszym razem a dodam, że miasta dobrze nie znała bo tam nie mieszka. Przed egzaminem wziela sobie kilka jazd no i jej to wystarczyło:) Mówiła, że egzaminator cały czas zwracał jej na coś uwage, krzyczał na nią, nawet się z nim kłóciła itd. a jak już dojechali do WORDu to powiedział, ze zdała- nie mogła uwierzyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieter Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 20:48 Kasiu07 nie moge sie z Toba zgodzic ze mogla sie klucic z egzaminatorem bo odrazu prawdopodobnie by ja uwalil Odpowiedz Link Zgłoś
kasia07l Re: WORD- Rzeszów 07.03.08, 22:01 owszem mogła, widocznie egzaminator był nie do konca normalny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_ok Re: WORD- Rzeszów IP: *.debica197.tnp.pl 15.03.08, 21:29 A ja w to wierze bo tez o taki jednym juz kilka razy słyszałam ze wrzeszczy cala droge a potem i tak sie zdaje. Sama jakos na niego nie trafiłam. A fakt rzeszów ma plusik taki ze jest swietnie oznaczony ale kolejki w wordzie sa okropne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieter Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 20:45 no wiec latwo nie jest ale nie ma sie co bac przedewszytskim nie wolno sie denerwowac bo to najgorszy wrog:D:D pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: WORD- Rzeszów IP: *.debica231.tnp.pl 11.03.08, 20:54 ja zdawalem tam w 2007 w pazdzierniku, i byl lajcik-za drugim razem zdalem, ale to zasluga tego, ze mieszkam niedaleko rzeszowa i czesto tam jezdzilem, egzamiantorzy sa jak dla mnie (spotkalem tylko dwoch) sa okay, choc kraza niestworzone historie o nich. najwiekszy minus dam za to, ze dlugo czeka sie na exam, nie wiem jak teraz. rzeszow jest duzym miastem, ale doskonale (no w 99%) dobrze oznakowanym - wystarczy dobrze patrzec i jest okay.ale dobrze sie mowi juz po examie.ja za pierwszym razem bylem okropnie zestresowany, ze nie zauwazylem dwoch znakow stop! i klapa. za drugim bylem pewien, ze nie zdam! i zero stresu lajcik a tu suprise :P pozdrowienia dla wszystkich kursantow i instruktorow i powodzonka na examie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blob Re: WORD- Rzeszów IP: *.axelspringer.pl 14.03.08, 13:48 za 1-szym wcześniej raz zdawałem w wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 08:54 Zdawałam 26 lutego.Następne podejście 2.04.2008.o 10.30.Już się denerwuję,a co będzie w środę to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek okolice Re: WORD- Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.08, 12:24 ja zdawałem 1-szy raz 17.06.08 i zdałem!!!testy poszły gładko-0 błędów.przed jazdą nerwówka jak nigdy.byłem drugi a jezdziłem ze starszym panem w czapce bejsbolówce białej lub beżowej-przedstawiał się ale człowiek nie zapamiętał, aha samochód nr 14.pogoda-niebo zachmurzone,lekko kropił deszcz.prezentacja:pod maską-ok,światełka- pan słuzbista zapytał czy przeciwmgielne to na pewno te które pokazuję(zrobił mi banię!)ale potwierdziłem że tak.kazał usiąść z prawej strony-a to oznacza porażkę zdającego-byłem pewny ze na glupich światłach padłem-ale nie,on po prostu podjechał na łuk z prawej strony poczekalni.uff!tam jest w miare równo(jak zobaczyłem innych przedemną na łukach tych pod górki to miałem dość)ale mi poszło bez błędnie.ale samochód co mi wył!o rany jak bym pierwszy raz zasiadł za kółko.potem ruszanie pod górke z recznego- poszło,skret w prawo i ogień.na wysokości zaczernia skręt przez tory na rudna małą, tam zawrócić(o mały włos nie wjechałem tyłem w otwarta bramę), znowu tory,skret na zaczernie,skret na jasionkę, ul.lubelska, skret w lewo pod alime,w prawo do torów, ul kochanowskiego-parkowanie przodem-egzaminator mówił zebym nie najechał zderzakiem na krawężnik,zrobiłem a on sie pyta czy to koniec mojego parkowania?zrozumiałem ze mam podjechac ciutek jeszcze i tak zrobiłem.uff, poszło-parkowanie było moja najsłabszą stroną.aha,jeszcze przed łukiem pan mówił zeby sie przygotowac(jak zawsze na kursie zapinałem pas tak teraz tego nie zrobiłem)on to zobaczył otworzył drzwi i mówi prosze przygotowac sie do jazdy i olśnienie!nie mam pasów!póżniej podchwytliwe prosze skrecić w najbliższą w lewo a tam zakaz który zobaczyłem(oczywiście nie skręciłem), jednokierónkowe kolo ul. partyzantów, rondo koło pomnika z papieżem i powrót na plac jako kierujący czyli jako zdający! podczas jazdy pan tylko mówił gdzie mam jechać, nic nie zagadywał, ja też nie.ze 2 razy ostro zachamowałem hehe mało co na szybe nie poleciał, ze 7 razy ruszałem z recznego.aha przedemną gościa uwalił na mieście(byłem drugi w kolejności),miałem problem tez z wycieraczkami-na kursie nigdy sie ich nie uzywało a tu jak na złośc sie rozpadało.ale dałem rade!na koncu powiedział zebym jezdził bardziej zdecydowanie i tam z jazdy jak mijałem rowezyste i ze mi egzamin zalicza.taka moja historia.pozdrawiam wszystkich zdajacych i tych którzy zdali oraz instruktorów z "Motor"z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 12:41 Gorąco polecam Rzeszów! Zdałam za 1szym razem, a pan mógłby mnie oblać jak by chciał, egzaminator był super. Uśmiechnięty, przynajmniej człowiek mniej sie wtedy denerwuje. Nerwy na początku nie dawały mi spokoju, ale potem jakoś poszło. Najbardziej wkurzały mnie nierówności na palcu, na łuku miałam wgłębienie w asfalcie, nie mogłam ruszyć, ale w końcu więcej gazu i dałam rade:) Byłam mile zaskoczona kiedy wróciłam sama pod ośrodek, i usłyszałam że zdałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: WORD- Rzeszów IP: *.nm.e-zet.pl 20.07.08, 18:01 Zdałam za pierwszym razem. Sobota, 8 rano. Na testach byłam mega zestresowana, zwłaszcza, że byłam dopiero na 8 pytaniu, a dwóch chłopaków już wychodziło! Potem się okazało, że skończyłam swój test, a było jeszcze ładnych kilka minut do końca. Zdawałam pierwsza, światełka, (nie zapomnijcie o klaksonie!) łuk. Wiedziałam, że jak łuk zaliczę, to 70% sukcesu. Zaliczyłam. Potem ręczny - bezproblemowo. I pojechałam na Zaczernie. Potem gdzie jeździłam nie pamiętam! Na stówę byłam na staromieściu i przy Alimie. Ogólnie - pana wspominam b. miło. W ogóle się do mnie nie odzywał poza poleceniami, gdzie mam jechać i co zrobić. Trudność miałam z parkowaniem. Ale - o dziwo - zaliczył. Po examie stwierdzam: b. dużo zależy od instruktora. Ja ich niestety miałam kilku, mało na kursie parkowałam i teraz, gdy jeżdżę po mieście to to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiula Re: WORD- Rzeszów IP: 89.231.197.* 07.08.08, 19:21 hejka...ja już zdawałam 5 razy i nic z tego...jednak jest trudno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: WORD- Rzeszów IP: *.ostnet.pl 07.08.08, 21:39 ja zdawalem w poniedzialek i zdalem za pierwszym razem, egzaminator nie byl mily, ciagle mu cos nie pasowalo, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: WORD- Rzeszów IP: 82.160.120.* 22.08.08, 14:46 Ciekawa jestem ze wszyscy tak zdali za pierwszym razem , moze to ci co zapłacili , bo ilu jest tych którzy bardzo dobrze pojechali a nie zdali. A wy piszecie ze z takimi potknięciami i bylo OK. Ci egzaminatorzy traktują ludzi jak śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WORD- Rzeszów IP: *.gl.digi.pl 03.09.08, 12:54 jestem z Gliwic, przystapie do egzaminu w Rzeszowie i mam pytanie... na jakich samochodach tutaj egzaminuja?? u mnie punto grande... zalezy mi zeby wiedziec... dodam ze to moj 4-ty raz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
digitalis_purpurea Re: WORD- Rzeszów 03.09.08, 15:21 W Rzeszowie egzaminy odbywają się na peugeotach 207. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: WORD- Rzeszów IP: *.19.165.62.osk.enformatic.pl 06.09.08, 19:31 :D a ja dziś zdałam za pierwszym razem :D I rzeczywiście, gdyby mój egzaminator chciał mnie oblać to mógł to zrobić ;] miły niestresujący pan sprawił, że jechało mi się prawie bezstresowo :] Powodzenia XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: WORD- Rzeszów IP: 89.17.224.* 23.09.08, 08:13 Cześć Wam.... Wczoraj miałem egzamin , wszystko pieknię , zostalo mi 2 min do konca a tu mi kazal rownolegle zaparkowac i dupa.... Egzaminator poprostu ideal , pogadal i posmial sie .... chcial zebym zaliczyl ale dalem dupy na kopercie ......POzdrawiam ....zaraz sie zapisuje na nastepny......EJ mozna sie zapisac do konkretnego egzaminatora ????????????? Powiedzcie mi !!!!!!! pYk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 22:45 Ja zdawałam 05.09.08 i zdałam za pierwszym razem.Jest to możliwe i dużo zależy od podejścia(kolega zbyt pewny swoich umiejętności zdał za 5 razem)Dla mnie było najważniejsze żeby zdać testy i mieć część egzaminu za sobą,bo po tym co słyszałam od znajoych to naprawde bałam się egzaminu mimo iż instruktorzy zapewniali mnie że zdam za pierwszym razem("bo jeśli nie ja to kto ma zdać")a jezdziłam z kilkloma instruktorami.najważniejsze to nie denerwować sie i jezdzić wg.przepisów.Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropa Re: WORD- Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 20:58 siemano z tej strony konrad :) zdawalem dzisiaj po raz 2 i sie udalo :) naprawde niee jest tak trudno zdac wystarczy tylko opanowac stres i nerwy !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabamax Re: WORD- Rzeszów 08.10.08, 15:33 W końcu zdałam egzamin - za piątym razem. Teraz jestem pijana ze szczęścia. Nie poddawać się, zdawać do bóluuuuuu. Pozdrawiam wszystkich starających się o prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdający Re: WORD- Rzeszów IP: 89.231.206.* 15.10.08, 16:34 ja zdawałam już 4 razy i za każdym razem niestety klapa . tak mnie to zniechęciło,że mam ochote to olać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: WORD- Rzeszów IP: *.mcon.pl 16.10.08, 18:00 jedź do przemyśla ja tam zdałam :),nie ma takich kolejek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdajacy Re: WORD- Rzeszów IP: *.ostnet.pl 08.10.08, 14:16 to jest wykańczalnia ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: WORD- Rzeszów IP: *.mcon.pl 16.10.08, 18:05 a zadaj sobie pytanie i zrób sobie rachunek sumienia- czy ja jestem na tyle przygotowany do egzaminu? czy nie oszukuje siebie samego? do kogo mam mieć żal jeśli nie zdam? kto ten egzamin zdaje ? wszyscy są winni tylko nie ja to prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: WORD- Rzeszów IP: *.ostnet.pl 10.10.08, 11:14 same buchny,wydaje im sie ze sa bogami,a sami nie umieja dobrze jezdzic.jak slysze word odrazu jestem zly.i to za nasze pienidze w skali od 1 do 10 jak dlamnie -10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były instruktor Re: WORD- Rzeszów IP: *.mcon.pl 16.10.08, 17:58 ile razy zdawałeś egzamin na instruktora ? jeśli tak się wysoko cenisz to dlaczego nie zostaniesz egzaminatorem ??? udowodnij ,że stać cie na więcej? a co może ty nie douczony może i nie możesz tego udownić . Hmm myslę ,żebyś się zdziwił bo tak czy siak przecież doszli młodzi egzaminatorzy oni też nie umieją jeździć ??????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: WORD- Rzeszów IP: *.mcon.pl 15.10.08, 18:39 Pojazdy egzaminacyjne: Word Przemyśl tel (016)6750658 z działem klienta Kategoria A - Tajfun ZS150-23 Kategoria B - Peugeot 207 Kategoria C - Renault Midlum Kategoria C + E - Renault Midlum + przyczepa Pare informacji: Generalnie na egzamin w WORD'dzie czeka sie okolo 3 tygodnie. +/- 3 dni. Takze wydaje mi sie, ze to bardzo przyjazny termin w porownaniu do WORD'ow w wiekszych miastach. , Wszystkie sprawy związane z zapisem na egzamin można zrealizować w godzinach: Poniedziałek-Piątek 730- 1515 Sobota pracująca 800- 1300 Dlaczego podaje te informację dla tych którzy chcą zdać szybciej prawo jazdy na kat C lub D powinni zapisać się do przemyśla bo ja mieszkam w Krakowie i musiałem czekać 3 miesiące a robota czeka z kolegą napisaliśmy podanie do mordu o przeniesienie dokumentów word przemyśl i do 1,5 miesiąca i po wszystkim zdane tylko trzeba się umówić na jazdę na ciężarowe dzień szybciej byliśmy umówienie na 7 do 10 i potem jeździliśmy cały dzień z innymi osobami i poznawaliśmy miasto co nam przyniosło efekt pozytywny. No cóż trzeba umieć jeździć i znać zasady te które obowiązują na egzaminie i jest gwarancja zdania – a nie jak mój kolega nie może zdać i narzeka na egzaminatorów a wcale się nie przykłada do tego egzaminu mówi jak się uda to dobrze jak nie to nie .już 9 razy zdawał. Weźcie się za nauke i bez problemu zdacie co to za miasto Przemyśl w porównaniu do większego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmundi Re: WORD- Rzeszów IP: *.189.216.4.skyware.pl 22.10.08, 20:32 zdałam za drugim razem:) na pierwszym egzaminie poległam na łuku - nerwy, stres, noga skakająca na sprzęgle - standard:) za drugim razem było już lepiej, łuk poszedł dobrze (mimo tych nieszczęsnych wzniesień) potem wyjazd na miasto: miłocińska, osiedle baranówka IV, ofiar katynia (tu parkowanie równoległe na dość ruchliwej ulicy), potem broniewskiego koło wieży telewizyjnej, dalej okulickiego i przejazd na witosa, potem kotuli i osiedle projektanta (polecam tam poćwiczyć), oczywiście byliśmy też na słynnym skrzyżowaniu na jałowego i na rondzie na marszałkowskiej, a stamtąd już prosto do wordu:D jeździłam ok. 45-50 min, oprócz koperty miałam jeszcze parkowanie prostopadłe. Egzaminatorzy byli ok, miałam szczęście chyba, zero chamstwa ani celowego utrudniania. Na osiedlowych uliczkach jeździłam chyba zbyt wolno, ale tylko zwrócił mi uwagę, że można trochę szybciej:) życzę wszystkim zdającym dużo wytrwałości i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 raz Re: WORD- Rzeszów IP: *.star.net.pl 23.10.08, 14:07 Ja ze 2 znowu nie zdalem.... ale moja wina , nie zastosowanie sie do znaki STOP.... Juz my do wordu jechali.....Człowiek glupieje przez te prawko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natali Re: WORD- Rzeszów IP: *.gprs.plus.pl 04.11.08, 23:03 Nareszcie, 4.11.08... 4-ty raz i do przodu. Wiele pracy włożyłam w przygotowanie się do egzaminu ale stres dał znać o sobie i nie wszystko wykonane było perfekcyjnie.Ale jeździłam z egzaminatorem, który chce sprawdzić jak jeżdzę a nie oblać za błachostkę(być może spowodowaną stresem). Pozwolił powtórzyć manewr by mieć pewność, czy umie się wykonać polecnie czy nie. Jestem bardzo mile zaskoczona.Uważam,że aby zdać trzeba się przyłożyć ale potrzeba też życzliwego egzaminatora, który będzie chcał sprawdzić zestresowanego zdającego a nie go oblać za to,że np. krzywo siedzi. Życzę Wordowi i egzaminowanym dobrych egzaminatorów, dbających o bezpiczeństwo a nie statystki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeahhhhh !!!! Re: WORD- Rzeszów IP: 89.17.224.* 19.11.08, 15:40 Czesc kochani , zdalem dzisiaj za 3 razem :):):)a w taka pogode trudno zdac , snieg + deszcz...... na dodatek jezdzilem godzine i 20 min bo ruch byl ogromny....... Życze powodzenia zdajacym......Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 14:05 No ja miałam wczoraj egzamin... Niestety na łuku oblałam (strąciłam słupek) porażka! A wszystko robiłam wg metody instruktora...:/ Wydaje mi się a raczej jestem pewna że łuk w WORDzie jest inny!! Dajcie rade jak przez niego przejść:(!!! Następny termin mam 31 grudnia :] Trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeeaaaahhh Re: WORD- Rzeszów IP: *.debica.star.net.pl 01.12.08, 07:57 SS napewno bede trzymal..... mam adzieje ze teraz sie uda...... Pozdrawiam..... Ja juz w tym tygodniu prawko odbieram..... Pa :*:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: WORD- Rzeszów IP: *.pul.tke.pl 18.12.08, 13:44 Hej:) Ja zdawałam dzisiaj 18.12.08 i niestety oblałam również na łuku nr.3 On jest troche po górke i auto mi sie zatrzymało. Dostałam 2 szanse i tu juz nerwy zadziałały. Jazdy i co... słupek:( Egzaminator był miły i tłmaczył mi ze pierwszy bład był dopuszczalny ale drugi niestety... Najwazneijsze sie nie zdenerwowac(tylko jak?) Nastepny egzamin 21 stycznia. Życze ci powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeeaaaahhhhhh Re: WORD- Rzeszów IP: *.debica.star.net.pl 04.12.08, 15:10 Witam Was wszystkich :) Dzisiaj wlasnie odebralem wymarzony dokumencik i zaczynam przygode za kierownica.....praktyka sie liczy !!!! Pozdrawiam i życze wszystkim szerokości i przyczepnosci....hehe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: WORD- Rzeszów IP: *.68.92.219.mielec92.tnp.pl 04.12.08, 20:08 ja zdałem za pierwszym razem chociaż u tego akurat egzaminatora jako jedyny na 4 osoby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 22:11 ja zdałam za drugim razem, oblała mnie egzaminatorka Olga, strzeżcie się jej, paskudna baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casablanca Re: WORD- Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 11:58 dokladnie! ta Olga jest straszna! mialam u niej drugi egzamin i co? oblalam na łuku! Nawet nie wytlumaczyla co źle zrobilam bo wszystkie słupki stały wiec sama nie wiedzialam o co chodzi... wczesniej jak pokazywałam światełka to nawet mnie nie słuchala tylko pisala sobie smsy! strzeżcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 23:02 Dla mnie egzaminatorka Olga była super!!! Nie wierze, ze nie wytlumaczyla bo ich obowiazkiem jest uzasadnic wynik egzaminu (zdawałam 4-y razy i dwa razy u p.Olgi) Kobieta jest naprawde na poziomie. Jezeli ktos zdawal u niej napewno to potwierdzi.Fakt faktem,ze jak sie popelni bledy to trzeba umiec przyjac porazke. Jezli tylko traficie naprawde nie ma sie czego obawiac. Pozdrowienia dla egzaminatorki Olgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WORD- Rzeszów IP: *.bbs.com.pl 14.02.09, 11:52 Witam! Zdawalam wczoraj drugi raz ,poszlo OK! Zdawalam przy Pani Oldze ,byla bardzo mila i sympatyczna! Nie wiem dlaczego tyle zlych opini na jej temat!? Powodzenia dla wszystkich zdajacych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aolo Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 11:27 Hej tez zdawałem 4 razy i 2 razy u Pani Olgi kobieta stwarza pozory dość ostrej... no ale to tylko pozory :)jest sympatyczna i naprawdę chce pomoc :) często zabiera na ostatni łuk gdzie nawierzchnia jest po prosu falowana i ciężko go przejechać nie używając pedału gazu w dodatku jest to przed zakrętem wiec trzeba się opanować :) wybrała mi tak łatwa trasę ze nie mogło być inaczej :) niestety ale większość egzaminatorów już samym wyglądem odstrasza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia:)) Re: WORD- Rzeszów IP: *.multimo.pl 12.03.12, 19:19 słuchajcie ludzie!!!!!!!!!!!!!!! co wy chcecie od Pani Olgi??????? skoro nie potraficie jezdzić to jak ma wam dać prawko co? i do kogo wąty pozniej ze ludzie zgineli w wypadku??? w kogo sumieniu by to było? nie sztuką jest "dac" prawko komuś kto robi podstawowe błedy NAUCZCIE SIĘ JEZDZIĆ!! POZDRAWIAM PANIĄ OLGE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WORD- Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.12, 12:54 Jesteś koleżanką Olgii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WORD- Rzeszów IP: *.ostdsl.pl 09.12.08, 12:52 to w rzeszowie jest egzaminatorka,od dawna?Bo zdawałam tam pare razy i nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiat3 Re: WORD- Rzeszów 14.12.08, 17:14 Witam! Ja zdawałam w sobotę, 13ego i zdałam za pierwszym podejściem:)))) Jak tylko wsiadłam do samochodu to cały stres uleciał i generalnie gładko poszło! I co najważniejsze trafiłam na rewelacyjnego egzaminatora! Życzę wszystkim powodzenia! Nie taki diabeł straszny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 13:18 witam:) zdawałam dzisiaj za pierwszym razem, teoria bezbłędnie...a potem po prostu sama sobie nie wierząc (do tej pory jeszcze:D) oblałam na łuku, który zawsze robiłam idealnie!, eh nawet nie brałam tego pod uwagę, że mogę na tym zawalić ;o... a jeszcze siedząc w poczekalni widziałam jak pokolei wszyscy oblewawli na łukach..maskara jakaś...i jeszcze deszcz tak padał:/ a tak ogólnie to słyszałam już od paru osób, że te łuki(w wordzie) są jakieś inne niż w szkołach jazdy, ale instruktor zapewniał mnie, że identyczne... ale powiem wam tyle, żeby się niczym nie przejmować i nie załamywać...jak się nie uda to trudno i nie ma się też samego siebie co obwiniać! ...no trochę będę jeszcze zła na siebie:D ale chyba najbardziej będą mnie wkurzali znajomi: " haha my nie zdaliśmy za pierwszym razem, a ty myślałaś, że zdasz..." no przykre... Ale głowa do góry dla wszystkich!!! Powodzenia i WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casablanca Re: WORD- Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 12:01 jest jest;) oblałam u niej w październiku, i z tego co wiem nadal ta pracuje...:/ i jak bylam kiedys popatrzec to zauważylam że wszystkie dziewczyny oblewaja u niej na łuku. nie widzialam zeby jeszcze kiedykolwiek ktos z ta kobieta wyjechal na miasto:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 18:59 casablanca ... BZDURY!! BZDURY!! SPOKO Babka!!! ja zdawale u niej i byłem na miescie a przedemna byly jeszcze 3 osoby z ktorych to dwie paanny zdały ja padlem na miescie(na czerwonym przejechałem skrzzowanie)myslałem ze zdaze, a juz wracalem do wordu:( ale... mam egz w nastepnym tygodniu trzymam kciuki za wszystkich zdajacych i wy trzymajcie za mnie zebym glupoty znowu nie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 16:29 a ja wyjechałam i zdałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguśka Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 20:47 Ja zdałam za 2 razem:))))) Samochód nr 21. Naprawdę spoko egzaminator;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa na drodze Re: WORD- Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 12:10 zdałam za 4 razem;) i wczoraj odebrałam prawko :) egzamin nr 1: bardzo mily egzaminator :) mlody, pozwolil mi wybrac sobie łuk, jade i w tylnej bazie samochod mi sie zatrzymal za wczesnie, bo te łuki w wordzie są pod górkę! bylam rozczarowana bo łuk to był mój uluibiony manewr ktorego nauczylam sie najszybciej :) dostalam druga szanse ale juz włączyły się nerwy, słupek:/ ehzaminator wytlumaczyl nad czym mam dokladnie popracowac :) bylam zla sama na siebie ale potem juz sie z tego smialam. egzamin nr 2: szok, egzaminatorka! :/ u Pani Olgi równiez nie zdalam na łuku oblałam u niej w październiku, i z tego co wiem nadal ta pracuje...:/ i jak bylam kiedys popatrzec to zauważylam że wszystkie dziewczyny oblewaja u niej na łuku. nie widzialam zeby jeszcze kiedykolwiek ktos z ta kobieta wyjechal na miasto:P egzamin nr 3 strasznie balam sie łuku bo juz na nim oblalam razy! jade na łuku i egzaminator mowi ze przesiadka, no to ja załamka ze znowu po raz 3 nie zdalam na łuku, a tu co sie okazalo? ze luk mam zaliczony ale kapeć jest! musieli napompowac koło:) potem wyjazd z recznego i na miasto! oblałam na skrzyzowaniu z wysepka, gdzies na staromiesciu, nie ustąpilam pierwszenstwa jadacemu z naprzeciwka. agzamin nr 4, samochod nr 14 łuk bezblednie, ręczny tez, no to teraz miasto, bardzo duzo jezdzilam po osiedlach, parkowanie prostopadle (z korekta), zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury. caly moj egzamin trwal dokladnie 1 godzine, ale zdalam! nie podawajcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 22:30 ja miesiąc temu też oblałam na łuku numer 1, zatrzymało się auto podczas cofania pod górke. Za drugim podejściem nerwy zrobiły swoje. Łuk zaawsze robiłam bezbłędnie, na egzaminie na tym nie zdałam. Teraz juz panicznie boje sie łuku :/ chociaż na jazdach zrobie go 100 razy dobrze, to egzaminu i tak nie bede pewna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa na drodze Re: WORD- Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 11:27 jak to mówią do 3 razy sztuka! Mi na egzaminie się udało właśnie za 3 razem zaliczyć łuk. Nie poddawaj się. Na dokupionych jazdach cały czas go powtarzałam, mimo iż instruktor mówił, że wykonuję go poprawnie, to ja chciałam dalej. Naprawde ćwicz dużo i wyobrażaj sobie, że jedziesz podczas egzaminu (wtedy czuć nawet taki sam stresik;). Do znudzenia. Zwykle place manewrowe w szkołach nie są pod górkę, tak jak w WORDzie ale za to są na nierównym terenie... Jeśli szkoła posiada kilka łuków to ćwicz na każdym. Co do nerwów, ja zanim poustawiałam sobie fotel, lusterka itd. to mi troche zeszło, więc w między czasie próbowałam opanować stres... najlepiej to łuk robić powolutku, starannie i mieć wszystko pod kontrolą. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabek Re: WORD- Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 11:55 Ja na placu to byłem lącznie chyba z 15 minut przez cały kurs.... Prawko zdane za 1 razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Elka Re: WORD- Rzeszów IP: *.podkarpacki.net 22.03.12, 17:04 Dzisiaj miałam egzamin i niestety zawaliłam na łuku maskara zawsze z tym nie miałam problemu bo wychodził mi perfekcyjnie :) a tu pech nerwy panika wszystko psuje:(:( wziął mnie na łuk nr 3 tam jest pod górkę i auto mi staneło:/ normalnie nie mogeeee!! ale myślę że już teraz będzie dobrze i za 2 razem się uda:) a wszystkim zdającym życzę powodzenia i nie stresować się każdy to mówi ale ciężko jest podejść na l;uzieeee:(:(..... Pozdrooo;D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WORD- Rzeszów IP: *.xdsl.centertel.pl 27.05.10, 20:17 Miałam dzisiaj z Panią Olgą. Owszem nie zdałam. Jak dla mnie była bardzo miła. Nie zdałam z własnej głupoty :) Na łuku zaliczyłam u niej bez problemu :).Widocznie nie wszystkie dziewczyny u tej Pani oblewają. I bynajmniej nie jest najstraszniejszym egzaminatorem jak niektórzy twierdzą. Wręcz przeciwnie :) Chociaż nie zdałam miło ją będę wspominała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipkis Re: WORD- Rzeszów IP: *.mt.pl 21.02.09, 16:21 witam word rzeszów to porazka oni ulewaja ludzi bo dra kase bylem swiadkiem jak panienka najechala na linie podczas robienia luku i co ? pojechala na miasto i zdala prawko to typowa korupcja ja nie moge zdac juz 5 podejscie i nic o byle co oblewaja powinni sie za to zabrac bo naprawde ludzie placa i nic z tego nie maja 134 zł poprawka i to moim zdaniem najdrozsza przejazdzka samochodem z jakims starym egzaminatorem co nie ma sam pojecia o niczym ludzie pomyslcie troche za co placicie moim zdaniem zrobie jak kolega nagram sam egzamin bo nie wieze w te kamery oni nagrywaja co chca a nie to co ma byc zero podejscia do czlowieka pala cygary dlubia slonecznik czy tak wyglada podejscie do osoby zaliczajacej ?? to sie w glowie nie miesci !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochy echy Re: WORD- Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 16:34 drogi kolego najechać na linię na łuku można, więc czemu się pienisz? Niezdałeś za co? Odwołałeś się chociaż raz? Do jeżdżenia trzeba dojrzeć. Do piaskownicy można wejść bez prawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: WORD- Rzeszów IP: 89.231.203.* 22.02.09, 16:48 Macie się z czego cieszyć,że za 3 ,4 ,5 razem udało wam się zdać.Ten system jest chory.Zdaje się przypadkiem albo jeśli się dobrze umie zdać.W Rzeszowie zdawalność należy do najniższych w kraju ok 34 % na B i ok 57 % na C.Ostatnio rozgorzała dyskusja za sprawa Moniki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=91594660 forum.nowiny24.pl/muj-pierwszy-egzamin-t13627.html forum.nowiny24.pl/Egzaminator-WORD-przepraszam-kursantke-ale-oblala-slusznie-t13567.html forum.nowiny24.pl/Egzaminator-prawa-jazdy-do-kursantki-to-za-glupote-spotkala-pania-kara-t13523.html forum.nowiny24.pl/Kursantka-WORD-w-Rzeszowie-wygralam-z-chamskim-egzaminatorem-prawa-jazdy-t13518.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: WORD- Rzeszów IP: 89.174.106.* 26.02.09, 20:52 matoł jestes to nie zdajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzysigirl Re: WORD- Rzeszów IP: *.mmpnet255.tnp.pl 19.10.09, 21:50 Dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: WORD- Rzeszów IP: *.mielec.mm.pl 26.02.09, 17:03 czesc ja zdalem za pierwszym i szczerze to jest bardzo latwo zdac w rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladek Re: WORD- Rzeszów IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 07.03.09, 16:06 zadałem za 1 razem instruktor był ok =] Odpowiedz Link Zgłoś
ola_boyluvya Re: WORD- Rzeszów 08.03.09, 15:20 Ja zdawałam ok. miesiąc temu i nie zdałam ;D Ogólnie Pana miałam bardzo fajnego i wszystko szło super dopóki nie zabrał mnie w miejsce gdzie w życiu nie byłam i niestety :( I powiem że śmiać mi się chce jak ktoś pisze że srał ogniem ze strachu przed egzaminem. Ja jechałam na luzie jak nigdy w życiu - już bardziej się stresowałam gdy się uczyłam z moim instruktorem. Trzeba tylko sobie powiedzieć że jest ok i jechać ^^ A co do trudności w zdawaniu - to 95 % moich znajomych mówi że jest porażka i chyba ja też niedługo to potwierdze jak nie zdam ;d ale tam w skrócie mówiąć to 1 moja kolezanka zdaje 4 raz, druga siódmy, kolega zdał za 4 razem a chłopak za 3 ;) Także to nie jest takie piękne jak niektórzy piszą ;p Ale powodzenia wszystkim :) do zobaczenia 14 marca ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: WORD- Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:37 ja wczoraj zdałem na c za 1-wszym razem instruktor był ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: WORD- Rzeszów IP: *.mielec.mm.pl 16.05.09, 10:08 ja zdałam za 1 razem egzaminator super i bardzo miły zrobiłam kilka błędów ale podobno małych, samochód nr 15, pozdrowienia dla egzaminatora forum.gazeta.pl/i/16/forum/podglad.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: półroczna Re: WORD- Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 14:41 egzaminatorzy zmieniaja samochody wiec nie zawsze na nr 15 bedzie ten sam :) Odpowiedz Link Zgłoś