Dodaj do ulubionych

Harley-Davidson Sportster Iron 883

• Gość: diobo Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.home.otenet.gr 10.02.10, 04:00
      bezportek - mysle ze ty jestes jakims idiota. wyzej srasz niz dupe masz. co ty ku... tylko mozesz jezdzic na harleyu, co sie wozisz ze to dla bogaczy??
    • Gość: Gość Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.chello.pl 18.03.10, 20:52
      Haha jest piękny i co najważniejsze za miesiąc będzie mój. Sportstery nigdy mi się specjalnie nie podobały, ale jak zobaczyłem IRON'a stwierdziłem że muszę go mieć:)
    • Gość: Misfits Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.xdsl.centertel.pl 25.03.10, 22:12
      Mnie sie też bardzo spodobał! Chyba go kupię, myślę że się nada jako pierwszy motocykl!:)
    • Gość: gość Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 22:50
      Na wstępie BEZPORTEK! żal mi Ciebie :) szkoda komentować. Każdemu podoba się co innego ja osobiście wypasów nie lubię. Old school! motocykle powinny być proste i posiadać tylko to co niezbędne np. typu bobber chopper, iron tak jak i nightster są moim zdaniem prawdziwymi motocyklami bez bajerów itd. www.youtube.com/watch?v=Hp4UCuexIsg
    • Gość: fytax Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 17:47
      Zakochałem się. Muszę go mieć.
    • Gość: Boxer Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.12, 11:20
      Wygląd motocykla jak i wiele innych rzeczy różnym osobom różnie podobać się może to kwestja gustu, jak dla mnie ten motocykl jest OK ma zwartą sylwetkę i posiada wszystko co motocykl posiadać powinien, bez zbędnych pierdół , udziwnień czy świecidełek rodem z wiejskiego odpustu no i nie trzeba wydawać na niego jakiejś astronomicznej kwoty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka