Dodaj do ulubionych

najtańsze oc

16.08.14, 18:11
WITAM!
POLECAM 6201547 NR POLISY ZE ZNIŻKĄ:
50ZŁ- NA OC
60ZŁ- NA OC I AC
oraz 5% zniżki za zakup polisy przez internet
ABY SKORZYSTAĆ ZE ZNIŻKI I KODU TO W KALKULATORZE
WYBIERZ OPCJE "NAZWA PROMOCJI" WYBRAĆ OPCJĘ
"POLEĆ AXA DIRECT ZNAJOMYM" A NASTĘPNIE W
PONIŻSZE POLE WPROWADŻ KOD 6201547
GORĄCO POLECAM 6201547
Obserwuj wątek
    • binek8 Re: najtańsze oc 18.08.14, 16:33
      Ja zae swojej strony polecam www.inseco.pl/ubezpieczenie-komunikacyjne bo jest nawet 38 wariantow i do tego ceny jak u ubezpieczycieli.Nie ma się co rzucać na niby zniżki i kody promocyjne bo nierzadko taniej jest bez tych wszystkich zniżek
      • karolinka377 Re: najtańsze oc 15.10.14, 17:08
        Moim zdaniem nie jest najważniejszą kwestią to żeby ubezpieczenie było tanie, ale żeby zakres był odpowiedni. Korzystam z rankomatu przeszukując i porównując oferty . Ceny są gwarantowane.
        • mcrain1978 Re: najtańsze oc 23.10.14, 17:51
          Ubezpieczenie OC już od 194zł/rok.

Poznaj wysokość swojej składki na www.mojepzu.pl

Szeroka gama produktów ubezpieczeń komunikacyjnych: od AC do OC.

Zapraszam do kontaktu.

Marcin Lejman
          agent PZU

• scarlet_x w przyszłym roku 2 razy drożej! 18.11.14, 13:56
            Ale OC też strasznie drożeje, niedługo nie będzie się opłacało utrzymywać auta w ogóle: ipolisa.pl/W-przyszlym-roku-OC-nawet-dwa-razy-drozsze%2Cartykul%2C868/
            • basiazielins Re: w przyszłym roku 2 razy drożej! 28.12.14, 10:21
              Zaufaj ekspertom i wybierz ubezpieczenie samochodowe
              OC już od 275 zł
              pakiet OC+AC już od 524,4 zł
              Gwarancja Najniższej Ceny ? sprawdź już dziś
              www.mbank.net.pl/29254
    • sssmichal Re: najtańsze oc 07.11.14, 13:17

Najtańsze OC dla młodych kierowców do 30 roku życia jest w YouCanDrive.pl (partner Ergo Hestia) - ceny zaczynają się od 250zł. Kwotę OC można również płacić w ratach.

Dodatkowo można jeszcze bardziej OBNIŻYĆ stawkę za OC podając KOD PROMOCYJNY przy zakupie ubezpieczenia.

Gdyby ktoś potrzebował kod podaje aktualne na 2014 rok:

5116E85561
      CD7C61792F
      19FC97DF68
      490E42095F
      4799C0732D
      A3877C37EC
      D19BDE920F
      772BDC6995
      A6656949CB
      FADA28B532
      764A28D717
      B5F7D75ECA

Jeżeli kody nie będą już działać, działające kody można zawsze znaleźć na stronie
      www.PromocyjneKody.pl
      • najtanszeubezpieczenia Re: najtańsze oc 02.06.15, 18:26
        Dzień dobry.

Jesteśmy multiagencją oferującą ubezpieczenia komunikacyjne wielu firm. W swojej ofercie posiadamy ubezpieczenia takie jak PZU, WARTA , HESTIA, GOTHAER, AVIVA, LIBERTY , AXA i wiele innych.

Posiadamy dodatkowe zniżki do 45 % na nowe ubezpieczenie:)

Chętnie przygotujemy dla Pani/Pana ofertę ubezpieczeniową. Przygotowanie oferty jest darmowe. Płacisz jedynie za ubezpieczenie jeżeli zdecydujesz się skorzystać z naszej oferty. Wystarczy wysłać skan lub zdjęcia dowodu rejestracyjnego samochodu albo same dane takie jak :

Imię i nazwisko właściciela ( jeżeli jest współwłaściciel to także jego dane )
        adres ( miejscowość, ulica, kod pocztowy )
        PESEL

dane pojazdu:

marka i model
        rok produkcji
        data pierwszej rejestracji
        moc ( KW )
        pojemność

Najłatwiej jest wysłać zdjęcie lub skan dowodu rejestracyjnego ( z dwóch stron ) . Wtedy sami odczytamy odpowiednie dane .

Wraz z danymi do kalkulacji prosimy przesłać numer kontaktowy w celu poinformowania Pani o przygotowanej ofercie.

Nasz mail : najtanszeubezpieczenia@interia.pl

Pozdrawiamy .
    • karmelove76 Re: najtańsze oc 09.10.15, 20:28
      Agent namawia mnie na ubezpieczenie Assistance. Warto?
      _________
      warex.com.pl
    • diabelskipomiot Re: najtańsze oc 05.11.15, 04:31
      Cena oc to też nie wszystko. Jak dają Ci w cenie np. miniassistance i zieloną kartę warto czasem nawet zapłacić te parę groszy więcej.
    • iga11111111 Re: najtańsze oc 02.12.16, 15:58
      Moje propozycje na tanie OC
      e-m2m.pl/583c2cacc1819
      e-m2m.pl/5840423c182a7
    • bobactor Re: najtańsze oc 30.08.17, 16:36
      Na wysokość składki oc wypływa naprawdę wiele czynników - wymienione są na przykład tu: hintigo.pl/artykul/gdzie-znajdziemy-najtansze-oc-w-2017-roku/ dlatego nie ma dobrej odpowiedzi na to pytanie gdzie znaleźć najtańsze oc. Trzeba sprawdzać. Korzystać z porównywarek. Bo nawet przy tym samaym aucie i profilu kierowcy stawki mogą być różne ze względu na na przykład miasto.
    • butterfly855 Re: najtańsze oc 06.11.17, 12:43
      Zapraszam na stronę izusjak.wixsite.com/internetowefinanse/ubezpieczenia-aut, tutaj znajdziesz tanie ubezpieczenia OC/Ac. Wniosek możesz wypełnić on-line. Polecam.
      • klamrak Re: najtańsze oc 16.02.18, 14:48
        A o co chodzi z tymi kodami co je podajecie? Na jakiej zasadzie obniża się nimi składkę OC? Obecnie szukam ubezpieczyciela do auta mamy, dodam że to jej pierwsze auto ale kierowcą jest od dawna. Czy możecie coś doradzić?
        • budlek Re: najtańsze oc 20.02.18, 10:54
          Wydaje mi się, że to jakieś kody rabatowe. Ale ja nie miałem z tym nigdy styczności. No możesz skorzystać ze zniżek np. taty jeśli ustanowisz go współwłaścicielem. Ale jeśli zrobisz stłuczkę to tata też straci zniżki za bez szkodową jazdę, pamiętaj. Nie wiem dokładnie czy liczy się od jak dawna ma się prawo jazdy, czy raczej to od kiedy jest się właścicielem pojazdu. Ale wydaje mi się, że ta druga opcja jest prawidłowa, bo oc to oc samochodu a nie kierowcy.
          • klamrak Re: najtańsze oc 21.02.18, 10:52
            No wysłałem kilka próśb o kontakt przez Rankomat, jak zadzwonią to się dopytam. Znajomy też mówi, żeby iść gdzieś do jakiegoś pośrednika, bo każdy agent ma inne możliwości a nuż coś uda się obniżyć.
            • budlek Re: najtańsze oc 22.02.18, 14:21
              To prawda, bo agenci z ubezpieczeń żyją. Więc będzie się starał by znaleźć dla Ciebie najlepszą ofertę i zgarnąć prowizje. Ale można też z współwłaścicielem pokombinować, jak masz kogoś kto ma wysokie zniżki już.
              • klamrak Re: najtańsze oc 23.02.18, 10:16
                A wiesz, że o tym współwłaścicielu nie pomyślałem. Muszę popytać. Niby przez Rankomat wysłałem kilka próśb o kontakt, ale tez wychodzi na to, że warto do multi agenta się udać. Dobrze, że szybciej się za to zabrałem bo mam czas na znalezienie jakiś oszczędności.
                • budlek Re: najtańsze oc 24.02.18, 11:25
                  No tak. Mówią, ze jak się zostawia coś na ostatnią chwilę to wtedy się traci. W tym przypadku na pewno to powiedzenie ma odzwierciedlenie w życiu.
                  • klamrak Re: najtańsze oc 26.02.18, 11:21
                    Nie da się ukryć, że składki OC są wysokie a podobno będą jeszcze wyższe. Trzeba się nakombinować po tych rankomatach i innych, bo choć trochę zaoszczędzić.
    • adam742 Re: najtańsze oc 17.03.18, 18:25
      polecam cuk-24.pl
      fajna obsługa i rzetelne wyliczenia . zawsze mam najtaniej
    • oferetka Re: najtańsze oc 12.05.18, 07:40
      OFERTA 20 UBEZPIECZALNI AC/OC W JEDNYM MIEJSCU

Zapraszam na oferetka.cba.pl/go/ACOC/
    • robsonik79 Re: najtańsze oc 19.02.19, 21:56
      A ja polecam
      bit.ly/2NdCSMM
    • natulana Re: najtańsze oc 05.03.19, 23:26
      Ciężko powiedzieć gdzie najtaniej bo rzeczywiście wysokość składki zależy od tylu czynników że trzeba zrobić dokładne porównanie. Polecam w tym celu kalkulator ubezpieczenie samochodu na izi.pl izi.pl/ mają wszystkie najlepsze oferty i te najtańsze uwzględnione. Z większością firm współpracują. Sprzedają bezpośrednio polisy.
    • michaldk Re: najtańsze oc 07.03.19, 16:40
      polecam aplikację Kupdirect z Google Play gdzie skanujesz tylko kod z dowodu rejestracyjnego, bez wpisywania danych i w 5 sek masz porównanie składek a w 40 sek polisę na mailu
      play.google.com/store/apps/details?id=pl.kupdirect.app
    • maggx Re: najtańsze oc 13.11.19, 11:23
      Warto udać się po tańsze Oc do Cuk, mają bardzo dużo ofert ubezpieczycieli i można wybrać najlepszą ofertę
    • punkta Re: najtańsze oc 24.11.19, 01:10
      mfind.pl/ubezpieczenie-oc-ac/kalkulator-oc-ac?mpc=83964&utm_source=partnerski&utm_medium=83964&brand=punkta
    • sa8882 Re: najtańsze oc 09.03.20, 03:44
      Prowadzę komis samochodowy i zawsze najtaniej OC wyliczają mi przez stronę www.wyliczenie.pl
    • sandysun Re: najtańsze oc 23.03.22, 12:20
      Moim zdaniem najłatwiej znaleźć dobrego ubezpieczyciela poprzez skorzystanie z porównywarki online. Wszystko wygodnie w jednym miejscu plus praktyczny kalkulator, więc bez problemu można znaleźć najlepszą ofertę. Sam skorzystałem z www.porowneo.pl gdy chciałem ubezpieczyć samochód.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka