Gość: marcin IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.02.03, 00:12 Witam Czy uzywanie samostartu ma jakis szkodliwy wplyw na silnik diesla Pozdr. marcin Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Henry Re: Samostart IP: *.telia.com 10.02.03, 09:26 Gość portalu: marcin napisał(a): > Witam > Czy uzywanie samostartu ma jakis szkodliwy wplyw na silnik diesla > Pozdr. > marcin ******************************************************************************** Zadnego ,ale jezeli masz tzw. `partikel filter´ na wydechu - to przez pierwsze pare minut bedziesz troszke smrodzil ,to nie jest regula-moze byc niezauwazalnie malo . O silnik sie nie martw . ******************************************************************************** Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Samostart IP: 143.26.81.* 10.02.03, 10:44 Cóż, powiem tylko tyle, że jeśli przy obecnej pogodzie w PL nie możesz zapalić bez samostartu, to coś z Twoim samochodem jest nie w porządku. Akumulator? Rozrusznik? Świece żarowe? Nie wiem, jakie są symptomy, ale mam obawy, że jeździsz po prostu niesprawnym autkiem. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Samostart IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.02.03, 10:53 dzieki za odpowiedzi. Przyczyna jest akumlator kupilem autko a aukumlator jest tak malutki ze ledwo kreci raz. Tzn normalnie pali ale jak postoji pare dni to musze mu trosze podac samostartu bo szkoda mi zameczac ten akumlator. Pozdr Link Zgłoś
Gość: Arka3 Re: Co to jest ten samostart? IP: *.chello.pl 10.02.03, 21:50 Kumplowi w Polonezie 1,9D jak użył samostartu rozwaliło kolektor, a chuk był taki jak by mu bombę podłożyli... Dość ryzykowny środek , nie polecam... pozdr Link Zgłoś