swoboda_t 16.04.06, 00:01 Jak to pewna dama opuszczała mercem parking... www.zippyvideos.com/7770370284813676/merc/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
tomas30001 Re: Panie przodem! 16.04.06, 06:58 tak tak, najwazniejsze sa buty na obcasie i dobry makijaz. a reszta? -malo istotna. A tak z innej beczki -najlepsze, jak kobiety robia makijaz zeby "moc" isc wyrzycic smieci :):):) Link Zgłoś
emes-nju Re: Panie przodem! 16.04.06, 12:15 Tez skojazylo mi sie to z butami na obcasie... Link Zgłoś
gigaizyda [...] 16.04.06, 12:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
iberia30 Re: Panie przodem! 16.04.06, 12:28 gigaizyda napisała: > > typowi nabywcy starego merca - buraki! > ------------------------------------------- > waskes29 i habudzik robią lody niemcom! > w nagrodę mogą "pojechać" w wydech golfa I ... wystarczy gigus, ze ty masz chlopie "klase" ( buraka) to juz inni nie musza:- DDDDDDDDD Link Zgłoś
gigaizyda [...] 16.04.06, 17:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
tolekatolek Re: Panie przodem! 16.04.06, 19:21 To prawda, gigaizyda jest największym burakiem na tym forum ... Link Zgłoś
gigaizyda [...] 16.04.06, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
habudzik Re: Panie przodem! 16.04.06, 19:27 gigaizyda napisała: > > ....w opinii buraczanych szrociarzy, ktorych tępię :) A jak ty chcesz nas tępić ? Link Zgłoś
tolekatolek Re: Panie przodem! 16.04.06, 19:33 Weźmie karabin i tak jak Hitler pozostawi tylko wybranych ;) Gdyby trochę myslał, to zamiast tępić coś co jest normalne w kraju ze średnią pensją - taką jaka jest - wyniósłby się np do Luxemburgu, czy nawet do Niemiec. Na to jest jednak zbyt ... tępy ;) Link Zgłoś
gigaizyda [...] 16.04.06, 19:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
tolekatolek Re: Panie przodem! 16.04.06, 19:52 A skad ty wiesz w jakim jestem wieku i jaki jest mój stan majątkowy? Jeśli chodzi o twoją osobę mam wrażenie, że masz tylko bujną wyobraźnie... Do bogatszych krajów nie zawsze emigrują ci którym sie nie wiedzie, ale takie osoby takie jak ty, które pewnych prostych zależności pojąc nie potrafią i jest im z tym źle. Wynocha stąd !!! Link Zgłoś
habudzik Re: Panie przodem! 16.04.06, 23:22 gigaizyda napisała: > > ja jak na polskę jestem bogaty... I do tego jesteś głuchy i slepy a słuchasz muzy na sprzęcie za 50 tys. z płyt za 1.50 PLN. Wyjątkowo udany jesteś. mam slabosc do tego kraju i lubie mowic > studentom, ze jak beda chcieli to tez wiele osiagna - bez emigracji. > dla podobnych tobie niestety jest juz chyba za pozno... Mają pecha ( i to najgorszego bo w proszku ) twoi studenci że musza słuchać bzdur od takich jak ty i moze dlatego co rozsądniejsi spierd...ą gdzie się da . Jestes jedonocześnie swietnym koszykarzem , byznesmenem , wykładajacym płytki i w siłowni jesteś panna do wzięcia więc twoje poświecenie dla młodzieży powoduje ze oni jak moga to spierda...ą . Zawsze było tak że za młodzież odpowiedzialny jest nauczyciel więc skoro oni uciekają to znaczy że dałeś doopy gdzieś w procesie naucznia . Link Zgłoś
tolekatolek Re: Panie przodem! 16.04.06, 19:29 Według twojej definicji szrociarzem nie jestem:) Rzadko zdarza sie spotkać na forum kogoś równie chamskiego jak ty, swoje kompleksy mozesz leczyc w inny sposób, naprawdę ;) Link Zgłoś