tomaszbyjos 25.09.06, 08:47 Witam Mam pytanie o jakiś w miarę uczciwy i dobry serwis Skody w Rzeszowie lub okolicach no i dostępny bo 2 mce czekania mnie nie urządza :). jest w ogóle coś takiego czy to tylko pobożne życzenie?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marek_kr Re: serwis skody rzeszów 25.05.07, 09:07 Witam. Nie polecam ASO AutoREX ponieważ jak odstawiasz na zwykły przegląd samochód o np. 7:00 do czekasz do 16:00 - wymiana oleju i ogolne oględziny auta + podpięcie do komtutera trwa około 2 godzin w normalnym serwisie. Poza tym będąc na naprawie uszkodzonego czujnika temp. uszkodzili mi akumulator innym razem problemy z centralką alarmu - wystarczyło ponownie zaprogramować serwis stwierdził uszkodzenie centralki i chciał mnie niaciągnąc na 750 zl + oczywiście koszty naprawy. Więc polecam może Tarnów, Stalowa Wolasą to autoryzowane serwisy. Natomiast w Rz-wie na ul. miłocińskiej Automacher robiłem tam turbine szybko i konkretnie Link Zgłoś
skodaug Re: serwis skody rzeszów 12.09.07, 14:52 czasami nie jedz do stalowej woli do Skoda Buława same złodzieje i partacze. Link Zgłoś