Gość: ola IP: *.ttk209.sta.nsm.pl 12.02.09, 16:14 faktycznie ładny i taki "mało harleyowy" co może być sporą zaletą :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Ore Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.tktelekom.pl 13.02.09, 09:03 Ciekawe, kiedy "mat" zagości w fabrycznych autkach. Czasem spotyka się takie na ulicach malowane własnym sumptem i pod warunkiem, ze autko jest o ostrych liniach wygląda to nawet ciekawie.. technologia "stealth" - niewidoczny dla radarów ;-) Link Zgłoś
Gość: ja Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: 89.108.213.* 13.02.09, 19:46 Wygląda jakby był obciągnięty jakąś gumą. Wiem, że brzmi głupio, ale jakiś nie teges jest. Brzydal. Link Zgłoś
Gość: Mrk Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 22:12 Jezzuu... Jak można coś takiego produkować w XXI w. Przecież ten motocykl wygląda jak rower Flinstonów. Sylwetka hieny. Link Zgłoś
Gość: Ducati Owner Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: 217.114.160.* 13.02.09, 22:16 Ducati monster juz od polowy lat 90 wychodzi w wersji Dark czyli czarnym macie , zadna nowinka Link Zgłoś
bezportek Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 13.02.09, 23:47 Harley dla ubogich? Tego jeszcze nie grali, chyba ze obamopodobni zaczna jezdzic z bikerami. Co nie znaczy, ze dotad nie bylo czarnoskorych w tym towarzystwie, ale nigdy - ghettowatej swoloczy w opuszczonych gaciach i z lewackim idiotyzmem na obliczu. Kluby bikerow to elita, tam jezdzi klasa pracujaca, profesjonalisci w wieku, najczesciej, lekkopolsrednim. Moje pokolenie, innymi slowy boomers, a nie metroseksy i malolaty. Czarny Iron 883 moze byc dobrym punktem startu do prawdziwego pojazdu. Bez wlasnej inwencji i dodatkow, fabryczny scoot to wstyd, jak z golym tylkiem na nartach. Pierwsza rzecz - monkey bar i footplates, zeby siedziec jak czlowiek, nie byle malpa na miotle. Drugie siodlo mniej potrzebne, dziewczyny coraz czesciej jezdza samodzielnie, ale sakwy na trasie musza byc, bagaz sam nie prowadzi. Link Zgłoś
Gość: poco loco Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: 81.3.82.* 28.11.09, 21:57 bredzisz chłopczyku jak potłuczony, tyle Ci powiem wiecej nie warto strzępić języka Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 00:31 I jeszcze owiewki, 200 koni, klime, poduszki, automatyczna skrzynie oraz hak do ciagniecia przyczepy kempingowej albo lodzi. A zloty dentystow z brzuszkami, ktorzy kupili sobie najdrozsze harley'e zeby sie dowartosciowac, to faktycznie esencja motocyklizmu. Link Zgłoś
Gość: case Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 15:25 Jak dla mnie piekny! Drugi model HD, ktory mi sie podoba. Pierwszy to Fat Boy. Tylko ze ja sie nie bardzo znam na motocyklach, bo nigdy nie jezdzilem. Osobiscie marze o Royall Enfield Bullet 500 :) Link Zgłoś
Gość: była posiadaczka H Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.ip-point.pl 14.02.09, 15:25 Gorsze motocykle jak HD produkują może tylko na Białorusi.... HD to galareta, stół wibracyjny na kółkach. Po 100 kilometrach drętwieją ręce, nogi i tyłek. Teraz mam BMW i nigdy nie będę chciała żadnego HD. Link Zgłoś
Gość: Tata-z Rurą Wyd. Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.aster.pl 14.02.09, 15:47 Pięknie opuszczone siedzenie! Tylko Jaro wkręci sobie nózie w szprychy tylnego koła! Chyba lepszy guad na Helu... Link Zgłoś
stefankawalec Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 14.02.09, 16:49 Z Enfieldem jest problem, bo jego niezawodność jest skorelowana z miejscem produkcji. Indie:( Link Zgłoś
Gość: Kandinsky Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 18:06 piękny minimalistyczny nic bym do niego nie dodawał. To chyba pierwszy harley do jakiego zapałałem uczuciami wyższymi Link Zgłoś
Gość: stały czytelnik Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.09, 19:30 Moi drodzy Panowie ,warto abyście zajrzeli do historii H-D oni zrobili tylko mały zabieg kosmetyczny.....niczym prawie nie różni się od HD sportster hugher jedynie malunkiem lub pojemnością silnika , heh ...przy czym najczęściej pojemność zaczyna się od 883 cm sześcienne a kończy na 1200. Ot taki sobie czarny mat i nic poza tym. Link Zgłoś
Gość: johnson Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 21:03 ja pierd...bezportek ty baranie Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:26 niezły taki customowu outside'r :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link Zgłoś
Gość: esp Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 19:48 bezportek ty matole Link Zgłoś
Gość: Cxpeky Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: 87.244.67.* 08.03.09, 18:41 Mam pytanie do kogos kto się zna bo ja nie bardzo. Mam HD 883 z 2003r w sumie od miesiąca (śmiga pięknie) ale czy gdybym kupil HD Nightstera 1200 z 2008roku(po wypadku(czolowe)) i spróbowalbym przełożyć silnik skrzynie tylne zawieszenie koło tylne błotnik tylny i światła tylne czy wogule jest to możliwe bez żadnych przeróbek czy to wogule malo logiczne? Prosze o odpowiedź. Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 12:19 jak dla mnie bomba jeszcze nigdy sportster nie wyglądał tak dobrze Link Zgłoś
Gość: ed Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.chello.pl 29.03.09, 21:39 Koleś o ksywce bezportek naprawdę pojechał bo bandzie. Co za jeleń. W głowie się poprzewracało. Link Zgłoś
Gość: Sig Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 10.04.09, 11:18 Chetnie bym sie na takim motorku przewiozl. Nie wyglada zle na poczatek jak najbardziej :) Link Zgłoś
Gość: MonomagnuM Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.09, 20:53 Moim zdaniem niewiele rożni się od niejakiego Nightster'a 1200. Moim zdaniem jest ładniejszy i bardziej Harley'owy od wyżej wymienionego. Gdybym miał takiego kupować to tylko czarny kolor wchodzi w grę, nawet nie chce sobie wyobrażać jak wygląda szary... Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: gość Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:43 cześc koledzy, wow żadnej kobietki ....no to ja pierwsza . Pomocy! jaki motorek dla kobietki na poczatek czyli dla mnie ...ale nie jakieś tam skuterki , chodzi mi konkretnie o HD startster 883 ? czy może być? pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: gość : Blondines Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:46 i może wiecie ile kosztuje takie sobie CACKO HD startster 883 może być używany. Całuski Link Zgłoś
Gość: Dzaku Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.acn.waw.pl 12.08.09, 23:30 Jak dla mnie boski... nic dodać nic ująć, co najwyżej zmodyfikować, np. rury. Nie lubię jak motor po dorzuceniu dziesięciu rzeczy zaczyna przypominać samochód... a to, klasyka... piękny. Link Zgłoś