Gość: Hans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.03, 16:45 Mercedes E klasa Polonez Ford Mondeo Nowy Opel Vectra Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: verte Re: Najbrzydsze kombi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.03, 16:54 impreza kombi Link Zgłoś
Gość: cc Re: Najbrzydsze kombi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 19:24 impreza???? to jedno z ładniejszych kombi (choć to właściwie liftback). a co powiecie na lancera kombi 2003? Link Zgłoś
Gość: józef76 Re: Najbrzydsze kombi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.03, 20:31 Gość portalu: cc napisał(a): > impreza???? to jedno z ładniejszych kombi (choć to właściwie liftback). > a co powiecie na lancera kombi 2003? Nie widziołech,impreza sedan jak i kombi to ładne samochodziki,zwłaszcza ten ciut starszy model,z prostokątnymi lampami. Link Zgłoś
Gość: JH Re: Najbrzydsze kombi IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 21:59 Astra obecnej wersji - ohyda Nowy accord kombi - niektózy uwielbiają, niektórzy nienawidzą, w tym ja. Fabia kombi Link Zgłoś
wowo5 Re: Najbrzydsze kombi 07.09.03, 23:58 Pontiac Aztec i Buick Renezvous. GM pewnie uwaza je za SUV-y, a dla mnie to kombiaki i dotego okropnie brzydkie. Niewidomy by ladniejsze auta zaprojektowal. autos.msn.com/vip/gallery.aspx?modelid=10771&pictureid=2&usage=&src=vip autos.msn.com/vip/gallery.aspx?modelid=10798&pictureid=1&usage=&src=vip Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Najbrzydsze kombi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 11:43 > Astra obecnej wersji - ohyda > Fabia kombi plus: nowa Vectra kombi Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Najbrzydsze kombi IP: 217.153.142.* 08.09.03, 16:25 XM Break - tak brzydki, że piękny ;-))) Link Zgłoś
Gość: driver Re: Najbrzydsze kombi IP: serwer:* / 192.168.1.* 09.09.03, 15:24 Gość portalu: Jack napisał(a): > Honda Element A co to takiego:)? Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Najbrzydsze kombi IP: *.rasserver.net 10.09.03, 01:54 Gość portalu: driver napisał(a): > Gość portalu: Jack napisał(a): > > > Honda Element > A co to takiego:)? Nowy auto hondy w sprzedazy od wiosny tego roku.Auto bez slupka srodkowego, mozesz zajrzec do:WWW.HONDACARS.COM PZDR Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: Najbrzydsze kombi IP: 195.94.193.* 09.09.03, 20:41 Toyota Avensis Honda Accord Link Zgłoś
Gość: Marek Wszystkie kombi sa ladne IP: *.atlanta.ga.us 09.09.03, 21:26 Bo sa alternatywa dla niszczacych srodowisko i zagrazajacych zyciu SUV'ow Link Zgłoś
Gość: marek Re: Najbrzydsze kombi IP: *.poznan.mtl.pl 09.09.03, 21:50 zdecydowanie Toyota Corola Combi poprzedniej generacji - po prostu trumna... :-( Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Najbrzydsze kombi IP: *.telia.com 10.09.03, 07:52 Gość portalu: Hans napisał(a): > Mercedes E klasa > Polonez > Ford Mondeo > Nowy Opel Vectra ******************************************************************************** .. ,najbrzydsze kombi ?,,, oczywiscie sasiada . ******************************************************************************** Link Zgłoś
rumburaak Accord kombi zdecydowanie 10.09.03, 15:43 Jak zobaczyłem na żywo to aż mnie odrzuciło.Jak tak można spieprzyć kombi skoro sedan jest całkiem atrakcyjnym autem.Jak patrzę na Accorda kombi to przychodzi mi na myśl Syrena Bosto.Tylna część tej Hondy aż krzyczy :"Jestem brzydka, zupełnie nie pasująca do reszty auta, zostałam tu wsadzona chyba po pijaku"!!! Accord kombi jest jak amerykańska nastolatka na diecie z KFC - góra całkiem, całkiem a dół (tyłek i nogi) grube , brzydkie i tragiczne :) Pzdr Link Zgłoś