Dodaj do ulubionych

odezwiście się fani PEUGEOT 307

21.05.03, 22:11
Coraz więcej widzę 307 jest to wspaniały wóz, zwłaszcza z silnikiem HDi, bo
ma swój niepowtarzalny charakter, powiedźcie mamy wnosie te fiaty,Fordy i
inne po prostu łączcie się i pomajgmy sobie !!!!
Obserwuj wątek
    • letalin Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 21.05.03, 22:19
      Podobał mi się, ale z powodów politycznych przestał. Nie tylko Żak Czyrak mi
      go obrzydził, ale i piękna i mądra inaczej posłanka Błochowiak, co sobie takie
      auto sprawiła.
    • Gość: mgr Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:27
      Fani francuskiej motoryzacji- do boju.
      Tylko nie za szybko bo się wam kółka pourywają.
      Ładne laski pracują w serwisie u Peugota.
      Jak wam te śliczne nowe auta szlag trafi na gwarancji to wam dziewczyny
      wytłumaczą z uśmiechem, że za to co się właśnie urwało trzeba niestety zapłacić.
      Powodzenia - myślący inaczej.
      PS: Zawsze można się z "maluchem przeprosić"
    • maxturysta Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 21.05.03, 22:47
      nie potrzebna mi gwarancja, mam na liczniku 17,5 tyś km, i rzadnej awarii
      • Gość: mgr Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 23:11
        Pojeździmy zobaczymy-ryzykancie
        A swoją drogą to pomyśl, że sporo z tych co się na Twój "śliczny" samochód
        oglądają robi to naprawdę z politowaniem. I zaręczam, że nie wszyscy to
        zazdrośnicy albo wielbiciele alfy romeo.
        PZDR
        • Gość: Piotr Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 IP: Cerber:* / 192.168.0.* 21.05.03, 23:34
          Gość portalu: mgr napisał(a):
          > Pojeździmy zobaczymy-ryzykancie
          > A swoją drogą to pomyśl, że sporo z tych co się na Twój "śliczny" samochód
          > oglądają robi to naprawdę z politowaniem. I zaręczam, że nie wszyscy to
          > zazdrośnicy albo wielbiciele alfy romeo.
          > PZDR

ja ogladalem i powiem ze naprawde mi sie podobal, nie mam 307 ale gdybym mial
          kupowac samochod chyba bym sie zdecydowal chociaz Corolla i Focus to tez super
          autka
          szczegolnie ladne jest wnetrze w jasnych kolorach, ladnie i dokladnie
          wykonczone, tylko ksztalt deski troche za prosty
        • Gość: wiktor Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 IP: 213.17.247.* 22.05.03, 13:42
          Gość portalu: mgr napisał(a):

> Pojeździmy zobaczymy-ryzykancie
          > A swoją drogą to pomyśl, że sporo z tych co się na Twój "śliczny" samochód
          > oglądają robi to naprawdę z politowaniem. I zaręczam, że nie wszyscy to
          > zazdrośnicy albo wielbiciele alfy romeo.
          > PZDR

Za to na Ciebie w Corolli patrzą jak na repa, bo widzialem że macie w Wawie
          tendencję do kupowania takich samych aut. Dobre są, ok, ale wyglądacie wszsyscy
          tak samo...:))
        • Gość: R-k Re: odezwiście się fani PEUGEOT 307 IP: 213.241.54.* 22.05.03, 15:05
          Jest pełen podziwu dla Twojej fantazji i wyczucia smaku.
          Trzeba być niezłym oryginałem by na 307-kę patrzeć z politowaniem :-))).
          No cóż w tym kraju jest to możliwe - skoro większość, dorosłych ludzi posiada
          analfabetyzm funkcjonalny.

• Gość: m czekam na 307 w nadwoziu C4, debiut w 2004 IP: *.acn.pl 22.05.03, 23:13
      to nie zagadka, zorientowani wiedzą o co chodzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka