Dodaj do ulubionych

bendem tatom-)

13.01.06, 19:42
4 tydzień
kruca felek 3drzwiowa almera nie za bardzo do dzidziaka -)
Obserwuj wątek
    • typson Re: bendem tatom-) 13.01.06, 20:01
      o kurne. ale hardkor. Nagle okazalo sie, ze wszyscy to robią, choc niby tacy
      swieci :)

MOJE GRATULACJE. uzywajcie wolnosci poki mozecie. I puszczajcie mu fajna,
      spokojna muze przez brzuch (tylko nie teraz, bo chyba jeszcze uszu nie ma)
    • paxton1 Re: bendem tatom-) 13.01.06, 20:07
      jestem mamom, od 7 miesięcy, ojjj będzie żona miała zajęcie :)
      • typson Re: bendem tatom-) 13.01.06, 21:06
        a ja tatom od 7miu. Jak sie jezdzi Quinny?
        • paxton1 Re: bendem tatom-) 13.01.06, 23:57
          już odpisuje, wywalili tamten wątek na oślą ławkę (nie wiem czemu) i dopiero
          teraz przeczytałam pytanie, no nie ważne,
          quinny spisuje się bardzo dobrze, właśnie jutro tatuś zamienia gondole na
          spacerówkę bo chłopak duży i ruchliwy, skętne koło to fajna rzecz, poza tym
          fotelik samochodowy można w niego wpiąc i w ogóle ładny ten wózek, polecam
          • typson Re: bendem tatom-) 14.01.06, 03:20
            my mielismy bebe-comfort - potworny zlom. Jakos trwaloscia kojarzy mi sie
            dziwnie z Laguna 2, ktora z ulga sprzedalismy. Teraz mamy mutsy i jest super.
            Zreszta musielismy kupic inny, bo syn wyrosl z gondoli bebe-comfort w wieku 5
            miesiecy :D Mutsy troche dziwnie sie go prowadzi, bo sie lamie w pol przy
            skrecie (skrecaja sie cale osie a nie kolka) ale generalnie jest OK.

pozdro
            • paxton1 Re: bendem tatom-) 14.01.06, 09:29
              mutsy też fajny, zawieszony w przestrzeni, bardzo kosmiczny, my za chwilę
              musimy zmienic fotelik i zastanawiam się czy kontynuowac maxi-cosi czy może
              recaro?
              • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:23
                z fotelikiem tez mamy problem. Kolo jeszcze nie ma ochoty siedziec i tak na
                prawde powinien byc wozony tylem do kierunku jazdy. Ale z kazdego niemowlecego
                fotelika nogi i glowa mu wystaja ;/

Myslelismy o bebe-comfort. Niektore modele moga byc montowane tylem i przodem do
                kierunku jazdy. Poza tym ma zwezane boki, wiec da sie go dopasowac zarowno teraz
                jak i za rok czy wiecej czasu.
    • pizza987 Re: bendem tatom-) gratulacje 13.01.06, 20:30
      Na razie nie straszmy chłopaka, sam zobaczy jak to fajnie jak taki mały ktoś nie rozpoznaje dni tygodnia i domaga się cateringu w sobotę o 3.27 rano ;D

Nie jest źle, a miło widzieć jak nam się przyrost naturalny zwiększa ;-P
    • iberia29 Re: bendem tatom-)Gratuluje ;-)n/t 13.01.06, 20:52
    • iberia29 Re: bendem tatom-)to co teraz kombi?n/t 13.01.06, 20:52
    • lobuzek1 Re: bendem tatom-) 13.01.06, 22:24
      Gratuluję!!!!!!!!!! Sam jestem TATOM od 9 miesięcy i jest rewelacyjnie! Mała
      tylko się samochodzikami chce bawić!
    • marekatlanta71 Re: bendem tatom-) 14.01.06, 00:06
      Gratuluje a zarazem wspolczuje :)
    • bassooner Re: bendem tatom-) 14.01.06, 00:50
      Wielkie gratulacje stary !!!-ja jestem tatą od 2 tyg.i powiem ci na bieżąco o co
      loto i obale stereotypy...
      1.Nie żałuj.
      2.Nie przejmuj się,że będziesz musiał wstawać w nocy.
      3.Nie kupuj za dużo ciuchów dla małej lub małego,a jeżeli już to maksymalnie
      rozpinane body (ogólnie wszystko maksymalnie rozpinane na zatrzaski).
      4.Wózek możesz kupić po narodzinach-będziesz miał na to czas(mój stoi już
      miesiąc i postoi jeszcze pewnie miesiąc).
      5.Nie bój się,że dzidzia ograniczy wyskok z kumplami na bro.
      6.Nie lękaj się o wstręt do kup - prawie tak jak swoja.
      7.Znajdź dobry szpital - nie będziesz musiał dawać w łapę położnej ani
      lekarzowi(my rodziliśmy na Polnej w Poznaniu,nie daliśmy ani grosika i było
      bardzo miło i profesjonalnie.
      8.Jak chcesz być przy porodzie to nie pożałujesz.
      9.Wszystkie niedogodności wynagrodzi ci zapach i spojrzenie dzidzi.
      • typson Re: bendem tatom-) 14.01.06, 03:23
        > 9.Wszystkie niedogodności wynagrodzi ci zapach i spojrzenie dzidzi.

co ty gadasz za bzdury?? "spojrzenie dzidzi", dobre sobie. Moj jak mi ta mala,
        tlusta lapa sprzeda lepa w pysk to trace orientacje :D Do tego rano juz zaczyna
        mi badac oczy, nos i buzie. Spojrzenie...
        • wowo5 Re: bendem tatom-) 14.01.06, 05:03
          Gratulacje. Ktos musi dzialac na rzecz podtrzymania gatunku. Mi sie wciaz w
          pale nie miesci jak mozna miec takie malenstwo w srodku.
          • bassooner Re: bendem tatom-) 14.01.06, 15:23
            A ja kurde widziałem jak wyskakuje ze środka...się trochę rozkleiłem-nie broń
            Bóg ze wstrętu ale ze szczęścia i podziwu dla żonki.
            • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:26
              u nas byla dosc skomplikowana cesarka wiec widzialem jak dziecko wyciagaja z
              brzucha ale od gory. Dobrze, ze wczesniej pracowalem na chirurgii, bo moglbym
              wymieknac widzac zone pocieta na kawalki ;)
              • pizza987 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 17:09
                A mnie głupia rura połozna pogoniła po rzeczy żony na patologię. Jak wróciłem po 15 min. to ta sama cholera na mnie wyskoczyła: "gdzie się pan włóczy, żona już urodziła!". A cesarkę miałem widzieć zza szyby. Mam do tej baby duży żal.
      • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:19
        ehh, już widzę jak wy wszyscy wstajecie w nocy do dzieci, mój mąż to nawet nie
        słyszy jak dziecko płacze :)
        • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:25
          ja tez nie slysze. Moze dziecko to troche slysze ale telefonu, budzika czy wiezy
          grajacej "cos aktualnie fajnego" na pobodke to za chiny nie slysze. Zawsze budzi
          mnie szarpaniem wsciekla zona, bo wszyscy (Qba, zona i pies) juz dawno zostali
          obudzeni a ja na pelnym luzie dalej snie o cichym zawieszeniu czy czyms tam :)
          • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:37
            co robiłeś na chirurgii?
            • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:38
              bylem informatykiem :D Ale ze komputery byly rowniez na bloku operacyjnym to
              troche sie naogladalem
              • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:40
                a ja znowu siedzę przy kompie a rano będę miała problem
                • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:41
                  połóż mężowi dziecko na twarzy komunikujac, ze dzis jest niedziela - Twoj dzień
                  święty :D
                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:42
                    haha mój mąż jak każdy przyzwoity katolik pił dzisiaj wódkę i jutro na pewno
                    nie zajmie się nim, jego dzień to właśnie sobota
                    • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:44
                      a ja mam 10kg nadwagi (jak juz sie tu zwierzałem) i od kilku dni nei pije
                      alkoholi, moze poza winem. No i jem mało i pije wode lub inne cosie ale bez
                      cukru. Zreszta wooda juz mi sie opatrzyła
                      • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:46
                        no mój mąż też uzbierał trochę zapasów przez 6,5 roku małżeństwa ale się nie
                        odchudza :( ja się odchudzam tylko jak się karmi to trochę ciężko
                        • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:51
                          jak sie nie karmi to jest jeszcze gorzej. Polecam chinska pochodna efedryny czy
                          amfetaminy - ze niby taki ziolowy lek. To prawdopodobnie chinska kompia meridii.
                          dziala na przysadke mozgowa i chamuje uczucie glodu. Trzeba cos zjesc raz
                          dziennie by nie zemdlec z nienacka. Jest na allegro.
                          • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:52
                            Hamuje, sorki :D
                          • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:53
                            no tak a pokarm z czego wyprodukuję?
                            • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:54
                              nasz zajada słoiki oraz mleko i soki z butli. Ma to swoje plusy i minusy
                              • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:55
                                mój chyba zapłakałby się bez "cyca" (nie lubie tego słowa), to też po tacie
                                ma :)
                                • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:56
                                  dobrze, ze masz tylko dwoch kolesi. Akurat da sie sprawiedliwie obdzielić ;)
                                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:57
                                    no zawsze mam jeszcze sukę ;)
                                    • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:58
                                      moja tez suka. 10 cycków dodatkowo :D
                                      • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:59
                                        to jak dobry trójkąt, tfu sześciokąt, a jakiej rasy?
                                        • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:01
                                          wyżeł weimarski.
                                          • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:02
                                            o jaka ja głupia, przecież zdjęcie było
                                            • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:07
                                              > o jaka ja głupia

