Dodaj do ulubionych

A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj

IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 18:31
i tyle!!
Obserwuj wątek
    • cracovian Re: A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj 24.10.02, 18:34
      To juz tak ciezko jest w tych Gliwicach, ze nerwy puszczaja?
      • Gość: Tweed Re: A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj IP: 217.153.121.* 24.10.02, 18:43
        cracovian napisał:

> To juz tak ciezko jest w tych Gliwicach, ze nerwy puszczaja?

Przeciez Polak zawsze najmadrzejszy i wszystko najlepiej umie i wszystko najlepiej wie.
        • Gość: witek Re: A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 18:50
          ale tyleczek lizecie michasiowi - ten michas to jakis cwelik chyba bo takie
          teksty pedzialskie czasem pisze ze tylko sie zalamac z glupoty michasia
          • Gość: Marek Ale chamstwo... IP: *.atlanta.ga.us 24.10.02, 20:04
            Jak Ci sie nie podoba to co Michal pisze to nie musisz tego czytac. A swoja droga to skad takie chamy jak
            Ty maja dostep do internetu?
          • Gość: Michal Odpowiedz dla Witka IP: *.telia.com 24.10.02, 20:07
            Witku!
            Nikt Michalowi tylka nie lize,swoja wypowiedzia zakwalifikowales sie na jakies
            geyowskie forum,to za przeproszeniem czego szukasz na Auto Moto guza?.Jak nic
            nie wiesz to nie zabieraj glosa w ten sposob.Ja sobie wypraszam chamstwo i
            sianie niezgody.Szwecja jaka jest taka jest ,ciezko pracuje i cos z tego ma,jak
            masz problemy to zglos sie na forum zdrowie ,moze ktos sie odwazy postawic
            diagnoze,ale watpie.
            Poruszam duzo kontrowersyjnych rzeczy,mozesz sie niezgadzac i otym napisac,do
            szkoly chodziles a nie ni zlasu przypiol jakies obelgi wysylac.Co na tym
            zyskales ; nic albo Ciebie ktos glupio podpuscil i dales sie wpuscic w
            maliny.Watpie czy ktos bedzie chcial z Toba dyskutowac,nawet jak zmienisz nik t
            o chamstwo zawsze wyjdzie.
            Pzdr.Michal "bez odbioru"
            • upierdek Re: Odpowiedz dla Witka 24.10.02, 21:12
              Michal,

po cholere sie znizasz do odpowiadania k...tasowi ?
              Chyba tylko Twoim mlodym wiekiem da sie to wytlumaczyc.
              Olej w przyszlosci takie posty - na dobre Ci wyjdzie.
              Pozdrawiam
              • Gość: ARAFAT A moze podlozymu Witasowi bombke co by sie nie... IP: *.utp.pl / 10.10.10.* 24.10.02, 21:38
                nie meczyl juz wiecej. Po czym poznac prostaka? Po braku tolerancji!
                Mi Michal nie przeszkadza nie zawsze musze sie z nim zgadzac zawsze jest chetny
                do pomocy i to soe liczy...
            • cytryniec Re: Odpowiedz dla Witka 24.10.02, 23:54
              A ja się zastanawiam skąd się biorą takie sfrustrowane gnojki.
              I nic mi nie przychodzi do głowy.

P.S.
              Michale!
              Nie będzie Nordkappu.Jednogłośnie(jednym głosem znaczy) wygrały Włochy.
              Może za dwa lata.
              :(
    • Gość: markous Re: A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj IP: *.bmj.net.pl 25.10.02, 00:28
      cracovia napisal :

To juz tak ciezko jest w tych Gliwicach, ze nerwy puszczaja?

Wiesz, a moze nie wiesz, ale nie mozna osadzac ludzi po tym z jakiego sa miasta
      chodzi mi o to ze nie mozesz przypisywac czegos ogolnego kazdej jednostce
      swoja droga to ty nawet nie wiesz gdzie i jakie sa gliwice - wiec badz laskaw
      darowac sobie takie komentarze na drugi raz
      bo jedena czy iles tam osob nie odpowiada za cale miasto czy kraj
      swoja droga to w kkrakowie tez jest duzoo swirow i debili a jakos ja nic
      takiego o tobie nie sadze - bo po prostu cie nie znam - rozumiesz ??

p.s. akurat masz pecha bo w g-cach jest bardzo dobrze; najbardziej rozbudowane
      i najbardziej kulturalne miasto na slasku wiec nie masz sie o co bac

a tak poza tym - nie wiem jak jest w szwecji bo nigdy tam nie bylem, ale wiem
      jedno - meble z ikei sa na bardzo niskim poziomie ;)

• Gość: psycholog czy moge wam IP: *.proxy.aol.com 25.10.02, 05:35
        pomoc?
        • Gość: Michal Re: czy moge wam IP: *.telia.com 25.10.02, 11:31
          Gwoli wyjasnienia;
          podjolem pare tematow, tu i tam ,ktore byc moze uderzyly w kogos,tutaj mam na
          mysli te pekajace samochody,moze napuscili wariata,bojac ze sie skonczy
          mozliwosc nabijania klienteli w butelke.Zawsze po takim te-
          macie przypomina sie przyslowie "uderz w stol nozyce sie odezwa".
          Prywatnie, to biedny czlowiek.Takze z blotem go nie mieszajcie mnie sie nic nie
          stalo i dalej piszmy ku radosci i pomocy innych.Pzdr.Michal
          Panie psycholog zdaje ze sie znamy,ale moge sie mylic, dzieki za okazanie
          pomocy.
      • remo29 Re: A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj 25.10.02, 11:40
        Gość portalu: markous napisał(a):

> a tak poza tym - nie wiem jak jest w szwecji bo nigdy tam nie bylem, ale wiem
        > jedno - meble z ikei sa na bardzo niskim poziomie ;)

Są na niskim poziomie względem czego?
        Pozdrawiam Szwecję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka