Dodaj do ulubionych

Samochód roku na sterydach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 19:44
Tylko dlaczego w białym? Jest tyle ładnych kolorów, a biały to tylko chwilowa moda.
Obserwuj wątek
    • Gość: maga Re: Samochód roku na sterydach IP: *.ghnet.pl 15.04.09, 20:07
      starajac sie robic konkurencje dla audi i bmw nalezaloby troche wiecej koni wrzucic. chyba, ze uklad cyferek i literek s4 i m3 mial sie w tym artykule nie pojawic. wtedy ok zgodze sie ze jest taka szansa.
    • Gość: Borek Re: Samochód roku na sterydach IP: *.warszawa.mm.pl 15.04.09, 20:21
      "nowy model jest rękawicą rzuconą takim autom konkurencji, jak Audi S4 czy BMW M3." HAHAHA już dawno się tak nie uśmiałem... Równie dobrze mogą powiedzieć, że jest konkurencją dla Veyrona :P |Cywilna" Insygnia jest całkiem ładna, ale ta wersja to jakieś paskudztwo, na widok tych przednich zderzaków myślałem, że zwrócę obiad i śniadanie na raz...
    • Gość: gość Re: Samochód roku na sterydach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 22:24
      ale w jakiej konkretnie dziedzinie ma ten opel konkurować z s4 i m3 bo żadna mi do głowy nie przychodzi, swoją drogą dobry dowcip, uśmiałem się;))))))))
    • Gość: Tolek Banan Re: Samochód roku na sterydach IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 23:17
      do "Borek " . O gustach się nie dyskutuje ty szydzigburze "paskudny" . "Zwrócić" to się możesz do kolesi z forum A4 z problemem naprawy aluminowej zawiechy rozp......onej na polskich drogach. S4 -333 KM, Insignia - 325 KM.. CZEGO RŻYSZ ? 8 KM TO DUŻO ? Ehh.. Borek Kosiorek
    • Gość: Borek Re: Samochód roku na sterydach IP: *.warszawa.mm.pl 16.04.09, 09:29
      Oj Tolek prosty człowieku... skoro o gustach się nie dyskutuje to po co zaczynasz?? Ja wyraziłem (dobitnie) swoje zdanie i tyle, Ty możesz mieć inne i wystarczy je tu przedstawić, ale oczywiście nie mogłeś się obyć bez personalnych wycieczek, tak?

A wracając do tematu, to jak odniesiesz się do konkurowania Insignii z M3?? A nawet jakby miała więcej koni niż S4 to i tak nie ta liga, tak samo jak "zwykła" Insignia i A4, niby podobne, ale jednak klasy różne...
    • netzky Re: Samochód roku na sterydach 16.04.09, 14:19
      tolek slusznie prawi;) audiki to smutne auta i dobrze ze sie batony poprzesiadaly na nie z beemek bo te ostatnie sa spoko...tak jak insignia opc
    • Gość: co do koloru Re: Samochód roku na sterydach IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.04.09, 14:25
      to niektórym autom nie pasuje biały ale np, temu bardzo pasuje ładnie się komponuje
    • Gość: Audi i BMW-best! Re: Samochód roku na sterydach IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 18:26
      {Tolek i Borek} Może i rzeczywiście insignia jest ładnie wykonana, ale sylwetką, osiągami i jakością wykonania nigdy nie dorówna takim świetnym markom jak BMW i Audi
    • xyz876 Re: Samochód roku na sterydach 16.04.09, 18:52
      szczególnie z M3 może konkurować - 420 KM i 4,7 s od 0 do 100 km/h
    • Gość: byc_sucharem Re: Samochód roku na sterydach IP: 220.248.63.* 16.04.09, 19:47
      Tak tak- szczegolnie o was nie musi konkurowac z M3 i S4, bo was nie stac. I przestancie sie podniecac- wiadomo, ze opel to nie bmw, ale za to jest ponad polowe tanszy... wiec pewnie i ta wersja bedzie!
    • Gość: marian Re: Samochód roku na sterydach IP: 217.17.37.* 16.04.09, 22:02
      zauwazcie, ze M3 ma znacznie wiekszy silnik - chyba 4litry, 325KM z 2,8l to calkiem sporo...a ze auto ciezsze, to i wolniej jezdzi. Tym niemniej i tak chcialbym je miec;)
    • Gość: opel Re: Samochód roku na sterydach IP: 213.31.11.* 17.04.09, 07:56
      Do wszystkich kolesi których śmieszy porównanie insigni OPC do Audi i BMW.
      Myślę że spokojnie to auto będzie dużą konkurencją dla tych marek. Dla mnie prezentuje się super - ale to tylko moje zdanie.
      A tych których to porownanie smieszy jeżdżą pewnie 10 letnimi audi lub bmw i dlatego tak piszą bo nigdy Was nie będzie stać na takie auto.
      Kupa buraków, na szrot z tymi Waszymi 10 letnimi audi i bmw - niech nie powodują korków.
    • Gość: SAAB_Fan Re: Samochód roku na sterydach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 09:45
      AUTO ŁADNE ALE OSIĄGI PO NIZEJ KRYTYKI 325 koni i 6 sekud do setki w saabie turbo x jest 260 koni i ma 5,7 a s4 5s a m3 4,7.Więc jak to ma konkurować chyba z laguna gt
    • Gość: el_pablo Re: Samochód roku na sterydach IP: *.iplus.com.pl 17.04.09, 13:56
      Audi i BMW byłyby w porzo, gdyby nie zakazane ryje, które siedzą za ich kierownicami + tablice z wiochy.
      Jeśli Audi lu BMW, to zdecydowanie nowe, choc i tymi z w/w powodu wstyd jeździć bo jak tylko wartośc spadnie, zaraz jakiś burol kupić gotowy...

Jest nadzieja, że żaden wiochmen nie kupi Insignii (a już na bank nie w wersji OPC) bo po pierwsze ZA DROGA, po drugie: POD REMIZAMI większe wrażenie na bikejkach robi 20-to letnia szachownica albo "władca pierścieni" z podobnego rocznika...
    • Gość: wd Re: Samochód roku na sterydach IP: *.56.220-216.q9.net 17.04.09, 20:04
      Bardzo ladne samochodzik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka