undercover_brother 10.11.03, 01:24 Jesli ktos jest z Wroclawia, to prosze mi powiedziec, gdzie moge tu wymienic olej. Przede wszystkim interesuja mnie okolice Biskupina... hmmm... powiedzmy moze polnocno-wschodnie rejony Wroclawia. Link Zgłoś Obserwuj wątek
undercover_brother Re: Wymiana oleju 10.11.03, 10:15 Nikt nie mieszka we Wroc? Nikt sie nie orientuje? Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Wymiana oleju IP: *.telia.com 10.11.03, 10:28 Poczekaj to jest poniedzialek,ludzie musza troche najpierw popracowac.Zglosza sie, jest duzo forumowiczow z Wrocka.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Mar nie wiem, gdzie, ale... IP: *.skorosze.2a.pl 10.11.03, 10:49 Wydaje mi się, że jak w każdym innym mieście są warsztaty typu Midas, Carman, kwik fit oraz cała masa innych małych prywatnych< gdzie można olej wymienić> Z całym szacunkiem dla wrocławia _ nie jest to aż tak duże miasto< żeby nie można było pojechać parę ulic dalej< a nie tylko "w południow_zachodniej" częśći tej "metropolii"> MOŻE SIĘ CZEPIAM, ALE zadawanie takiego pytania to już przesada. Wystarczy wsiąść w samochód i ruszyć przed siebie. Gwarantuyje, że najej za piątym rogiem warsztat się znajdzie. i baędzie miał wielki szyld widoczny z daleka. Link Zgłoś
undercover_brother Re: nie wiem, gdzie, ale... 10.11.03, 10:59 Tylko, ze ja nie mam ochoty spedzac czasu w wszechobecnych we Wroclawiu korkach i zwyczjanie jezdzic w poszukiwaniu warsztatu. Wole jechac w konkretne miejsce. Gdybym byl wyposazony w ksiazke telefoniczna, to nie byloby problemu. Na pkt.pl niewiele znalazlem, jeszcze mniej na stronach panoramy firm. Wiec zadaje pytanie tam, gdzie, jak sadze, uzyskam odpowiedz. Jak juz to bylo wielkrotnie powtarzane - nikt nikomu nie kaze czytac postow. Link Zgłoś
Gość: el_s Re: Wymiana oleju IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.03, 11:15 Witam, Olej sprawnie wymienisz na ul. Curie Skłodowskiej koło stacji benzynowej Orlenu przy targowisku. Możesz mieć olej i filtr własny albo kupić na miejscu. Sama wymiana oleju i filtra kosztuje 25 zł. Sam zawsze tam wymieniam, za te pieniądze nie bardzo opłaca mi się tym babrać a i kłopot z pozbyciem się zużytego oleju odpada. Olej możesz kupić sam jak nie ufasz olejarzowi, on ma z beczek takich większych, Twój wybór. Aha, nie wiem czy dziś jest tam czynne, ale za to po mieście jeżdzi sie dziś jak w niedzielę :) Pozdrawiam, els Link Zgłoś
undercover_brother Re: Wymiana oleju 10.11.03, 17:04 Dzieki bardzo. Bylo otwarte, ale i tak nie zdazylem, bo zamkneli dzis wczesniej :). No trudno bedzie trza czekac do srody - uroki dlugiego weekendu :). Link Zgłoś
styrospain Re: Wymiana oleju 11.11.03, 02:09 a ja wymieniam w alcampo/auchan - normalnie to jest tak, ze hipermarkety maja podpisane umowy z pobliskim warsztatem, czesto tez warsztat znajduje sie na dole na parkingu, kupujesz olej najtaniej i wymiana gratis, za wymiane filtra tylko kaza placic 5 euro.... Podobnie z oponami - kupujesz opony w markecie i wymiana i wywazanie gratis... Przynajmniej u mnie tak jest... Link Zgłoś