Gość: Malina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 13:12 Badanie usg wykazalo torbiel krwotoczną. lekarz zalecił mi przez 3 miesiace tabletki Cerazette. Jak było u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akonit-a Re: torbiel krwotoczna 09.10.08, 13:01 ja rowniez mialam taka torbiel,ale o tym nie wiedzialam,lekarz nic nie zauwazyl,no i stalo sie peka pewnej nocy w niedziele,nie zapomne tego do konca zycia a minelo pare lat,straszny bol wrecz rozrywajacy az targaly mna wymioty,operacja tej samej nocy,zmusilam lekarzy do tego bo chcieli poczekac do rana i okazalo sie potem ze jeszcze 2 godz a byloby po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: torbiel krwotoczna IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 17:34 o cholerka, bo ja tez mam krwotoczna 6 mm, ale oprócz tego wiele inych, podejrzewaja u mnie PCO, ale nie wiadomo, nawet do endoktynologa dostac sie nie moge. Brzuch boli jakby mnie rozrywało, plecy i do tego czesto siusiam, czuje ze cos tam sie niedobrego dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: torbiel krwotoczna IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 17:40 ja mialam torbiel czekoladowa. nie wiem czy to krwotoczna ,wyleczylam ja w ciagu 3 tygodni , a byla dosc spora bo 53,2 mm i chcieli mnie na laparo wyslac. Glupia choroba!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś