IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.02.03, 00:12
Witam
Czy uzywanie samostartu ma jakis szkodliwy wplyw na silnik diesla
Pozdr.
marcin
Obserwuj wątek
    • Gość: Henry Re: Samostart IP: *.telia.com 10.02.03, 09:26
      Gość portalu: marcin napisał(a):

> Witam
      > Czy uzywanie samostartu ma jakis szkodliwy wplyw na silnik diesla
      > Pozdr.
      > marcin
      ********************************************************************************
      Zadnego ,ale jezeli masz tzw. `partikel filter´ na wydechu - to przez pierwsze
      pare minut bedziesz troszke smrodzil ,to nie jest regula-moze byc
      niezauwazalnie malo . O silnik sie nie martw .
      ********************************************************************************
      • Gość: Niknejm Re: Samostart IP: 143.26.81.* 10.02.03, 10:44
        Cóż, powiem tylko tyle, że jeśli przy obecnej pogodzie w PL nie możesz zapalić
        bez samostartu, to coś z Twoim samochodem jest nie w porządku. Akumulator?
        Rozrusznik? Świece żarowe? Nie wiem, jakie są symptomy, ale mam obawy, że
        jeździsz po prostu niesprawnym autkiem.

Pzdr
        Niknejm
        • Gość: marcin Re: Samostart IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.02.03, 10:53
          dzieki za odpowiedzi. Przyczyna jest akumlator kupilem autko a aukumlator jest
          tak malutki ze ledwo kreci raz. Tzn normalnie pali ale jak postoji pare dni to
          musze mu trosze podac samostartu bo szkoda mi zameczac ten akumlator.
          Pozdr
          • Gość: Wicio Co to jest ten samostart? IP: *.isep.pw.edu.pl 10.02.03, 16:45
            • Gość: Arka3 Re: Co to jest ten samostart? IP: *.chello.pl 10.02.03, 21:50
              Kumplowi w Polonezie 1,9D jak użył samostartu rozwaliło kolektor, a chuk był
              taki jak by mu bombę podłożyli...
              Dość ryzykowny środek , nie polecam...
              pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka