dominika0011 16.04.06, 21:47 Gdzie w Warszawie w rozsadnej cenie wykonują przyciemnianie szyb? Link Zgłoś Obserwuj wątek
purhed Re: przyciemnianie szyb 16.04.06, 21:56 zrób to sama, potrzebne materiały to: worki na śmiecie (10szt) - 9,99zł klej do tapet - 6,49zł nożyk do tapet - 4,99zł ----------------------------------- suma 21,47zł Zajmie Ci to kilka godzin, przyoszczędzisz sporo pieniędzy. A efekt - po prostu miodzio:D Link Zgłoś
tomas30001 Re: przyciemnianie szyb 16.04.06, 22:56 samemu rzeczywiscie mozna ale jest to niedozwolone. trzeba jakos udowodnic przy ewentualnym zatrzymaniu przez policje, ze przyciemnienie nie jest wieksze niz 30%. wedlug polskiego prawa przyciemnienia szyb moga wykonywac tylko zaklady ktore maja na to pozwolenia i daja klientowi odpowiedni papier (nie byle jaki swistek !!!) Sami oceńcie czy sie opyla samemu. Wezcie pod uwage ze przy zatrzymaniu bez odpowiedniej homologacji bedziecie musieli skrobac szybe zeby moc dalej jechac. Link Zgłoś
callafior Re: przyciemnianie szyb 17.04.06, 16:04 Dla mnie przyciemnianie szyb to wiocha, uważam jedynie fabrycznie barwione szyby za coś pożytecznego, klejenie folii to syf maksymalny. Link Zgłoś
fila31 Re: przyciemnianie szyb 17.04.06, 20:32 nawet majac homologacje i przyciemnone przednie boczne szyby to ci zabiorą dowod ... samochody po wyjściu z fabryki ledwo mieszczą się w dopuszczalnej normie przepustowości światło a co dopiero jak przyciemnisz folią ... najlepszym rozwiązaniem byłoby przyciemnienie piecowe .... Link Zgłoś
kodem_pl Re: przyciemnianie szyb 16.04.06, 23:55 Mozesz zrobic to sama (nie do konca jest tak jak pisze kolega). Mozesz wtedy jedynie przyciemnic szyby tylne boczne i tylna. Jak chcesz np. boczne przednie i tylne to musisz juz oddac to fachowca. W warszawie nie ma firmy robiacej to "piecowo", wiec pozostaje jedynie folia... A to juz srednia zabawa. Dlatego moja rada: wpisz w google "piecowe przyciemnianie szyb" i zobacz gdzie znajdziesz odpowiedni zaklad... w warszawie o ile wiem nie ma takowego. Zabawa jest drozsza, jednk nie zerwie ci sie nic, nie zrobia sie bomble etc. Link Zgłoś
tomas30001 Re: przyciemnianie szyb 17.04.06, 13:24 -tak, racja. nie wspomniałem o tym co można samemu zrobić -jedynie boczne-tylne szyby -bo przyciemnienie tylko tych wygląda gorzej niż źle. Link Zgłoś
kodem_pl Re: przyciemnianie szyb 17.04.06, 13:52 IMO zalezy w jakim aucie. np. VW robi tak w passacie kombi... W wielu vanach i kombi wyglada to ladnie. Link Zgłoś
odin-2 Re: przyciemnianie szyb 17.04.06, 09:02 dominika0011 napisała: Gdzie w Warszawie w rozsadnej cenie wykonują przyciemnianie szyb? .. zrób jak ja,-przestan szyby myc,po dwuch-trzech latach beda juz porzadnie przyciemnione. Pzdr. Link Zgłoś
anyjaps Re: przyciemnianie szyb 17.04.06, 13:36 Caly urok tego forum ,same rzeczowe odpowiedzi brakuje tylko megagwiazdy czyli gigap.zdy .Elyta yntelygencji forumowej. Link Zgłoś
zettaizyda Re: przyciemnianie szyb 17.04.06, 21:07 widzisz, normalni ludzie, nie tacy jak ty :), wiedzą, że przyciemnione szybki są szczytem buractwa....wracaj na wieś - tam ci kowal przydymi.... ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) na Kamczatkę! Link Zgłoś
anyjaps Re: przyciemnianie szyb 17.04.06, 21:11 zettaizyda napisała: > > widzisz, normalni ludzie, nie tacy jak ty :), wiedzą, że przyciemnione szybki > są szczytem buractwa....wracaj na wieś - tam ci kowal przydymi.... Izydka lodziarzu jak tam na ktorym dworcu dzis zrobiles lany poniedzialek dla lujow?Osz ty niewyzyty jestes lobuziaku.Bola zeby? Link Zgłoś
zettaizyda Re: przyciemnianie szyb 17.04.06, 21:13 nie, byłem popatrzec jak sie wypinasz kolejarzom - pojechali kolejkę i dali ci za to plastikowe audi 80 - w sumie dzien jak co dzien... ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) na Kamczatkę! Link Zgłoś
zettaizyda Re: przyciemnianie szyb 17.04.06, 21:05 przyciemnij-cała wieś bedzie tańczyć tango.... ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) na Kamczatkę! Link Zgłoś
dominika0011 Re: przyciemnianie szyb 19.04.06, 09:58 Widze ze na tym forum jest duzo ludzi "inteligentnych inaczej", co widac to po odpowiedziach. Jednak za normalne odpowiedzi dziekuje serdecznie. Link Zgłoś
kodem_pl Re: przyciemnianie szyb 19.04.06, 11:36 Spoko;-) I tak, masz racje... pelno tu takich... Link Zgłoś