kategra40 06.03.07, 19:59 Mamy propozycję zakupienia okazyjnie noweej dacii - logana. Może ktoś mi powiedzieć czy drogie są części do tego samochodu?? Czy warto go wybrać? Link Zgłoś Obserwuj wątek
baartur Re: Logan?? 06.03.07, 20:37 Witam, Znajomy ma Logana i z tego co mówił to części są na normalnym poziomie cenowym tylko jak chciał go sprzedać to zrobił się problem ;) Link Zgłoś
adamczyks Re: Logan?? 07.03.07, 09:59 czesci sa w tej samej cenie co do renowek - clio megan itp... bo to te same czesci :) z tym ze duzym plusem jest to ze przez jakies 5-6 lat za duzo tych czesci ci nie bedze potrzebnych - logan to prosty i niepsujacy sie samochod. Link Zgłoś
al9 na taxi też 07.03.07, 10:55 w Szczecinie jezdzi na loganach kilka kampani taksówkarskich... Jechałem jako pasazer - zaskakująco dobrze :-) Pozdr al Link Zgłoś
narabany.drwal Re: Logan?? 07.03.07, 11:05 No i sie wydalo,pierwszy LOGAN rozbity ; kolega szwagra mojej tesciowej jest blacharzem samochodowym twierdzi ze DACIA tloczy karoserje z super blachy -z wysokoweglowej i grubej, cynkowa powloka grubsza niz na wiadrze do ktorego zona jego krasule doji (!) a wiec b.gruba. Moze LOGAN to nieostatni krzyk techniki pojazdowej lecz zbydowany solidnie, zeby zmazac przykra pamiec o bylych DACIA´ch (?). Link Zgłoś
przemlis Re: Logan?? 07.03.07, 11:26 wersja kombi fajnie wygląda, szkoda że tylko z tyłu.Przód, ale to tylko moja opinia,-porażka. no i cena jak za tak duze auto nie do przebicia. Link Zgłoś