Dodaj do ulubionych

Harley-Davidson Sportster Iron 883

IP: *.ttk209.sta.nsm.pl 12.02.09, 16:14
faktycznie ładny i taki "mało harleyowy" co może być sporą zaletą :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ore Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.tktelekom.pl 13.02.09, 09:03
      Ciekawe, kiedy "mat" zagości w fabrycznych autkach. Czasem spotyka się takie na ulicach malowane własnym sumptem i pod warunkiem, ze autko jest o ostrych liniach wygląda to nawet ciekawie.. technologia "stealth" - niewidoczny dla radarów ;-)
    • Gość: ja Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: 89.108.213.* 13.02.09, 19:46
      Wygląda jakby był obciągnięty jakąś gumą. Wiem, że brzmi głupio, ale jakiś nie teges jest. Brzydal.
    • Gość: Mrk Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 22:12
      Jezzuu... Jak można coś takiego produkować w XXI w. Przecież ten motocykl wygląda jak rower Flinstonów. Sylwetka hieny.
    • Gość: Ducati Owner Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: 217.114.160.* 13.02.09, 22:16
      Ducati monster juz od polowy lat 90 wychodzi w wersji Dark czyli czarnym macie , zadna nowinka
    • bezportek Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 13.02.09, 23:47
      Harley dla ubogich? Tego jeszcze nie grali, chyba ze obamopodobni zaczna jezdzic z bikerami. Co nie znaczy, ze dotad nie bylo czarnoskorych w tym towarzystwie, ale nigdy - ghettowatej swoloczy w opuszczonych gaciach i z lewackim idiotyzmem na obliczu. Kluby bikerow to elita, tam jezdzi klasa pracujaca, profesjonalisci w wieku, najczesciej, lekkopolsrednim. Moje pokolenie, innymi slowy boomers, a nie metroseksy i malolaty.
      Czarny Iron 883 moze byc dobrym punktem startu do prawdziwego pojazdu. Bez wlasnej inwencji i dodatkow, fabryczny scoot to wstyd, jak z golym tylkiem na nartach.
      Pierwsza rzecz - monkey bar i footplates, zeby siedziec jak czlowiek, nie byle malpa na miotle. Drugie siodlo mniej potrzebne, dziewczyny coraz czesciej jezdza samodzielnie, ale sakwy na trasie musza byc, bagaz sam nie prowadzi.
      • Gość: poco loco Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: 81.3.82.* 28.11.09, 21:57
        bredzisz chłopczyku jak potłuczony, tyle Ci powiem wiecej nie warto
        strzępić języka
    • Gość: Hmm Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 00:31
      I jeszcze owiewki, 200 koni, klime, poduszki, automatyczna skrzynie oraz hak do ciagniecia przyczepy kempingowej albo lodzi.

A zloty dentystow z brzuszkami, ktorzy kupili sobie najdrozsze harley'e zeby sie dowartosciowac, to faktycznie esencja motocyklizmu.
    • Gość: case Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 15:25
      Jak dla mnie piekny! Drugi model HD, ktory mi sie podoba. Pierwszy to Fat Boy. Tylko ze ja sie nie bardzo znam na motocyklach, bo nigdy nie jezdzilem. Osobiscie marze o Royall Enfield Bullet 500 :)
    • Gość: była posiadaczka H Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.ip-point.pl 14.02.09, 15:25
      Gorsze motocykle jak HD produkują może tylko na Białorusi.... HD to galareta, stół wibracyjny na kółkach. Po 100 kilometrach drętwieją ręce, nogi i tyłek. Teraz mam BMW i nigdy nie będę chciała żadnego HD.
    • Gość: Tata-z Rurą Wyd. Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.aster.pl 14.02.09, 15:47
      Pięknie opuszczone siedzenie! Tylko Jaro wkręci sobie nózie w szprychy tylnego koła! Chyba lepszy guad na Helu...
    • stefankawalec Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 14.02.09, 16:49
      Z Enfieldem jest problem, bo jego niezawodność jest skorelowana z miejscem produkcji. Indie:(
    • Gość: Kandinsky Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 18:06
      piękny minimalistyczny nic bym do niego nie dodawał. To chyba pierwszy harley do jakiego zapałałem uczuciami wyższymi
    • Gość: stały czytelnik Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.09, 19:30
      Moi drodzy Panowie ,warto abyście zajrzeli do historii H-D oni zrobili tylko mały zabieg kosmetyczny.....niczym prawie nie różni się od HD sportster hugher jedynie malunkiem lub pojemnością silnika , heh ...przy czym najczęściej pojemność zaczyna się od 883 cm sześcienne a kończy na 1200. Ot taki sobie czarny mat i nic poza tym.
    • Gość: johnson Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 21:03
      ja pierd...bezportek ty baranie
    • xplict Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 15.02.09, 23:22
      mniam:-)
    • Gość: Gość Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:26
      niezły taki customowu outside'r :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • Gość: esp Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 19:48
      bezportek ty matole
    • Gość: Cxpeky Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: 87.244.67.* 08.03.09, 18:41
      Mam pytanie do kogos kto się zna bo ja nie bardzo. Mam HD 883 z 2003r w sumie od miesiąca (śmiga pięknie) ale czy gdybym kupil HD Nightstera 1200 z 2008roku(po wypadku(czolowe)) i spróbowalbym przełożyć silnik skrzynie tylne zawieszenie koło tylne błotnik tylny i światła tylne czy wogule jest to możliwe bez żadnych przeróbek czy to wogule malo logiczne? Prosze o odpowiedź.
    • Gość: Mirek Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 12:19
      jak dla mnie bomba jeszcze nigdy sportster nie wyglądał tak dobrze
    • Gość: ed Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.chello.pl 29.03.09, 21:39
      Koleś o ksywce bezportek naprawdę pojechał bo bandzie. Co za jeleń. W głowie się poprzewracało.
    • Gość: Sig Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 10.04.09, 11:18
      Chetnie bym sie na takim motorku przewiozl. Nie wyglada zle na poczatek jak najbardziej :)
    • Gość: MonomagnuM Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.09, 20:53
      Moim zdaniem niewiele rożni się od niejakiego Nightster'a 1200.
      Moim zdaniem jest ładniejszy i bardziej Harley'owy od wyżej wymienionego. Gdybym miał takiego kupować to tylko czarny kolor wchodzi w grę, nawet nie chce sobie wyobrażać jak wygląda szary...
      Pozdrawiam!
    • Gość: gość Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:43
      cześc koledzy, wow żadnej kobietki ....no to ja pierwsza . Pomocy! jaki motorek dla kobietki na poczatek czyli dla mnie ...ale nie jakieś tam skuterki , chodzi mi konkretnie o HD startster 883 ? czy może być? pozdrawiam
    • Gość: gość : Blondines Re: Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:46
      i może wiecie ile kosztuje takie sobie CACKO HD startster 883 może być używany. Całuski
    • Gość: Dzaku Harley-Davidson Sportster Iron 883 IP: *.acn.waw.pl 12.08.09, 23:30
      Jak dla mnie boski... nic dodać nic ująć, co najwyżej zmodyfikować, np. rury.
      Nie lubię jak motor po dorzuceniu dziesięciu rzeczy zaczyna przypominać
      samochód... a to, klasyka... piękny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka