IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 10:27
Interesuja mnie ceny uzywanych(bezwypadkowych) VW Polo w Niemczech.
Roczniki: 1999, 1998.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: VW POLO IP: 194.92.234.* 20.06.01, 17:17
      Nie roznia sie zasadniczo od polskich.
      • Gość: Sławek Re: VW POLO IP: *.artcom.pl 21.06.01, 18:15
        Chyba nic mnie tak jeszcze nie rozczarowało jak Polo `98 1.9 sdi (bez turbo)
        Koszmarnie tandetne plastiki !,porysowane,klapka od schowka tak mała i cienka..!
        Między elementami deski rozdzielczej takie szpary,że można tam wjechać
        ciężarówką.Beznadziejnie wyciszony (wcale nie wyciszony-w MB 308D jest
        ciszej).Może to wina przebiegu 100 000 (no ale to nie rewelacja!).Sypneła się
        skrzynia,w zimie nie pali jak należy.Zawieszenie i fotele takie twarde,że
        miałem problem z zębami :)
        Jechałem Passatem chyba `99 badz 2000,wiem,że to dwie klasy różnicy ale tam to
        naprawde jest jakość...

P.S.nie wiem czy to nie jakaś "czeska" wersja bo te plastiki były szare,a w VW
        generalnie są chyba czarne
        • Gość: Wojtek Re: VW POLO IP: *.gunb.gov.pl 13.07.01, 14:03
          Gość portalu: Sławek napisał(a):

> Chyba nic mnie tak jeszcze nie rozczarowało jak Polo `98 1.9 sdi (bez turbo)
          > Koszmarnie tandetne plastiki !,porysowane,klapka od schowka tak mała i cienka..
          > !
          > Między elementami deski rozdzielczej takie szpary,że można tam wjechać
          > ciężarówką.Beznadziejnie wyciszony (wcale nie wyciszony-w MB 308D jest
          > ciszej).Może to wina przebiegu 100 000 (no ale to nie rewelacja!).Sypneła się
          > skrzynia,w zimie nie pali jak należy.Zawieszenie i fotele takie twarde,że
          > miałem problem z zębami :)
          > Jechałem Passatem chyba `99 badz 2000,wiem,że to dwie klasy różnicy ale tam to
          > naprawde jest jakość...
          >
          > P.S.nie wiem czy to nie jakaś "czeska" wersja bo te plastiki były szare,a w VW
          > generalnie są chyba czarne

Chyba na pewno czarne, może jechałeś jakąś inną marką albo właściociel tego
          samochodu był zwykłym niechlujem, brudasem, bałaganiarzem który i na furmance by
          miałby bałagan. Z drugiej strony taka tandeta a ludzie ją kupują i są zadowoleni
          nawet kosztem dodatkowego wyposażenia to dziwne istny paradoks.

• Gość: Lulek Re: VW POLO IP: 195.117.73.* 31.07.01, 14:04
          Gość portalu: Sławek napisał(a):

> Chyba nic mnie tak jeszcze nie rozczarowało jak Polo `98 1.9 sdi (bez turbo)
          > Koszmarnie tandetne plastiki !,porysowane,klapka od schowka tak mała i cienka..
          > !
          > Między elementami deski rozdzielczej takie szpary,że można tam wjechać
          > ciężarówką.Beznadziejnie wyciszony (wcale nie wyciszony-w MB 308D jest
          > ciszej).Może to wina przebiegu 100 000 (no ale to nie rewelacja!).Sypneła się z
          Wojtkiem ten samochod musial byc w posiadaniu wielkiego nichluja i balaganiarza.
          Ja mam golfa i jestem z niego w 100% zadowolony, jezdzilem polo i tez nie mialem
          zastrzezen do tego samochodu. PZDR
          > skrzynia,w zimie nie pali jak należy.Zawieszenie i fotele takie twarde,że
          > miałem problem z zębami :)
          > Jechałem Passatem chyba `99 badz 2000,wiem,że to dwie klasy różnicy ale tam to
          > naprawde jest jakość...
          >
          > P.S.nie wiem czy to nie jakaś "czeska" wersja bo te plastiki były szare,a w VW
          > generalnie są chyba czarne

Ja jezdrze Golfem 3 i niezauwazylem tych szpar o ktorych piszesz. Masz szara
          deske to niezalezy od tego czy z Czech. Niektore golfy z Niemiec yez takie maja,
          wszystko zalezy od gustu kupujacego, poprostu jest taka opcja. Zgadzam sie takze

• Gość: krzysb Re: VW POLO IP: 195.79.29.* 16.07.01, 07:44
      w Hamburgu stoi Polo 1,9 SDI rocznik 99 przebieg 7tyskm; cena w Polsce ok 28
      tys. PLN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka