Dodaj do ulubionych

Maybach 62 na lodzie

04.03.07, 12:10
Maszyna jest super, itd., ale wnetrze tego egzemplarza fatalne.
Wielka szarosc z drewnem w kolorze sraczki, nic przyjemnego.
Obserwuj wątek
    • vincent02 Maybach 62 na lodzie 04.03.07, 12:12
      Kaczorki powinny sobie zamowic zeby pokjazac Rydzowi kto teraz rzadzi!
      • seroo1 Panie Piotrze R. Frankowski - jesteś kiep !!!! 05.03.07, 12:16
        Nowobogacka głupizna spowodowała, że piszesz Pan bezsensowny artykuł o aucie,
        którym mogłeś się Pan tylko przejechać i podobnie jak pozostałych 40 milionów
        (bez dwóch) ludzi w tym kraju nigdy go sobie nie kupisz. A dlaczego tak
        brutalnie Pana zaatakowałem ??? Bo jedyne, co przeciętny Kowalski wyniesie z
        tego artykułu, żeby nie być gorszym, to ta przejażdżka po lodzie. I znajdzie
        się kilku tak głupich jak Pan, Pana naśladowców, żeby autem na jezioro
        wjeżdżać...
        • krawiec6661 Re: Panie Piotrze R. Frankowski - jesteś kiep !!! 05.03.07, 13:50
          Zajmij sie swoim zyciem, a nie polakami, którzy wyjada na lód po przeczytaniu
          artykulu. To jakies narodowe hobby zajmować sie wszystkim tylko nie swoimi
          sprawami? Odwal się po prostu i siedz cicho jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.
    • mechanioll Re: Maybach 62 na lodzie 04.03.07, 14:06
      "german kicz project"
    • perculator Maybach 62 na lodzie 04.03.07, 15:27
      No, swietnie, ale ile kosztuje?
      • to_ti Na lodzie to jest 40 mln ludzi 05.03.07, 13:28
        i kilku szczęśliwców nowobogackich co mogą sie poślizgać takim
        autem...prawdopodobieństwo mniejsze niż start mój w F1

www.foto-tel.pl/
    • llaszczewski Maybach 62 na lodzie 04.03.07, 18:08
      a moim zdaniem kierowaniem własnym Maybachem to buractwo! Właściwy zestaw to
      Maybach + szofer.
    • agoria Maybach 62 na lodzie 05.03.07, 04:19
      nieno fura spoko, tylko trzeba miec nieograniczony AMEX , szofera i byc po 60tce.
    • macarthur zupełnie nie rozumiem o co chodzi w tym artykule, 05.03.07, 12:31
      że niby taki dobry czy taki h......y może ktoś mi rozjaśni
      • seroo1 Chłopczyk się pochwalił, że się przejechał. I tyle 05.03.07, 12:37
    • 36krzysiek Re: Maybach 62 na lodzie 05.03.07, 12:39
      Limuzyna jest wspaniała, ale osobiście, gdybym nie wiedział, co zrobić z
      pieniędzmi, kupiłbym jednak Rollsa.
    • kuszacy_witas Re: Maybach 62 na lodzie 05.03.07, 13:22
      I samochod i artykul jest cienki..
      Maybach kompletnie mnie nie bierze.

A artykul i pomysl na jazde po jeziorze to nieudolne kopiowanie topgear. Ze niby pomysl szalony i oryginalny ale w tym wypadku nic z tego nie wynika...
    • aykro Re: Maybach 62 na lodzie 05.03.07, 13:37
      Ech, Gazeto napisalibyście coś dla ludzi, jak sprowadzić, kupić i eksploatować
      10-letniego Golfa albo Corsę. Nie chcę być złośliwy, ale to dla ludzi w tej
      chwili jest najważniejsze, bo dzięki tanim samochodom używanym nawet studenci
      zaczęli jeździć samochodami. I o to chodzi.
      Co kogo tak naprawdę obchodzą limitowane serie Maybacha, o których GW napisała
      ostatnio TRZY artykuły, plus jeszcze wpadka Metra o Rydzyku. Czyli razem CZTERY
      artykuły o Maybachu, podczas gdy w Polsce jeźdzą CZTERY Maybachy w sumie.
      Jakieś 2 miliony starych samochodów z Niemiec, które dopiero teraz (a nie jak
      się czasem sądzi za sprawą malucha i tico) motoryzują każdą polską rodzinę na
      redaktorach nie robi żadnego wrażenia. Potrafią tylko napisać, że to
      śmiertelnie niebezpieczne złomy i dawać statystyki z granic, ile ich
      sprowadzono. A jak znaleźć dobry warsztat elektryczny, jak ustrzec się przed
      kupnem kradzionych części, ale skutecznie szukać zamienników to redaktorzy nie
      napiszą bo po co.
      A czy faktycznie są aż tak przydatne testy nowych samochodów na pierwszych 15
      kkm ich przebiegu, kiedy wiadomo, że prawie nic się i tak nie zepsuje - chyba
      tylko dla dziennikarzy, żeby sobie pojeździli za darmo, co samo w sobie jest
      formą ich korumpowania.
      • ya_basta Re: Maybach 62 na lodzie 05.03.07, 13:57
        chodzi o to ze po przeczytaniu artykulu zawsze znajdzie sie jakas pie.., ktora stwierdzi: nie powinniscie o tym pisac ludziom to nie jest potrzebne, oglupiacie lud. Zawsze mnie zastanawia ze taka niezainteresowana osoba zamiast olac artykul to nie dosc ze go czyta to jeszcze zamieszcza dlugasna wypowiedz na forum. Zamiast siasc samemu zalozyc gazetke "To co ludzie naprawde powinni czytac" i pisac jak znalezc dobry warsztat elektryczny i jak ustrzec sie przed kupnem kradzionych czesci.
        To musi byc smutne byc takim zrzeda.
        • aykro Re: Maybach 62 na lodzie 05.03.07, 15:06
          To musi być smutne nie mając nic do powiedzenia poświęcać jeszcze czas, żeby
          krytykować innych. Na dodatek kłamiąc, bo nigdzie nie napisałem, że "ogłupiają
          lud". Jestem czytelnikiem GW i mam prawo powiedzieć GW, że nie znajduję w niej
          tego, co oczekuję. Czy się z tym zgadzasz to twoja sprawa. Idąc twoim tokiem
          myślenia nie powinno być forum w ogóle, a widzowie czy czytelnicy nie mieliby
          prawa głosu, bo zawsze mogą zrobić swoją telewizję i gazetę. A wydawałoby się,
          że media mają produkować coś dla ludzi a nie dla samych siebie.
          • misiekmisiek6 Re: Maybach 62 na lodzie 05.03.07, 15:48
            Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Po co komu artykuły o jakiś Maybachach,
            Rollsach czy Hummerach jak na takie auta stać może kilka osób w kraju. Dokładnie
            tak samo protestuję przeciwko kanałowi Discovery na którym pokazują podróże w
            Kosmos, na które nigdy sobie nie pozwolę, składam też wniosek o zlikwidowanie
            kanały Travell - czasem opisują tam hotele do których nigdy w życiu nie pojadę
            bo mnie nie stać. Niepotrzebny jest też kanał National Geografic, bo po co komu
            do życia wiedza o zakątkach których nigdy nie odwiedzi. To co potrzebne
            polskiemu społeczeństwu to kolejna seria artykułów o używanych samochodach, o
            tym jak wyklepać blachę gdy się nie ma na blacharza, jaki kupić najtańszy płyn
            do mycia szyb. Doskonałe są też programy o otaczającej nas biedzie, krzywdzie i
            niesprawiedliwości, ale oczywiście tylko tej najbliższej. Pokazanie czegoś
            fajnego, ciekawego to po prostu zbrodnia!!

Powiedz mi, czy zdajesz sobie sprawę że są ludzie, którzy czytając o super
            drogich autach nie dostają białej gorączki tylko dlatego że ich na dane auto nie
            stać i że jest bardzo wiele osób, które czyta artykuły aby po prostu dowiedzieć
            się o czymś.
    • artkicz1 trzebaby linka Ojcu Dyrektorowi 05.03.07, 14:05
      wyslac do tego klipu. on moze byc powaznie zainteresowany
    • opiniodawca Re: Maybach 62 na lodzie 05.03.07, 14:44
      Daimler-Chrysler zamiast zajmowac sie budowa 6 litrowych silnikow spalajacych
      po 30 litrow na setke, lepiej skupilby sie na konstruowaniu motorow, ktore
      zuzywaja 2 litry na sto, albo jakis wodor, albo na prad.
      Narazie tylko Japonce pokazuja jak mozna chronic srodowisko za pomoca napedow
      hybrydowych.

Niemiecki przemysl auto-moto musi to w koncu pojac.

opiniodawca- ekolog.
      • thunderstruck1 Własciwe miejsce to miejsce kierowcy????? 05.03.07, 15:00
        Przeciez osoba prowadząca takiego Maybacha wygląda jak szofer...Ktos kto kupuje
        takie autko,jeździ sobie wygodnie z tyłu nie przejmując sie niczym...
        • r_mol Myślę że osoba, którą stać na Maybacha, 05.03.07, 15:34
          nie musi się przejmować tym jak wygląda w oczach innych :-)))
    • rekmare A ten artykul to bardziej o samochodzie, czy o... 05.03.07, 16:45
      ...panu redaktorze? Pytam, bo gdyby zestawic liczbe szczegolow
      pozamerytorycznych (czyli niezwiazanych z automobilizmem, ale z pewnoscia
      nawiazujacych do postaci autora) z czestotliwoscia pojawiania sie elementow
      motoryzacyjnych to wyjdzie remis. Mam prosbe: niech pan redaktor dwojga imion
      (ach to tajemnicze R.! <czyt. rrrrrr>) tak sie nie eksploatuje na tych
      wyjazdach. Bedzie to z korzyscia dla tekstow i dla zdrowia.
    • infoth Drogie g. 06.03.07, 07:28
      Obciach takim czymś jeżdzić. Ile to hajsu kosztuje. Ludzie co to kupują mają
      nakichane pod deklem. Masz kasę inwestuj!!!!!Domy, ziemia, kulejące
      firemki...zrób coś..a nie jeżdzić tym .... w tą i z powrotem. Jak ten srebrno
      czarny Hummer posła Samoobrony(fajny koleś-ale wyobrzażam jak on w garniturze w
      tym wygląda-jak ostatni palant.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka