Dodaj do ulubionych

Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach

IP: 193.111.198.* 30.03.03, 22:19
a) tez mam taka, bardzo pomaga podniesc moj stopien samooceny
b) to extra sprawa. tez kiedys bede taka mial w moim Banditen Motor Wagen.
Musze tylko jeszcze ukrasc dwa radia.
c) mam taka i uwazam, ze to normalne
d) uwazam, ze jest 100 lepszych sposobow na wydanie 1000zl
e) chcialbym taka miec, aby moje auto wyroznialo sie od aut sasiadow. jak
splace kredyt to tez sobie taka sprawie i nikt juz nie powie, ze jezdze
plebejskim samochodem
f) to szczyt buractwa i wiesniactwa
g) to dobre dla pedalow i kurew
i) mam taka i uwazam, ze dzieki temu moge pokazac innym, ze stac mnie na
wszystko, choc zaczynalem od zera
j) moja zona nie bedzie jezdzic byle gownem, musi pokazac, ze jest kims, wiec
jej kupilem taka rejestracje

Druid
Dusseldorf
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar jest jeszcze odpowiedź k) IP: *.skorosze.2a.pl 30.03.03, 22:47
      bo jestem dowcipny i nie mam kłopotów materialnych.

Na przykład bardzo dowcipnie moim zdaniem i nie po buracku wygląda srebrny ford
      puma z rejestracją W0 KICIA, albo Chrysler PT Cruiser z rej. P0 BABCI...
      Jest też potężny terenowy Dodge (chyba) z numerem W0 SIARA...

Jako że poruszam się nobliwym trójbryłowcem, nie pasuje mi do niego żadna
      indywidualna rejestracja - ale gdybym miał np. jakiegoś odrestaurowanego
      oldtimera (jensen, aston martin...) to może niegłupio byłoby sobie napisać W0
      BOND.

Jeździ też po Warszawie Mercedes w jakiejś wersji AMG albo innej podobnej z
      rejestracją W0 PADRE. Ja przyczepiłby sobie taką do AR 166.... Niestety nie
      jestem podobny do Marlona Brando (chociaż może na starość będę....)
      • remo29 Re: jest jeszcze odpowiedź k) 31.03.03, 08:18
        A mój syn wymyślił jeszcze tablicę dla czarnej mocno przechodzonej BMW - W1
        RYJ ;)
      • Gość: Niknejm Re: jest jeszcze odpowiedź k) IP: 143.26.81.* 31.03.03, 10:35
        Gość portalu: Mar napisał(a):

> bo jestem dowcipny i nie mam kłopotów materialnych.

Widziałem Hondę S2000 z rejestracją W0 DOLOT ;-)

Pzdr
        Niknejm
        • Gość: hip Re: jest jeszcze odpowiedź k) IP: *.pgi.waw.pl 31.03.03, 10:42
          Gość portalu: Niknejm napisał(a):

> Widziałem Hondę S2000 z rejestracją W0 DOLOT ;-)
          >

hip: ten pojazd widywałem już wielokrotnie. I chyba wszyscy warszawiacy już go
          widzieli. Odnoszę wrażenie, że właściciel po to tylko jeździ tym pojazdem.
          pozdr
          • Gość: robert dziwna interpretacja IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 31.03.03, 11:09
            Gość portalu: hip napisał(a):

> Gość portalu: Niknejm napisał(a):
            >
            > > Widziałem Hondę S2000 z rejestracją W0 DOLOT ;-)
            > >
            >
            > hip: ten pojazd widywałem już wielokrotnie. I chyba wszyscy warszawiacy już
            go
            > widzieli. Odnoszę wrażenie, że właściciel po to tylko jeździ tym pojazdem.
            > pozdr

Poznałem tego gościa gdy czekaliśmy pod światłami (obaj mamy kabriolety).
            Sprawiał wrażenie sympatycznego gościa. Nie wiem skąd hipie taka teoria, że
            ktoś jeźdi wyłącznie po to aby inni go widzieli? Może jeździ dlatego ze ma z
            tego frajdę - możliwe?
            PS. Ta jego Honda ma piekny dźwięk tłumików. Nie spodziewałem sie tego po 4
            cylindrowej kosiarce.
            • Gość: hip Re: dziwna interpretacja IP: *.pgi.waw.pl 31.03.03, 11:33
              Gość portalu: robert napisał(a):

> Poznałem tego gościa gdy czekaliśmy pod światłami (obaj mamy kabriolety).
              > Sprawiał wrażenie sympatycznego gościa. Nie wiem skąd hipie taka teoria, że
              > ktoś jeźdi wyłącznie po to aby inni go widzieli?
              hip: Sądzę po rejestracji :). Ale to moja bardzo subiektywna opinia i wyrażona
              z przymrużeniem oka.

Może jeździ dlatego ze ma z
              > tego frajdę - możliwe?

hip: Możliwe.

> PS. Ta jego Honda ma piekny dźwięk tłumików. Nie spodziewałem sie tego po 4
              > cylindrowej kosiarce.

hip: Czy możesz opisać jakie to "piękne dźwięki" wydają te tłumiki?
              pozdr
              • Gość: robert opisać mi troche trudno IP: *.acn.pl 31.03.03, 12:45

> hip: Czy możesz opisać jakie to "piękne dźwięki" wydają te tłumiki?
                > pozdr

Dźwięk można opisać mianem "rasowy", i nie należy mylić z żadnym pierdzeniem
                pseudosportowych tłumikuffff. Brzmiał po prostu jak przyzwoity samochód
                sportowy, o conajmniej 6 cylindrowym silniku. Nie wiem, czy takie określenie
                pasuje ale opisałbym go : "w dobrym tonie" :-)))
                O takim dźwięku można powiedzieć, że moc pochodzi z silnika a nie z zamocowanej
                na końcu rury puszki.
                • Gość: hip Re: opisać mi troche trudno IP: *.pgi.waw.pl 31.03.03, 12:56

> Dźwięk można opisać mianem "rasowy", i nie należy mylić z żadnym pierdzeniem
                  > pseudosportowych tłumikuffff. Brzmiał po prostu jak przyzwoity samochód
                  > sportowy, o conajmniej 6 cylindrowym silniku. Nie wiem, czy takie określenie
                  > pasuje ale opisałbym go : "w dobrym tonie" :-)))
                  > O takim dźwięku można powiedzieć, że moc pochodzi z silnika a nie z
                  zamocowanej
                  > na końcu rury puszki.

hip: Mam nadzieję, że nie był to hałas przekraczający dopuszczalne normy.
                  Osobiście akceptuję jedynie cichą pracę silnika z wielu powodów:
                  1. Nie lubię hałasu
                  2. Wiem, że wiele osób też nie lubi hałasu lub nawet cierpi z tego powodu
                  3. Nadmierny hałas emitowany przez pojazdy jest niezgodny z prawem i dobrymi
                  obyczajami
                  4. Uważam, że sportowe tłumiki są po to aby je montować w sportowych
                  samochodach, a nie tych poruszających się w miastach po drogach publicznych
                  5. Nie mam zaufania do ludzi robiących wokół siebie celowy hałas, chyba, że
                  mają coś interesującego i ważnego do przekazania (na pewno nie jest tym
                  posiadanie rejestracji wodolot ani wodupek).
                  pozdr
                  • Gość: csi Re: opisać mi troche trudno IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 08:02

> 5. Nie mam zaufania do ludzi robiących wokół siebie celowy hałas, chyba, że
                    > mają coś interesującego i ważnego do przekazania (na pewno nie jest tym
                    > posiadanie rejestracji wodolot ani wodupek).
                    > pozdr
                    6. Najlepiej czułbym się w państwie polpota
          • Gość: Niknejm Re: jest jeszcze odpowiedź k) IP: 143.26.81.* 31.03.03, 11:14

> hip: ten pojazd widywałem już wielokrotnie. I chyba wszyscy warszawiacy już
            > go
            > widzieli. Odnoszę wrażenie, że właściciel po to tylko jeździ tym pojazdem.

Właściciel ostatnio zatarł silnik z braku oleju. :-( Zbrodnia.
            To samo autko jeździło pewien czas (ale chyba 'pod' innym właścicielem) ze
            znaczkiem Mercedesa :-O Odjazd jakiś, budzący niesmak...

A S2000 to takie ładne autko...

Pzdr
            Niknejm

P.S. Natomiast 'W0 DOLOT' - to całkiem fajny pomysł ;-)
            • greenblack S2000 i nie tylko 31.03.03, 18:01

> Właściciel ostatnio zatarł silnik z braku oleju. :-( Zbrodnia.

