dyzurna 19.04.07, 21:59 witam tak jak w temacie moze mi ktos polecic fajny samochodzik taki raczej do miasta ale zeby mial w miare pojemny bagaznik. za jakis czas chce kupowac, mam pewne typy - ale najpierw chcialabym przeczytac wasze opinie. dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia.pl Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 19.04.07, 22:12 wlasciwie jedno wyklucza drugie.Milo mnie zaskoczyl iloscia z tylu oraz bagaznikiem civic-poprzednik tego ostatniego modelu a la ufo.To jedyne co mi przychodzi na mysl. Link Zgłoś
habudzik Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 19.04.07, 22:37 Jest jeden jedyny samochód na świecie tak krótki jak Opel Corsa który nadaje się do miasta a jednocześnie posiadający bagażnik większy od Skody Superb który dodatkowo można powiększyć do rozmiarów dorównujących Volvo V70 . Link Zgłoś
dyzurna Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 19.04.07, 22:45 dzieki za odpowiedzi, moze jeszcze cos ktos dozuci :) Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 19.04.07, 23:07 Xsara Picasso, długość taka jak C4, krótsza choćby od Focusa, bagaznik 550 litrów. Link Zgłoś
black_code Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 19.04.07, 23:37 Same okazy urody thalia ,Fabia ,Albea ,Logan cos wyzej Cordoba ,Astra, clasic Link Zgłoś
celicaman Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 20.04.07, 09:10 Zerknij na Hondę Jazz. Nie mierzyłem, ale siadając w Jazzie wydaje mi się, ze wśród najmniejszych autek ma chyba najwięcej miejsca w środku i całkiem spory bagażnik. Jak lubisz sedany to popatrz tez na City. Silniki w tych autach sa wparadzie niewielkie, ale po miescie wystarczą, a przynajmniej mało palą. Link Zgłoś
habudzik Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 20.04.07, 11:00 To chyba najlepsze silniki Hondy . Oczywiście w porównaniu do innych konstrukcji tej wielkości Link Zgłoś
ddb2 Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 20.04.07, 17:40 Jezdzilam micra. Nigdy mi sie nie zdarzylo, abym nie zmiescila zakupow spozywczych, a robie je 1x w tygodniu za kwote 400-600 zl. Link Zgłoś
mniammniam3 Nissan Note 20.04.07, 17:54 Rozważ Nissana Note z silnikiem 1,6. Auto niewiele ponad 4 m. długości, zwrotne, klasy mikrovan, mozna aranżować wielkość bagażnika na różne sposoby: od 280 lt do 430 lt. Polecam. Link Zgłoś
nocebo Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 20.04.07, 18:04 > moze mi ktos polecic fajny samochodzik taki raczej do > miasta ale zeby mial w miare pojemny bagaznik. Nawet bardzo małe auta mają pojemne bagażniki, ale pod warunkiem że złoży się oparcie tylnych siedzeń. Uwaga: chyba jedynym współczesnym autem w którym nie można złożyć oparcia tylnych siedzeń jest Dacia Logan. Link Zgłoś
dr.verte Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 20.04.07, 18:10 na szczęście mamy Logana kombi Link Zgłoś
dyzurna Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 21.04.07, 22:07 dzieki za odpowiedzi, cos wybiore, ale note jest pasudny...:) Link Zgłoś
piotr33k2 Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 21.04.07, 22:49 dyzurna napisała: > dzieki za odpowiedzi, cos wybiore, ale note jest pasudny...:) paskudny jak paskudny (to kwestia gustu)ale napewno stanowczo za drogi jak na miejski samochodzik, he he. Link Zgłoś
dyzurna Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 15.08.07, 20:56 wiecie co jeszcze sie nie zdecydowalam :( jak to kobieta chyba. raz z mezem myslimy o nowym raz o uzywanym aucie...kto mi pomoze z wyborem pleaseeee to bedzie nasz pierwszy samochodzik. Link Zgłoś
babeczka15 Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 15.08.07, 21:26 A może Thalia? Za 32000 zł można nówke kupić prawie ze wszystkim (klima, wspomaganie, elektryczne szyby itd). Link Zgłoś
al9 zamiast Thali Cordoba 16.08.07, 12:36 ostatni model po 2003 w miarę zgrabny, technika vw, bagaznik 550 litrów, spora podaż uzywanych.... pozdr al Link Zgłoś
101ola Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 17.08.07, 23:19 Fiat Doblo Citroen Saxo Fiat Multipla (399 cm) Fiat Palio Weekend Fiat Ducato/Boxer/Jumper 10 Link Zgłoś
dyzurna Re: miejski,zgrabny samochodzik z duzym bagazniki 20.08.07, 12:55 co do mercedesa to nie wchodzi w gre , nie chce drogiego auta bo zadko bedzie eksploatowane . a fiaty jakos mi nie pasuja. zastanawiam sie nad nowa dacia logan. ale nie wiem czy to dobry wybor. pewnie ma zle opinie. Link Zgłoś
al9 logan jak raz 20.08.07, 14:31 ma niezłe opinie. Najlepszy wskaźnik ceny do jakości.. Pozdr al Link Zgłoś