marekggg 06.11.03, 19:44 rozwalilem jedna 3-letnia opone zimowa michelin i facet mnie namowil na klebery - o wiele tansze niz michelin oczywiscie. jak one sie sprawuja? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Milos Re: opony zimowe kleber IP: 62.233.141.* 06.11.03, 20:14 Sprawuja się super, brykam drugi sezon na Kleberach Krisalpach - ciche, komfortowe, mięciutkie, hamowanie na śniegu z ABS bardzo dobre. Wcześniej mialem też letnie Klebery Viaxer i też bardzo sobie chwaliłem, teraz jest już nowszy model Dynaxer. Obecnie mam letnie BF Goodrich i też są super. Są to wszystko marki opon koncernu Michelin, uważam że są bardzo dobre a przy tym duuużo tańsze od samych Michelin. Pzdr Link Zgłoś
Gość: Milos Re: opony zimowe kleber IP: 62.233.141.* 06.11.03, 20:14 Sprawuja się super, brykam drugi sezon na Kleberach Krisalpach - ciche, komfortowe, mięciutkie, hamowanie na śniegu z ABS bardzo dobre. Wcześniej mialem też letnie Klebery Viaxer i też bardzo sobie chwaliłem, teraz jest już nowszy model Dynaxer. Obecnie mam letnie BF Goodrich i też są super. Są to wszystko marki opon koncernu Michelin, uważam że są bardzo dobre a przy tym duuużo tańsze od samych Michelin. Pzdr Link Zgłoś
Gość: Michal Re: opony zimowe kleber IP: *.telia.com 06.11.03, 20:23 Niezle,potwierdzam opinie Milosa.U Michelina placisz za Michelina.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: kreuz Re: opony zimowe kleber IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 20:29 Mam dwa samochody osobowe. Zima jeżdżę tylko na kleberach . Wczesniej były to kleber krisalp3 teraz krisalp Hp. Są ciche i pięknie trzymają w ostrych zakrętach. Cena najnowszego klebera w poważnym serwisie /na felgę 14/ nie powinna przekraczać 215zł.Polecam! Jezeli mieszkasz na wsi, lub duzo jeździsz po polnych drogach, błocie mozesz zastanowić się nad zakupem nowej zimowej fuldy. Link Zgłoś