maxturysta 21.05.03, 22:11 Coraz więcej widzę 307 jest to wspaniały wóz, zwłaszcza z silnikiem HDi, bo ma swój niepowtarzalny charakter, powiedźcie mamy wnosie te fiaty,Fordy i inne po prostu łączcie się i pomajgmy sobie !!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
letalin Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 21.05.03, 22:19 Podobał mi się, ale z powodów politycznych przestał. Nie tylko Żak Czyrak mi go obrzydził, ale i piękna i mądra inaczej posłanka Błochowiak, co sobie takie auto sprawiła. Link Zgłoś
Gość: mgr Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:27 Fani francuskiej motoryzacji- do boju. Tylko nie za szybko bo się wam kółka pourywają. Ładne laski pracują w serwisie u Peugota. Jak wam te śliczne nowe auta szlag trafi na gwarancji to wam dziewczyny wytłumaczą z uśmiechem, że za to co się właśnie urwało trzeba niestety zapłacić. Powodzenia - myślący inaczej. PS: Zawsze można się z "maluchem przeprosić" Link Zgłoś
maxturysta Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 21.05.03, 22:47 nie potrzebna mi gwarancja, mam na liczniku 17,5 tyś km, i rzadnej awarii Link Zgłoś
Gość: mgr Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 23:11 Pojeździmy zobaczymy-ryzykancie A swoją drogą to pomyśl, że sporo z tych co się na Twój "śliczny" samochód oglądają robi to naprawdę z politowaniem. I zaręczam, że nie wszyscy to zazdrośnicy albo wielbiciele alfy romeo. PZDR Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 IP: Cerber:* / 192.168.0.* 21.05.03, 23:34 Gość portalu: mgr napisał(a): > Pojeździmy zobaczymy-ryzykancie > A swoją drogą to pomyśl, że sporo z tych co się na Twój "śliczny" samochód > oglądają robi to naprawdę z politowaniem. I zaręczam, że nie wszyscy to > zazdrośnicy albo wielbiciele alfy romeo. > PZDR ja ogladalem i powiem ze naprawde mi sie podobal, nie mam 307 ale gdybym mial kupowac samochod chyba bym sie zdecydowal chociaz Corolla i Focus to tez super autka szczegolnie ladne jest wnetrze w jasnych kolorach, ladnie i dokladnie wykonczone, tylko ksztalt deski troche za prosty Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 IP: 213.17.247.* 22.05.03, 13:42 Gość portalu: mgr napisał(a): > Pojeździmy zobaczymy-ryzykancie > A swoją drogą to pomyśl, że sporo z tych co się na Twój "śliczny" samochód > oglądają robi to naprawdę z politowaniem. I zaręczam, że nie wszyscy to > zazdrośnicy albo wielbiciele alfy romeo. > PZDR Za to na Ciebie w Corolli patrzą jak na repa, bo widzialem że macie w Wawie tendencję do kupowania takich samych aut. Dobre są, ok, ale wyglądacie wszsyscy tak samo...:)) Link Zgłoś
Gość: R-k Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 IP: 213.241.54.* 22.05.03, 15:05 Jest pełen podziwu dla Twojej fantazji i wyczucia smaku. Trzeba być niezłym oryginałem by na 307-kę patrzeć z politowaniem :-))). No cóż w tym kraju jest to możliwe - skoro większość, dorosłych ludzi posiada analfabetyzm funkcjonalny. Link Zgłoś
Gość: m czekam na 307 w nadwoziu C4, debiut w 2004 IP: *.acn.pl 22.05.03, 23:13 to nie zagadka, zorientowani wiedzą o co chodzi! Link Zgłoś