Gość: ala IP: *.202.116.195.easy-com.pl 17.07.09, 16:36 meganka numer do tyłu dała tyłek a mazda 3 przód,, Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Beemp Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 16:55 ala, jesteś ślepa [ipa. Gdzie ty widzisz megane`a du.pke ? w Asterix`ie ? / Astra IV to super autko. Kira jak w Insigni, tylne lampy podobne jak w Insigni, przydałyby się jeszcze te super ergonomiczne skórzane fotele z Insigni; ) Jakby dali to w podstawowej wersji to już dzisiaj bym poleciał do salonu. Link Zgłoś
Gość: portfel Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 17.07.09, 16:58 ''Koniec domysłów i wpatrywania się w rendery. Wczoraj na własne oczy przekonaliśmy się jak wygląda i jak będzie wykonana nowa generacja Opla Astry.'' Każdy szanujacy sie portal motorayzacyjny wie to już od miesięcy!!! W autoświecie był już w poniedziałk nawet test nowej astry a wy mówicie że wczoraj przekonaliście sie jak wygląda? Śmiech na sali... to jest dupa a nie portal motoryzacyjny przykre troche. Już was nie będe czytał ;/ Link Zgłoś
Gość: Beemp Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 16:58 Znowu się jakieś la.musy zlecą, jak te od BMW (Bardzo Mały Wacek) i zaczną gadać do czego to podobne ( jak w Insigni widzieli BMW 5) A kogo wasze zdanie obchodzi ? To auto ma być ładne, dobrze wykonane i komfortowe. TAKIE JEST !!!!!!!!!! (Insignia & Astra takie są) Link Zgłoś
Gość: Dober Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.warszawa.mm.pl 17.07.09, 17:29 Ciekawe czemu ten tekst sygnowany jest datą "31.07.2009 08:45" ?? Link Zgłoś
Gość: ala Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.202.116.195.easy-com.pl 17.07.09, 18:24 Beemp "Ć" :D Link Zgłoś
Gość: MB Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.lanet.net.pl 18.07.09, 01:00 a ja w tym autku na drugim zdjeciu widze seata leona:D co nie zmienia faktu ze auto ladne:) Link Zgłoś
Gość: karo_820 Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 09:05 Mazda 3 duuuuuużo ładniejsza, szkoda że nie z tymi silnikami co u opla. Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 18.07.09, 11:00 Czym to się różni od reszty plastikowych g*ien dla szarych ludzików? Bravo, Leon? Aaaa, znaczkiem na masce. O mały włos bym nie zauważył. Link Zgłoś
Gość: *(?) Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 12:43 Leon bez dwóch zdań. PS. Ty, Gostek, jaką literą mam zastąpić gwiazdkę? Wszystkie próbowałem i nic nie pasuje. Link Zgłoś
Gość: szary ludzik Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 16:02 Gostek, Ty to jeździsz na pewno albo Koenigseggiem albo tramwajem. Obstawiam to drugie. Link Zgłoś
Gość: mik Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 10:17 Ale na tym panelu do sterowania radiem, to nie dalo sie umiescici wiecej przyciskow? Wg mnie to porażka. A co do wygladu to trudno w naszych czasach zrobic wyjatkowe autko. Link Zgłoś
Gość: cr Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.acn.waw.pl 19.07.09, 17:11 zewnetrze kwestia gustu. jak zawsze. mi sie chyba bardziej podoba poprzednia wersja, zwlaszcza gtc. kilka slow do srodka. owszem, jest gdzie wstawic puszke albo butelke.. szkoda ze nie mozna zamknąc. czasem wklada sie tam komorke albo sluchawke i lepiej zeby jej nie bylo widac. poza tym syfi sie w takich miejscach koszmarnie. ciezko oczyszcic.. wiem co mowie, mam mazde 3 poprzedniej generacji i tam tez sa takie schowki. na szczescie zamykane. tablica rozdzielcza mnie przerazila. koszmarny natlok przeciskow. kontrole trakcji, otwieranie bagaznika czy przelaczniki sport i tour mozna bylo umiescic kolo dzwigni zmiany biegow.. albo odroznic jakos estetycznie.. bo tak mamy wielki panel naszpikowany przyciskami.. poza tym, na cholere one sa umieszczone w tak widocznym miejscu? korzysta sie z nich rzadko i w chwilach kiedy jednak mozna oderwac wzrok od drogi.. kolejna rzecz to ta dziura pod panelem.. co tam jest? jesli to schowek to ok, ale cos tam przeswituje.. panel przed kierowca troche robiony na mazde - predkosciomierz i obrotomierz w tunelach - jak dla mnie super, czytelne i estetyczne, pasazerowie nie musza tego widziec. boczki zrobione ze smakiem, ciekawe profile. Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.cable.ubr16.sgyl.blueyonder.co.uk 19.07.09, 17:45 tak jakby pare lat wstecz sa, wzieli troche z bravo troszke z leona i ciesza sie ze to niby "nowy" LOL model, ponizej fotki do porownania, img31.imageshack.us/img31/6200/astraleon.jpg mocno "odkrywczy" ksztalt szybki za tylnymi drzwiami LOL, prawie idealnie ten sam, tylko ze leon jest juz jakies 3-4 lata na rynku LOL, podobnie szybka przed przednimi drzwiami i linia boczna LOL lekko tylko wyciagnieta w astruni, a tyl, no coz kolejna fotka i "projektanci" chyba znalezli natchnienie u fiata img33.imageshack.us/img33/4616/astrabrava.jpg tylna szyba w odwrocony trapez, szeroka na gorze waska n adole, blaszane elementy tylnej klapy wychadzace wysoko ponad tylne swiatla, swiatla z "nowej" astry tez mi sie z czyms kojarza, tylko nie pameitam teraz z czym ale jak znajde to tez wkleje fotke porownawcza wiec generalnie poprzednia astrunia mi sie nie podobala, a tak jest od niej tylko gorsza i zerznieta z innych samochodow :/ a pozniej sie dziwia ze GM bankrutuje, jak oni nie potrafia juz chyba za bardzo nic zaprojektowac :/ Link Zgłoś
Gość: GJ Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.enterpol.pl 19.07.09, 17:45 przód prosto z nowego focusa a tył mazda 3 Link Zgłoś
Gość: hipek ze Szwecji Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.bredband.comhem.se 19.07.09, 18:51 Nowa Astra to auto dla ludzi z miasta,ludiz ktorzy potrzebuja auta ktore ich wszedzie dowiezie,bedzie latwe do zaparkowania,pojemne i bedzie malo spalalo. Trendy samochod na kryzys? Zeby tylko,to auto dla mezczyzn nie dla kobiet z turobdoladowanym silnikiem benzynowym zaspokoi zapedey sportowe kazdego macho.Auto ergonomiczne i dajce prawdziwa przyjemniosc z jazdy.W wersji miejskiej diesel sprawdzi sie w kazdym ,nawet gigantycznym korku.Oczywiscie kupujac nei zapomnijcie zerknac czy ma dobre stereo i klimatyzacje,to tak ulatwia stanie w korkach w takiej na przyklad rozgrzanej sloncem Warszawie.Polecam. Link Zgłoś
Gość: trjrtzdfjnrft Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 19:57 jest beznadzejna, jak wszyskie ople, seaty i inne fiaty, czym sie podniecacie ... nie rozumiem Link Zgłoś
pitland.pl Re: Odkrywamy nową Astrę 19.07.09, 20:08 i tak wszystko sprowadzi się do jakości silników pitland.pl udostępnił aktywne formularze podatkowe NIP PIT PCC CIT VAT Link Zgłoś
Gość: johnny-kalesony Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.skomur.pl 19.07.09, 21:18 Dlaczego samochody muszą być teraz takie brzydkie? Czy brzydota jest teraz obowiązkiem? Link Zgłoś
Gość: hipo Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.chello.pl 19.07.09, 21:32 a gdzie podłokietnik?? :/ Link Zgłoś
Gość: gość Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.acn.waw.pl 19.07.09, 21:45 Samochód ma nawigację, a nie ma podłokietnika... Poza tym na ostatnim zdjęciu pięknie widać jakość wykonania czyli pomarszczony materiał na boku fotela. Tapicerka zrobiona za zwykłej szmaty. Co za czasy - Opel gorszy od Hyundai'a. Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 22:24 Wreszcie są miejsca na napoje bo w poprzedniej wersji nie ma żadnej możliwości (żadnej nawet w bocznych kieszeniach) żeby pojechać z kawką. Fakt jeśli nie będzie podłokietnika w tej klasie to duupa. Ale myślę że można zamówić. Link Zgłoś
Gość: Śmiech na Sali Re: Odkrywamy nową Astrę IP: *.ghnet.pl 19.07.09, 22:24 Gostek to pewnie jeździ luksusowym BMW, zrobionym 20 lat temu. Link Zgłoś