nie wiem, czy mam sie zgodzic przez grzecznosc czy po chamsku klocic ;)
                                              • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:07
                                                A Twoj?
                                                • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:10
                                                  american staffordshire terrier
                                                  • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:13
                                                    sympatyczne, choc nie wszystkie. Moja gnoi wszystkie psy w okolicy, choc tak na
                                                    prawde gnojenie jest w ramach zabawy. Akurat czesto amstaffy tego nie kumaja.
                                                    Chyba nie maja poczucia humoru ;)
                                                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:15
                                                    w zakresie gnojenia nie mają, fakt
                                                  • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:23
                                                    na szczescie nie sa bardzo szybkie wiec moja zawsze moze ruszyc z racicy i juz
                                                    jej nie ma. Moja zupelnie nie jest bojowa.
                                                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:24
                                                    a to pies pracujący jest? czy tak po prostu chcieliście wyżła?
                                                • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:14
                                                  w ogóle to mieliśmy dwie suki i psa ale jedna suka była baaardzo agresywna w
                                                  stosunku do pozostałych dwóch i niestety musieliśmy ją dac do adopcji :(a buba
                                                  powiesił się miesiąc temu :(((
                                                  • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:20
                                                    na płocie? łańcuchu?

Moja dwa razy wpadla pod samochod. Wlasciwie to wpadla tylko raz, bo za drugim
                                                    razem celowo przerwała sranie i staranowala przejezdzajacego Mondeo. Oczywiscie
                                                    tak glupim psom zawsze to uchodzi na sucho
                                                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:23
                                                    na płocie, chciał wyskoczyc i zaczepił się obrożą nas nie byłow domu i
                                                    wieczorem dopiero mąż poszedł dac im jeśc i powiedział, że buba się powiesił a
                                                    ja myślałam, że żartuje ale nie żartował taki śliczny pręgusek był z białymi
                                                    znaczeniami, miał już jedno CWC
                                                    oj będę płakac
                                                  • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:29
                                                    ja ze swoja bylem raz na wystawie. Byla jeszcze szczeniakiem. Pobiegalem,
                                                    ustawilem i dostala jakas wstazke i dyplom, ze wybitnie obiecujaca. Potem juz
                                                    nie mielismy czasu, by dopilnowac wystaw. Szczegolnie, ze w pewnym momencie
                                                    wiedzielismy, ze nie bedziemy robic jej szczeniakow. Zreszta wyzel to mysliwskie
                                                    bydle i nie wystarcza tylko czempionaty ale trzeba tez zrobic proby polowe
                                                    (strzelanie, tropienie, aport, plywanie). Poza tym mieszkamy w miescie a
                                                    najbardziej wartosciowe mioty sa z hodowli stricte mysliwskich. Ot i mamy wyzla
                                                    kanapowego. Dobrze sie komponuje sierścia z narzutą "Indira" z Ikei ;))
                                                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 16.01.06, 10:49
                                                    moje dziecko regularnie porzyguje indirę :)
                                                    a psów a raczej suki która mi została nie wystawiam już bo mi się nie chce a w
                                                    sumie szkoda bo jest bardzo piękna jej matka jest zwycięzcą świata z 98 roku no
                                                    i mulitichampionem a ojciec ma tylko dwa championaty
                                                  • typson Re: bendem tatom-) 16.01.06, 11:01
                                                    weiamry byly do niedawna rasa chroniona i mogly byc "chodowane" tylko w
                                                    Niemczech. I faktycznie, jak sie popatrzy w rodowod mojej to dwa pokolenia w
                                                    gore i wczesniej juz sami Niemcy :)
                                              • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:10
                                                kłócic!
                                                • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:18
                                                  z tym sie będe kłócić czy aby na pewno sie musze klocic? ;P
                                                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:19
                                                    no to kłóc się ale klocic się nie musisz
                                                  • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:24
                                                    no dobra, nie zgadzam sie
                                                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:29
                                                    muszę pędzic do dzidzi, pa
                                                  • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:32
                                                    pa
              • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:40
                o której twój wstaje?
                • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:42
                  w tygodniu miedzy 8 a 9:30 - trening czyni mistrza :D
                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:43
                    mój też tak ale spac chodzi między 22-24
                    • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:45
                      to niezle. Ja kąpie qbe najpozniej do 22giej. I do rana daje rade. Czasem sie
                      budzi w srodku nocy jak sa jakies hałasy ;) ale wtedy dostaje butle i spi do 10
                      na bank
                      • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:47
                        to fajnie macie, pawełek budzi się 3-4 razy w ciągu nocy
                        • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:49
                          widac w nocy czesciej halasujecie niz my ;))))
                          • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:50
                            tak duży paweł chrapie ;)
                            • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:51
                              im.bobasy.pl/f/d/35847.jpg
                              • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:54
                                widziałam to zdjęcie gdzieś na forum, jeszcze pisałeś że nie chodzisz w różowym
                                zegarku, postawny ten twój syn :)
                                • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:54
                                  w ojca chyba
                                • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:55
                                  dziekuje, spozywa prawie tyle co pies ;)

