myszka600 22.05.06, 02:39 a ja zaszalalam.nie mam pojecia o motorach i kupilam sobie yamahe diversion 600.mam nadzieje ze naucze sie na mojej czerwonej strzale jezdzic biorac pod uwage to ze nigdy nie jezdzilam.............no 2 razy jako pasazer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: poczatkujaca 22.05.06, 07:22 mam nadzieje, ze bedziesz opisywala postepy ( i co tam jeszcze Ci przyjdzie do glowy) Odpowiedz Link Zgłoś
lorneta.i.meduza Re: poczatkujaca 22.05.06, 07:25 Jeśli jesteś bardzo bogata, to ożenię się z tobą, zanim zaczniesz ujeżdżać moto. (mam nadzieję, że to podpucha a nie "samo życie") Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: poczatkujaca 22.05.06, 20:06 bogata nie jestem hahaha.........bo ciezko pracuje na ten motorek.nie mam faceta wiec znalazlam sobie inne o wiele fajniejsze zajecie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: poczatkujaca 22.05.06, 20:18 myszka600 napisała: > nie mam faceta(...) ooooo! zaraz odezwie sie nyorker a jakby sie nie odezwał to odwiedz go na: yarrai.sympatia.onet.pl/ tylko bron Cie Boże nie czytaj Ksiegi Gości Odpowiedz Link Zgłoś
japoniec49 Re: poczatkujaca 22.05.06, 09:06 Chyba brak mi słów, strach się bać. Faktycznie zaszalałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ares Re: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:07 Zrob kurs na prawko i spokojnie dasz rade, nie ma probleu.Przeciez to znowu nie az tak ogromnej mocy, a wy ludzie za bardzo przesadzacie. To co miala kupic na pierwsze moto ? motorynke, czy komara ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ares Re: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:10 A coi to za Honda R1 ? Nie slyszalem jeszcze o czyms takim Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr Re: poczatkujaca 22.05.06, 11:31 Honda R1 to jest z tych maszyn jak Kawasaki GSXR-1000 :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: poczatkujaca 22.05.06, 20:03 no niestety......wpod koniec tygodnia juz go rejestruje jutro papiery musze zaniesc do skarbowki Odpowiedz Link Zgłoś
tufcisko Re: poczatkujaca 06.06.06, 10:32 Y-A-M-A-H-A R1!!!!! Dla Ciebie - napewno.... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: poczatkujaca 22.05.06, 19:59 dzieki za wsparcie.na razie uczy mnie jezdzic kolega na scigaczu.musze przyznac ze to nie jest takie proste..........umiem juz wrzucac biegi hahaha.....ale narazie wrzucam tylko 1 i 2 a to i tak jedzie 80km/h.moze za miesiac sama wsiade na swoja strzale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas albo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:42 Suzuki cbr1000ff darkblade :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek187 Re: albo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:13 lepiej waterblade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: poczatkujaca IP: *.localnetwork.pl 22.05.06, 20:39 ja Cię bardzo chętnie nauczę, droga Myszko... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: poczatkujaca 22.05.06, 20:41 hmmmmmmm.............dzieki za propozycje .nigdy nic nie wiadomo moze zglosze sie po pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamasa Re: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:51 na pierwsze moto dla tekiej sympatycznej myszki lepsza byłaby virówka 535 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz manetka Re: poczatkujaca IP: *.localnetwork.pl 22.05.06, 21:11 teraz to jużi tak wszelkie [prady typu "lepszy taki" czy, "lepszy siaki" są już i tak too fuckin' late. Jest diversion i koniec, hu huu huu... Odpowiedz Link Zgłoś
japoniec49 Re: poczatkujaca 22.05.06, 21:44 No cóż droga Myszko, Twój wybór, zdania nie zmienię, to nie moto do nauki. Uważaj tylko i nie zacznij szaleć jak Ola z Babskiego Forum, co to na pierwsze moto ma litrowego Ducati i co chwila go szlifuje. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka600 Re: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 02:25 ducati tez mi sie podobalo ale wiem ze nie dalabym rady.jedyna rzecz jaka mnie przeraza to,to ze ledwo dostaje nogami do ziemi na tym motorku...........no i ubolewam nad tym ze ma takie waskie koleczka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 23.05.06, 21:21 OOO nieee w tym sezonie ani razu nie zaliczylam gleeeby :D a po drugie, Ducati to nie jest mój pierwszy motocykl :D wczesniej ujezdzalam Honde NSR 125 a jeszcze kiedys jedna pierdziawe zwana skuterem ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
japoniec49 Re: poczatkujaca 23.05.06, 21:34 No dobrze Ola, nie złość się:), po ilości gleb można było sie pomylić:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 23.05.06, 21:41 Nie złoszcze sie;), bo zdaje sobie sprawe, ze bylo ich "troche" ale juz jestem ostrozniejsza i sie nie ogladam za czesto za siebie gdy jade z wieksza predkoscia ;)Czuje, ze w tym sezonie bedzie lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 23.05.06, 21:43 a co panienka chciala za soba zobaczyc jadac z wieksza predkoscia, jesli wolno zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 23.05.06, 21:52 Chcialam zobaczyc jak daleko za mna jest byl kumpel i czy mnie przypadkiem nie dogania :D Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 23.05.06, 22:17 Ma, ale czasem wole sie obejrzec bo mam wtedy wieksza orientacje co do odleglosci innego moto.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 23.05.06, 23:15 'Ma, ale czasem wole sie obejrzec bo mam wtedy wieksza orientacje co do odleglosci innego moto' urocze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciol666 Re: poczatkujaca 01.06.06, 08:47 trooskafa napisała: > Ma, ale czasem wole sie obejrzec bo mam wtedy wieksza orientacje co do > odleglosci innego moto.:P to chyba ta slawetna cecha problemow kobiet jesli chodzi o widzenie przestrzenne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 23.05.06, 21:56 i jak zobaczylas, ze dogania, to sie obalilas na asfalt? bardzo sprytnie. yhm. nigdy nie skumam dziewczynskich watkow... Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 23.05.06, 22:03 No widzisz jakie one sa przebiegle... Swoja droga to mi sie to nie oplacalo zbytniom, bo ne mialam ubezpieczonego motocykla :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 23.05.06, 22:07 dobre: robic biznes z przewracanki. zycze wszystkim poczatkujacym, sredniozaawansowanym i ekspertom, by im sie oplacalo pociagnac wdzianko i tkanki po asfalcie. przebiegle - podoba mi sie to okreslenie nawet, jesli nie takie przebiegle:). Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 23.05.06, 22:37 taaaaa... biznes... Same straty...:P A ja zycze wszystkim poczatkujacym, sredniozaawansowanym i ekspertom, by go nie rozkrecali bo zbankrutujecie albo jeszcze cos gorszego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 23.05.06, 22:42 a tam straty. czuje tez zyski. Odpowiedz Link Zgłoś
japoniec49 Re: poczatkujaca 23.05.06, 22:44 Zysk taki, że Ola juz nie będzie szlifować Ducata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka600 Re: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:46 ola to pochwal sie....ile razy glebe zaliczylas?bo ja juz sie boje......... Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 24.05.06, 21:57 Zależy w ktorym sezonie ;) bo to roznie bywalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 24.05.06, 22:11 i wyszczegolnij, ktore z tych gleb sie oplacaly. Odpowiedz Link Zgłoś
japoniec49 Re: poczatkujaca 24.05.06, 22:36 A moze jednak ktoras tak? daj szanse na rozkrecenie biznesu:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:08 Noo może jedna...przyniosla takie zyski, ze siedzialam na zwolnieniu prawie 2 miesiace i mialam okazje zabrac sie za sprzataine garazu ( nie bylo latwo ze zlamana noga i peknietym zebrem) ale zadnych wiekszych zyskow pienieznych nie bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
japoniec49 Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:15 ola, litosci,jak to przeczyta Myszka, to sprzeda swoja Yamaszke i kupi skuter:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:25 Niee :D to tylko ja mam tendencje do szlifow i robienia korkow na ulicach :P Pech mnie przesladuje. A skutera niech nie kupuje !! osobiscie wolalabym juz hulajnoge! Myszko zostan przy Yamaszce :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka600 Re: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 01:24 dzieki za pocieszenie.nigdy nie mialam nic zlamanego.... i mam nadzieje ze nie bede miec.co ty takiego robisz ze masz zaliczone tyle upadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 24.05.06, 23:23 i zaden kolega, co smigal w lusterkach nie zaopiekowal sie na 'lifetime'? Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:31 No nie, przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo... :D Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:37 JAK CHCESZ TO ZA 5 LAT sprzedam ci moje moto po promocyjnej cenie :D wbrew pozorom nie jest z nim tak zle :D i oczywiscie nie wymaga wkladu finansowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:46 STAN IGLA !!! bezwypadkowy oczywiscie :D Odpowiedz Link Zgłoś
japoniec49 Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:48 mozemy ponegocjowac, ale 5 lat, to trochę długo trzeba czekac i nie jestem pewien czy jeszcze cos zostanie do kupienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 25.05.06, 00:01 Zostanie, zostanie :D krzyz przy drodze :D Nie nie zartuje :D Mysle, ze nastepne szlify beda delikatne . Jesli jakies beda :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 24.05.06, 23:42 no to nie bylo za kim sie ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka600 Re: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 01:22 ups.....no to teraz boje sie jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker zaawansowany IP: 70.19.14.* 23.05.06, 21:38 a chwat mariuszek nigdy nie zaliczyl gleby i sie nie chwali. kawal dobrej roboty odwala na forum skladajac wszystkim zyczenia urodzinowe (niestety zadnych ostatnio nie bylo), przypominajac rocznice, czy swieta (przemilczal swieto konstytucji, bo udal sie na motocyklowa wyprawe) i witajac wszystkich nowicjuszy i tym tez sie nie chwali. bardzo skromny puszek mariuszek. do tego przystojniacha, a ani mysli sie z tym afiszowac. zasluzyl uczciwie wasz puszek mariuszek byscie utkaly mu z mleczy wianuszek na forum haruje, spala tluste tkanki nie dostanie wianka, wroci do kaszanki Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: zaawansowany 23.05.06, 22:19 oooooo, szabas sie skonczyl i nyorker wrocil na forum wyladowywac frustracje! witaj! i pamietaj ze w styczniu bedziesz mial urodziny! kolejne samotne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: zaawansowany IP: 70.19.14.* 23.05.06, 22:28 slodki, jakie urodziny? jaka frustracje? jaki szabas? raz, ze nigga, raz, ze szabas? mariuszku, podaj adres, to wysle ci cukierki, bo nic mnie tak nie rozsmiesza jak furia na puculowatej, chlopiecej buzi. lubisz cukierki, mariuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: yo jewish-nigga IP: 70.19.14.* 23.05.06, 22:43 zelatynowe misie, cobys nie czul sie taki nieszczesliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: yo jewish-nigga 23.05.06, 22:44 takich to nie chce, wypchaj sie nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: yo jewish-nigga IP: 70.19.14.* 23.05.06, 22:48 nic z tego, mariuszku - nie kazdy lubi byc wypchany. (tluste potrawy i weglowodany rujnuja ci nerki, moderatorze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: yo jewish-nigga IP: *.localnetwork.pl 23.05.06, 23:05 kurcze, yorker, ale ty jesteś odważny....chodzą słuchy, jakoby mariuszek był członkiem gangu ludzi potasa i dżezza, ja to bym się bał na twoim miejscu... miałbym prośbę: bardzo mi się podoba twoja strona na sympatii.pl, pomożesz mi założyć podobną? zawsze o takiej marzyłem - to takie męskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: yo jewish-nigga IP: 70.19.14.* 23.05.06, 23:12 chodza sluchy, ze mariuszek wciaz sypia na winylowym przescieradle, ale to niepotwierdzone, stad nie bede rozpowszechnial. ponoc tez w koszmarach sni mu sie, ze mama zaklada mu dzieciece rajstopki jak kiedys, gdy ubierala go do przedszkola. no ale to tez niepotwierdzone. szczescie, ze potas to powazny facet z dystansem do wszystkiego, bo by sie ciezko obrazil i moze nawet zaklal. oczywiscie, ze ci pomoge zalozyc strone na sympatii. mam juz nawet fotke twojego misia. img150.imageshack.us/my.php?image=moto2ap.jpg i podpis: 'szukam tylko koleguw, bo mam juz mojego misia. misiu, kocham czie i twoje mienciutkie paluzski' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: yo jewish-nigga IP: *.localnetwork.pl 24.05.06, 01:06 a o co niby Potas miałby się obrazić? o ten gang niby?? a to nie ja ukułem to hasło!!! to któryś z Bandy Marudnych Sztywniaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Jelly-Bears-Gangsta? 23.05.06, 23:54 ja jednak wolałem wątek o szlifowaniu przez Olę, przynajmniej był hetero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieru Re: Jelly-Bears-Gangsta? IP: *.telkonet.pl 24.05.06, 20:04 mi sie tez podobal - niezle sie usmialem . Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:06 Ola, wrzuciłabyś na sieć jakiś filmik jak szlifujesz. najlepiej z muzyką (Jezioro łabędzie, czy co tam masz) Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:13 dobra , zamatuje kamere i jak cos zarejestruje to zapodam ale nie spodziewaj sie w tym sezonie szlifow, bo jestem ostrozniejsza :P Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:33 dodam, że wcale bym nie chciał żebyś szlifowała asfalt albo beton. tyle jest przyjemniejszych powierzchni do nawiązywania kontaktu z Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 25.05.06, 00:05 Dodam, ze j a tez nie chce szlifowac. Asfaltu oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
japoniec49 Re: poczatkujaca 25.05.06, 00:14 I tym optymistycznym akcentem... dobranoc Olu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 24.05.06, 23:23 nie lepiej z 'rota'? 'nie rzucim ziemi...' Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:28 Nieee :D Boje sie, ze za 5 lat nikt nie bedzie chcial juz tego moto kupic .... ;( A zwlaszcza jak sie dowie o jego bruuutalnej przeszlosci . Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:34 trooskafa napisała: > ... > Boje sie, ze za 5 lat nikt nie bedzie chcial juz tego moto kupic ... nie bój się. każdej wiosny na forum wylęgają się nowe ławice takich, którzy kupią wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 24.05.06, 23:42 Noo to mnie pocieszyles, teraz z czystym sumieniem bede mogla go szlifiwac :D a moze poucze sie na nim jakis fajnych trikow :D zaczne od jazdy na tylnym kole :D Jak mowisz, ze wszystko kupia... ;)Tylko sie jakos korzystniej ubezpiecze :D Zeby sie interes rozkrecil .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 24.05.06, 23:46 wroce jeszcze do kamery. moze lepiej zainstalowalabys ja obiektywem do tylu i po jezdzie, w domu obejrzala, gdzie ten komandos na swoim sprzecie byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 24.05.06, 23:44 'Boje sie, ze za 5 lat nikt nie bedzie chcial juz tego moto kupic' nie kupic, tylko chyba zeskrobac z asfaltu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieru Re: poczatkujaca IP: *.telkonet.pl 25.05.06, 23:58 Mielismy z bratem kupic siostrze jakis sportowy motocykl, ale chyba sie wstrzymamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poczatkujaca IP: *.dyn.optonline.net 26.05.06, 01:17 nie czekalbym, az ten ducat bedzie na sprzedaz, bo to bedzie sprzedaz na czesci. chyba, ze chodzi o aspekt niesprzetowy watku. jesli tak, to radze zaklajstrowac lusterka i dla pelnej pewnosci wybic wszystkich samcow w okolicy. w ostatecznosci wykastrowac. ewentualnie na nauke mozna wyslac siostre do krzeszowic, gdzie teoretycznie jeden mariuszek jezdzi motocyklem - siostra nie bedzie miala pokusy, by sie ogladac. img150.imageshack.us/my.php?image=moto2ap.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kiciol666 Re: poczatkujaca 01.06.06, 10:54 i bardzo dobrze, motocykl wdzieczny, bardzo zwrotny (na egzaminacyjnej 8 radzi sobie lepiej niz sr250) a i na trasie wygodny. Teraz wszystko zalezy od tego co masz w glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka600 Re: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 03:47 moto bardzo fajne tylko mam problemy zeby go utrzymac moze dlatego ze jestem malutka,a takie moto ciezko jest utrzymac na paluszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciol666 Re: poczatkujaca 06.06.06, 10:03 a ja znowu jestem za duzy :D i wygladam na niej podobnie jak na mz'ce ktora jezdzilem wczesniej :) no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Zycze postepow w opanowywaniu sprzetu, bo w koncu nie zawsze da sie obok kraweznika zatrzymac :) Jednak mysle ze w Twoim przypadku to po prostu kwestia wyczucia wywazenia motocykla, czyli nomen omen praktyki i najzwyklejszego 'wjezdzenia sie' w sprzet. W praktyce po prostu, znajdz niezaludniony parking, ruszaj i po paru metrach zatrzymuj sie i tak do znudzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: poczatkujaca IP: *.telkonet.pl 08.06.06, 18:15 Ja miałam odziedziczyć Ducati Monstera ale jestem za niska!!! ;( brakuje chyba z 10 cm zeby polozyc cala stope I motor został sprzedany bo bym go przwrocila na swiatlach, musze zostac przy mojej starej CBR 125, a ty Trooskafa siegasz cala stopa do asfaltu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: poczatkujaca 08.06.06, 21:35 Siegam i nawet mam jeszcze gdzies 2 centymetrowy zapas =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: poczatkujaca IP: 70.19.14.* 08.06.06, 21:44 to chyba dobrze. kobieta na sztywnym zawieszeniu to nie to. przynajmniej w tancu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka600 Re: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:19 ja chorowalam na ducati monster-piekny sprzet ale zabraklo kaski i ...odwagi! szkoda ze zostal sprzedany....zaluj.ja na mojej divie nie siegam cala stopa ja ledwo palcami dosiegam do ziemi i to jest dla mnie problem.ty juz jezdzilas na moto a to dopiero moj pierwszy, ja nawet prawka nie mam.pojawil sie u mnie kolejny problem-jest tak ciezki ze 30min. meczylam sie zeby wykrecic nim z bramy.10-ciu panow ktorzy stali kolo mnie mieli niezly ubaw, a ja dzisiaj pare siniakow i bolace rece... Odpowiedz Link Zgłoś