Czyżby to miało coś wspólnego ze skrajnie wysokoobrotową charakterystyką tego
              silnika?;)

> To samo autko jeździło pewien czas (ale chyba 'pod' innym właścicielem) ze
              > znaczkiem Mercedesa :-O Odjazd jakiś, budzący niesmak...

Wiadomo, o czym marzą właściciele Hond;)

I jeszcze o tablicach. Nie przeszkadzają mi, dopóki nie "zdobią" samochodów z
              kratką. Na zapłacanie VATu już nie starczyło, bo "trzeba rozwijać firmę", ale
              na idiotyczne zachcianki pieniądze się znalazły.

Pozdrawiam

• Gość: Mar precz z VAT-em IP: *.skorosze.2a.pl 31.03.03, 21:05
                greenblack napisał:

>> I jeszcze o tablicach. Nie przeszkadzają mi, dopóki nie "zdobią" samochodów
                z
                > kratką. Na zapłacanie VATu już nie starczyło, bo "trzeba rozwijać firmę", ale
                > na idiotyczne zachcianki pieniądze się znalazły.

ZA SWOJE PIENIĄDZE WOLĘ SOBIE KUPIĆ TABLICĘ INDYWIDUALNĄ NIŻ ZAPŁACIĆ
                ZŁODZIEJSKI VAT, KTÓRY I TAK NASZE NAJMĄDZREJSZE WŁADZE PRZEPIERDOLNĄ ALBO
                ZDEFRAUDUJĄ.
                • greenblack Re: precz z VAT-em 31.03.03, 21:11
                  Gość portalu: Mar napisał(a):

> ZA SWOJE PIENIĄDZE WOLĘ SOBIE KUPIĆ TABLICĘ INDYWIDUALNĄ NIŻ ZAPŁACIĆ
                  > ZŁODZIEJSKI VAT,

A nie wolałbyś przeznaczyć tych pieniędzy na rozwój firmy? Tak postępują
                  oszczędni "biznesmeni-producenci". Bo przecież masz firmę, czy nie?
              • Gość: Niknejm Re: S2000 i nie tylko IP: 143.26.81.* 01.04.03, 14:51
                greenblack napisał:

> Czyżby to miało coś wspólnego ze skrajnie wysokoobrotową charakterystyką tego
                > silnika?;)

Nie :-) Miało to wiele wspólnego z tym, że ktoś nie wykonuje czynności
                serwisowych. Czyżby Mercedesy nie wymagały obecności oleju w silniku? ;-)

> > To samo autko jeździło pewien czas (ale chyba 'pod' innym właścicielem) ze
                > > znaczkiem Mercedesa :-O Odjazd jakiś, budzący niesmak...
                >
                > Wiadomo, o czym marzą właściciele Hond;)

Mówisz o mnie? ;-) 'Normalne' modele (A, C, E, S) po prostu nie podobają mi
                się. Natomiast nie pogardziłbym SL 55AMG lub SL600 ;-) Są to jedyne Merce,
                jakie mi się naprawdę podobają. Ale mnie nie stać :-)
                Z dużych limuzyn najbardziej podoba mi się Honda Legend, choć w bliskiej
                przyszłości nic takiego nie kupię, bo nie potrzebuję dużego samochodu.

Pzdr
                Niknejm
                • greenblack Re: S2000 i nie tylko 01.04.03, 16:48

> Nie :-) Miało to wiele wspólnego z tym, że ktoś nie wykonuje czynności
                  > serwisowych.

Ciekawe, jak wielkim idiotą trzeba być, by zapomnieć (oszczędzać?!) o oleju w
                  takim samochodzie.

>Czyżby Mercedesy nie wymagały obecności oleju w silniku? ;-)

Nie słyszałeś o "bezolejowych" silnikach?:P

> Z dużych limuzyn najbardziej podoba mi się Honda Legend,

Zawsze wierny marce, co?;)

Pozdrawiam
                  • Gość: Niknejm Re: S2000 i nie tylko IP: 143.26.83.* 02.04.03, 10:33
                    greenblack napisał:

> > Z dużych limuzyn najbardziej podoba mi się Honda Legend,
                    >
                    > Zawsze wierny marce, co?;)

Czy ja wiem... Po prostu podoba mi się. Bardziej niż Merce, BMW i Lexusy. Jakiś
                    taki 'klasyczny' ten model :-) Fakt, że podobny trochę do Merców, ale jednak
                    inny.

Pzdr
                    Niknejm
    • Gość: tiamat Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: *.avamex.com.pl 30.03.03, 22:57
      d)+ troche to, powiedzmy, nie na poziomie ludzi na poziomie :)

najbardziej mnie smieszy opel vectra hatchback pod szanownym UJ, ktory zawsze parkuje w poblizu glownego buudynku (prawie srodek starego miasta, miejsca tyle ze ledwo 2 kafarow sie wymija w uliczce :), ma przyciemniane szyby i rejestracje K1 LYBRA. od roku stoi, jeszcze nie zauwazylem kto zacz posiada takie cudo, a boje sie zapytac, bo sie jeszcze okaze, ze JM sie nim buja :)

tiamat
      Kraks-dorf
      • Gość: tiamat Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: *.avamex.com.pl 30.03.03, 23:02
        aha, i nie trzeba miec klopotow materialnych, zeby sie zastanowic na co sie wydaje, jesli nie potrzebuje sie wlasnego pociagu, to sie go nie kupuje, nawet jak sie ma kase :)
    • derwisz911 Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach 30.03.03, 23:31
      d,f,g

Ale uwazam, ze Twoje posty sa w wiekszosci bez sensu, wiec jak zwykle klikam
      w "skasujcie ten watek".

pozdrawiam
    • Gość: Wicio Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 01:43
      To w sumie nieszkodliwa zachcianka. A nawet pożyteczna, bo więcej kasy idzie do budżetu.
      Dla mnie jednak jest to marnowaniem pieniędzy. Tak jak nie zapłacę za obiad w restauracji 200 zeta, tak też za głupią rejestrację nie dam 1000 zł (choć stać by mnie było na 100 takich). Mnie to po prostu nie podnieca i nie raduje. Ale skoro komuś spełnienie przynosii wydawanie pieniędzy to proszę bardzo - nikt na tym nie straci.
    • mrzagi01 Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach 31.03.03, 08:41
      1) ja tam bym sobie juz dawno taka zrobil, tylko za leniwy jestem zeby sie
      kopnac do WK (poza tym, ten do ktorego przynaleze to horror-szol gorszy niz
      w "Brazil"). Poczekam, az bede to mogl zalatwic online
      2)druid_ to palant
    • Gość: Lolo Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: 62.93.65.* 31.03.03, 09:08
      Gdyby post tego gościa ograniczył się tylko do pytania, byłoby spoko. Niestety
      propozycje odpowiedzi są jak zwykle u niego żenujące. Proponuję żeby
      klikać "skasujcie ten wątek" za każdym razem gdy słowo druid pojawi się przy
      tytule wątku.

pozdro
    • Gość: Stefan Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 09:21
      Moim zdaniem tablice indywidualkne sa w wiekszosci szpanerskie i
      pretensjonalne. Fajniejsze są normalne tablice, ale na swoj sposob wyjątkowe,
      np. WW 00001 albo WW 88888. Taka bym chcial miec, ciekawe jak ją dostac...
      • gaziarz Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach 01.04.03, 00:08
        Gość portalu: Stefan napisał(a):

> Moim zdaniem tablice indywidualkne sa w wiekszosci szpanerskie i
        > pretensjonalne. Fajniejsze są normalne tablice, ale na swoj sposob wyjątkowe,
        > np. WW 00001 albo WW 88888. Taka bym chcial miec, ciekawe jak ją dostac...

ja zawsze takie mam (lepsze, gorsze, teraz W...13000)
        Trzeba sie nausmiechac, odpalic kawke, czekoladki...
        Blazna z siebie zrobic...
        Ale sie da.
    • Gość: Henry Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach... IP: *.telia.com 31.03.03, 09:28
      ... ,to bylo cos,kiedys,dopuki gdy niektorzy zaczeli takie tablice zawieszac na
      produktach VW,-czar wyjatkowosci prysl ,teraz to tylko "buraczana" oznaka .
      Pzdr. HH
      ________________________________________________________________________________
    • Gość: hip Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: *.pgi.waw.pl 31.03.03, 09:29
      Korzyśc z takich tablic może być taka, że raczej żadna swołocz Ci ich nie
      ukradnie.
      pozdr
    • Gość: Joasia Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.03, 09:35
      Kopiowanie glupiego amerykanskiego pomyslu.
    • Gość: Yosarian Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 10:09
      Ja nie widzę w tym niczego zdrożnego. Jeśli ktoś ma taką ochotę, to czemu nie.
      Niektóre są wymyślne jak np. W0 ODOO (widziałem to na jakimś Chryslerze
      Voyagerze, chyba - nie pamiętam), W0 MAJA, W0 KICIA, W0 ALA........ ). Inne
      dosyć głupie W0 BOSS, W1 NIKOS, ale niech ludzie bawią. Wymyslic cos fajnego to
      jest to.
      • Gość: robert kiedyś chciałem mieć W0 ŁOMIN IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 31.03.03, 11:11
        ale mi to mój ubezpieczyciel wybił z głowy - mieszkam po złej stronie rzeki:-)))
        • Gość: hip Re: W0 ŁOMIN czy WO LOMIN IP: *.pgi.waw.pl 31.03.03, 11:38

> ale mi to mój ubezpieczyciel wybił z głowy - mieszkam po złej stronie rzeki:-
          ))

hip: Ale zamiast ŁOMIN miałbyś LOMIN, i byłoby nie wiadomo co
          pozdr
    • dr.esiarz Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach 31.03.03, 17:06
      A co sadzicie o K1-MAFIA.Dowcipne,prawda?.Mysle,ze pasowaloby do mojej czarnej
      740-ki.
      • krakus.mp Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach 31.03.03, 17:44
        dr.esiarz napisał:

> A co sadzicie o K1-MAFIA.Dowcipne,prawda?.Mysle,ze pasowaloby do mojej
        czarnej
        > 740-ki.

Może byś sobie napisał K1 PAJAC lub K1 BUFON!
        • Gość: Jas Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.03, 17:54
          Polacy w Niemczech (mam na mysli Polonusow)maja czesto jako znak rozpoznawczy litery PL na rejestracj np:EN-PL 357.W NIemczech kosztuje ta przyjemnosc 10,-euro.
        • dr.esiarz Do Krakusa 31.03.03, 18:29
          Czego sie gosciu czepiasz? Sam sobie napisz PAJAC,BUFON...
          • krakus.mp Re: Do Krakusa 31.03.03, 21:05
            dr.esiarz napisał:

> Czego sie gosciu czepiasz? Sam sobie napisz PAJAC,BUFON...

Przepraszam Cię ale 740 (chyba beemka a może VOLVO) i słowo dresiarz
            skojarzyłem z kolesiem który musi lubieć "gangsterskie" klimaty.Jak Cię
            uraziłem to przepraszam!Niestety ,ludzi których potocznie nazywa się
            dresiarzami nie darzę sympatią (mam ku temu powody)i Twój nick nastawił mnie do
            Ciebie negatywnie.Pozdrawiam
    • Gość: zorro Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: *.tkb.net.pl 31.03.03, 18:55
      jezeli tablica jest przytwierdzona do fajnego wózka i nie zawiera imienia
      wszystko jest ok. kto bogatemu zabroni....
      widziałem przypadek gdy właściciel tablicami prawie dwukrotnie zwększył wartość
      swego auta.
      stary polonez z rej.BO MAREK

• Gość: Henry Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach IP: *.telia.com 31.03.03, 21:02
        Kilka mcy.temu widzialem na drodze SAAB 95 z nr; PAN-666 ,czy indiwidualny nie
        wiem ,ale diabelski .
        ________________________________________________________________________________
    • jeremiasz_inny Re: Twoja opinia o indywidualnych rejestracjach 01.04.03, 18:06
      Ha, moj Tatus jezdzi samohodem z rejestracja R0 TOOL ...
      dlaczego ?
      odziedziczyl go po mnie ;)

Gdy posiada sie tego typu rejestracje to wynika z tego wiele niezlych
      sytuacji... zajechalem kiedys nim pod duzy koncert zespolu TOOL, jako ze
      posiadalem takze strone internetowa o tymze zespole - ludzie wysylali mi
      zdjecia "ciekawostki" - mego wlasnego samochodu....
    • Gość: Marek Ciekawe rejestracje IP: *.atlanta.ga.us 01.04.03, 18:12
      1) 2HOT4U
      2) 385HP (na Pontiacu Fiero)
      3) MY GTP (na GTP)
      4) I ciekawostka: X35 LAR0 - zobaczcie w lustrze...
      • Gość: Ralph Re: Ciekawe rejestracje IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.04.03, 20:09
        Ad.4- fajne, ale...w końcu się może znudzić. Ta rejestrecja, oczywiście!
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka