cracovian Re: A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj 24.10.02, 18:34 To juz tak ciezko jest w tych Gliwicach, ze nerwy puszczaja? Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj IP: 217.153.121.* 24.10.02, 18:43 cracovian napisał: > To juz tak ciezko jest w tych Gliwicach, ze nerwy puszczaja? Przeciez Polak zawsze najmadrzejszy i wszystko najlepiej umie i wszystko najlepiej wie. Link Zgłoś
Gość: witek Re: A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 18:50 ale tyleczek lizecie michasiowi - ten michas to jakis cwelik chyba bo takie teksty pedzialskie czasem pisze ze tylko sie zalamac z glupoty michasia Link Zgłoś
Gość: Marek Ale chamstwo... IP: *.atlanta.ga.us 24.10.02, 20:04 Jak Ci sie nie podoba to co Michal pisze to nie musisz tego czytac. A swoja droga to skad takie chamy jak Ty maja dostep do internetu? Link Zgłoś
Gość: Michal Odpowiedz dla Witka IP: *.telia.com 24.10.02, 20:07 Witku! Nikt Michalowi tylka nie lize,swoja wypowiedzia zakwalifikowales sie na jakies geyowskie forum,to za przeproszeniem czego szukasz na Auto Moto guza?.Jak nic nie wiesz to nie zabieraj glosa w ten sposob.Ja sobie wypraszam chamstwo i sianie niezgody.Szwecja jaka jest taka jest ,ciezko pracuje i cos z tego ma,jak masz problemy to zglos sie na forum zdrowie ,moze ktos sie odwazy postawic diagnoze,ale watpie. Poruszam duzo kontrowersyjnych rzeczy,mozesz sie niezgadzac i otym napisac,do szkoly chodziles a nie ni zlasu przypiol jakies obelgi wysylac.Co na tym zyskales ; nic albo Ciebie ktos glupio podpuscil i dales sie wpuscic w maliny.Watpie czy ktos bedzie chcial z Toba dyskutowac,nawet jak zmienisz nik t o chamstwo zawsze wyjdzie. Pzdr.Michal "bez odbioru" Link Zgłoś
upierdek Re: Odpowiedz dla Witka 24.10.02, 21:12 Michal, po cholere sie znizasz do odpowiadania k...tasowi ? Chyba tylko Twoim mlodym wiekiem da sie to wytlumaczyc. Olej w przyszlosci takie posty - na dobre Ci wyjdzie. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: ARAFAT A moze podlozymu Witasowi bombke co by sie nie... IP: *.utp.pl / 10.10.10.* 24.10.02, 21:38 nie meczyl juz wiecej. Po czym poznac prostaka? Po braku tolerancji! Mi Michal nie przeszkadza nie zawsze musze sie z nim zgadzac zawsze jest chetny do pomocy i to soe liczy... Link Zgłoś
cytryniec Re: Odpowiedz dla Witka 24.10.02, 23:54 A ja się zastanawiam skąd się biorą takie sfrustrowane gnojki. I nic mi nie przychodzi do głowy. P.S. Michale! Nie będzie Nordkappu.Jednogłośnie(jednym głosem znaczy) wygrały Włochy. Może za dwa lata. :( Link Zgłoś
Gość: markous Re: A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj IP: *.bmj.net.pl 25.10.02, 00:28 cracovia napisal : To juz tak ciezko jest w tych Gliwicach, ze nerwy puszczaja? Wiesz, a moze nie wiesz, ale nie mozna osadzac ludzi po tym z jakiego sa miasta chodzi mi o to ze nie mozesz przypisywac czegos ogolnego kazdej jednostce swoja droga to ty nawet nie wiesz gdzie i jakie sa gliwice - wiec badz laskaw darowac sobie takie komentarze na drugi raz bo jedena czy iles tam osob nie odpowiada za cale miasto czy kraj swoja droga to w kkrakowie tez jest duzoo swirow i debili a jakos ja nic takiego o tobie nie sadze - bo po prostu cie nie znam - rozumiesz ?? p.s. akurat masz pecha bo w g-cach jest bardzo dobrze; najbardziej rozbudowane i najbardziej kulturalne miasto na slasku wiec nie masz sie o co bac a tak poza tym - nie wiem jak jest w szwecji bo nigdy tam nie bylem, ale wiem jedno - meble z ikei sa na bardzo niskim poziomie ;) Link Zgłoś
Gość: Michal Re: czy moge wam IP: *.telia.com 25.10.02, 11:31 Gwoli wyjasnienia; podjolem pare tematow, tu i tam ,ktore byc moze uderzyly w kogos,tutaj mam na mysli te pekajace samochody,moze napuscili wariata,bojac ze sie skonczy mozliwosc nabijania klienteli w butelke.Zawsze po takim te- macie przypomina sie przyslowie "uderz w stol nozyce sie odezwa". Prywatnie, to biedny czlowiek.Takze z blotem go nie mieszajcie mnie sie nic nie stalo i dalej piszmy ku radosci i pomocy innych.Pzdr.Michal Panie psycholog zdaje ze sie znamy,ale moge sie mylic, dzieki za okazanie pomocy. Link Zgłoś
remo29 Re: A..._a w dupe Michalowi i jego glupiej Szwecj 25.10.02, 11:40 Gość portalu: markous napisał(a): > a tak poza tym - nie wiem jak jest w szwecji bo nigdy tam nie bylem, ale wiem > jedno - meble z ikei sa na bardzo niskim poziomie ;) Są na niskim poziomie względem czego? Pozdrawiam Szwecję Link Zgłoś