111nika 08.02.11, 15:31 kupilam taka kanwe i nie mam pomyslu co na niej by ladnie wygladalo. Moze cos podpowiecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bchmurka Re: kanwa rustico-co haftowac? 08.02.11, 15:58 Bardzo ładnie na takiej kanwie wzchodzą wzorki bożonarodzeniowe Ale sezon już minąl Pięknie wyglądają wzorki z serii Nimue lub Mirabilia. Polecam. Mirabilia mapsao.gallery.ru/?p=albums&parent=dBjR Nimue gallery.ru/watch?a=HNC-eQzT#feature=mainlist lub wzorki Country Cross (typowo amerykanskie , ale do kuchni i nie tylko fajne ) lub takie roznosci lucymar.gallery.ru/?p=albums&parent=eHVP gallery.ru/watch?ph=26t-b2iyh gallery.ru/watch?ph=26t-b2iJp Czerwony na takiej kanwie jest piekny i cala gama jego odcieni Mozna tez biale motywy wyszywac lub Renato Parolin gallery.ru/watch?ph=yvD-cRop9 Owocnego wyboru Odpowiedz Link
111nika Re: kanwa rustico-co haftowac? 08.02.11, 16:15 Wybor jest duzy a kwiatki jakie bylyby odpowiednie na taka kanwe? Odpowiedz Link
ubike62 Re: kanwa rustico-co haftowac? 08.02.11, 19:24 gallery.ru/watch?ph=E5m-b7Lbg Ja też mam kupioną taką kanwe i jeszcze nie zdecydowałam co wyszyję :tę pojedyńczą róże czy maki,ktore też pięknie wyglądaja na tego typu kanwie.Moge podesłać wzór maków Odpowiedz Link
damar5 Re: kanwa rustico-co haftowac? 08.02.11, 16:58 Na takiej kanwie wyhaftowalam Pinkeep wakacyjny.Zdjecia moze nie oddaja uroku ale wyszedl bardzo ladnie damar5.blox.pl/2010/08/Wymianka-wakacyjna.html-- Wszelakie samplery jednokolorowe, motywy jasna nitka wygladaja swietnie,pomyslow moze byc wiele i szczerze zachecam do haftowania Poz.Dana damar5.blox.pl/html Odpowiedz Link
dona2000 Re: kanwa rustico-co haftowac? 08.02.11, 18:19 soltera.gallery.ru//?p=albums&parent=cUHC Odpowiedz Link
ubike62 do damar5 08.02.11, 19:08 Masz bardzo ciekawy blog a Twój niebieski sampler z guziczkami jest poprostu cudowny!!!!!Nie spotkałam się z takim wzorem.Czy mogłabym poprosić o schemat?Byłabym baaardzo wdzięczna mój adres ubike62@gmail.com izia.gallery.ru/ Odpowiedz Link