Gość: Grzegorz IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 10:27 Interesuja mnie ceny uzywanych(bezwypadkowych) VW Polo w Niemczech. Roczniki: 1999, 1998. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Krzysiek Re: VW POLO IP: 194.92.234.* 20.06.01, 17:17 Nie roznia sie zasadniczo od polskich. Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: VW POLO IP: *.artcom.pl 21.06.01, 18:15 Chyba nic mnie tak jeszcze nie rozczarowało jak Polo `98 1.9 sdi (bez turbo) Koszmarnie tandetne plastiki !,porysowane,klapka od schowka tak mała i cienka..! Między elementami deski rozdzielczej takie szpary,że można tam wjechać ciężarówką.Beznadziejnie wyciszony (wcale nie wyciszony-w MB 308D jest ciszej).Może to wina przebiegu 100 000 (no ale to nie rewelacja!).Sypneła się skrzynia,w zimie nie pali jak należy.Zawieszenie i fotele takie twarde,że miałem problem z zębami :) Jechałem Passatem chyba `99 badz 2000,wiem,że to dwie klasy różnicy ale tam to naprawde jest jakość... P.S.nie wiem czy to nie jakaś "czeska" wersja bo te plastiki były szare,a w VW generalnie są chyba czarne Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: VW POLO IP: *.gunb.gov.pl 13.07.01, 14:03 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Chyba nic mnie tak jeszcze nie rozczarowało jak Polo `98 1.9 sdi (bez turbo) > Koszmarnie tandetne plastiki !,porysowane,klapka od schowka tak mała i cienka.. > ! > Między elementami deski rozdzielczej takie szpary,że można tam wjechać > ciężarówką.Beznadziejnie wyciszony (wcale nie wyciszony-w MB 308D jest > ciszej).Może to wina przebiegu 100 000 (no ale to nie rewelacja!).Sypneła się > skrzynia,w zimie nie pali jak należy.Zawieszenie i fotele takie twarde,że > miałem problem z zębami :) > Jechałem Passatem chyba `99 badz 2000,wiem,że to dwie klasy różnicy ale tam to > naprawde jest jakość... > > P.S.nie wiem czy to nie jakaś "czeska" wersja bo te plastiki były szare,a w VW > generalnie są chyba czarne Chyba na pewno czarne, może jechałeś jakąś inną marką albo właściociel tego samochodu był zwykłym niechlujem, brudasem, bałaganiarzem który i na furmance by miałby bałagan. Z drugiej strony taka tandeta a ludzie ją kupują i są zadowoleni nawet kosztem dodatkowego wyposażenia to dziwne istny paradoks. Link Zgłoś
Gość: Lulek Re: VW POLO IP: 195.117.73.* 31.07.01, 14:04 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Chyba nic mnie tak jeszcze nie rozczarowało jak Polo `98 1.9 sdi (bez turbo) > Koszmarnie tandetne plastiki !,porysowane,klapka od schowka tak mała i cienka.. > ! > Między elementami deski rozdzielczej takie szpary,że można tam wjechać > ciężarówką.Beznadziejnie wyciszony (wcale nie wyciszony-w MB 308D jest > ciszej).Może to wina przebiegu 100 000 (no ale to nie rewelacja!).Sypneła się z Wojtkiem ten samochod musial byc w posiadaniu wielkiego nichluja i balaganiarza. Ja mam golfa i jestem z niego w 100% zadowolony, jezdzilem polo i tez nie mialem zastrzezen do tego samochodu. PZDR > skrzynia,w zimie nie pali jak należy.Zawieszenie i fotele takie twarde,że > miałem problem z zębami :) > Jechałem Passatem chyba `99 badz 2000,wiem,że to dwie klasy różnicy ale tam to > naprawde jest jakość... > > P.S.nie wiem czy to nie jakaś "czeska" wersja bo te plastiki były szare,a w VW > generalnie są chyba czarne Ja jezdrze Golfem 3 i niezauwazylem tych szpar o ktorych piszesz. Masz szara deske to niezalezy od tego czy z Czech. Niektore golfy z Niemiec yez takie maja, wszystko zalezy od gustu kupujacego, poprostu jest taka opcja. Zgadzam sie takze Link Zgłoś
Gość: krzysb Re: VW POLO IP: 195.79.29.* 16.07.01, 07:44 w Hamburgu stoi Polo 1,9 SDI rocznik 99 przebieg 7tyskm; cena w Polsce ok 28 tys. PLN. Link Zgłoś