GoĹÄ: Andrzej IP: *.chello.pl 18.05.03, 09:38 Od kilku dni mam nowego nissana. Przez trzy lata skazany jestem na ASO. Czy ktoś może mi polecić dobry serwis w Warszawie? Dodam,że baaardzo nie znam się na samochodach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: peak0 Re: ASO nissana w Warszawie IP: 157.25.92.* 20.05.03, 08:43 Ja również jestem od 3mcy posiadaczem Nissana Almera 1,8. polecam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=85&w=74 Na stronie www.nissanklub.of.pl dominuje hasło ASO to twój wróg. Tam również polecają serwisowanie poza Wawą - taniej (być może to jedyny powód), natomiast nie ma rankingu pt. najlepszy w Wawie ani grupy najepszych. Będę wdzięczny za Twoje doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bama7 Re: ASO nissana w Warszawie 21.10.03, 09:49 No właśnie, jakie ASO NISSANA w Warszawie. Może jednak ktos mógłby polecić? bama7 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 23:44 Polecam serwis Nissana w Płocku. Byłem, sprawdziłem, polecam. Miło fachowo i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bee Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.acn.pl 23.10.03, 20:31 Unikaj ul.Puławskiej (bliżko Poleczki) to kiedyś było na ul.Bokserskiej.Dostawałam np.rachunek za tzw .duzy przegląd i nastepnym razem tez proponowali ...duzy przegląd. Odwiedzałam tez Łomianki i tez nie polecam ....cóż płaciłam duzo ale fachowości 0, ale na szczeście już nie musze jeżdzić do ASO.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bama7 Re: ASO nissana w Warszawie 24.10.03, 14:08 Gość portalu: Bee napisał(a): > Unikaj ul.Puławskiej (bliżko Poleczki) to kiedyś było na > ul.Bokserskiej.Dostawałam np.rachunek za tzw .duzy przegląd i nastepnym razem > tez proponowali ...duzy przegląd. Odwiedzałam tez Łomianki i tez nie > polecam ....cóż płaciłam duzo ale fachowości 0, ale na szczeście już nie musze > jeżdzić do ASO.Pozdrawiam dzeki. biorac pod uwage te rady i wlasne doswiadczenia - niestety nie najlepsze :-( z ASO na Jagiellońskiej: zawyzanie rachunków (wymiana akumulatora - miało byc bez kosztów robocizny bo to na gwarancji i 50% wartości bo to drugi rok a nie pierwszy - a wyszlo dwa razy drozej niz nowy akumulator w sklepie), odpowiedzi typu: bo w tym typie tak już jest - ciągle klekocząca klapa bagażnika i "nie wchodzenie" wstecznego biegu i nie dokręcenie !! akumulatora po wymianie oraz na białowieskiej (płaciłam jak za duzy przegląd, a z opisu co było zrobione wynikał raczej ze niewiele zrobili) to zastanawiam się które ASO jest ok. Słyszeliście coś może o ASO na Modlińskiej? Jakoś nic na ich temat nie widzę na forum. bama7 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosciu Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 28.10.03, 11:42 Czyli wszystkie do niczego hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pak Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.11.03, 15:10 Ja jeżdżę do T&T (to ten na Puławskiej) i na szczęście na razie nie miałem takich problemów. Niestety serwis Nissana jest znacznie droższy niż np. Hondy (zarówno robota jak i części), w tej sytuacji (koszty) oraz w związku z tym, że regularnie raz na kwartał coś się w mojej almerze sypie (jest wprawdzie robione na gwarancji, ale ja bym wolał żeby działało niż żeby mi grzebali w aucie) - jest to mój pierwszy i ostatni nissan :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 03.11.03, 09:55 ciekawe ze moj Nissan zaczal sie "sypać" dopiero po pierwszym przeglądzie... I nie chodziło o to, że dużo przejechał (9000 to chyba nie jest duzo jak na rok?)... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.chello.pl 16.11.03, 00:15 A gdzie robiłeś ten przegląd? Napisz proszę, jaka to ASO, bo mam już ponad 11000 kilometrów i nieunikniona wizyta w serwisie zbliża się wielkimi krokami! A ja bardzo lubię swoje auto... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xlscom Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.01.04, 21:27 Przestrzegam przed aso nissanow. mam nissan primera od 1998 i bogate doswiadczenie z prawie wszystkich punktow w warszawie. przykldowe zastrzezenia: lomianki - kradziez gum pod maska silnika, zalozenie na przegladzie zlych klockow w dodatku lewy inny niz prawy gajewski - wgiecie klapy bagaznika. konieczna naprawa blacharska t&t - proba oszustwa z alternatorem itd Odpowiedz Link Zgłoś
bama7 Re: ASO nissana w Warszawie 07.01.04, 13:12 A gdzie polecasz jechać? Masz jakiś sprawdzony warsztat gdzie można zrobić przegląd? Właśnie skończyła mi sie gwarancja, więc moge sobie darowac ASO Dzieki za rade pozdrawiam, bama Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: peak0 Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 11.01.04, 22:33 czytajcie i piszcie Wasze opinie www.autocentrum.pl/index.php3?FF=275&asomakeid=20&fid=d400d44e779dc1e48b6399aa18e37bd6 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: peak0 Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 11.01.04, 22:38 podobno w Auto Świecie z 12.01.2004 ma być test serwisów Nissana w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: renifer Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.pzuzycie.com.pl 13.01.04, 12:46 Jacek Lesiak w Warszawie ul. Sternicza. Mały serwis, dobrzy mechanicy. Polecam. Moja Primiera ma 220000 km i działa bez zarzutu. A co do nowej Almery to radzę uważać. Te z pierwszej fazy produkcji, w których jest układ wtryskowy Boscha potrafią wrócić do domu na lawecie. Teraz o ile mi wiadomo Nissan zrezygnował z Boscha, natomiast w nowej Almerze po 100000 kn możliwe są awarie skrzyni biegów. Stara Almera jest o wiele lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
adwent Re: ASO nissana w Warszawie 01.05.04, 20:47 miałem nissana micrę 2 lata temu początkowo serwisowałem w Jaworski&gajewski ale przeniosłem się do lesiaka - i byłem zadowolony. miałem przerobioną micrę na gaza jaworski nie chciał się do niej dotykać- po prostu odmówili z miejsca choć zastrzegałem się że biorę odpowiedzialność na siebie. W lesiaku podeszli do sprawy normalnie- uprzedzili że naprawa może potrwać długo za efekt nie ręczą bo nie znają się na gazie ale mogą poszukać i spróbować, udało się . robiłem potem u nich przeglądy i byłem zadowolony- nie zauważyłem by wymienili jakieś części na stare.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nibelung777 Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 25.04.04, 09:11 Jedz do Ballauna na Białowieską. Szybko, rzetelnie, fachowo i miło. Nic ci nigdy nie zginie i napewno nie obciążą Cię kosztem niewymienionych czesci. O innych nie moge nic powiedziec, bo od 15 lat jestem u Ballauna i nie planuje zmiany. Pozdrawiam - Nibelung777 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kwasek Re: ASO nissana w Warszawie IP: *.msz.com.pl 26.05.04, 14:28 Ballaun też mi sięwydaje rozsądnym warsztatem , mają jedną wadę nie prowadzą blacharki. Niby woża do Niscara ale dużo czasu się traci. Odpowiedz Link Zgłoś