motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 02.08.04, 20:37 że do śłubu to rozumiem, ale to....? ciekawe czy jest taka opcja by truposza przewieźć na cmentarz z taka prędkośćią z jaką pokonywał ostatnią trasę (przed zejściem) Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Aż się chce nieżyć 02.08.04, 20:48 Sądząc po tym, co ciągnie ten zaprzęg, to ja bym nie mógł być ich klientem :) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 02.08.04, 21:34 Lysout juz sie na klijenta szykujesz?:> Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 02.08.04, 21:37 Jakbys nie mial komu tandeciarstwa mojego przepisac to wiesz,ze ja sie zaopiekuje :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 02.08.04, 21:49 reggie85 napisała: > Jakbys nie mial komu tandeciarstwa mojego przepisac to wiesz,ze ja sie > zaopiekuje :P:P:P Kurde przecie ja w większej potrzebie... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 02.08.04, 21:55 motodawca1 napisał: > Kurde przecie ja w większej potrzebie... > Ty juz sie naszalales,daj szanse nowemu pokoleniu:P zreszta co tu duzo dyskutowac,chyba ja mam wieksze mozliwosci przekonania Lysouta kogo bedzie tandet :P :P :P ale probowales :D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 02.08.04, 22:19 wszedzie kotupcja.... do bani.... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 02.08.04, 22:48 hehehehe no coz takie zycie,dam ci sie przejechac jak go nie rozwale na pierwszym zakrecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 02.08.04, 23:02 dzięki ja tez jestem krolem prostej Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 02.08.04, 23:15 hehh czyli spadek nie pociagnie zbyt dlugo :) tak czy tak pojdzie na czesci :P Łysa wybacz :D Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 07:52 reggie85 napisała: > hehh czyli spadek nie pociagnie zbyt dlugo :) tak czy tak pojdzie na czesci :P > Łysa wybacz :D Co na części???? :[, ja tu smacznie spię, a Wy skórę na niedźwiedziu dzielicie? Niedoczekanie Wasze. Figę dostaniecie, a nie mojego Tandeta Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 07:59 > Niedoczekanie Wasze. Figę dostaniecie, a nie mojego Tandeta Mała poprawka naszego tandeta :P To juz jest postanowione,nic nie zrobisz :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
sly69 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 08:03 spadki, karawan, obsługa... a ja... ja Was zawiozę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 08:16 sly69 napisał: > a ja... > ja Was zawiozę > ;)) Ja przemaluje Tandeta na czarno na okolicznosc wiadoma i nim pojade:)Jakby motodawca nie mial czym jechac to po niego podjade,w koncu wdowa nie moze byc w takiej chwili sama,kto wie co by mi do glowy przyszlo :D Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 08:34 reggie85 napisała: > Ja przemaluje Tandeta na czarno na okolicznosc wiadoma i nim pojade:)Jakby > motodawca nie mial czym jechac to po niego podjade,w koncu wdowa nie moze byc w takiej chwili sama,kto wie co by mi do glowy przyszlo :D Żesz Ty cholero jedna, jak spotkam, to łepek ukręce :[ Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 09:06 > Żesz Ty cholero jedna, jak spotkam, to łepek ukręce :[ Jak mozesz?:( moj sliczny łepek??Jak mnie spotkasz to mi mozesz,wiesz co zrobic :P Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 10:43 ukręć ukręć ten wstrętny łepek!! (tandet bedzie moja!) 8-D Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:00 No wiesz Ty co? HJa tu sie chce podzielic spadkiem,a Ty jeszcze chcesz mnie załatwic? ehhh człowiek tu dobry jest i w dupe jeszcze dostanie:P tandet zostaje w rodzinie,jako zona( :P ) jestem pierwsza w kolejce :D Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:14 hindusi mają taką tradycje że zona towarzyszy mężowi w ostatniej podróży jeśli go kochasz to nie pozwolisz by odszedł sam z tego świata wiesz jak Lysout sie bedzie puszczal w niebie..? pozwolisz na to? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:19 T ja bede mu towarzyszyła,a Ty bedziesz katowal tandeciarstwo?Po takim czasie wspolnego,ze tak powiem pozycia ( fajne slowko :) ) trudno mowic o miłosci,to juz przyzwyczajenie:P a tandeta dopiero zaczynam poznawac i zakochuje sie w nim :D Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:22 a co do puszczania sie w niebie,to myslisz,ze aniołkom tez staja?:D Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:28 no wiesz nie jestem ekspetem... ale jak znam Lysouta toon nie bedzie tam grzecznie w anielskich chórach uczestniczył... Ja bym go na Twoim miejscu nie spuszczałz oczu, nie wypuszczał spod pantofla.... Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:34 ale z drugiej strony to nie sensu, żeby taka słodka istota została niepocieszoną wdową.... oferuję moje ramie do wypłakania i spędzenie reszty życia przy nim ;D Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:38 motodawca1 napisał: > ale z drugiej strony to nie sensu, żeby taka słodka istota została > niepocieszoną wdową.... > oferuję moje ramie do wypłakania i spędzenie reszty życia przy nim > ;D No propozycja nie do odrzucenia:) Myslisz,ze Karol nie bedzie miał nic przeciwko?:D Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:36 no ja tez tak mysle,zwlaszcza,ze z jego zdolnosciami wokalnymi rozniosł by całe niebo :)on bedzie podgladał młode aniolki a ja bede ganiac i zarywac młodych facetow na sprzeta :) Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:40 no to masz przechlapane... stary sie dowie ze juz za jego zycia chcesz go zdradzac i testament zmieni... (Lysout - zauważ ze to ja odsłoniłem mroczna stronę duszy Twojej żony - DOCEŃ TO!!) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:43 Karolku moj ty ach zauwaz kto zaproponował te zdrade i wez to pod uwage piszac testament :D Mariusz-zdrajca :P Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:45 Drogi Kolego, Sznowny Przyjacielu, Korolu Wiem że podejmiesz słuszną decyzję. Twoja madrość nie potrzebuje ukierunkowania. Tylko sprawdź co ONA dosypuje Ci do obiadu.... Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:48 Chcialem napisać KAROLU, ale nerwy mnie telepneły i wyszlo Korolu Pozwól że tą pomylke wynagrodzę Ci skrzynką wódki... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:50 Pozwól że tą pomylke wynagrodzę Ci skrzynką wódki... Z meza mi alkocholika zrobic chcesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:48 Viagre co by miłow ieczor spedzic :P Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:50 jak dostanie wódke to milo spędzimy wieczór, a jak viagre to bedziemy sie na siebie glupio patrzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:52 karol wrocił,to mamy oboje przechlapane :) Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:52 a myslisz że wódka dobra? wcale nie pijemy jaj z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 11:55 motodawca1 napisał: > a myslisz że wódka dobra? > wcale nie pijemy jaj z przyjemnością > Nie nie wcale,tylko jak mus,albo trzeba cos załatwic :D Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:00 jak zalatwić? to już najzajebiściejszemu Przyjacielowi wódki nie mogępostawic ot tak - bez powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:01 Ja tu na chwilę do Poznania wyskoczyłem, a tu takie cyrki się dzieją???????? :[ TandetSzajsa nikt nie dostanie, Reggie dostanie w dziub, a Mariusza zapraszam (tylko żeby zmrożona była) PS. A Jola wie, że ramię użyczasz? :> Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:04 Mnie chcesz bic a z nim zdrajca bedziesz wodke pil? tylko zeby Bols byl bo ja chce szklaneczke :D Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:07 lysout napisał: > Ja tu na chwilę do Poznania wyskoczyłem Co mi kupiłes ładnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:29 reggie85 napisała: > Co mi kupiłes ładnego??? Kupiłem Ci 2 śruby M10x1,25 do przykręcenia sliderów do naszego TandetSzajsa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 13:46 lysout napisał: > reggie85 napisała: > > > Co mi kupiłes ładnego??? > > Kupiłem Ci 2 śruby M10x1,25 do przykręcenia sliderów do naszego TandetSzajsa ;P Ojej misiu jaka niespodzianka,nie spodziewalam sie takiego prezentu :) Jetem taka szczesliwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:09 jakby Jola wiedziała że użyczam to bym tak dostał w pyszczek ze zobaczyłbym dopiero po 2-3 tygodniach.... światło wtedy by mi opuchlizna zaczęla schodzić Ale mowię Ci jaką masz niewdzięczną zonę.... Knuje za Twoimi plecami... jest gorsza o Lady Makbet... nie chce nic sugerować, ale może lepiej gdybyś profilaktycznie zapisał mi ten motor.. wiesz dopoki sytuacja sie nie wyjaśni.. no i najgorsze jest to, że Ci zabrania wódke pić ze znajomymi... wstretna baba, kompletny brak zrozumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:11 przez ciebie nikt z nas tandeta nie dostanie :( Nie trzeba bylo na 2 fronty knuc :P Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:16 reggie85 napisała: > przez ciebie nikt z nas tandeta nie dostanie :( Nie trzeba bylo na 2 fronty > knuc :P A co Ci ma powiedziec? W końcu jesteś jego żoną i boi sie że w zupie to ne mucha ale arszenik aleja już wiem swoje o tym co sie stanie z Tandeta @;) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:20 Jak moglabym go zabic?w zyciu,ale nie jestem pewna co ty mu do tej wodki dodasz??:> Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:24 pewnie ze dodam - zagryche bo moj Przyjaciel Karol pewnie zagłodzony... mając taką zonę (cyt" CO MI KUPŁEŚ?") topewnie nie dojada... nie dopija... nie dosypia... i jeszcze okazuje sie że jej nie na nim zależy ale na motocyklu... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:31 On zagłodzony?hehehehe dobre:P Po co Ci tandet,przecie pojedziesz po gazete i rozwalisz,a ja to sie troche naciesze,pojade napewno pozniej po gazete i troche dluzej bedzie zyl :D Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:34 jestem pewnien, że my oboje jako dorosle osoby znajdziemy kopromis... (pamietaj o moim ramieniu) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:37 > jestem pewnien, że my oboje jako dorosle osoby znajdziemy kopromis... > (pamietaj o moim ramieniu) No mam nadz ze znajdziemy. Ta ja bede pamietała o ramieniu a potem niejaka Jola mnie napadnie w ciemnej uliczce i bede przez miesiac siniaki leczyla?:D Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:40 Ty się zajmij Karolem a ja Jolą (jeśliwiesz o czym mówię) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:41 motodawca1 napisał: > Ty się zajmij Karolem a ja Jolą > (jeśliwiesz o czym mówię) Zaczekaj az Karol zamontuje sliderki,to nam sprzet dluzej wytrzyma :D Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 12:53 Dobra ja dzwoie do znajomego grabarza może ma jakiś zbiorowy grób żeby Karolowi sie nie sudzło samemu oszczędzimy na pochówku to na benzyne bedzie więcej czaruj do że gdy najdejdzie ten dzien (dodaj że chcesz żeby nadszeł jak najpoźniej) to zorganizujesz mu pogrzeb z defilada motocykli niech sie cieszy a trumne sami zbijemy i doczepimy doniej koła żeby łatwiej było pchać nawet na tym sie oszczędzi (mozemy go nawet skremować na jesieni jak się bedzie wypalało takie coś z ziemniaków na polach - to juz kompletny brak kosztów... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 13:00 O widzisz misiu jak o Ciebie dbamy?chcemy Ci nawet towarzystwo załatwic na pochmurne dni :)Pomysl bardzo dobry a ile paliwa za to bedzie:) Ale z tą defilada to takie małe klamstewko?Bo przecie to juz sa koszty:) Karolu tak sie tylko pytam duze masz ubezpieczenie?Wiesz tak pytam na wszelki wypadek,nie zeby costam wiesz tak z czystej babskiej ciekawosci :) Mariusz jakbysmy jeszcze ubezpieczenie zgarneli to juz w ogole jedziemy stad w pizduuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lysout grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :[ 03.08.04, 12:49 Wiecie co, przez Was, tytuł tego postu nabrał nowego znaczenia. Skrytobójcy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 12:51 No wiesz co? Nie denerwuj sie,bo Ci zmarszczki wyleza i co bedzie:P Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 12:54 Karol!! bądź mężczyzną - umieraj godnie - nie jęcz! Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 12:56 przed zgonem zatankuj do pełna niech umatrwiona żona nie ma dodatkowych zmartwień Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 12:56 motodawca1 napisał: > Karol!! > bądź mężczyzną - umieraj godnie - nie jęcz! Znalazł się ten co nie jęczał przy małej wywrotce...... :P:P:P Spadam do pracy, niektórzy tu pracują. Nawet dziś niepoganiam, bo pogoda tragiczna :( Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Mój Najszczerszy Przyjacielu 03.08.04, 12:59 jak bedziesz w pracy to pamietaj: BHP jest dla cieniasów! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Mój Najszczerszy Przyjacielu 03.08.04, 13:02 No badz meszczyzna olej wszelkie zasady BHP :D Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Mój Najszczerszy Przyjacielu 03.08.04, 13:06 reggie85 napisała: > No badz meszczyzna olej wszelkie zasady BHP :D OCZYWISCIE MIALO BYC MEZCZYZNA :) TO Z TYCH NERWOW O KAROLA:p Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Mój Najszczerszy Przyjacielu 03.08.04, 13:06 Wy tu sobie spiskujcie, a ja zarobię na ten bak pogrzebowego paliwa. I bez okularów przy kompie będę siedział!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Mój Najszczerszy Przyjacielu 03.08.04, 13:09 Karol załoz okulary,natychmiast!!! :[ Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 13:14 Nie ganiaj,nie ganiaj slisko jest deszcz pada,jeszcze mi tandeta połamiesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 14:09 juz sie pytam w pokoju komputery jak zrobić żeby myszka poraziła śmiertelnie spróbuj spryskaćkarolowi okulary rozpuszczalnikiem - wtedy oary uskodzą mu rogowki i jest szansa na atak epilepsji nie pozwalaj mu tylko na Tandecie jeździć - może się okazać że atak nastąpi nie przy kompie ale trochę później - szkoda tych nowych Slidersow (a! i niech zetnie przy slidach łebki (grzybki) żeby łatwiej szło ściagać owiewki - tak na pzyszłość) Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 14:15 motodawca1 napisał: > juz sie pytam w pokoju komputery jak zrobić żeby myszka poraziła śmiertelnie > > spróbuj spryskaćkarolowi okulary rozpuszczalnikiem - wtedy oary uskodzą mu > rogowki i jest szansa na atak epilepsji > nie pozwalaj mu tylko na Tandecie jeździć - może się okazać że atak nastąpi > nie przy kompie ale trochę później - szkoda tych nowych Slidersow > (a! i niech zetnie przy slidach łebki (grzybki) żeby łatwiej szło ściagać > owiewki - tak na pzyszłość) > A ja ci chciałem plastiki spawać ;P Podłość ludzka nie zna granic...... Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 14:22 Stary! ja Ci żonę tylko podpuszczam! Wiesz chcę żebyś się przekonał o tym komu warto zostawaić motocykl (gdyby coś) żono karola czytaj między wierszami Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine600 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 14:29 Ludzie przerazacie mnie. Ja swojego zabiore ze soba. Jak wiking prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 14:35 Ja już kiedyś postanowiłem - śmierć albo na motocylku, albo na babie. Tak, czy inaczej Renata ma przerąbane ;P Cieszysz się ???? :P Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine600 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 14:37 Odwodnienie z powodu orgazmu. Ehhhhh...piekna smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 14:41 sunshine600 napisał: > Odwodnienie z powodu orgazmu. > > Ehhhhh...piekna smierc. SAMA SŁODYCZ :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:00 karolku kochanie,przeciez Ty jestes nie do zdarcia,predzej mnie bys wykonczyl:) mariusz,zobaczymy co sie da zrobic :) okulary zostawia w firmie,ale poradze sobie,przeciez czego sie nie robi dla kochanka ehem znaczy sie kolegii :D Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:15 O Najdroż... khm.. znaczy się Pani Renato życze powodzenia i trzymam kcuki Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:19 Ehhh mam nadz ze szybko rozwiazemy te sprawe:) A co z Jola? postarasz sie?:> buziacz.. znaczy sie pozdrowienia :P Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:28 na razie Jola nam potrzbena - szuka w US kwitów na Karola ale potem, gdy nie będzie nam juz zdatna to sie ją wyśle za Karolem Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:30 Jeden, głupi wątek..... Już nic nie napiszę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:35 Jak pisałeś "600 to za mało" to nigdy bym niepomyślał, że się połakomisz na mojego kochanego litra :/ Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:38 nie chodzi o litra, ale o Renate Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:38 No, no... To się rozpisaliście.. Ale ile to się człowiek o innych dowie wpadając na forum o motocyklach, he he.. Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:39 Iza.... to Ty nie chcesz dla mnie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:42 Dla Ciebie zawsze!!! No ale Karol w sumie bliżej mieszka.. Nie mogę przeciw niemu spiskować, bo przyjedzie i się zemści :( Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:51 taka duża dziewczyna a boi sie duchów.... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:53 Alez Iza_belko proponuje przyłaczyc sie do naszego frontu,bo Karolek moj kochany jakby Ci to powiedziec hmmm my go killim,ale ciiiicho:) A tandet bedzie moj ehem to znaczy nasz :D do podziału :P prawda kochanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:58 To ja też mogę? Serio serio? A jak będziemy we trójkę na jednej tandetce jeździć?? Na zmianę? Czy razem? Hmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 15:59 tak Najdroższa, ale ciii źli ludzie jeszcze mogą namącić Bedzie nasz do podziału wspólny Twój i mój (jak Karol bedzie szedł sie kąpać to zostaw nad wanną suszarke do włosów - podepnij ją do prądy - może bedzie chcial włosy sobie wysuszyc...) Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 16:01 wreszcie Iza mówisz konkretnie najbardziej podoba mi się ten trójkąt Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 16:04 Eeeee... Lepiej jednak wezmę się do pracy.. Jak już będą jakieś konkret to dajcie znać, co? Pomogę w czym się da.. No bo przecież ogólnie wiadomo, że ja dobra i uczynna osóbka jestem :) W razie potrzeby nie odmawiam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 16:04 a tak wogóle to Karol ma szczeście do długich tematow.... ten o mnie co niby znikąłem ponad 200 postów ten ponad 100 niebawem..... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 16:18 Jak bedziemy na nim jezdzic?Ja bede podjezdzala po Ciebie bo to przecie blosko,potem do Mariusza i potem nie wiem,ale cos wymyslimy.We troje to juz go napewno killim :D Namowie Karola na kino,a wiadomo w coli sa rozno swinstwa :D Misioooo ja chce do kina :D co Ty na to? :> Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 16:21 No dobła :)))) To jesteśmy umówieni :) A teraz musimy być mili dla Karola. Żeby się nie zorientował. Ale fajnieeeeee... Nie wiedziałam, że tak szybko stanę się (współ)właścicielką tandetki :)) Jednak prawdą jest, jak mówią: co trzy głowy, to nie jedna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 16:19 No wiesz, nie tylko tematy ma się długie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 16:21 lysout napisał: > No wiesz, nie tylko tematy ma się długie ;P Renata a powiedz teraz coś głupiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 16:29 Widzisz najlepszy Przyjacielu jak Ci teraz dobrze - trójkącik zaaranżowany, kino cola - same przyjemnośći, a Ty się burzyłeś .... Co tam Tandetka... Cziesz sie życiem (szybko) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 16:53 A tak w ogole to moglbys Karol przemalowac Tandeciarstwo nasze,zanim wiesz no my cie killim :P Aha pamietaj o pełnym baku:d Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 16:49 lysout napisał: > lysout napisał: > > > No wiesz, nie tylko tematy ma się długie ;P > > Renata a powiedz teraz coś głupiego.... No masz jeszcze dlugie wlosy na klacie przynajmiej 2 :P a poza tym to sama malizna :P to bylo tym czyms glupim? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Skrytobójcy!! :) 03.08.04, 17:16 małe sprostowanie,oczywiscie moj mis nie ma 2 klakow na klacie tylko 2 ma dluzsze,a co do malizny to myslalam o tym,ze ma zgrabny brzuszek nie za duzy,bo jesli chodzi o inne czesci ciala to sa ogromne :) pasi Łysa? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 17:20 NIE MOGLAM SOBIE ODMOWIC PRZYJEMNOSCI NAPISANIA 100 POSTA :D Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 19:42 Fizolof się znalazł :P A ja jeszcze w robocie :( A Tandet smutny czeka pod firmą :( Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 20:24 wcake nie smutny... nie nabijaj kilometrów bo zaniżasz jego wartość i pamiętaj BHP to nic nie warte pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 20:31 Zawsze jest wiertara do zawyżenia wartości w kryzysowej sytuacji :) Ale ja naprawdę widzę, że on jest smutny... Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 20:41 no to go pogilgaj pod gaźnikami Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 20:44 EEEEEEE, bo się podnieci... i będę musiał dymać w IXIL'a Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 20:49 ale pomyśl jaki potem będzie bas.. Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 21:04 Ale jak mnie Renata potem zobaczy (tu i ówdzie), to dostanę po gębie, że bzykałem murzynkę, chociąż nie.... one są tam różowe, a nie czarne, to spoko. Dobra, ide giglać :):) Jezu, już głupoty piszę -------------- 14 godzin pracy to za dużo!! :) -------------- a 600 to za mało :p Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 03.08.04, 23:29 Tak czy tak dostaniesz po gebie,dla zasady:PBiedny mis jutro Ci wynagrodze te 14 godz,podzialam troche :D Mariuszku koch znaczy kolego cos sie jutro dosupie jak karol usnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sly69 Re: Aż się chce nieżyć 04.08.04, 10:00 To niesprawiedliwe, ja mam tylko internet w pracy a pracuję do 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Aż się chce nieżyć 04.08.04, 13:31 Karol... Ty jeszcze żyjesz? Jeszcze Cię nie kilim? Bo nie wiem czy dalej planować przejażdżki z Renią na tandetce, czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 04.08.04, 14:09 Iza z czego mnie nie bierzesz pod uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Aż się chce nieżyć 04.08.04, 14:06 sly69 napisał: > To niesprawiedliwe, ja mam tylko internet w pracy a pracuję do 15.00 To się zamień - ja wyszedłem wczoraj o 01.00 - 17 godzin netu dziennie, to by zabiło nawet NEO.. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Aż się chce nieżyć 04.08.04, 14:49 Iza to tylko kwestia czasu :) plany bez zmian :P Mariuszku Ciebie nie uwzgledniamy narazie,bo jestes za daleko,przeprowadz sie do poznania :D Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 04.08.04, 15:02 niepełnosprawnym zawsze wiatr w oczy... a tyle było wyznan i zapewnień... baby... juz mnie wykolegowały... Karol- małobedzie 1 skrzynka... moje smutki tez cza utopic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: Aż się chce nieżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 15:17 Ty kupisz jedną, ja drugą i spotkamy się gdzieś po drodze....... Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Aż się chce nieżyć 04.08.04, 15:19 Eeee.. Panowie, nie rozklejajcie się.. Cóż.. Takie jest życie. Przyroda tak zwana :)) Renia, to jesteśmy umówione :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Aż się chce nieżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 16:02 no pewnie,ze jestesmy :) Mariusz nie rozpijaj mi chłopa,bo powiem Joli jak sie umowiliscie na picie :P Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 04.08.04, 16:15 sprawe z Jola mialem załatwić i zalatwiłem tylko Ty Renato zawodzisz ale ciagle jestes przedmiotem nadzieii Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Aż się chce nieżyć 04.08.04, 16:19 Ha! A ja tak na neutralnym gruncie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Aż się chce nieżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 16:26 Jakim neutralnym?Solidarnosc jajnikow gora !!!! :D P.S. podoba mi sie to,ze nie trzeba sie od razu logowac co chwile :D Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Aż się chce nieżyć 05.08.04, 10:02 No, na neutralnym znaczyło, że ja nikogo nie kilim, ani mnie żaden nie kilim! Hihi.. Ale jak by co, to ja i tak zawsze stanę po stronie Reni! A co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariuszek :* Re: Aż się chce nieżyć IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 10:37 Najdroższa Izko: dam Ci serce Szczerozłote dam konika z Czekolady dam Ci bukiet polnych kwiatow i butelkę oranżady tylko bądź po mojej stronie -czy nie wiesz jakie baby są zawistne i przewrotne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Aż się chce nieżyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:57 Kochany Mariuszku,baby zawsze sie dogadaja zwłaszcza jesli maja mozliwosc poganiac na sprzecie :D izko ja tez stane po twojej stronie.Musimy sie wspierac w tych ciezkich chwilach gdzie nam chca zabrac tandeciarsto :] Mariusz wczoraj Karolowi dosypalam czegos do obiadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 05.08.04, 11:12 że baby gadaja o naszych sprzętach to ja dobrze wiem.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Aż się chce nieżyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:15 o jakich sprzetach mowisz?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Aż się chce nieżyć 05.08.04, 11:30 no... między nogami... . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . jak mkniemy po szoszach i autosztradach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Aż się chce nieżyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:32 oba sa miedzy nogami :P :P :P sprecyzoj :D Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Aż się chce nieżyć 05.08.04, 11:19 Najdroższy Mariuszku: Dziękuję za propozycję. Jak tylko dotrą do mnie obiecane dary, to obiecuję, że się zastanowię. Możesz już słać. :)) Najdroższa Reniu! Oczywiście z tym zastanawianiem się to taka podpucha.. Ale jak chce prezenty dawać, to niech daje, prawda? Ja i tak wolę sprzęt zwany tandetką i przejażdżki z Tobą :)) Bądźmy twarde! Nie dajmy się zwieść facetom! PiEs. A jak tam Karol? Zupka smakowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Aż się chce nieżyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:27 było spagetti:) chyba smakowalo,ale jakos sie nie odzywa dzis wiec albo ma nawal pracy,albo cos mu zaszkodzilo :D ciekawe, mis zyjesz?????????? Odpowiedz Link Zgłoś