Gość: Staruch IP: *.fys.ou.dk 05.12.01, 10:53 Czy wiecie, w ktorym kraju europejskim (znam tylko jeden) nie ma obowiazku zapinania pasow bezpieczenstwa (w ogole)? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mar Re: zagadka IP: 213.25.197.* 05.12.01, 10:59 Gość portalu: Staruch napisał(a): > Czy wiecie, w ktorym kraju europejskim (znam tylko jeden) nie ma obowiazku > zapinania pasow bezpieczenstwa (w ogole)? Przypuszczam, że jest to jeden z krajów, gdzie nie panoszą się social-krwiopijcy z Brukseli: Norwegia, Szwajcaria... albo coś całkiem małego - Andora, Monaco lub San Marino. Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: zagadka IP: *.makolab.pl 05.12.01, 11:03 Może Białoruś? Albo Watykan (Papież jak zauważyłem nigdy pasów nie zapina). Link Zgłoś
Gość: Michal Re: zagadka IP: *.telia.com 05.12.01, 11:22 Staruch cos nas podpuszczasz,Czesc! Nie wiem ale widze duzo dunczykow jezdzacych bez pasow moze to u Was. Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Staruch Re: zagadka IP: *.fys.ou.dk 05.12.01, 11:37 Wiem na pewno, ze to Andora (przynajmniej tak bylo jeszcze 2 lata temu), ale tez mysle, ze watykan bylby niezly.Pozdr. Link Zgłoś