a tu ze 20 minut po porodzie
                                  im.bobasy.pl/f/d/20897.jpg
                                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 00:56
                                    sama słodycz
                                      www.kubi.bobasy.pl
                                        www.kubi.bobasy.pl
                                        • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:00
                                          fajny, mój karuzelkę znad łóżeczka już rozwalił
                                        • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:02
                                          hej informaty, co będzie jak dojedziemy do prawego marginesu?
                                          • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:06
                                            ten wątek
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=25830848&s=0
                                            da Ci odpowiedź
                                            • paxton1 Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:09
                                              jak chcesz się mnie pozbyc to powiedz a nie wklejasz mi tu jakies tasiemce :)
                                              tam tak się nie stało, chyba
                                              • typson Re: bendem tatom-) 15.01.06, 01:11
                                                przejrzyj 15 stron to poznasz odpowiedz. A tak na prawde w pewnym momencie
                                                struktura drzwiasta nie jest juz zachowana
    • bassooner Re: bendem tatom-) 15.01.06, 22:09
      A tu adku28 masz fury odpowiednie do czasu w jakim się znalazłeś...
      www.implast.com.pl/
      • paxton1 Re: bendem tatom-) 16.01.06, 00:19
        ja to polecam www.maxi-cosi.com/
        • bassooner Re: bendem tatom-) 16.01.06, 23:22
          Są ok ale ta cena!
          • adek28 Re: bendem tatom-) 17.01.06, 09:30
            Kurcze ale sie watek rozwinał -)
            Nie miałem czasu odrobiny na bieżaco być z forum.
            Praca i zimowe hobby - narty odbiera reszte czasu.
            Dzieki za ciepłe słowa.
            Radosc ma jest ogromna i już czekam sierpnia -)
            • pizza987 Re: bendem tatom-) 17.01.06, 15:11
              adek28 napisał:

> Kurcze ale sie watek rozwinał -)
              > Nie miałem czasu odrobiny na bieżaco być z forum.
              > Praca i zimowe hobby - narty odbiera reszte czasu.
              > Dzieki za ciepłe słowa.
              > Radosc ma jest ogromna i już czekam sierpnia -)
              >
              Nie pisz mi tu o nartach!! Chociaż używaj póki możesz, w przyszłym sezonie możesz nie mieć czasu jak ja w tym.... Ale obiecuję sobie że w przyszłym roku jedziemy razem z juniorką.
              • paxton1 Re: bendem tatom-) 17.01.06, 15:50
                ale macie stanowcze żony albo ja taka uległa jestem, mój syn urodził się w
                czerwcu a w sierpniu już zasuwał z nami na żaglach szlakiem wielkich jezior
                mazurskich, co prawda trochę rzygał ale co tam, za 20 lat będzie rwał
                dziewczyny jako najmłodszy żeglarz RP :)
                • pizza987 Re: bendem tatom-) 17.01.06, 15:58
                  Małża nie jest taka stanowcza-to córka ma raptem 4 tygodnie (niecałe).
                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 17.01.06, 16:02
                    no tak ja to syna w gondoli wkładałam do kajuty i już, tylko przy zwrotach
                    musiałam pilnowac żeby z wózka nie wyfrunął a na nartach to nie bardzo jest co
                    z dzieckiem zrobic
                    • pizza987 Re: bendem tatom-) 17.01.06, 18:47
                      A ja niby mógłbym pojechac sam, ale nie chce tego zrobić Małży, bo też bardzo lubi narty. Więc za rok będziemy z młodą wojować na zmianę , bo na nukę to chyba jeszcze za wcześnie będzie ;))
                      • paxton1 Re: bendem tatom-) 17.01.06, 19:45
                        ale i tak fajnie miec bobo :)
    • typson zajrzyj tu 18.01.06, 11:29
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36083
    • typson Re: bendem tatom-) 18.01.06, 22:59
      kurczem, o 20 dalem BoboVita - "warzywa z jagniecina i kasza"

o 21:30 kąpiel i do wyrka. Przed spaniem dopoilem soczkiem. Nosze by sobie
      beknął a tu pafff i wielka radosc. Wiec wszystko od poczatku
      • pizza987 Re: bendem tatom-) 18.01.06, 23:19
        typson napisał:

> kurczem, o 20 dalem BoboVita - "warzywa z jagniecina i kasza"
        >
        > o 21:30 kąpiel i do wyrka. Przed spaniem dopoilem soczkiem. Nosze by sobie
        > beknął a tu pafff i wielka radosc. Wiec wszystko od poczatku

Nie przejmuj się moja juniorka strzeliła mi po półgodzinie noszenia i niby odbiciu na ostatnie czyste dżinsy i sweterek który miałem nadzieję wrzucić na siebie jutro ;-/
        • bassooner Re: bendem tatom-) 18.01.06, 23:41
          Moja Antosia to mogłaby mnie całego odbeknięciem okrasić byle by spokojnie
          spała, a ostatnio grymasi-chyba się kolki zaczynają.
          • typson Re: bendem tatom-) 19.01.06, 00:24
            przy kolkach noworody sie preza mocno. Czasem zmiana mleka pomaga (jesli
            karmione butla). Czasem trzeba pomoc w upuszczaniu gazów spalinowych, najlepiej
            koncowka termometru. Maly przewodzik pokarmowy jest jeszcze nieporadny i czasem
            nie moze polapac sie w sytuacji ;)
            • pizza987 Re: bendem tatom-) 19.01.06, 08:45
              Moja młoda notorycznie sie przejada-przy ostatniej wizycie u lekarza wyszło że przybiera na wadze ok. 60g/doba!
              • paxton1 Re: bendem tatom-) 19.01.06, 09:58
                mój też tak miał, na okrągło ulewało mu się z tego przjedzenia a teraz taki
                szczypiorek się robi, chociaż zaczął łaskawie jeśc mleko modyfikowane co prawda
                tylko przed snem ale dobre i to
                • pizza987 Re: bendem tatom-) 19.01.06, 10:51
                  Moja Pola jutro skończy dopiero 4 tygodnie, więc na razie sie uczymy ;))
                  • paxton1 Re: bendem tatom-) 19.01.06, 11:00
                    ja nie chce cię straszyc ale teraz dopiero cię czeka, mój jak skończył 5
                    tygodni przestał spac w dzień wstawał o 6.00 i chodził spac o 19.00 a w ciągu
                    dnia to tylko przy piersi spał, zresztą co ci będę mówic, sam zobaczysz
                    teraz zasuwa mi na czterech po całym domu, wszystko wkłada do buzi i ogólnie
                    rozrabia
                    twoja córa penie już zaczyna się uśmiechac?
                    • pizza987 Re: bendem tatom-) 19.01.06, 11:36
                      Powoli zaczyna, na razie jeszcze jest w miarę spokojna i ma stałe pory jedzenia. Ale zobaczymy co będzie dalej.
                      • paxton1 Re: bendem tatom-) 19.01.06, 11:42
                        może twoja będzie wyjątkiem :) moje dziecko czasami pada o 19.00 a czasami o
                        23.00, choc częściej o 23.00 niestety, nie ma pór karmienia, mycia, sikania...
                        poprostu meksyk, może trochę mojej w tym winy juz sama nie wiem
                        • typson Re: bendem tatom-) 19.01.06, 14:57
                          dobrze jest w pewnym momence, najlepiej od 4tego miesiaca, zaczac ustawiac
                          regularne pory karmienia. To doskonare reguluje zegar dziecka
                          • paxton1 Re: bendem tatom-) 19.01.06, 15:01
                            ale ten twój jak mniemam z wcześniejszych rozmów chyba już nie jest piersią
                            karmiony? tak?
                            • typson Re: bendem tatom-) 20.01.06, 00:38
                              no fakt. Piersia trudniej narychtowac tajming. Ale jak bedziesz mu dawac z byle
                              powodu to sie chlop uzalezni szybko i dopiero bedziesz miala problem ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka